Forum » Loža » Kako vi vidite istospolno usmerjene?
Kako vi vidite istospolno usmerjene?
Temo vidijo: vsi
[D]emon ::
Vsi, ki se tako bojite za svoje lulije - ali obstajajo primeri posilstev moških s strani moških?
*snip*
Obstajajo. Vendar se o njih ne govori na veliko ravno zaradi meril druzbe, moski so namrec Moski z veliko zacetnico! (sarkazem, za tiste tatumpaste).
V resnici je dosti nasilja (vseh oblik) tudi nad moskimi, ampak o tem se ne govori 'cause men are supposed to be strong and tough! (spet sarkazem, za tumpeke)
LP
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
abeceda7777 ::
Da dodam se svoje mnenje. Prav zaradi posmeha, sem ustvaril nov racun in e-mail...
In sicer, sem najstnik in bisexualec. Mnogi to nemorejo razumeti, a na zalost je tako. Moj najboljsi prijatelj je neke vrste homofob, a kaj naj, se vedno je ob meni, ko ga rabim, in najvrjetneje bi me sprejel taksnega kot sem, ne gledena mojo spolno usmerjenost. A kaj, ko se preprosto prevec bojim povedati kaj v resnici sem, zaradi posledic - pljuvanja po meni.
Zivim v okolisu prijateljev, ki nimajo pojma, kaj sem v resnici - ustvaril sem si imiđ 'jebača' - in nihce, res nihce niti malo ne posumi da sem bisexualec ze od 14 leta. Punce me privlacijo, a kaj, ko me moski tudi (redko redko kateri, a vseeno). Dejansko zelim povedati iz prve roke vsem homofobom, da dusevno trpim zaradi tega, in zelo tesko mi je povedati, kaj v resnici cutim... cutim praznino v zivljenju, ki je ne morem zapolniti - obcutek, ko ves, da preprosto ne mores ziveti srecno, mirno zivljenje, zaradi tega, kar v resnici si. Zato lahko samo upam, da bo druzba cim prej sprejela drugace mislece/usmerjene - ampak pri nas, v sloveniji se dolgo tega ne bo. Kamorkoli grem, mladi (fantje ali punce) pljuvajo po 'pedrih', ces kako so ogabni ipd. A se ne zavedajo, da smo vsi ljudje in vsi imamo custva - eni smo bolj obcutljivi kot drugi, pac tako je.
Zato ljudje, dajte, sprejmite drugacne od sebe. Pa boste s tem ustvarili boljsi svet za prihodnje generacije.
In sicer, sem najstnik in bisexualec. Mnogi to nemorejo razumeti, a na zalost je tako. Moj najboljsi prijatelj je neke vrste homofob, a kaj naj, se vedno je ob meni, ko ga rabim, in najvrjetneje bi me sprejel taksnega kot sem, ne gledena mojo spolno usmerjenost. A kaj, ko se preprosto prevec bojim povedati kaj v resnici sem, zaradi posledic - pljuvanja po meni.
Zivim v okolisu prijateljev, ki nimajo pojma, kaj sem v resnici - ustvaril sem si imiđ 'jebača' - in nihce, res nihce niti malo ne posumi da sem bisexualec ze od 14 leta. Punce me privlacijo, a kaj, ko me moski tudi (redko redko kateri, a vseeno). Dejansko zelim povedati iz prve roke vsem homofobom, da dusevno trpim zaradi tega, in zelo tesko mi je povedati, kaj v resnici cutim... cutim praznino v zivljenju, ki je ne morem zapolniti - obcutek, ko ves, da preprosto ne mores ziveti srecno, mirno zivljenje, zaradi tega, kar v resnici si. Zato lahko samo upam, da bo druzba cim prej sprejela drugace mislece/usmerjene - ampak pri nas, v sloveniji se dolgo tega ne bo. Kamorkoli grem, mladi (fantje ali punce) pljuvajo po 'pedrih', ces kako so ogabni ipd. A se ne zavedajo, da smo vsi ljudje in vsi imamo custva - eni smo bolj obcutljivi kot drugi, pac tako je.
Zato ljudje, dajte, sprejmite drugacne od sebe. Pa boste s tem ustvarili boljsi svet za prihodnje generacije.
mcgeek ::
@abeceda7777
Če še ne poznaš, ti ponujam v ogled na tisoče posnetkov, ki jih zbira organizacija It Gets Better:
http://www.itgetsbetter.org/
Če še ne poznaš, ti ponujam v ogled na tisoče posnetkov, ki jih zbira organizacija It Gets Better:
http://www.itgetsbetter.org/
abeceda7777 ::
Mipe: cja, res je, a sem tolk posten, da prekinem preden pridejo custva na plan. Saj ne recem, mogoce si bkm kdaj nasel punco mojih sanj, a zaradi svojih komplexov glede moje spolne usmerjenosti, dvomim.
Mcgeek: poznam, sem ze gledal, prebiral zgodbe, a na zalost je Slovenija premajhna in prevec zaprta - strah prevlada. Upe polagam na to, da se bom cez nekaj let preselil v tujino, recimo Kanado, kjer so ljudje veliko bolj strpni. Preprosto si ne predstavljam zivljenja bisexualca v Sloveniji...
Mcgeek: poznam, sem ze gledal, prebiral zgodbe, a na zalost je Slovenija premajhna in prevec zaprta - strah prevlada. Upe polagam na to, da se bom cez nekaj let preselil v tujino, recimo Kanado, kjer so ljudje veliko bolj strpni. Preprosto si ne predstavljam zivljenja bisexualca v Sloveniji...
Wox ::
Večinoma smo vsi biseksualci, vendar se večina tega ne zaveda. Odvisno pa je potem, katera stran te bolj privlači. Tebe očitno ženska. Obstajajo seveda tudi tisti biseksualci, ki bi, pa ne morejo.
Slovenija tu nima kakšne večje veze. Nestrpneže boš našel tu in v kakšni Kanadi tudi. Sicer pa, če dejansko že živiš življenje biseksualca v teh prostorih, ne vem zakaj bi si še predstavljal to zadevo? Preprosto živi in si ne predstavljaj. Ploskali ti itak ne bomo, če si hetero, bi ali homo. Ne vem zakaj bi? Glavno da si ti zadovoljen in tvoja partnerja ali partnerji.
Slovenija tu nima kakšne večje veze. Nestrpneže boš našel tu in v kakšni Kanadi tudi. Sicer pa, če dejansko že živiš življenje biseksualca v teh prostorih, ne vem zakaj bi si še predstavljal to zadevo? Preprosto živi in si ne predstavljaj. Ploskali ti itak ne bomo, če si hetero, bi ali homo. Ne vem zakaj bi? Glavno da si ti zadovoljen in tvoja partnerja ali partnerji.
Commodore 64
shadeX ::
abeceda7777 je izjavil:
Mipe: cja, res je, a sem tolk posten, da prekinem preden pridejo custva na plan. Saj ne recem, mogoce si bkm kdaj nasel punco mojih sanj, a zaradi svojih komplexov glede moje spolne usmerjenosti, dvomim.
Torej na kratko.. Poročil bi se s punco ali če pride priložnost, tudi s fantom?
Zakaj bi se nekdo v 21. stoletju hotel poročiti, razen iz materialnega koristoljubja? Poroka je domena Cerkve, ki pa je 200 let za časom.
Preprosto recimo 3 dni v tednu preživiš z žensko, 3 dni z moškim, en dan pa si vzameš sam zase.
Commodore 64
Gladi ::
Poznamo vse odtenke biseksualnosti, nekateri so bolj naklonjeni ženskam, drugi moškim. Ta naklonjenost je lahko v različnih življenjskih obdobjih obrnjena v različno stran. In razen, če je nekdo strašno spolno aktiven, je normalno naenkrat v vezi le z osebo enega spola.
shadeX ::
Zakaj bi se nekdo v 21. stoletju hotel poročiti, razen iz materialnega koristoljubja? Poroka je domena Cerkve, ki pa je 200 let za časom.
Preprosto recimo 3 dni v tednu preživiš z žensko, 3 dni z moškim, en dan pa si vzameš sam zase.
Mogoče zato, da dokažeš svojo ljubezen do svoje izbranke in ji obljubiš da ji boš vedno zvest?
Mogoče zato, da dokažeš svojo ljubezen do svoje izbranke in ji obljubiš da ji boš vedno zvest?
Kakšno zvezo pa imajo obljube s poroko? Še vedno se ogromen odstotek parov loči, ker se teh obljub ne držijo.
Ljubezen in zvestobo se lahko obljubi tudi drugače. Poroka je le papir, ki ti daje nekatere zakonske pravice in nalaga dolžnosti.
Matek ::
Sej ne da je prvotni namen splonosti razmnoževanje, za to nas 'normalne' ljudi privlači nasprotni spol.Prvotni namen dlak je ogrevanje telesa, prvotni namen osmic (zob) pa učinkovitejše mletje surove hrane. Upam, da se zavedaš nenormalnosti svojega puloverja in štedilnika, ki direktno zanikata tvoj naravni izvor!
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vajenc ::
Resničnih homofobov je precej manj kot se govori in piše. To vem iz prve roke, ker so me na tem forumu že parkrat tako ozmerjali, čeprav v RL takšnega mnenja o meni še nisem zasledil.
Kako vidim istospolne? Bolj malo jih vidim. Včasim smo se s prijatelji in puncami šli zabavati tudi v nedeljski K4, kjer smo spoznali precej zabavnih in iskrenih gejev in še več zateženih lezbijk. Nimam nič proti spolnosti istospolnih, mi je pa neprijetno gledati gej scene, precej lepše se počutim ob lezbo scenah, še najlepše pa mi je gledati nage in lepo oblečene posameznice, ki uživajo v hetero flirtih in sexu. Istospolni so zame ljudje, ki prakticirajo drugačno spolnost kot jaz. V drugih temah na tem forumu smo že ugotovili, da so geji nekaj naravnega. Težko pa me boste prepričali, da so geji nekaj vsakdanjega pri svojih 5-10%. Vsak gej ali negej bi moral imeti enake zakonske pravice in jih po moje ima tudi po naši zakonodaji. Sicer pa nič slabega, privoščim vsem lepo življenje, po statistiki ste istospolni menda že sedaj bolj uspešni kot ne, zato bo sčasoma vse manj razlogov za zganjanje cirkusa.
Kako vidim istospolne? Bolj malo jih vidim. Včasim smo se s prijatelji in puncami šli zabavati tudi v nedeljski K4, kjer smo spoznali precej zabavnih in iskrenih gejev in še več zateženih lezbijk. Nimam nič proti spolnosti istospolnih, mi je pa neprijetno gledati gej scene, precej lepše se počutim ob lezbo scenah, še najlepše pa mi je gledati nage in lepo oblečene posameznice, ki uživajo v hetero flirtih in sexu. Istospolni so zame ljudje, ki prakticirajo drugačno spolnost kot jaz. V drugih temah na tem forumu smo že ugotovili, da so geji nekaj naravnega. Težko pa me boste prepričali, da so geji nekaj vsakdanjega pri svojih 5-10%. Vsak gej ali negej bi moral imeti enake zakonske pravice in jih po moje ima tudi po naši zakonodaji. Sicer pa nič slabega, privoščim vsem lepo življenje, po statistiki ste istospolni menda že sedaj bolj uspešni kot ne, zato bo sčasoma vse manj razlogov za zganjanje cirkusa.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
by00 ::
Sčasoma, ko boš odraščal, boš morda opazil, da nekateri ljudje pač niso vredni tvoje pozornosti. To bo naredilo prostor tistim, ki te bodo spoštovali, cenili in imeli radi takega, kot v resnici si. Morda pa boš prav zaradi "drugačnih spolnih praks" spoznal druge ljudji, ki te bodo razumeli.
Resničnih homofobov je precej manj kot se govori in piše. To vem iz prve roke, ker so me na tem forumu že parkrat tako ozmerjali, čeprav v RL takšnega mnenja o meni še nisem zasledil.
Morda pa se v živo ne upaš biti homofoben. Za tančico anonimnosti pridejo na plan tudi tiste temne plati naših osebnosti. Tudi jaz v živo praktično ne poznam homofobnih ljudi, ko pa sem v času referemske kampanje bral odzive na forumih, me je pošteno zaskrbelo, v kakšni državi živim.
Sicer pa - si prepričan, da jih bolj malo vidiš? Geji nis(m)o = K4. In stereotipi so res samo stereotipi. Pa ne bo kake pomote, tam se pred vsemi, razen kakega poljubljanja, ne prakticira spolnosti. Če pa že, se to zgodi v WC-ju, diskretno, za zaprtimi vrati. Kar pa se dogaja tudi v popolnoma strejt lokalih.
To, da "vsak gej in negej po tvoje" ima enake pravice, pač ne drži. In zato se bomo nekateri še naprej zavzemali za to, da se nam obseg pravic poveča. Pa mimogrede, 5-10 % ni malo. Če uporabim mogoče malo manj posrečeno primerjavo, od cca, 80.000 prebivalcev obalnih občin je po narodnosti Italijanov 2,5 %, pa so napisi dvojezični. To je pač spoštovanje demokratičnih vrednot, za katere se zavzemam.
Da so tvoje seksualne preference povezane z lezbo scenami in privlačnimi posameznicami pa je popolnoma tvoja stvar. I don't judge
Pithlit ::
Težko pa me boste prepričali, da so geji nekaj vsakdanjega pri svojih 5-10%.
Ja tko je ko se (v najboljšem) primeru počutiš precej neudobno zaradi raznorraznih prezirajočih, zasmehujočih ali pa preprosto preveč radovednih pogledov... ko partnerja držiš za roko pa se sprehajaš po ulici. No, v najsabšem se pa bojiš za življenje.
Istospolni smo še vedno marginalizirani. Tudi po naši krivdi. In kot taki svoje usmerjenosti ne moremo svobodno izražati (za razliko od hetero para ki si lahko v javnosti poljubček izmenja brez trohnice strahu ali neugodja). Nekako to sploh ne more biti vsakdanje, čeprav je povsem normalno in naravno.
No, ko bo vsakdanje se pa bodo nekateri končno rešili unih blesavih parad (ker bodo več ali manj nepotrebne). Do takrat pa... 'jebiga' parada očitno ne more it mimo brez glupih ekscesov. Pimitivci so tako v 'naših' kot 'vaših' vrstah.
Life is as complicated as we make it...
Mesar ::
Wait! V katerem trenutku smo prišli do tega, da je to nekaj normalnega IN naravnega? Tako na pamet lahko jaz tut trdim, da je porivanje lubenic naravno in normalno, pa nebo imelo neke teže.
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mesar ()
O naravnosti. Normalno je pa samo sopomenka za povprečno. Če gledamo na odstotek populacije, so istospolno usmerjeni približno tako normalni kot levičarji.
No, ko bo vsakdanje se pa bodo nekateri končno rešili unih blesavih parad (ker bodo več ali manj nepotrebne). Do takrat pa... 'jebiga' parada očitno ne more it mimo brez glupih ekscesov. Pimitivci so tako v 'naših' kot 'vaših' vrstah.
Številna tuja mesta so ugotovila, da so parade način privabljanja turistov. Npr. na londonsko parado pride MILIJON ljudi! Pa tudi korporacije spodbujajo svoje zaposlene, da živijo svoje, svobodno življenje in jih podpirajo. Npr. IBM se pojavlja s svojimi gej zaposlenimi na praktično vseh večjih gej paradah.
Na parade ne priejo samo geji, pridejo tudi ljudje, ki so z leti življenja v sodobnejših družbah izgubili predsodke in ki geje podpirajo. Ti pa posameznikov v spodnjih hlačah ali s perjanico pač ne enačijo s primitivci.
Wait! V katerem trenutku smo prišli do tega, da je to nekaj normalnega IN naravnega? Tako na pamet lahko jaz tut trdim, da je porivanje lubenic naravno in normalno, pa nebo imelo neke teže.
In zakaj je porivanje lubenice nenaravno? Še EKO je
Mimogrede, naravnost je umetna definicija. Če so naravne samo aktivnosti, usmerjene k reprodukciji, je celibat zelo blizu tvoji definiciji nenaravnosti. Pa seks s kondomi tudi ni naraven, da o kontracepcijskih tabletkah ne govorim. Vidiš, kako je s to "naravnostjo"?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: by00 ()
genesiss ::
Vse je naravno. Ne vem od kod ideja da bi bilo nekaj ne-naravno. Tudi umetna masa, ubijanje otrok, atomske bombe in slovenski jabolčni burek so totalno naravne stvari.
Mipe ::
Številna tuja mesta so ugotovila, da so parade način privabljanja turistov. Npr. na londonsko parado pride MILIJON ljudi! Pa tudi korporacije spodbujajo svoje zaposlene, da živijo svoje, svobodno življenje in jih podpirajo. Npr. IBM se pojavlja s svojimi gej zaposlenimi na praktično vseh večjih gej paradah.
Na parade ne priejo samo geji, pridejo tudi ljudje, ki so z leti življenja v sodobnejših družbah izgubili predsodke in ki geje podpirajo. Ti pa posameznikov v spodnjih hlačah ali s perjanico pač ne enačijo s primitivci.
Še dobro, da imam pravico zavrniti telesni pregled. Me kar zmrazi ob misli, da bi me tipali takile tipi, profesionalnost gor in dol.
Evo, nestrpna izjava #14921. Toliko za danes.
Naravno && normalno sem napisal!Moj post si zignoriral? Normalen je po SSKJ bodisi v skladu z določenimi danimi, splošno veljavnimi zakonitostmi; naraven, pravilen (torej isto kot naraven) bodisi ki se največkrat, najpogosteje pojavlja. Slednje je povsem arbitrarno, ker so po tej definiciji nenormalni tudi recimo blontni ali pa modrooki ljudje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
Zakaj? Jaz sem čisto normalen, nimam blontnih las, niti modrih oči.
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
Okej, družbene norme torej... tu pa tako vemo kaj si večina misli, oziroma z drugimi besedami kateri smo v večini, kateri pa so v manjšini.
Your turn to burn!
Če trdiš, da so to deviacije...
SSKJ pravi:
torej ni normalno.
SSKJ pravi:
deviácija -e ž (á) knjiž. odmik od normalnega ali pravega
torej ni normalno.
Your turn to burn!
Okej, družbene norme torej... tu pa tako vemo kaj si večina misli, oziroma z drugimi besedami kateri smo v večini, kateri pa so v manjšini.
In kako to veš? Referendum o Družinskem zakoniku pač ni odraz dejanskega stanja o odnosu do homoseksualnosti.
Mimogrede, za strokovne izraze so primernejši strokovni slovarji.
D3m ::
Anyway, do konca mojega življenja bom na referendumu obkrožil NE!
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
technolog ::
Poglejte to... Dva težavna najstnika dajo živet za en teden k neki družini, kjer so pravila jasno določena. V tej epizodi je bila to gej družina.
Po ogledu tega sem še stokrat bolj prepričan, da je prav, da damo predsodke na stran in pustimo ljudem živet po svoje.
Predvsem pa je treba ukinit cerkev, ki je ena izmed najbolj potuhnjenih organizacij. Zakaj? Stalno reklamirajo ljubezen in brezpogojno spoštovanje in sprejemanje, ko je pa čas da to resnično pokažejo, delajo nasprotno. Zaradi njih je stanje takšno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: technolog ()
Ker se mi ne, da več. Oziroma, mogoče me celo ne bo na referendumu, verjetno bom delal nekaj koristnega okrog vrta/hiše/gozda.
P.S.
Prosim ne mi s tistim show-om.
P.S.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
Ker se mi ne, da več. Oziroma, mogoče me celo ne bo na referendumu, verjetno bom delal nekaj koristnega okrog vrta/hiše/gozda.
To je tvoja in čisto legitimna odločitev.
Predvsem pa je treba ukinit cerkev, ki je ena izmed najbolj potuhnjenih organizacij. Zakaj? Stalno reklamirajo ljubezen in brezpogojno spoštovanje in sprejemanje, ko je pa čas da to resnično pokažejo, delajo nasprotno. Zaradi njih je stanje takšno.
Čeprav nisem veren, sem razočaran nad odnosom nekaterih religij do specifičnih vprašanj, kamor sodi tudi homoseksualnost. Ne bi pa vse religije dajal v isti koš. V predreferendumskem času sem bil pozitivno presenečen nad odzivom Evangeličanske cerkve.
Sicer pa je tudi cerkev samostojna institucija. Če bodo delali napake in igrali na karto dvoličnosti, bo to pomenilo manjše zaupanje in posledično upad verujočih.
Mimogrede, v anketah o zaupanju v institucije je cerkev (z malo) na najnižjem mestu, za vlado in sodstvom.
Smo v temi "Kako vi vidite istospolno usmerjene" in ta "show" prikazuje en vidik. Noben te ne sili, da to gledaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: by00 ()
mtosev ::
jih ne vidim, ker mi je vseeno za njih. lahko pa počejo kar hočejo,ker kaj drugi ljudje počenjo s svojim življenjem ni moj problem
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
D3m je danes ob 16:34:00 izjavil:
Smo v temi "Kako vi vidite istospolno usmerjene" in ta "show" prikazuje en vidik. Noben te ne sili, da to gledaš.
Ne razumeš me. Še enkrat ne mi s tistim "show-om"
|HP EliteBook|R5 6650U|
Jes mislim, da je večina homofobov pravzaprav pedrov, vendar si zaradi ozkosti svojega razmišljanja tega dejstva ne pustijo priznati. V filmu "American beauty" je to lepo prikazano. Pri nas pa v filmu "Lepota po slovensko".
Commodore 64
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: technolog ()
Jes mislim, da je večina homofobov pravzaprav pedrov, vendar si zaradi ozkosti svojega razmišljanja tega dejstva ne pustijo priznati. V filmu "American beauty" je to lepo prikazano. Pri nas pa v filmu "Lepota po slovensko".
Oh v filmu je bilo, pol pa sto procent more bit rest. Pa ne pozabi smrkcov... oni tud obstajajo, res, so bli v filmu.
technolog ::
Pomoje je na tem del resnice. Gotovo so taki tisti, ta najbolj zagreti.
Sploh v Sloveniji se to pomoje še bolj izraža, ker je na splošno "fovšno" ozračje. Goreči homofobi ne privoščijo drugim tistega, kar sami niso mogli imet.
Goreči homofobi ne privoščijo drugim tistega, kar sami niso mogli imet.
In to je?
|HP EliteBook|R5 6650U|
Oh v filmu je bilo, pol pa sto procent more bit rest. Pa ne pozabi smrkcov... oni tud obstajajo, res, so bli v filmu.
Da ne bo kdo neprijetno presenečen.
Goreči homofobi ne privoščijo drugim tistega, kar sami niso mogli imet.
Hja no... mogoče pa res...
Gladi bo sicer še naprej tajil... ampak mi pa že poznamo resnico. K'nede?
Yeah... right. Sej naj bojo, samo ne meni preblizu. Kar se tiče otrok in teh stvari pa smo že imeli debato, če si ga lahko dva ali pa dve naredita naj ga imata, v nasprotnem primeru pač ne.
Poročajo se tudi lahko zarad mene, samo potem moremo malo SSKJ popravit pa definicijo besede poroka.
Poročajo se tudi lahko zarad mene, samo potem moremo malo SSKJ popravit pa definicijo besede poroka.
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
Drama je. To drugo je risanka. Saj vem, da ločiš to dvoje. Večina filmskih dram precej caplja od realnih, življenjskih dram.
Commodore 64
Awwww... grozen argument, res. Se bom osredotočila na moje 'daddy issues'. Oblubm. Res.
Ti pa hit znanstvena dognanja izpodbijat. Al pa nehat s homofobijo. Da slučajno ne bo kdo pomislil da te to vzburja.
Ti pa hit znanstvena dognanja izpodbijat. Al pa nehat s homofobijo. Da slučajno ne bo kdo pomislil da te to vzburja.
Ja sej raziskava se strinja s tabo. Problem je da se je tam 100% homofobov vzburilo tudi v moški-moški situaciji.
@D3m - ti pa ne veš kaj počnejo stvari na pubmed-u a?
@D3m - ti pa ne veš kaj počnejo stvari na pubmed-u a?