» »

Windows Phone 8

Windows Phone 8

««
18 / 83
»»

s51as ::

Namenskih aplikacije je ogromno (mislim razni sport trackerji) samo na 7.5 se nisem mogel niti povezat :(
It's just me myself and I

Tilen ::

Nek napredek na BT je zagotovo, ker sem zadnjič komot poslal sliko preko BT na random Android napravo. ;)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Joman84 ::

živijo folk
mene me zanima nasplošno kako dajat dol apps iz stora(marketa). na začetku sem imel težave ker sem hotel instalirat recimo aplikacijo flash in mi je pisalo za my family nastavitve d uštimam.. potem se naredil windowsphone account.. in nato zdej ko hočem downlodat pa mi samo kaže downlowding in to v nedogled...bi prosil če ima kdo rešitev..tnx.čawčwa

Bor H ::

Torej si logiran z MS accountom? (settings, email+account, imaš Microsoft account?). Ker če ga imaš pol ne vem kaj je problem, greš na Market in klikneš install. Edini problem, ki ga še vidim je lahko, če imaš HTC 8S in da ti je zmanjkalo prostora.

fireX88 ::

yo

Joman84 k lih omenjaš flash alikacijo. Za kaj rabiš, ter kako se imenuje te aplikaciji?
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

boolsheat ::

s51as je izjavil:

Mogoče kdo ve, če se na windows phone 8 lahko preko bluetootha povežeš z merilnikom srčnega utripa polar bluetooth? Na windows phone 7.5 to ni šlo zaradi nekega bluetooth protokola, ki tega ne omogoča.

Delajo na tem in očitno bo kmalu delovalo:
https://getsatisfaction.com/sportstrack...

Bor H je izjavil:

Torej si logiran z MS accountom? (settings, email+account, imaš Microsoft account?). Ker če ga imaš pol ne vem kaj je problem, greš na Market in klikneš install. Edini problem, ki ga še vidim je lahko, če imaš HTC 8S in da ti je zmanjkalo prostora.

Ejla...sem se vpisal ja na MS accountom in imam yahoo.it (mogoče da ni to problem)..in imam nokia lumia 620..prostora je še dovolj. Ma dam install in kaže samo downloading in tiste pike utripajo v nedogled...

fireX88 ime aplikacije je ime flashlights..rabim jo kot lučko..ma sem probal dat tudi druge app.. recimo radio, ringtones maker, ...

fireX88 ::

aja jst sm mislu kot flash player, ker imam problem da youtube dela, nekatere spletne strani, ki imajo flash pa ne...
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

To je ekstremno čudn, če ti vse ostalo dela ok (internet in recimo sinhronizacije mailov) pol maš enga groznga hrošča. Ne vem kako ga iztrebit, mogoče hard reset ampak počakaj, če ima še kdo kak predlog.

edit:

fireX88 je izjavil:

aja jst sm mislu kot flash player, ker imam problem da youtube dela, nekatere spletne strani, ki imajo flash pa ne...

youtube dela preko HTML5, Flash kot tak ni podprt in verjetno nikoli ne bo, imaš pa aplikacije, ki podpirajo določene strani ala Free TV Project

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bor H ()

sem dal reset malo prej ker sem imel en prej drugi account..in sem ga naredu na novo zato sem dal reset...in zgubil vse številke :(((...niti ne znam dat na minisim novo številko...jaoo ta windows...hja tdi jst sem probal na WIFI in preko interneta (mobitela)...me že matra da gre v zid res...

i386 ::

številke preneseš iz starega accounta v novega...

Saj flasha v brskalniku dejansko ni. MMC portal npr. ne deluje. No solution.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

boolsheat ::

Za rtvslo MMC imaš odličen app, WP7 in WP8:
http://www.windowsphone.com/en-us/store...

Joman84 je izjavil:

sem dal reset malo prej ker sem imel en prej drugi account..in sem ga naredu na novo zato sem dal reset...in zgubil vse številke :(((...niti ne znam dat na minisim novo številko...jaoo ta windows...hja tdi jst sem probal na WIFI in preko interneta (mobitela)...me že matra da gre v zid res...

21. stoletje, številke ne daješ več na SIM ampak v oblak, se ti kopirajo v account, ki ga uporabljaš

Bor H je izjavil:

Joman84 je izjavil:

21. stoletje, številke ne daješ več na SIM ampak v oblak, se ti kopirajo v account, ki ga uporabljaš

Nekako store mi je ratalo dajat download..zgleda je bil nek bug al pa kaka napaka v sistemu..nimam pojma res..tako da stvar deluje..glede shranjevanja številk pa sem opazil ja da je cloud..mi ni všeč to :)..res pa da je bolj praktično..no hvala ;)

SLO_Matej ::

Lahko v nastavitvah računa izklopiš sinhronizacijo stikov, če ti to ne paše.

oke tnx..ja to mi ne paše...mi lahko kdo pove kaj je treba instalirat (app) in pazit ko začneš uporabljat WP8..ker sem še nov v tem..do zej samo android imel..kaj je plus in minus..tnx boyszi ;)

boolsheat je izjavil:

Za rtvslo MMC imaš odličen app, WP7 in WP8:
http://www.windowsphone.com/en-us/store...

Kako pa spremljam program?

MisterR ::

Včeraj sem se prvič soočil s težavo na WP8 in multitaskingom, kako pri pizdi lahko uporabljaš recimo sports trackerja in kličeš hkrati?!

Namreč če med kolesarjenjem dobiš klic izgubiš trenutni potek vadbe.

to pomeni da je sports tracker slabo napisan, menjaj app

bluefish ::

Nokia za 14. maj pripravlja nov event: http://www.neowin.net/news/vodafone-nex...

Verizon bo prodajal Lumio 928: http://www.neowin.net/news/nokia-lumia-...

Bor H je izjavil:

to pomeni da je sports tracker slabo napisan, menjaj app

Endomondo?

Ne poznam dovolj dobro sport aplikacij ampak če lahko navigacija laufa za zakljenim ekranom lahko tudi sport tracker :)

GGGGG ::

Meni se najboljše obnese Runtastic. Zadeva je žal daleč od dobrih appov za android in ios, ampak boljšega za WP nisem našel.

Klicanje med trackingom dela, tudi appe lahko switchaš, klikaš po music playerju itd. Se pa vseeno včasih zgodi, da zadeva iz neznanega razloga quita in v tem času prekine GPS signal.

Sem si zdaj namestil runstastic pro trial tak da poročam.

Malajlo ::

Še enkrat jaz: Endomondo?

GGGGG ::

Endomondo na WP je crap. Čisto nekaj drugega kot na Androidu.

Hayabusa ::

Nikakor ne, vse na WP platformi je najmanj platinastega videza, zavitega v žafranovo darilno pakungo !

Vsekakor. Kdor tega ne vidi, je pač fanboy alternativne platforme. >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

olimpija55 ::

Za aplikacijo za tek,kolesarjenje priporočam sport tracker , gps na zemljevidu je zelo natančen .

Naj te nekdo pokliče med aktivnostjo in se javi. Izgubil boš podatke o trenutni aktivnosti.
Najboljši je runtastic in run the map.

Imam pa novo vprašanje,
zakaj je cena aplikacije amazing weather hd 1,99€, v zda pa 1,99$ ?

Ker je tako nastavil prodajalec.

simnov ::

Kako posllati mms ali email z polno kvaliteto slike in neko zmanjšano.

Daš v skydrive in šeraš.

sleby ::

hm.. a se da aplikacije se kako drugace placat kot s kartico / paypalom?
do sedaj sem uporabljal diners preko paypala, pa kot veste ne deluje vec. problem je v tem, da sem na to pozabil in kupil spil, sedaj pa ga ne morem placat. posledicno vsake 2 dni dobim mail, da moram updejtat svoj account, druge kreditne pa nimam..

Hayabusa ::

sleby ::

hvala za predloge. topup ne dela, napise, da nakazilo iz moje kartice ni mogoce (no shit).
bo treba res drugo kreditno dobit..

trololo2 ::

Pozna kdo katerokoli free aplikacijo za predvajanje glasbe, ki omogoča preskakovanje znotraj ene pesmi/mp3-ja? Sem že preiskal market in nič našel. Kar ne morem verjeti da tako osnovne fukncije ni nikjer, kot da je API ne podpira... Telefon pa je tako za poslušanje audio knjig popolnoma neuporaben.

To pa ima že WP7 in močno dvomim, da tega na WP8 ne bi bilo. Tišči gumb za naslednjo skladbo. ;)

Dober dan ::

To se pa podpišem.. Predvajalnik je pa čisto v pismu.... Zakaj ne bi mogel premikati slajderja levo-desno.. M$ popravi to.. še letos...

Ga premikaš s tiščanjem gumba za naslednjo skladbo ...

trololo2 ::

SLO_Matej je izjavil:

Ga premikaš s tiščanjem gumba za naslednjo skladbo ...

Huh pa res :). Dobro potem se res nekako da, raje bi sicer videl da lahko pritisneš na progress bar ampak bo tudi vredu. Hvala!

Vanadium ::

Pozdravljeni.

Ali obstaja kaka zastonj offline navigacija za windows phone 8? Gre se pa za samsung ativ S. Vem da ima nokia svoje karte sam ne vem če se, da to gor naložit. Probal sem HERE Drive+ Beta ampak mi vrže neki error +293. Predvidevam ker ni navoljo pri nas.

Hvala za odgovore.

CrustyDOD ::

Kakšna pa je offline navigacija?
Imaš "Maps" aplikacijo, kjer imaš from/to pa ti nariše pot. Če Slo mapo dol potegneš preko wifi potem je vse skupi uporabno offline.
Drugače imam trenutno gMaps samo še nisem ne vem kako sprobal, dons k se pelem bom za foro probal kako deluje GPS pa to..
HERE Drive+ Beta pa še ni na voljo pri nas na žalost, upam da bo kmalu.

offline je taka da si karte dol potegneš in ne rabiš uporabljat mobilnega interneta npr v tujini, npr na androidu imam copilot, sygic, navigon itd... sam za windows phone 8 pa še nisem take našel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vanadium ()

Aha, offline mape bi mogu rečt :P
Evo za foro šel malo gledat, Nokia Drive naj bi bi bila kmalu na voljo kao.. CoPilot GPS pa je že na voljo za WP8. Ga ravnokar downloadal, zdej dol vlečem mapo za osrednjo evropo.

http://www.wpcentral.com/copilot-gps-av...

Na sredi članka imaš QR sliko, poskeniri jo s telefonom in se ti lepo odpre aplikacija. V Store je pa ne najdem, če uporabiš iskanje.. Go figure..

zanimivo da je copilot zastonj :| mape so tudi zastonj?

"14 days FREE use of full voice-guided navigation and ActiveTraffic™ features."

Ena mapa (izbereš po želji) je zastonj, ostalo za doplačat. Ja po 14 dneh se tisti dve reči ugasneta ostalo pa ne vem, danes prvič probal app. Naj bi pa bil CoPilot zastonj, vsaj osnovne stvari.
««
18 / 83
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
34693227 (58216) berlusconi
»

Windows Phone 8.1 že kmalu, tudi na novih telefonih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
10232272 (26641) traxxas
»

Sony Xperia GO vs. HTC Windows Phone 8S

115040 (4752) jizzer
»

Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
5921099 (17428) Jst
»

Kateri telefon?

4910198 (8897) SLO_Matej

Več podobnih tem