» »

Windows Phone 8

Windows Phone 8

««
63 / 83
»»

mk766321 ::

točno tako, odvisno kako zahteven je uporabnik.
Vsi se nekaj vpikate v ta call recorder. Vam povem zakaj mi pride prav?
Imam občasno klice v tujem jeziku(nemško) kar ne razumem ravno dobro. Si sploh predstavljate kako olajšanje je ko lahko poslušam pogovor ko mi nekdo kaj govori, pa nisem v prvo razumel.

Ja, odvisno kako uporabljaš aplikacije ja, ali za hobi ali dejansko, da ti življenje olajša. tako, da vsakomu svoje.

Mitja358 ::

Zanima me, kako je s temi poceni kitajskimi brezžičnimi polnilci za Lumio 930? A dejansko polnijo za ta denar?

Nekaj takega: http://www.ebay.com/itm/DT-Qi-Wireless-...

Motion ::

Brate je kupu prav glih takega, in kake dela ok sam ful je občutljiv na položaj. Tako da, če ne daš telefona točno gor ne bo polnilo.

Jst sem pupi kupu takega ( http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Cha... ) in se mi zdi dosti bolj praktičen, ker telefon z lahkoto vedno daš v enak optimalni položaj.

Matej_K ::

V gmailu sem si zamenjal geslo, zdaj pa nikjer na telefonu ne najdem polja kjer bi vpisal/spremenil to geslo.
Vem da obstaja možnost ida zbrišem iz telefona gmail account in dodam nazaj novega, ampak? wtf
Lumia 820
... .. .

Malajlo ::

Settings, accounts

Vem, ampak ni nikjer polja za vnesti password?
... .. .

boolsheat ::

Na seznamu računov tapni in ddrži na ta račun, se ti odpre okno, pa daj sync in bi te potem moralo vprašati za novo geslo. Ugibam. :)

telen ::

Greš v mail in daš Sync pa te bo vprašalo za geslo.

Zanimivo, po 5 minutah kljub temu da nikjer nisem vnesel novega gesla mail deluje in se lepo sinhronizira.

Drugače, sem dal sync, mi je samo javilo da je napaka pri pobiranju mailov iz serverja, nič mi ni ponudilo spreminjanja.
Hvala vseeno.
... .. .

roccat ::

Kaj zdaj Eduroam ze dela?

MacGyver141 ::

roccat je izjavil:

Kaj zdaj Eduroam ze dela?

Naj bi delov.

Dela dela :)

Na feriju ze dela?

Mitja358 je izjavil:

Na FERI-ju v MB sedaj dela Eduroam na WP8.

Da :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mitja358 ()

En profesor mi je rekel nekje oktobra, da na WP8 ne dela! Bom drugi teden poskusil! Kaj moram potegnit dol kaksen cerfikat ali vse avtomatsko?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roccat ()

Nekje v drugi polovici decembra je začel delovat. Meni je avtomatsko ponudilo nek certifikat in to je to.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mitja358 ()

Ker jaz imam se predplacniski mobi!

ombre ::

Kupil Lumio 735. Navdušen nad hitrostjo in odzivnostjo. :) Tale 8.1 leti.
OmbreMan - Galaxy of knowledge

fireX88 ::

zanima me, če kdo uporablja nfc tiles? danes sem ponovno poskusil, pa je še vedno tako, da te vpraša če hočeš to naredit, potem te pa šele da v meni (npr izbral sem wifi) wifi-ja in moraš še posebej vklopit. Je kakšna druga možnost, da ti direkt vklopi wifi, ne pa da sta dva vmesna nepotrebna koraka...
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

roccat je izjavil:

Ker jaz imam se predplacniski mobi!

Sej to nima veze.

to nevem, ker mi na prejšni srednji šoli ni deloval.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roccat ()

V naši šoli je pa Edouram nekako čudno naštiman, tako da dela tudi z WP8.

Zgodovina sprememb…

Meni spostavi povezavo. Ampak ko odprem brskalnik mi kaze kod da ni povezave. Mi na aplikaciji 24ur.com napisi tezava pri pridobivanju podatkov.

||_^_|| ::

Mitja358 je izjavil:

Zanima me, kako je s temi poceni kitajskimi brezžičnimi polnilci za Lumio 930? A dejansko polnijo za ta denar?

Nekaj takega: http://www.ebay.com/itm/DT-Qi-Wireless-...

Raje poglej kaj takšnega, veliko bolj kvalitetno in zanesljivo:
 DT-601

DT-601

http://geizhals.at/eu/nokia-dt-601-drah...

PrihajaNodi ::

Htc 8x bo dobil posodobitev v Slo?

berlusconi ::

Nodi, vsi čakamo na to že od 'late october' ...

Današnji reply na moje vprašanje:

Q: ... Keep up the good work. I am in possesion of Htc 8x, and I am wondering when to expect the official windows 8.1 update for this device (I'm from Slovenia).
A:Thanks for the great compliments, we're glad you're happy being a member of #TeamHTC. We don't have any news to share regarding the update just yet, please keep checking back for more information.

Ja drugje update ze je. Kam si poslal to? Das mail. Htc suport?

Poslal sem prek Facebooka, https://www.facebook.com/HTC?fref=ts

clix ::

A MixRadio deluje v slo, če se regijo nastavi na UK ali US?

Nokia music na WP7.8 deluje bp.

Master_Yoda ::

Kako deluje memory management na Windows phone ? Je isto kot na androidu, kjer ne rabis zapirati aplikacij in OS sam zapre neuporabljene ki so v ozadju, ko potrebuje vec RAMA, ali jih moras striktno zapirati z back gumbom, ko jih nehas uporabljati?

Sam jih zapira. Pa kot se bere, dela to precej bolje kot android.

Ne vem no, meni na lumii 530 laufa kar dosti zadev če držim gumb v levo.

clix ::

mk766321, ja, ampak so aplikacije suspendane, in ne žrejo nič procesorja.

Bor H ::

Mislim da 8. Je pa tako, da če bi zagnal kak zahteven špil bi ti jih lepo pozaprl (mogoče bi sicer še bile v managerju, sigurno pa ne bi laufale). WP dela kot bi nek spodoben moderen OS moral.

clix je izjavil:

mk766321, ja, ampak so aplikacije suspendane, in ne žrejo nič procesorja.

Hvala za info!

PurpleMoo ::

Novi telefoni - Lumia 435 in 532
http://lumiaconversations.microsoft.com...

435: Dual core, 4" WGALCD 800X400 screen, 2mp main camera and VGA front facing camera, 1560mah battery, 8gb storage & 128gb expandable SD storage

532: Quad core, 5mb main camera, otherwise as above

Končno bodo tudi low-end telefoni imeli glance, sprednjo kamero, in 1GB pomnilnika! :)

darkolord ::

U, sem že mislil, da so ukinili glance, ker mislim da ga ni imel noben telefon v zadnji rundi.

Kul. Manjka naslednik 800 po velikosti. Jeba so samo (žalostne) tehnične specifikacije tele 435.

532 je super opcija za majhen smartphone, ki dela dobro. Tudi baterija bo mogla kr zdržat. Če ne bo drugače bom šaltal na 532 v naslednji rundi.

Malajlo je izjavil:

Kul. Manjka naslednik 800 po velikosti. Jeba so samo (žalostne) tehnične specifikacije tele 435.

Cena Lumie 435 naj bi bila okoli 69EUR (+DDV), tako, da mislim, da so za ta denar specifikacije solidne. Se mi zdi, da je 435 nadomestek 530, 532 pa je nekje med staro 520 in 635.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: PurpleMoo ()

Formula 1 ::

Super še 2 low end telefona high end naprav pa ni, sploh :(. Meh, prov srečen sem da sem odšel, ko se spametujejo pridem nazaj.

fireX88 ::

Formula 1 je izjavil:

Super še 2 low end telefona high end naprav pa ni, sploh :(. Meh, prov srečen sem da sem odšel, ko se spametujejo pridem nazaj.

maš srečo da!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

@Formula 1
Konec januarja bo predstavljen Windows 10 na novi Lumii 940 :)

Formula 1 ::

Konec januarja bo predstavljen W10, to je res, od kje ti pa Lumia 940 pa ne vem ? Windows 10 bom stestiral na Lumio 820 ki čaka v predalu, če bo kul rabijo samo še aplikacije. Se pa ne mudi, Moto G 2014 je prav kul igrača :)

Ja in kdaj bomo v Sloveniji dobili WP 10? Leta 2018. Na htc 8x še 8.1 ni.

Zgodovina sprememb…

Če je HTC smotan glede supporta (WP in Android) ne krivi sistema, na WPju imaš vsak developer preview program. Ga boš pa dobil na vseh novih telefonih. 100% bodo z W10 predstavili tudi nove high end telefone, mogoče še ne drugi teden, ko bo (verjetno) OS konferenca, sigurno pa pred uradnim izidom W10.

keitai ::

Da, vendar bo update na w10 preko insider progama (kateri bo zamenjal dev prev) na HTCje in Samsungove mobilce prinesel še kakšen par hroščev brez nadgrajenega firmware-a (kateri pa bo prišel verjetno le preko uradnega w10 update-a). Nekaj se je govorilo, da bodo nadgrajevali tudi firmware preko insider programa, vendar vprašanje, če ni to bolj kot ne, mišljeno le za "Nokie".

Mišljeno je za vse zainteresirane OEMe, predvsem da se ne morejo več na operaterje zgovarjat.

Windows 10 izide pozno Q3 oz. Q4 to leto. Ne vem, kako bo sicer z nadgradnjimi, kdaj jih bodo dejansko sprostili na vse country variante.
««
63 / 83
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
34693685 (58674) berlusconi
»

Windows Phone 8.1 že kmalu, tudi na novih telefonih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
10232467 (26836) traxxas
»

Sony Xperia GO vs. HTC Windows Phone 8S

115062 (4774) jizzer
»

Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
5921205 (17534) Jst
»

Kateri telefon?

4910296 (8995) SLO_Matej

Več podobnih tem