» »

DualDDR in 2x ENAK ali ENAKO VELIK ram???

DualDDR in 2x ENAK ali ENAKO VELIK ram???

prehlajeni ::

Oj,

kupu bom sistem z epoxovo plato 8RDA z DualDDR in se nevem ce bo cvenka za 512MBrama.

Zanima me ce za dualDDR potrebno/dobro kupiti 2x256MB isti dan v isti stacuni iz iste skatle, iz iste serije, istega datuma izdelave, iste... ali je dovolj da sta oba 256MB in lahko kupim drugih 256MB pol leta kasneje in DualDDR bi deloval kot ce bi kupil oba skupaj.

Lp:P

PS: sori nimam pojma o tej stvari:\

tropinovec ::

evo kako je bilo pri meni:
imam leadtekovo plato z nforce2 čipovjem in vse lepo deluje:D
noter čepi 512 DDR rama - še iz stare plate in sem lepega dne naletel na ugodno ponudbo 2 x 256 ddr rama pc 2100 CL2, vendar od različnega proizvajalca, eden je bil Kingston, drugi pa Naya...
toda : plata je prepoznala samo 256 rama, pa sem probal vse možne kombinacije s sloti ...
se pravi, da ne bi bilo dobro kupiti sedaj samo 256 če nisi prepričan , da boš čez čas dobil ENAKE rame...
morebit pa ima kdo drugačne izkušnje?:|
:\

boštjan ::

kolko sem jaz slišal je treba kupiti 2 identična rama,najbolje kar takoj.mislim pa da morata bit od istega proizvajalca z istimi čipi in da datum izdelave in štacuna nimata nič s tem.je pa priporočljivo takoj vzet 2X256.probaj it nekje v minus.sicer pa maš zdaj ddr333 za 16600 v AGT.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RAM DDR 400

Oddelek: Strojna oprema
151478 (1322) bluefish
»

A lahko 2x256Mb rama pa 1x512Mb

Oddelek: Strojna oprema
5867 (780) Goldee
»