» »

Poskus OCja: Faliure

Poskus OCja: Faliure

Tic ::

To je bla prejsna sobota ponoci, ki je bla u bistvu ze nedela. Ob 2 sem biu se na ircu, ko sm se pogovarju z razlicinimi osebki na #slo-tech.
Potem se se le uspesno odlepil od irca in formatiral disk. Zamenjal plosco (Kx7 > 8rda).
To sm use skupi zlozil na mizo, da sem se nalozil WXP na toplem :

Tako. In os je bil pripravljen :) Instalacije progamov in voznikov nebom opisoval.
Ura je ze mocno pribijala k jutru oz spanju, zato sm use zlozil na hladno:

Tako. Potem se je zacelo testiranje. Komaj sem se ogrel, se zacel privajat na novo plosco, spoznal nekaj funkcij in pognal nekaj testov, se je zacelo daniti in guess what, padati sneg. Takrat sem se zbal za mojo masinerijo in use skupi zmetal v stanovanje. Saj bomo pospravili kasneje...

Skratka procesor nisem uspel nastavit na kaj vec kot sem ga imel navitega prej, na temp sobe. Grafincna je delovala na 300/300, vec nisem probal. To je kr posten oc, brez visanja voltaze, stock cooling (outside) in pa LE izvedba.
Za ram tudi nisem uspel ugotoviti meje stabilnosti.
I hate snow but i like cold days :)

persona civitas ;>
  • spremenil: Primoz ()

Ravnokar sem cisto nakljucno dobil en procesor. Mislu sm da bo palomino, pa ni :) Tbread axda1700dut3c jiuhb 0302wpew. Jupi. Gremo ocat. Zdej sicer notr, druk teden pa na teraso >:D
persona civitas ;>

Hehe.. proc nedela:)
Ze k sm ga not dau:)
Pac jebiga... ta gre nazaj na "servis" jst bom pa maleckyju zatezu...
persona civitas ;>

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slo-tech linux in conexant win-modem

Oddelek: Operacijski sistemi
10880 (722) damjo
»

Stran o vašem nicku na googlu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
785245 (4226) siegmund
»

Kdo pozna to staro igro?

Oddelek: Igre
131605 (1052) Blum

Več podobnih tem