Forum » Loža » Kako vi vidite istospolno usmerjene?
Kako vi vidite istospolno usmerjene?
Temo vidijo: vsi
by00 ::
The results of this study indicate that individuals who score in the homophobic range and admit negative affect toward homosexuality demonstrate significant sexual arousal to male homosexual erotic stimuli.
Vir: https://my.psychologytoday.com/files/u4...
Očitno vas sodelovanje v tej temi, oprostite izrazu - rajca
Kot rečeno, I don't judge ...
Pithlit ::
Homophobia is apparently associated with homosexual arousal that the homophobic individual is either unaware of or denies.
Ni treba da se 'počutiš'.
Life is as complicated as we make it...
Vajenc ::
Freudov lapsus! Jaz imam lahko tako močno rad prijatelja, da ga ob kakšni priložnostni tudi kušnem na lice. Še nikoli pa me ni prijatelj vzburil, to si lahko predstavljate le istospolni, meni takšna predstava ne gre v račun.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Freudov lapsus! Jaz imam lahko tako močno rad prijatelja, da ga ob kakšni priložnostni tudi kušnem na lice. Še nikoli pa me ni prijatelj vzburil, to si lahko predstavljate le istospolni, meni takšna predstava ne gre v račun.
Priznam, posplošil sem, ampak vseeno je za tem neka znanstvena podlaga, ne pa kak moj fetiš - da se očitno s homoseksualnostjo, na homofoben način, ukvarjajo prav tisti, ki si tega ne priznajo.
Sicer pa se npr. v Indiji in arabskem svetu moški med sabo držijo za roke, pa v tem ni nič homoseksualnega.
Tam je to "naravno IN normalno" :)
mcgeek ::
Gre tudi v obratni smeri :-)
Me nobena prijateljica še ni vzburila. Če pa začne govori o kaki konkretni ženski zadevi, pa pobegnem. :-)
abeceda7777 ::
Torej na kratko.. Poročil bi se s punco ali če pride priložnost, tudi s fantom?
Če pride priložnost, tudi s fantom, a bi moral biti res nekaj posebnega. Saj, kot pravim, me bolj privlačijo punce, a kaj ko vidim kakšnega tipa in se mi zmeša...
Tako da jaz sam vidim istospolne enako kot vse ostale. In prav je, da se ljudi osvešča naj bojo bolj strpni - preveč ljudi trpi zaradi tega!
Rok Woot ::
Kdo pravi da jo nimam? Glih kar je ena šla :) Pred eno uro.
Treba gledat na dolgi rok. Umetna oploditev, ženske z žensko... Pač kot moški sem proti. Če bi bil ženska, potem pa bi bil verjetno za. Upam, da me kdo razume...
Treba gledat na dolgi rok. Umetna oploditev, ženske z žensko... Pač kot moški sem proti. Če bi bil ženska, potem pa bi bil verjetno za. Upam, da me kdo razume...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rok Woot ()
[D]emon ::
Hmm istospolne ženske me kot moškega ogrožajo, zato sem proti temu.
Te ogrozajo ... zakaj ze? Ker ti "zmanjsujejo stevilo potencialnih 'ulovov'" ?
Tsk, tsk, tsk. Mentalna omejenost.
LP
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Rok Woot ::
Ne da zmanjšujejo moj ulov. Kot moški nemorem imeti otrok. Tako da sami moški nemoremo biti na svetu, ženske pa so lahko... Tako me lezbike in umetna oploditev, kot moškega ogrožajo :) simple
Res pa sem mentalno omejen. Lepo videti, da eni zgleda niso.
Res pa sem mentalno omejen. Lepo videti, da eni zgleda niso.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rok Woot ()
genesiss ::
Glej, bojo že pogruntali da boš tudi ti lahko mel otroke. Sam. Umetno oplojen.
Misliš da ženske komaj čakajo da se umetno oplodijo, samo da jim ne bo treba teh moških prašičev prenašati?
Misliš da ženske komaj čakajo da se umetno oplodijo, samo da jim ne bo treba teh moških prašičev prenašati?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: genesiss ()
D3m ::
Glej, bojo že pogruntali da boš tudi ti lahko mel otroke. Sam. Umetno oplojen.
|HP EliteBook|R5 6650U|