» »

programiranje c; ugnezdene zanke

programiranje c; ugnezdene zanke

chrispy ::

V šoli smo jemali ugnezdene zanke, vaje ki nam jih je dal profesor sem že vse naredil ter naredil še nekaj svojih. Zato prosim koga če mi predlaga kakšno vajo iz ugnezdenih zank (kakšne bolj zajebane) pa da bi mi v primeru težav svetoval itd....
zaenkrat sem naredil take ki izrisujejo različne znake iz *, glede na to kakšno število vpišem
recimo

**
*

*
**

*
**
**
*
tole naj bi bila pušica desno, samo je noče pravilno narisat...
in podobne..
  • spremenil: chrispy ()

black ice ::

Poskusi s 3D hišo.

Vesoljc ::

probaj kak geometrijski lik, poln/prazen: kvadrat, pravokotnik, trikotnik, 5/6kotnik, itd...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

boogie_xlr ::

Poskusi izrisati to:
-+-+-+-+-+
+-+-+-+-+-
-+-+-+-+-+
+-+-+-+-+-
-+-+-+-+-+
+-+-+-+-+-
-+-+-+-+-+
+-+-+-+-+-
-+-+-+-+-+
+-+-+-+-+-

Spura ::

Probaj napisat bubble sort. Sprehodis se od zacetka do konca arraya, pri cemer primerjas vsak element z naslednjim in ce je prvi vecji od drugega ju zamenjas. To ponavljas dokler ni sortirano.

b4d ::

Spura je izjavil:

Probaj napisat bubble sort. Sprehodis se od zacetka do konca arraya, pri cemer primerjas vsak element z naslednjim in ce je prvi vecji od drugega ju zamenjas. To ponavljas dokler ni sortirano.

Clovek se uci "for" zanko, ti mu pa bubble sort nalozis :D To pride cez kak mesec v postev ce mu je to prvo srecanje s programiranjem.
b4d.sablun.org

chrispy ::

Spura je izjavil:

ok tole pou kurca nisem razumel :PPP

sem sprobaval narediti program pri katerem bi vpisal najširšo točko lika in potem še število kotov (torej če bi vpisal 10 in 4, bi naredil kvadrat širok 10 zvezdic, zalomi se pri ostalih likih ker nevem kako bi jih oblikoval glede na to koliko kotov imajo)
ampak nimam ravno razčiščeno kako bi koda zgledala

Janko97 ::

Na kero šola pa hodiš?
Lohka probaš za 6:
* *
* *
* *
* *
ok tuki bi mogli bit presledki da bi ble zvezdice kot ogrodje pravokotnika.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Janko97 ()

Boone ::

Spura ti je predlagal tole:
Napolni array z integerji, ki niso urejeni po velikosti, nato pa jih uredi. Predlagal ti je bubble sort, ki deluje tako, da se z zanko sprehodis cez vse elemente, pri tem pa primerjas trenutnega s prejsnjim in ju po potrebi zamenjas. To je samo pol zgodbe. Drugo polovico pa ugotovi sam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

največkrat pojavljeni element v tabeli

Oddelek: Programiranje
181959 (1334) pac1
»

Quick sort

Oddelek: Programiranje
102517 (1265) drola
»