Forum » Sedem umetnosti » Life of Pi
Life of Pi
oo7 ::
Film izide 21.November 2012
http://www.imdb.com/title/tt0454876/
The son of a zookeeper, Pi Patel has an encyclopedic knowledge of animal behavior and a fervent love of stories. When Pi is sixteen, his family emigrates from India to North America aboard a Japanese cargo ship, along with their zoo animals bound for new homes, the ship sinks. Pi finds himself alone in a lifeboat adrift in the Pacific Ocean. His only companions on the 26-foot lifeboat: a zebra, a hyena, an orangutan and a 450-pound Bengal tiger named Richard Parker, all fighting for survival. It's a tale of faith, hope and fighting for survival."
http://www.imdb.com/title/tt0454876/
The son of a zookeeper, Pi Patel has an encyclopedic knowledge of animal behavior and a fervent love of stories. When Pi is sixteen, his family emigrates from India to North America aboard a Japanese cargo ship, along with their zoo animals bound for new homes, the ship sinks. Pi finds himself alone in a lifeboat adrift in the Pacific Ocean. His only companions on the 26-foot lifeboat: a zebra, a hyena, an orangutan and a 450-pound Bengal tiger named Richard Parker, all fighting for survival. It's a tale of faith, hope and fighting for survival."
MisterR ::
Težko da ga je kdo gledal, glede nato da je bil predstavljen samo na parih festivalih. V Sloveniji prihaja v kino 20.12.
oo7 ::
A pa res ga še ni moja napakamalo prehitevam.
Najbrž ga bom šel gledat v kino,ko bo,ker je dobro ocenjen.
Najbrž ga bom šel gledat v kino,ko bo,ker je dobro ocenjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
STASI ::
Prej preberite knjigo. Zelo dobra.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Sergio ::
Ne toliko, ca 150 strani, A5.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Karlos ::
Sem si pogledal film.
Film ni slab, sem pa glede na trailer mogoče pričakoval malo več, je zelo dolg in 2x se je kar molo vlekel.
Film ni slab, sem pa glede na trailer mogoče pričakoval malo več, je zelo dolg in 2x se je kar molo vlekel.
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."
MisterR ::
Se pridružuje mnenju Karlosa, sem pogrešal več dogajanja na otoku.
Da pa zdaj knjigo preberem pa je verjetno prepozno :\
Da pa zdaj knjigo preberem pa je verjetno prepozno :\
A. Smith ::
Prebral knjigo. Zgodba ni po resničnih dogodkih (če se je slučajno kdo spraševal). Na koncu zavije malce v znanstveno fantastiko. Je pa knjiga dobra, še posebej tista razmišljanja in primerjava z živalskim vrtom. To bo težko prenesti v film.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zombie movies (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 21859 (7845) | Outcast |
» | 10 Cloverfield LaneOddelek: Sedem umetnosti | 5416 (2727) | oo7 |
» | Warcraft (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 54110 (38279) | Jerry000 |
» | Riddick 3Oddelek: Sedem umetnosti | 5424 (3545) | darkkk |
» | Predlagajte filme... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 21269 (19030) | Alexius Heristalski |