Forum » Kaj kupiti » R.A.T. 7 ali Crosair Vengance 60?
R.A.T. 7 ali Crosair Vengance 60?
saky ::
Obe pro gaming miški,drugače vedno bil fan in uporabnik Razer-ja
Sprašujem pa zato za te dve, ker imata obe Snipe gumb in pri igrah kot je CoD MW2, crysis 2 itd..kjer snipe zoom
ni ne na hold-lock ampak samo v primeru hold (ponavadi desni gumb)nekak mi v teh dneh ( testi teh iger) ni najbolje sedlo kombinacija hold desni gumb in fire levi, pa me zanima kako je s tem snipe gumbom. Ali je že auto asigned?ali ima vpliv na dpi +,-? morda kdo izkušnje s takimi miškami in kako se po vašem obnese v primeru takih fps iger kjer je zoom zgolj na hold?
Sprašujem pa zato za te dve, ker imata obe Snipe gumb in pri igrah kot je CoD MW2, crysis 2 itd..kjer snipe zoom
ni ne na hold-lock ampak samo v primeru hold (ponavadi desni gumb)nekak mi v teh dneh ( testi teh iger) ni najbolje sedlo kombinacija hold desni gumb in fire levi, pa me zanima kako je s tem snipe gumbom. Ali je že auto asigned?ali ima vpliv na dpi +,-? morda kdo izkušnje s takimi miškami in kako se po vašem obnese v primeru takih fps iger kjer je zoom zgolj na hold?
spirit ::
R.A.T ima snipe (mali rdeči gumbek) gumb auto assinged, in ga je potrebno držati, zadeva zmanjša občutljivost miške , tako da je le ta počasnejša in je fajn ko moraš merit (test R.A.T 9 ki je brezžična verzija 7 si lahko preberš tukaj)
Za Vengance 60 ne morm nič rečt ker je še nisem imel, naj bi jo pa v kratkem dobil malo za poizkusit, pa ti potem povem kako se mi je obnesla, če seveda ne bo prepozno
Za Vengance 60 ne morm nič rečt ker je še nisem imel, naj bi jo pa v kratkem dobil malo za poizkusit, pa ti potem povem kako se mi je obnesla, če seveda ne bo prepozno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 99680 (56576) | Kr_Edn |
» | Gaming miškaOddelek: Kaj kupiti | 17646 (15956) | Antares88 |
» | katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39865 (31937) | ShowDown |
» | Roccat Kone + kje v Celju?Oddelek: Kaj kupiti | 1762 (1472) | Dua'L |
» | Mnenja glede teh mišk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20158 (17920) | jazbec |