» »

Windows Phone 8

Windows Phone 8

««
54 / 83
»»

Malajlo ::

Cyan ja. Sem DP skenslal, pa mi mal manjka update1. Vsaj Cortana me je bol razumela. Angleški naglas ji ne potegne.
Restore mi je sicer takoj cyan naložil.

Tamali ::

Tilen je izjavil:

Seveda. Na telefonu z enim tapom narediš brezžično dostopno točko in se z računalnikom povežeš nanj.

w

w

Hvala za nasvet. Preden sem nastavil wireless na računalniku, sem nujno potreboval dostopno točko. Je delovala brez problema.

Močno razmišljam o nakupu naslednjega telefona: Prestigio MultiPhone 8500 DUO. Kakšno mnenje?

PrihajaNodi ::

This device will be delivered to Slovenia for free by 21.09.2014

Za 150€ izgleda super zadeva. Sprobaj pa poročaj. Vseeno ni to android tako da nimaš kaj za zgrešit. Poleg tega ima talk time 57 ur, medtem ko ima moja lumia 920 10 - 19 ur.

Ga bom najverjetneje nabavil. Za ta denar zna biti čisto OK.

Ena težava: na HTC-ju delam hard reset in pojavita se mi dve težavi:
1. SD kartice mi ne zazna
2. ne prepozna mi omrežja (SiMobil) oz. ga šele po nekaj minutah

s6c-gEL ::

boolsheat je izjavil:

Evo takšen telefon, 4.5", 1GB RAM, quad core, Adreno 306, 2000mAh baterije.
http://wmpoweruser.com/alcatel-pop-2-wi...

Ima navigacijo ?

Zakaj x64 na telefonu z 1 gb rama ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: s6c-gEL ()

Bor H ::

64 bitov ima tudi druge prednosti, recimo premetavanje večih številk, je pa vprašanje kolk se to na telefonu pozna. Ve kdo kdaj bo WP sploh podpiral 64 bitov?

boolsheat ::

PrihajaNodi je izjavil:

This device will be delivered to Slovenia for free by 21.09.2014

Za 150€ izgleda super zadeva. Sprobaj pa poročaj. Vseeno ni to android tako da nimaš kaj za zgrešit. Poleg tega ima talk time 57 ur, medtem ko ima moja lumia 920 10 - 19 ur.

Sicer ga lahko še hitreje dobiš tu:
http://www.ceneje.si/Izdelek/4305154/te...
http://www.ceneje.si/Izdelek/4317339/te...

Verjetno ga v Harve Normanu lahko tudi testiraš.

Hvala za nasvet, na misel mi ni padlo, da bi ga lahko kupil tudi v SLO. Mah, letim kar po njega v Harvija, pa poročam čez par dni kako se drži :D

Robertos664 ::

jao ne kupujte Prestigia. Glih znanec v harveyu mi je pravil, da dobijo nazaj toliko reklamacije, da glava peče. V glavnem jaz ne bi, raje nokio..

Motion ::

Tamali je izjavil:

Hvala za nasvet, na misel mi ni padlo, da bi ga lahko kupil tudi v SLO. Mah, letim kar po njega v Harvija, pa poročam čez par dni kako se drži :D

In Kako se kaj obnese. Je tisti SD 200 z 1gb rama dovol za 720p zaslon?

trololo2 ::

Kombinacija Prestigio + Android je zares slaba, vem iz lastni izkušenj. Kljub temu me to ni odvrnilo do tega, da ne bi nabavil Prestigota z Windowsi.

Deluje odlično, nimam nobenih pripomb.

Samo eno vprašanje/težava: Windowsi imajo po defaultu nastavljeno vibriranje tipk (puščica nazaj, okno, iskanje), ki se ne izklopi, četudi izklopiš vibriranje kot zvonenje. Sicer stvar okusa, vendar mene moti. Na Nokiah je to rešljivo preko touch nastavitev, pri HTC-jih se ob preverjanju funkcije vibriranja z diagnostičnim orodjem zaradi tovarniškega hrošča vibra popolnoma izklopi.

Sedaj me zanima, ali imate kakšno idejo, kako naj to izklopim na Prestigotu?
1. Je možno kakorkoli namestiti aplikacijo touch od Nokie?
2. Kakšna je kombinacija za vstop v diagnostic tool za Prestigote? Poskusil sem s kombinacijami za Nokie, Samsunge in HTC-je, vendar brez uspeha. Morda bi lahko tam kaj poiskal?
3. Kako to rešujete uporabniki Samsungov?

Samsung ima v nastavitvah opcijo izklopiti vibro.

MisterR ::

Kako se na HTC 8s rešit hrošča z (ne)prikazovanjem kontaktov kateri imajo shranjeno številko z +386 oz. ostalimi državnimi kodami?

neon21 ::

Zanima me kako nastaviti mp3 zvonenje za nokio lumia 635. Sem nabavil svoj prvi windows phone pa žal neznam nastavit mp3 zvonenja. Če je že bilo v tej temi to vprašanje se opravičujem , ker nisem pregledal vseh 54 strani na tej temi. Hvala za pomoč

aerie ::

neon21 je izjavil:

Zanima me kako nastaviti mp3 zvonenje za nokio lumia 635. Sem nabavil svoj prvi windows phone pa žal neznam nastavit mp3 zvonenja. Če je že bilo v tej temi to vprašanje se opravičujem , ker nisem pregledal vseh 54 strani na tej temi. Hvala za pomoč

http://www.windowsphone.com/en-us/store...

nea gre

Potem pa priklopi lumijo na pc in shrani željeno glasbo v mapo ringtones.

Lahko tudi potegneš to aplikacijo in si kar na telefonu kopiraš glasbo v mapo ringtones:
http://www.windowsphone.com/s?appid=762...
(Po drugi metodi boš mogoče moral ponovno zagnati telefon, da bo glasba vidna pod zvonenji.)

aerie ::

neon21 je izjavil:

nea gre

Ne gre kaj?

MisterR je izjavil:

Kako se na HTC 8s rešit hrošča z (ne)prikazovanjem kontaktov kateri imajo shranjeno številko z +386 oz. ostalimi državnimi kodami?

Jaz sem spremenil vse kontakte, da imajo vsi predpono +386. Sedaj pa pri shranjevanju pazim, da kontakt tako shranim.

Zrihtano Hvala ;)

roccat ::

na ativu s ebomo pa cakali za dkoncno verzijo 8.1 ali?

s51as ::

Hej, po nadgradnji Lumie 820 na 8.1 mi navigacija ne govori več kam zaviti. Imam vklopljen govor v slovenščini ampak ni nobenega glasu. Prekoračenje omejitve hitrosti mi piska normalno.
It's just me myself and I

Tilen ::

Si probal odstraniti slovenščino in jo ponovno namestiti? Ali vsaj spremeniti jezik na katerega drugega in nazaj? Sam nimam težav po nadgradnji L920.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

bom poskusil hvala!

edit: sem poskusi pa je isto vse tiho...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: s51as ()

Preveri še, če si namestil vse posodobitve. Po resetu se telefon drugič posodobi.

Zgodovina sprememb…

Tilen, sem posodobil 2x, tako kot si rekel. Posodobil sem tudi zemljevide in pregledal mislim da vse nastavitve.
Drugače vsi zvoki delujejo normalno, razen navodil za potovanje v HERE Drive +

Settings - Driving mode - ON - pairing with the car kit - OFF

Tole mogoče?

Bom probal, sem zdaj zbrisal Here Drvie+ in ga ponovno inštaliram... samo to verjetno ne bo pomagalo, sem pa skoraj prepričan da bo tvoja rešitev taprava ker sem se nekaj s temle igral. Sporočim.

zdaj imam način vožnje - stanje izklopljeno

niti ne morem vklopit.

x

x

Tukaj imaš nastavljeno na Here Drive+?

Zgodovina sprememb…

Ima pa Here+ sedaj tudi prometne info. Unec, Medvode - rumeno. Če so že samo dela na cesti vključena, je veliko. Jutri zjutraj preverim stanje okoli lj.obvoznice ;((

Tudi to imam vklopljeno. Glasu se vedno ni.

hotlips ::

Jaz tudi nimam glasu (ne angleščine, ne slovenščine), mam sicer HTC 8X WP 8.1 DP.
Sicer me ne moti in se s tem, zaradi tega še nisem kej dost ukvarjal. Sem pa pomislil, da bi to lahko bilo zaradi tega, ker imam telefon nastavljen na ameriško regijo, jezik pa slovenski oz. angleški (VB), oziroma še verjetneje zato ker DP ni čist popeglan (sploh na HTCjih v primerjavi z Nokijami) zdraven pa HTC 8X uradno sploh še nima nadgradnje na WP 8.1

Dami ::

Kateri nosilec za Lumio 810 za v avto z vgrajenim napajanjem priporočate?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Tamali je izjavil:

Kombinacija Prestigio + Android je zares slaba, vem iz lastni izkušenj. Kljub temu me to ni odvrnilo do tega, da ne bi nabavil Prestigota z Windowsi.

Deluje odlično, nimam nobenih pripomb.

Samo eno vprašanje/težava: Windowsi imajo po defaultu nastavljeno vibriranje tipk (puščica nazaj, okno, iskanje), ki se ne izklopi, četudi izklopiš vibriranje kot zvonenje. Sicer stvar okusa, vendar mene moti. Na Nokiah je to rešljivo preko touch nastavitev, pri HTC-jih se ob preverjanju funkcije vibriranja z diagnostičnim orodjem zaradi tovarniškega hrošča vibra popolnoma izklopi.

Sedaj me zanima, ali imate kakšno idejo, kako naj to izklopim na Prestigotu?
1. Je možno kakorkoli namestiti aplikacijo touch od Nokie?
2. Kakšna je kombinacija za vstop v diagnostic tool za Prestigote? Poskusil sem s kombinacijami za Nokie, Samsunge in HTC-je, vendar brez uspeha. Morda bi lahko tam kaj poiskal?
3. Kako to rešujete uporabniki Samsungov?

Dej vrži gor kako sliko samga aparata ter kako sliko slikano z aparatom, da vidmo če je za kaj :D

Malajlo je izjavil:

Ima pa Here+ sedaj tudi prometne info. Unec, Medvode - rumeno. Če so že samo dela na cesti vključena, je veliko. Jutri zjutraj preverim stanje okoli lj.obvoznice ;((

Vau! Promet je v real time narisan! Končno! Sem bil zadnjič kar malo fovš Moskovčanom, ker je lahko po karti pogledal, v kateri konec se splača narediti ovinek, da ne obtiči za tri ure v koloni.

sleby ::

a to rumeno je roadworks?

a drugace uporablja kdo parrota v avtu?
zanima me zato, ker je pred updateom na wp8.1 here drive+ navigacija govorila preko telefona, sedaj na wp8.1 pa govori preko parrota na avdio sistem v avtu. torej ce prav razumem nekako deluje prenos zvoka preko BT, tudi ce parrot (ck3100) ne podpira A2DP. zanima me, ce bi bilo mogoce kako nahecat, da tudi mp3je spila tako??

to se tudi meni zdi, da kar se mi zdaj dogaja, da me ne umserja preko zvočnika v telefonu, da nekam drugam pošilja te govorne usmeritve, samo da jaz te naprave nimam prižgane. Samo nikakor ne uspem ugotoviti kam to preusmerja niti kako to izklopit...

bzp ::

Mja, meni tudi Drive+ že nekaj časa govori preko bluetootha (ko je zvezan) na avto-ozvočenje. Sem iskal, pa nikjer ne najdem da bi se dalo nastaviti drugače. Je komu uspelo?

s51as: si probal ugasnit bluetooth?

krneki0001 ::

Če bom našel, sporočim. Zadnjič sem nekaj po nastavitvah brskal, ko sem bil na radio v avtu priklopljen in sem našel nastavitev v here drive + za BT govor. Samo ne vem več kje je ta nastavitev, niti je ne najdem več (sedaj pa nisem priklopljen na BT).
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

zmaugy ::

Kako prepričam Lumio 920 da v Glasbi opazi/prepozna/igra MPEG4 audio file?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

Pa še ena malenkost - nekatere strani se v IE na Lumii 920 (WP 8.1) ne odpirajo. Na primer Slo-Tech. V čem je fora?

zmaugy je izjavil:

Pa še ena malenkost - nekatere strani se v IE na Lumii 920 (WP 8.1) ne odpirajo. Na primer Slo-Tech. V čem je fora?

Men se slo-tech na 920 odpira povsem enako kot na desktop IE11 brez kakršnih koli problemov.

Poskusil sem preko ruterja, preko mobilne povezave, ne deluje. Vpisal sam direkt ali preko linka iz iskalnika, vedno isti rezultat.
Enostavno ne morem verjet.

Težavo imaš s HTTPS.

http://www.startssl.com/certs/ca.pem

Namesti in preveri, če deluje.

Zgodovina sprememb…

s6c-gEL ::

Zadnji wp update ne posodobi root certifikatov ?

menjalnik ::

Meni pa zanima kako je kaj z eduromom pri Windows Phone, a vam normalno deluje tisti, ki ga imate v šolah?

matonson ::

Na WP8 ni delalo. 8.1 pa naj bi podpiral EAP-TTLS.

jizzer ::

Rabljen WP do 150€... kateri se najbolj splača?
««
54 / 83
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
34693705 (58694) berlusconi
»

Windows Phone 8.1 že kmalu, tudi na novih telefonih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
10232490 (26859) traxxas
»

Sony Xperia GO vs. HTC Windows Phone 8S

115064 (4776) jizzer
»

Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
5921211 (17540) Jst
»

Kateri telefon?

4910299 (8998) SLO_Matej

Več podobnih tem