Forum » Mobilne tehnologije » Prejel sem MMS
Prejel sem MMS
denisek123 ::
Danes sem prejel MMS in napisana je bila koda za identifikacijo MMS-a.Grem na stran,kjer lahk to pogledaš,sem prijavljen,in vpišem kodo pa mi napiše samo za prijavljene.Kaj naj naredim.
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
cekr ::
Na Planet.si pojdi pa se tam prijavi. Z registracijo boš lahko tudi pogledal svoj MMS predal.
Z istimi podatki potem lahko prideš notri tudi na https://prijava.siol.net/webmail/
Hkrati s prijavo dobiš svoj email naslov/predal : tvojastevilka@planet.si in še nakaj psevdonimov, ki si jih lahko določiš.
Z istimi podatki potem lahko prideš notri tudi na https://prijava.siol.net/webmail/
Hkrati s prijavo dobiš svoj email naslov/predal : tvojastevilka@planet.si in še nakaj psevdonimov, ki si jih lahko določiš.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cekr ()
amigo_no1 ::
Sms s sporočilom o prejetem mmms-ju @planet.si dobiš pri Mobitelu le takrat, ko bodisi nimaš urejenih mms nastavitev na telefonu ali če imaš nek prastar telefon, ki ne podpira mms-ov.
lukaz ::
Ne, to sporočilo dobiš če nimaš storitve vključene. Pošlji "mms" na 1918.
To napako, ki si jo opisal ti javi v primeru napačne kode, ali pa če je minilo več kot 3 dni od prejetja mmsja.
To napako, ki si jo opisal ti javi v primeru napačne kode, ali pa če je minilo več kot 3 dni od prejetja mmsja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ogled videa ni mogoč zunaj SlovenijeOddelek: Omrežja in internet | 3847 (3217) | konspirator |
» | itaq džabestOddelek: Mobilne tehnologije | 1076 (693) | miraldi |
» | Gmail - obvestilo po smsOddelek: Omrežja in internet | 6976 (4993) | wiwa |
» | NOKIA series 60Oddelek: Mobilne tehnologije | 1099 (911) | Gutjerez |
» | Mobitelova nova storitev - SMS zgrešeni klic (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 13231 (9391) | StratOS |