Forum » Programska oprema » Aktivacija office Power point
Aktivacija office Power point
Davidexon ::
Kupil sem računalnik na katerem so bili naloženi (word, PowerPoint...) Starter-ji in sedaj mi dela vse normalno razen PowerPointa.. kaže mi da ga morem aktivirati.. Kako? Nimam kartice ali kakerkolišnega izdelka, da bi bila zapisana koda...
ender ::
Office Starter vsebuje samo (okleščena) Word in Excel. Za PowerPoint imaš samo pregledovalnik.
Verjetno si imel zraven tudi 90-dnevno preizkusno verzijo Offica Pro, zaradi česar si lahko poganjal PowerPoint - če ga hočeš še naprej (in ti LibreOffice ne zadostuje), ga moraš kupit (za domačo uporabo vzemi Office Home&Student, ki ima polno verzijo Worda, Excela, PowerPointa in OneNota).
Verjetno si imel zraven tudi 90-dnevno preizkusno verzijo Offica Pro, zaradi česar si lahko poganjal PowerPoint - če ga hočeš še naprej (in ti LibreOffice ne zadostuje), ga moraš kupit (za domačo uporabo vzemi Office Home&Student, ki ima polno verzijo Worda, Excela, PowerPointa in OneNota).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Italijansko obrambno ministrstvo prehaja na LibreOffice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 18686 (15185) | zmaugy |
» | Office 356Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 15588 (12452) | andromedar |
» | Microsoft pokazal Office za Windows 10Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 9184 (6741) | Lonsarg |
» | Znane cene in izdaje Office 2010Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 8036 (6588) | JayKay |
» | Kateri Microsoft Office paket kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 4179 (3633) | ender |