Forum » Pomoč in nasveti » Svetlo zelena/rumena slika monitorja
Svetlo zelena/rumena slika monitorja
Lidija ::
Vse je potekalo normalno, potem pa kar naenkrat je slika postala svetlo zelena/rumena. To se mi je zgodilo že v preteklosti, greš na google and izprobaš marsikaj in takrat sem uporabila program ComboFix in vsakič se je slika vrnila na prvotno stanje. To se je dogajalo kar nekarjkrat, potem pa kar nekaj mesecev nič in zdaj ponovno. Logično razmišljanje mi pravi, da mori biti virus ali kaj podobnega (mislim da ComboFix ne bi uspel rešiti hardware problem). ComboFix pri zdajšnem problemu ne pomaga.
Potem sem hotela zagnati RESTORE vendar katerikoli datum izberem, restore se ne povrne na stare nastavitve.
Ima kdo idejo kaj bi bilo narobe?
Lidija
Potem sem hotela zagnati RESTORE vendar katerikoli datum izberem, restore se ne povrne na stare nastavitve.
Ima kdo idejo kaj bi bilo narobe?
Lidija
Mitch ::
Probaj najprej zagnati kakšen Linux Live verzijo z CDja, da se prepričaš, da ni težava v monitorju/grafični kartici...
freesty ::
Moja punca ima z VGA kablom povezan ekran in je kabl mal v okvari in slika rata vijolicna. Pomaga, ce ga malo zrukas(kabel).
Drugace pa v biosu imas tudi pokvarjeno sliko?
Drugace pa v biosu imas tudi pokvarjeno sliko?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus policijaOddelek: Pomoč in nasveti | 12125 (9954) | solatko |
» | Undo za ComboFixOddelek: Pomoč in nasveti | 1774 (1539) | MrStein |
» | Izginilo namizje, ikone, start meni prazenOddelek: Operacijski sistemi | 9242 (8527) | k4vz0024 |
» | Formatiranje in boot managerOddelek: Operacijski sistemi | 2533 (1598) | demon#666 |
» | Nenavadno obnašanje XPOddelek: Pomoč in nasveti | 893 (761) | Queen |