Forum » Kaj kupiti » Grafična
Grafična
dynr la ::
Kaj pravte na Sapphire Radeon HD 7870 OC?
In pa še eno off topic vprašanje: Zakaj sploh potrebujemo grafično, če je že integrirana?
In pa še eno off topic vprašanje: Zakaj sploh potrebujemo grafično, če je že integrirana?
bluefish ::
7870 odvisno od cene.
Če ti integrirana zadošča, potem ni potrebe po dodatni. Vendar pa v tem primeru odmisli igranje zahtevnejših iger.
Če ti integrirana zadošča, potem ni potrebe po dodatni. Vendar pa v tem primeru odmisli igranje zahtevnejših iger.
AlphaOne ::
Hmm, sprašuješ po konkretni grafikulji, ki je precej hitra, v isti sapi pa, če sploh potrebuješ ločeno. Za Excel, mozillo in facebook bo dobra integrirana. Za battlefield 3 pač ne.
Glede OC verzij, dvignjene imajo frekvence jedra in ramnikov, bolj se grejejo in so za nekaj odstotkov hitrejše. Torej v praksi namesto 60 sličic na sekundo, recimo 64.
Ker pa se bolj grejejo, ti tudi hitreje pomahajo v slovo, razen če imajo orenk hladilnik.
Enkrat sem imel OC in je kmalu crknila. Slučajen primer verjetno.
Glede OC verzij, dvignjene imajo frekvence jedra in ramnikov, bolj se grejejo in so za nekaj odstotkov hitrejše. Torej v praksi namesto 60 sličic na sekundo, recimo 64.
Ker pa se bolj grejejo, ti tudi hitreje pomahajo v slovo, razen če imajo orenk hladilnik.
Enkrat sem imel OC in je kmalu crknila. Slučajen primer verjetno.
Cena je 215EUR. Integrirana mi pa ne zadošča, ker včasih že na mal starejših igrah pri medium štekne na trenutke........
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dynr la ()
Ne, pred dvemi leti sem ga kupu v Siris.si novega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dynr la ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje grafične - rešitev?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2830 (2552) | BorutK-73 |
» | Pomoč pri nakupo računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 3952 (3524) | klkkkkkkkkkk |
» | Razlika med Radeon HD7750 DDR3 proti DDR5Oddelek: Strojna oprema | 3914 (3084) | FlamE#7 |
⊘ | Nakup računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6304 (5575) | Halfdead987 |
» | Prosim za nasvet za nakup grafične karticeOddelek: Kaj kupiti | 2936 (2323) | bajsibajsi |