Forum » Programiranje » Problem s hrambo konfiguracije phpMyAdmin
Problem s hrambo konfiguracije phpMyAdmin
slitkx ::
1. Hramba konfiguracije phpMyAdmin ni konfigurirana v celoti, zato so bile nekatere razširjene zmožnosti onemogočene. Če želite izvedeti zakaj, kliknite tukaj.
2.
Hitri koraki za namestitev naprednih funkcij:
Ustvarite potrebne tabele s examples/create_tables.sql. Dokumentacija
Ustvarite uporabnika pma in mu dodelite dostop do teh tabel. Dokumentacija
Omogočite napredne funkcije v konfiguracijski datoteki (config.inc.php); začnite na primer s config.sample.inc.php. Dokumentacija
Ponovno se prijavite v phpMyAdmin, da naložite posodobljeno konfiguracijsko datoteko.
Če mi bo kdo laično povedal, kaj mi je storiti, da bo vse spedenano, kot mora biti, mi bo polepšal dan.
2.
$cfg['Servers'][$i]['pmadb'] ... ni v redu [ Dokumentacija ] $cfg['Servers'][$i]['relation'] ... ni v redu [ Dokumentacija ] Splošne lastnosti relacij: Onemogočeno $cfg['Servers'][$i]['table_info'] ... ni v redu [ Dokumentacija ] Prikaži lastnosti: Onemogočeno $cfg['Servers'][$i]['table_coords'] ... ni v redu [ Dokumentacija ] $cfg['Servers'][$i]['pdf_pages'] ... ni v redu [ Dokumentacija ] Ustvarjanje datotek PDF: Onemogočeno $cfg['Servers'][$i]['column_info'] ... ni v redu [ Dokumentacija ] Prikazovanje pripomb stolpcev: Onemogočeno Pretvorba z brskalnikom: Onemogočeno $cfg['Servers'][$i]['bookmarktable'] ... ni v redu [ Dokumentacija ] Označena poizvedba SQL: Onemogočeno $cfg['Servers'][$i]['history'] ... ni v redu [ Dokumentacija ] Zgodovina SQL: Onemogočeno $cfg['Servers'][$i]['designer_coords'] ... ni v redu [ Dokumentacija ] Oblikovalnik: Onemogočeno $cfg['Servers'][$i]['recent'] ... ni v redu [ Dokumentacija ] Vztrajno nedavno uporabljene tabele: Onemogočeno $cfg['Servers'][$i]['table_uiprefs'] ... ni v redu [ Dokumentacija ] Vztrajne nastavitve uporabniškega vmesnika tabel: Onemogočeno $cfg['Servers'][$i]['tracking'] ... ni v redu [ Dokumentacija ] Sledenje: Onemogočeno $cfg['Servers'][$i]['userconfig'] ... ni v redu [ Dokumentacija ] Uporabniške nastavitve: Onemogočeno
Hitri koraki za namestitev naprednih funkcij:
Ustvarite potrebne tabele s examples/create_tables.sql. Dokumentacija
Ustvarite uporabnika pma in mu dodelite dostop do teh tabel. Dokumentacija
Omogočite napredne funkcije v konfiguracijski datoteki (config.inc.php); začnite na primer s config.sample.inc.php. Dokumentacija
Ponovno se prijavite v phpMyAdmin, da naložite posodobljeno konfiguracijsko datoteko.
Če mi bo kdo laično povedal, kaj mi je storiti, da bo vse spedenano, kot mora biti, mi bo polepšal dan.
Poizkusil sem tudi po navodilih uporabnika wildteen88 na http://forums.phpfreaks.com/index.php?t.... No luck.
Poleg tega sedaj prikazuje še:
Blowfish bom že nastavil...
<h1>Ne morem prebrati konfiguracijske datoteke</h1>To po navadi pomeni, da ima skladenjsko napako; prosimo, preverite vse spodaj prikazane napake.<br /><br /><iframe src="show_config_errors.php" /> Konfiguracijski datoteki morate sedaj določiti skrivno geslo (blowfish_secret).
Blowfish bom že nastavil...
Naj domnevam, da nihče ne zna pomagati, nisem navedel dovolj podatkov ali pa da ste tisti, ki znate pomagati, leni?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Host for learning joomla!Oddelek: Izdelava spletišč | 1433 (1230) | flasha |
» | mysql na windowsOddelek: Izdelava spletišč | 1461 (1377) | Ziga Dolhar |
» | Apache+php+phpmyadmin+win2k=LogonErrorOddelek: Izdelava spletišč | 1433 (1304) | plavko61 |
» | Apache/2.0.48 (Win32)..dodatkiOddelek: Izdelava spletišč | 966 (833) | Trubadur |
» | SQLOddelek: Programiranje | 1668 (1567) | Trubadur |