Forum » Kaj kupiti » Katero "cheap" plato za XP1700+
Katero "cheap" plato za XP1700+
kirc ::
Torej rabim čim cenejšo ploščo (bolj prehodne narave) za AMD Athlon XP1700P+ (a so ti tudi že v 0.13u tehnologiji ?), ki pa ima podporo USB 2.0 in SB ?
V mislih imam naslednje plošče:
ELITE K7S6A SIS745 DDR +SB
ELITE K7VTA3C KT333 DDR +SB
MSI KT3 ULTRA2 KT333 DDR +SB
Predvsem me zanima kako se odnese ELITE K7VTA3C in kaj vse ima, ker se mi zdi da ecs stran ne deluje ? A ima kdo to ploščo ?
Bom sicer zdajle sam raziskal situacijo - vseeno pa prosim za mnenja in izkušnje.
lp,
LEON
V mislih imam naslednje plošče:
ELITE K7S6A SIS745 DDR +SB
ELITE K7VTA3C KT333 DDR +SB
MSI KT3 ULTRA2 KT333 DDR +SB
Predvsem me zanima kako se odnese ELITE K7VTA3C in kaj vse ima, ker se mi zdi da ecs stran ne deluje ? A ima kdo to ploščo ?
Bom sicer zdajle sam raziskal situacijo - vseeno pa prosim za mnenja in izkušnje.
lp,
LEON
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Fury ::
sej vem da to ni kar hoces ampak res se ti splaca dat tistih 30k za epox 8rda (brez +) in ti ne bo treba menat se dolg casa...
pa ce 1700+ se nisi kupu rec da obvezno hoces thoroughbred B!
pa ce 1700+ se nisi kupu rec da obvezno hoces thoroughbred B!
Fora je v tem, da bi rad kasneje kupil plato, ki bo imela nForce 2 nabor in seveda še RAID kontroler. Ampak to čez čas. Mel sem Epox 8KA3+ in XP1800P+ pa sem jo prodal - zdej mi je mal žal, ampak jebat ga.
Morem še malo preštudirat kaj kupit - predlogi ?
lp,
LEON
Morem še malo preštudirat kaj kupit - predlogi ?
lp,
LEON
Ja tale 8RDA je huda plata - dobr rabim ali ne firewire to je druga stvar, da bi dal še 4k sit za 8RDA+ ampak to je to kar jaz rabim - rabim pa tudi RAID kontroler - pa ne zaradi RAID-a ampak predvsem zaradi dodatnih IDE enot.
Kako se pa kaj odnesejo ti 0.13u Athloni ? Se res manj grejejo ?
lp,
LEON
Kako se pa kaj odnesejo ti 0.13u Athloni ? Se res manj grejejo ?
lp,
LEON
Fury ::
1. 0.13 athloni se ful manj grejejo :)
2. edini raid k ga bos dubu na nforce ploscah bo SATA RAID .. ki pa ni nevem kaj..
vedno lahko dokupis kontroler
2. edini raid k ga bos dubu na nforce ploscah bo SATA RAID .. ki pa ni nevem kaj..
vedno lahko dokupis kontroler
Kaj to pomeni da nForce 2 plošč z HTP370 sploh ne bodo obstajale ? Če je to res, potem je 8RDA/8RDA+ in dodatni kontroler edina rešitev za dodatne IDE enote tipa ATA100/ATA133 ?
lp,
LEON
lp,
LEON
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero maticno(socket A)?Oddelek: Kaj kupiti | 1539 (1470) | rabely |
» | Nakupi matičnih plošč za amd (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6187 (4922) | frenk |
» | Kaj naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5452 (4269) | B_U_R_I |
» | Katero od teh dveh EPOX plat? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5513 (4877) | krucymucy |
» | Osnovne plošče do 30k SIT- izbiram med temi?Oddelek: Kaj kupiti | 1663 (1072) | Grimlord |