Forum » Programiranje » Dopolnitev obstoječe kode - jQuery
Dopolnitev obstoječe kode - jQuery
FuI2cY ::
Lep pozdrav,
na tem linku so dialogi in sem uporabil Contact Form (je viden tudi demo prav tako tudi koda). To okno se lahko zapre samo s klikom na X ali Close. Jaz sem preuredil ta form in bi sedaj rad, da se zapre to okno tudi ob kliku na overlay (torej, če se klikne izven kontaktnega obrazca, na posivel del).
Lepo bi prosil, če bi se našel kakšen, ki bi mi dopolnil ta contact.js file s tem zapiranjem ob kliku na overlay.
Jaz sem poskušal samo ne vem kako priti do tega onClick oventa na overlay, ker je v css samo pripravljen class za overlay in se v contact.js pri overlayID: 'ime tega clasa' uporabi. Ne vem kako bi naredil onClick na ta overlayID.
Najlepša hvala že vnaprej.
na tem linku so dialogi in sem uporabil Contact Form (je viden tudi demo prav tako tudi koda). To okno se lahko zapre samo s klikom na X ali Close. Jaz sem preuredil ta form in bi sedaj rad, da se zapre to okno tudi ob kliku na overlay (torej, če se klikne izven kontaktnega obrazca, na posivel del).
Lepo bi prosil, če bi se našel kakšen, ki bi mi dopolnil ta contact.js file s tem zapiranjem ob kliku na overlay.
Jaz sem poskušal samo ne vem kako priti do tega onClick oventa na overlay, ker je v css samo pripravljen class za overlay in se v contact.js pri overlayID: 'ime tega clasa' uporabi. Ne vem kako bi naredil onClick na ta overlayID.
Najlepša hvala že vnaprej.
FuI2cY ::
Sedaj sem našel onClick event za overlay, samo sedaj ne vem kako naj kličem funkcijo close:
zadeva je narejena tako:
var registration = {
init: function () { // koda},
open: function () { //tukaj not imam jaz event na onClick za overlay in bi rad klical close: },
close: function () { // tto funkcijo bi rad klical iz funkcije open }
};
Ewo sem poštimal..hvala
registration.close(); :D
zadeva je narejena tako:
var registration = {
init: function () { // koda},
open: function () { //tukaj not imam jaz event na onClick za overlay in bi rad klical close: },
close: function () { // tto funkcijo bi rad klical iz funkcije open }
};
Ewo sem poštimal..hvala
registration.close(); :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FuI2cY ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android - ZačetnikOddelek: Programiranje | 1781 (1106) | hurlimannxt |
» | javascript onclick aOddelek: Programiranje | 710 (532) | urosz |
» | [c#] izberi <in premakni curzor) v določen textboxOddelek: Programiranje | 1121 (1025) | MaCoFaCo |
» | Event na linku, zelo tricky!Oddelek: Izdelava spletišč | 1291 (1118) | Phoebus |
» | En iziv....Oddelek: Izdelava spletišč | 1325 (999) | alesrosina |