» »

Notebook.de

Notebook.de

Stark ::

Podavljeni, :P

Ima kdo izkušnje z nakupovanjem v tej trgovini:
http://www.notebook.de/
?

Se opravičujem, če že obstaja podobna tema, je nisem našel.

Hvala.

lp

MatejC ::

Zdravo, pišem ti s prenosnika ki je bil tam kupljen. Imam vsekakor pozitivne izkušnje. Najprej sem takrat (4.5 let nazaj kupil ASUSA ROC, pač prenosnik za igre itd.. 17". Podatke o njihovem transakcijskem računu Sem si kar slikal s telefonom (bic, iban swift, pa ka js vem še kiro kodo) za nakazoli na njihov račun. šel na banki in je gospa tam vse zrihtala. Stal je 1300 euro. Dobim domov v dogovorjenem času, nevem, se ne spolnem ravno, mislim da v roku kakšnega tedna dni. Zaženem igro itd.. teste ko je pač bil zmogljiv računalnik. Všeč mi ni bil ker se je pri obremenitvah segreval čez 85 Stopinj.. pozabil sem kateri procesor itd.. ampak meni ni bilo všeč. (Vroč podn kljub da je blo spodaj normalno zračenje - miza). Sem poslal soročilo da bi ga vrnil, in vzel drugega, (tisti oziroma ta ki ga sedaj imam NI roc, in 15", vendar boljša grafika od tistega..) nevem je pa bil malo čez 1000 euro takrat. VGLAVNEM, nahrbtnik pa miška bila zraven tega 17". Vse spakiram kokr se je dalo originalno (pozabil povedati, dostava takrat je bila 30 euro.. sem pač bil na zgubi glede dostave.... in so odgovorili da se lahko tako dogovorimo. Im sem vprašal, kako pa kaj glede razlike... un je bil okoli 1300 euro, ta pa mal čez 1000 euro. Pa je odgovoril/a da ostanek mi lahko nakažejo na moj račun minus poštnina tega novega. In je bilo res tako, dobim tega novega 15", do zadnjega evra pa so mi potem u roku dneva nakazali na moj račun (posredoval sem jim moj iban itd..)

Za zaključek. takrat več let nazaj so kot trgovina korektni in ne zaje*** AL kaj podobnega. pa še bolj poceni so bili kot pri nam, tako da se mi je splačalo ga kupiti. RES PA DA IMA NEMŠKO TIPKOVNICO, pač Č, Š, Ć, Ž to so njihove une črke. Tako ali tako lahko kupiš nalepke slo. pa tudi printscreen button je nemški, vbistvo vse kar piše na tipkovnici je pač nemško (ne govorim za tipke, samo šumniki in ostalo).

Pa uspešen nakup ti želim, lp!

tomaz- ::

sem tudi sam zdajle čekiral enega Acerja in ima kot ena redkih NEM trgovin tipkovnico QWERTZ, kot bi jo rad.. Povsod drugje sem videl QWERTY tipkovnice.. Dotisk SLO znakov danes ni problem, obstajajo firme, ki ti za nekaj evrov ( meni so rekli okoli 15 ) zgravirajo SLO znake.. Je to naključje, ali imajo tudi druge NEM trgovine QWERTZ tipkovnice in samo slikovno gradivo laptopov s QWERTY ??

Vidim pa, da imajo res kar OK cene

@MatejC: hvala za opis in prijazne želje. :)

Ja cene so kar ugodne. Samo mi je prodajalec rekel, da je poštnina za en laptop za Slo 225€. Verjetno obstaja kakšna cenejša varianta. :/ Za trenutni laptop sem za potšnino iz Anglije dal cca. 100€. 225€ mi je preveč tako ,da ga bom raje kupil tukaj oz. počakal, da pride nov model... :)

MatejC ::

@Stark: to pa je nekam oderuško, takrat sem poštnino. dobil na pošto slovenije 30 euro. za prvega in drugega. Tudi ko sem gor pošiljal sem dal 30 euro. Stehtala itd.. dej nevem mogoč se je v 5 letih pr njih glede pošiljanja kej VELIKO spremenilo. lp

Tole o postnini pa skor da ne verjamem. Sem kupil laptop ravno pred nekaj dnevi in sicer sem nihal med notebook.de in Amazon.. Vzel sem sicer pri Amazonu, ampak obakrat je bila postnina 26 oz 30€ v SLO.
Daj se enkrat preveri. Nabolje da "opravis nakup" do tam, kjer ti naredi koncni izracun pred placilom..

matej_jack ::

Poštnina bi morala biti 30€. Točka 9.

"The Freight Cost is 225,- Euro. The Shipment is Insured by UPS"
In odgovor, če lahko ponudijo kaj ceneje...

"we can offer Shipping by UPS only"

Bom kupil v Slo in zamenjal disk. Ni neke bistvene razlike v končni ceni pri laptopu,ki ga gledam.

Ampak še vedno ne razumem, zakaj kontaktiraš prodajalca, če pa lahko daš artikel v košarico in zadevo pelješ DO trenutka, ko moraš potrditi nakup. Tam ti napiše tudi poštnino in ostalo.. To je NAJBOLJ ZIHER varianta.. Ker tale cifra meni ni najbolj jasna..

evo, sem pravkar "opravil" nakup laptopa, imaš copy-paste:

Bitte kontrollieren Sie vor dem Absenden Ihre eingegebenen Daten sorgfältig
Alle notwendigen Daten für Ihre Bestellung wurden erfaßt. Bitte prüfen Sie Ihre untenstehenden Angaben.
Klicken Sie dann bitte auf 'Kostenpflichtig bestellen', um die Bestellung aufzugeben.
Pos Anz Bezeichnung MwSt Einzelpreis
brutto
(netto) Gesamtpreis
brutto
(netto)
1

1
Acer Aspire V3-771G-53218G87Maii - Intel Core i5-3210M 2.50GHz (Win 8)
Herst.-Nr.: NX.M1WEG.101
- 750 GB SATA-HDD (5400rpm - 8MB Cache)
- 120/128 GB - Solid State Drive
- ohne Maus
- ohne Notebooktasche
- Windows 8 64
- ohne externen USB DVD oder BluRay Brenner
- ohne Gaming-/Office-Brille
- ohne Office Software
- ohne zusätzlichen Monitor
- ohne USB-Dockingstation
- ohne externe Backup-Festplatte
- ohne zusätzliches DVB-T Set
- ohne Nero Brennsoftware
- ohne Sicherheitssoftware
- ohne Headset
- ohne zusätzliche Lautsprecher
- ohne HDMI Kabel
- ohne USB-Stick
- ohne zusätzlichen Notebookkühler
- ohne Garantieerweiterung
- ohne Drucker
- ohne Windows-Downgrade
19% 798,00 EUR
(670,59 EUR) 798,00 EUR
(670,59 EUR)
2

1
Versandkosten: UPS Standard PayPal innerhalb EU 19% 30,00 EUR
(25,21 EUR) 30,00 EUR
(25,21 EUR)
Nettobetrag 695,80 EUR
Umsatzsteuer (19%) 132,20 EUR
Rechnungsbetrag 828,00 EUR

Rechnungsanschrift:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tomaz- ()

Spraševal sem ga nekaj stvari, ker ne razumem nemško in sem ga vmes vprašal še koliko je poštnina. Sem kupil prenosnik v Sloveniji. Ni bistvene razlike v ceni.

Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poceni Win8

Oddelek: Kaj kupiti
448790 (7599) Mare2
»

Koliko zlata je v starih CPU-jih / reciklaza

Oddelek: Loža
54854 (4271) Matako
»

nov računalnik - ocena konfiguracije (strani: 1 2 )

9310944 (8644) gregor
»

Narocilo v tujini, po narocilu cena zvisana

141555 (1161) Leks
»

prenosnik z 2x250gb diskom

61121 (1017) musicfreak

Več podobnih tem