» »

Windows Phone 8

Windows Phone 8

««
57 / 83
»»

MacGyver141 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Jup, za htc 8x res nevem kaj serjejo. Ativ s ga ze ima. Slaba popotnica je to za naprej. Jebe se njim za updejte. Edino lumie so kot nexusi in motorole.

Če imaš CSS ATO......

PrihajaNodi ::

Meaning?

Ativ S ima 8.1 samo z CSS ATO.

boolsheat ::

Nope, že kar nekaj CSCjev ima 8.1, poleg tega so nekateri dobili update tudi z vključenim PfD. Aja, pa ne dobi se Wp8.1, ampak WP8.1.1, kar pomeni, da je ATIV sedaj pred Lumijami, ki 8.1.1 dobijo šele z Denim updatom. :D

http://forums.windowscentral.com/samsun...

In kdaj bo zadeva za 8x?

Zgodovina sprememb…

||_^_|| ::

boolsheat je izjavil:

Nope, že kar nekaj CSCjev ima 8.1, poleg tega so nekateri dobili update tudi z vključenim PfD. Aja, pa ne dobi se Wp8.1, ampak WP8.1.1, kar pomeni, da je ATIV sedaj pred Lumijami, ki 8.1.1 dobijo šele z Denim updatom. :D

Lumia 930 že ima 8.1.1. tudi brez PfD.

boolsheat je izjavil:

Uff, hvala ti. Se že posodablja 8.1 preko CSC NEE :)

berlusconi ::

Prav smesno je ze vse skup ... Pol pa ni cudno zakaj ima apple primat na trgu ... Update na masini, ko ga v kaliforniji objavijo ...

aerie ::

Kje ti vidiš jabka primat?

V segmentu kjer se apple prodaja ima primat. Primerjat vsa androidna jajca, ki se prodajajo, proti neki zadevi iz višjega razreda je čista neumnost... Kot npr. primerjanje prodaje Dacie in Lamborghinija.

No Lumije dobivajo update. Vsem ostalim se jebe. Pa naj gre za android ali wp. Od androida imas pa itak samo: Motorolo, nexuse in pa oneplus one. Vse ostalo pa nekvaliteten srot baziran na stancanju. Iphone je pa sinonim za kvaliteto, zal. Upam da bo ms dobra konkurenca.

Zgodovina sprememb…

trnvpeti ::

PrihajaNodi je izjavil:

No Lumije dobivajo update. Vsem ostalim se jebe. Pa naj gre za android ali wp. Od androida imas pa itak samo: Motorolo, nexuse in pa oneplus one. Vse ostalo pa nekvaliteten srot baziran na stancanju. Iphone je pa sinonim za kvaliteto, zal. Upam da bo ms dobra konkurenca.

Neumnosti govoris

Kdo pa daje updjte redno ven?

Zgodovina sprememb…

trnvpeti ::

mas veliko proizvajalcev androidov, in ti kricis na enih par(obesis se na tiste z "ugodno" ceno), za nekatere pa sploh nisi slisal, in imajo ali pa bodo imeli vecji trzni delez kot pa lumia, kateri v najnizjem in srednjem delu opevas fotoaparat, kar sploh ni res

po drugi strani opevas ceno lumie, posebej pri nas, in ko ne najdes taksne cene, das link ali do bolhe ali pa tujine
velja cena za tujino za lumio, za android pa ne velja

ko ti nekdo prilima kaksen link tebi neznane android naprave skocis v zrak
cudim se pa tudi, ko ti nekdo prilima xiaomi, 4 najbolj prodajane znamke(da ne bos rekel, da je neznana), iz tujine za 120eur na dom, se pa niti ne potrudis, da bi primerjal ta telefon z tebi ljubo lumio (in po testih, primerjava ekrana, baterije , fotoaparata)

boolsheat je izjavil:

V segmentu kjer se apple prodaja ima primat. Primerjat vsa androidna jajca, ki se prodajajo, proti neki zadevi iz višjega razreda je čista neumnost... Kot npr. primerjanje prodaje Dacie in Lamborghinija.

Exactly my point ... na vsakem šajsu maš gor Android.

Sicer pa ... ni to tema za debato okol androida :) Držimo pesti, da bo 8.1 veni do naslednjega oktobra :)

jericho ::

Ali je kdo že naletel na problem (konkretno lumia 820), namreč v avtu (astra H) imam prostoročno telefoniranje že original in je pred update-om deloval del, kjer si lahko izbiral zadne klicane številke ali pa preko imenika? No po posodobitvi se tega več ne da. Sem pa telefon na novo spoznal z BT in še vedno ne pokaže zadnjih klicanih številk ali imenika. Pač če mam prostoročno hočem to uporablat, ne pa da moram telefon vzet v roke poiskati želenega naslovnika in pritisniti še kliči, da se potem lahko prostorčno pogovarjam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jericho ()

Keep in mind that the Windows Phone 8.1 update has already been rolled out to unlocked HTC 8X version in lots of countries, so the issues mentioned by the Taiwanese company are strictly related to Verizon's version.
http://news.softpedia.com/news/Windows-...

Zgodovina sprememb…

Torej ga niso dobili samo tisti ki so ga nabavili pri Verizonu? Ja kam pa spada simobilova verzija? Ne stekam. To spravlja htc v slabo luc, telefon pa drugace zelo kvaliteten. Baterija zdrzi 3 dni ob zmerni uporabi in 1 ure skype pogovorov dnevno.

Malajlo ::

jericho je izjavil:

Ali je kdo že naletel na problem (konkretno lumia 820), namreč v avtu (astra H) imam prostoročno telefoniranje že original in je pred update-om deloval del, kjer si lahko izbiral zadne klicane številke ali pa preko imenika? No po posodobitvi se tega več ne da. Sem pa telefon na novo spoznal z BT in še vedno ne pokaže zadnjih klicanih številk ali imenika. Pač če mam prostoročno hočem to uporablat, ne pa da moram telefon vzet v roke poiskati želenega naslovnika in pritisniti še kliči, da se potem lahko prostorčno pogovarjam.

Briši pairing na telefonu in avtu in ponovno zveži napravi. Pa na lumii počakaj, da te vpraša, če dovoliš dostop do imenika.

PrihajaNodi je izjavil:

Torej ga niso dobili samo tisti ki so ga nabavili pri Verizonu? Ja kam pa spada simobilova verzija? Ne stekam. To spravlja htc v slabo luc, telefon pa drugace zelo kvaliteten. Baterija zdrzi 3 dni ob zmerni uporabi in 1 ure skype pogovorov dnevno.

Zgleda, da simobil zadržuje update, obrni se na njih.

Mitja358 ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mitja358 ()

Hudo. Že tretji update. Dobri so. Se vidi da se jim gre za kupce, če bodo tako nadeljevali bo šlo samo navzgor. Če seveda ne bodo operaterji in proizvajalci blokirali zadev.

jericho ::

Briši pairing na telefonu in avtu in ponovno zveži napravi. Pa na lumii počakaj, da te vpraša, če dovoliš dostop do imenika.

Thx, deluje, nisem ziher, če me je po posodobitvi tole vprašal. Važn, da zdej dela tko k more ;)

Krigl ::

a obstaja za WP8 funkcionalnost, ki ti zmanjša ekran ter ti ga prestavi v kot ( imam lumio 1520, pa bi rad vse delal z eno roko :) )

http://www.androidcentral.com/how-shrin...

Saj spremenis ikone in imas 1\3 dtrani prazne. Jaz imam tako.

super. kaj pa tipkovnica, kjer vpises telefonsko št.? se to tudi da zmanjšati?

Pod nastavitmami nekje, velikost pisave, dostopnost.

Btw kako si zadovoljen z njo? Meni je top. Pa se win 10. dobi upate.

Zgodovina sprememb…

Imam jo sele en dan (prej sem imel WP 7.8). zaenkrat sem navdusen, samo tale enorocna uporaba mi ne gre

MatH ::

Odkar sem zamenjal lumio 520 za drugo lumio 520 ne slišim zvočne navigacije v here plus. Sem snel angleško in slovensko pa nobena ne dela. Sem pomislil, da je here drive ostal brez zvoka a zvočno opozorilo za prekoračitev hitrosti še vedno zvoni, če ga vklopim.
Prav tako je ostalla brez zvočne navigacije lumia 520, k isem jo predal naprej.
Oba telefona sta posodobljena na WP 8.1 Cyan.
Edina stvar, ki na vseh računalnikih in telefonih dela tako kot mora, je macola.

luxxx7 ::

MatH je izjavil:

Odkar sem zamenjal lumio 520 za drugo lumio 520 ne slišim zvočne navigacije v here plus. Sem snel angleško in slovensko pa nobena ne dela. Sem pomislil, da je here drive ostal brez zvoka a zvočno opozorilo za prekoračitev hitrosti še vedno zvoni, če ga vklopim.

Evo je imel predhodnik enake probleme: https://slo-tech.com/forum/t525522/p456...

Tole so mi poslali iz Simobila glede posodobitve HTC 8X

Pozdravljeni,

obveščamo vas, da možnost posodobitve operacijskih sistemov mobilnih telefonov ni v pristojnosti mobilnega operaterja. Žal na možnost posodobitve, kot operater, ne moremo vplivati. Za to je pristojen proizvajalec.

Iz tega razloga predlagamo, da se z vprašanjem obrnete na pooblaščen servis, kjer vam bodo znali odgovoriti na vprašanje.

Za znamko HTC je to podjetje Emonagram d.o.o.. Dosegljivi so na telefonski številki 01/475-95-60 ali pa preko e-naslova: info@emonagram.si.

Želimo vam prijeten konec tedna, za dodatna pojasnila pa smo vedno na voljo.

Si.mobil

Naročniški sektor

Aha, spet critical (za DP). Na tapeti je battery saver.
http://www.nokiapoweruser.com/2014/11/1...

@ nodi
ce pa bos pisal na emonagram kako je a
s posodobitvami, pa ti bodo prodali isto zgodbico...da oni niso odgovorni za posodobitve.
tako je bilo pr men, ko sem se igral Sherlocka Holmesa... Klical sem na HTC hotline v Veliko britanijo in mi je ded rekel, da so za lansiranje odgovorni OPERATERJI.
Takole gre: Microsoft-HTC-operaterji. Zakaj nam ne povedo kako je na stvari, pa,nimam pojma.

Torej glede na to da smo v Sloveniji updwjtov ne bo. Pricakovano

Bor H ::

Iz tega razloga ne grem več na Simobil, pri njih sem kupil prejšnjega HTCja in updejta niso uspeli roditi.

Motion ::

Bor H je izjavil:

Iz tega razloga ne grem več na Simobil, pri njih sem kupil prejšnjega HTCja in updejta niso uspeli roditi.

A je HTC sploh izdal uradno 8.1 za 8x za našo regijo?

Bor H ::

Ne vem, takrat sem imel Trophya.

A je kje kaka lista za ktere regije je HTC lansiral updejte? Surfam, a nikjer ne najdem... Nokia ima bolje porihtano.

Pod novico o W10 na vseh WP lumiah je nekdo s HTC 8Xom napisal, da je ravno danes dobil update.

boolsheat je izjavil:

Pod novico o W10 na vseh WP lumiah je nekdo s HTC 8Xom napisal, da je ravno danes dobil update.

DP mogoce. Ker jaz nimam nic.

MatH ::

luxxx7 je izjavil:

MatH je izjavil:

Evo je imel predhodnik enake probleme: https://slo-tech.com/forum/t525522/p456...

Dela!! Hvala za tole :)
Edina stvar, ki na vseh računalnikih in telefonih dela tako kot mora, je macola.

KtMw ::

Živjo,

Kako vam na ostalih WP telefonih prikazuje menije na spletni strani:
www.vreme.si->vreme podrobneje->meniji na zgornji strani (trenutno vreme,opozorila,vremenska napoved,...) se mi odprejo le za hip, tako da je nemogoče tapniti izbiro npr.preglednice po dnevu,...

Na starem Samsungu Omnii7 z WP7.8 je zadeva funkcionirala b.p., na novi Nokii 925 pa mi ne gre ne v "mobilnem" ne v "PC" načinu prikaza spletne strani.

LP

Naloži si najboljšo aplikacijo za gledanje vremena: vremenska napoved

No to sem mislil si.vreme

krneki0001 ::

KtMw je izjavil:

Živjo,

Kako vam na ostalih WP telefonih prikazuje menije na spletni strani:
www.vreme.si->vreme podrobneje->meniji na zgornji strani (trenutno vreme,opozorila,vremenska napoved,...) se mi odprejo le za hip, tako da je nemogoče tapniti izbiro npr.preglednice po dnevu,...

Na starem Samsungu Omnii7 z WP7.8 je zadeva funkcionirala b.p., na novi Nokii 925 pa mi ne gre ne v "mobilnem" ne v "PC" načinu prikaza spletne strani.

LP

Ja kr hitro jih umakne, ampak se vseeno da pritisnit (lumia 720 in lumia 730)
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Robertos664 ::

ker sem spet na WP me zanima, če obstaja kakšna ura primerljiva s Samsung Gear Fit , ki bi delala z WP? Sem se kar navadil na uro in skoraj ne morem brez nje :(

««
57 / 83
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
34693700 (58689) berlusconi
»

Windows Phone 8.1 že kmalu, tudi na novih telefonih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
10232488 (26857) traxxas
»

Sony Xperia GO vs. HTC Windows Phone 8S

115064 (4776) jizzer
»

Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
5921211 (17540) Jst
»

Kateri telefon?

4910299 (8998) SLO_Matej

Več podobnih tem