Forum » Strojna oprema » Vprašanje za lastnike 8RDA+
Vprašanje za lastnike 8RDA+
WhiteWolf ::
Zanima me, kaj ti mora pisat na tistem displaycku na plati, da je vse vredu? Men namreč piše FF in ne vem, če je to vredu... Mi kdo pomaga?
- premaknilo: bastadu ()
l-note ::
Ta display ti kaže "pravilno" le ob zagonu. Se pravi, da ko si v Windowsih, ni več pomembno kaj piše. Drgač mam jst Epox 8KHA+, k ma tud ta display in mi v Winsih isto kaže: FF.
Za vse ostale kode-znake, ki ti jih prikazuje, si pa poglej v navodilih kaj pomenijo. Drgač pa, displejček je namenjen prikazovanju napak ob zagonu računalnika (problemi z RAM-om, CPU,...).
Za vse ostale kode-znake, ki ti jih prikazuje, si pa poglej v navodilih kaj pomenijo. Drgač pa, displejček je namenjen prikazovanju napak ob zagonu računalnika (problemi z RAM-om, CPU,...).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programska oprema za zaznavo produktne številke LCD-ja prenosnika?Oddelek: Programska oprema | 1896 (1707) | slitkx |
» | dnevna menjava slik skriptaOddelek: Izdelava spletišč | 1560 (1242) | VASkO |
» | Izvijač za Nokia displayOddelek: Mobilne tehnologije | 1233 (1148) | Racko |
» | LCD displayOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1980 (1503) | HardwareMaster |
» | mimimalc za MP3-je furat ALI kako priklopit PC na avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 3997 (3306) | jRk0 |