Forum » Kaj kupiti » Hladilnik
Hladilnik
seawolf ::
Pozdravljeni! Kupu bom hladilnik za procesor rabu bi pa enega tihega ki dobro hladi dam do 10,000 SIT za athlona 1200Mhz
exe ::
- blok: 5k (rablen)
- cevi: 1k (3m)
- radiator: 4 free
- plexi za nosilc za blok: 0,5k
- pumpa za akvarij: 1k
- močnejši motor za pumpo iz akvarija: 4 free (iz modelčka)
- drobnarije (šraufi, matice, neopren, objemke, adapterji,..) = 1k
- laško™ (poveži z prejšnjim lastnikom radijatorja ): 0,5 k
- še neki, k se ne spomnem: 1k
zdej morm pa sam to vse še dejansko inštalirat v kishto, k da mi kr tak luft hladi, lih ni potrebe
lp SancoS
- cevi: 1k (3m)
- radiator: 4 free
- plexi za nosilc za blok: 0,5k
- pumpa za akvarij: 1k
- močnejši motor za pumpo iz akvarija: 4 free (iz modelčka)
- drobnarije (šraufi, matice, neopren, objemke, adapterji,..) = 1k
- laško™ (poveži z prejšnjim lastnikom radijatorja ): 0,5 k
- še neki, k se ne spomnem: 1k
zdej morm pa sam to vse še dejansko inštalirat v kishto, k da mi kr tak luft hladi, lih ni potrebe
lp SancoS
Both Nietzche and God are dead.
MI_KO ::
Ej ne nori. 10000 tvoj procesor ni vreden!
Jaz sem mislil dar 6000 za zalmana (Kaj češ pač ljubim tišino), pa sem nato raje vzel titana z 80mm ventom za 2000 sit.
Slišim ga skor ne več, temperatura pa je padla za 6° glede na star kuler!
10000 jurjev za kuler je potrata denarja.
Jaz sem mislil dar 6000 za zalmana (Kaj češ pač ljubim tišino), pa sem nato raje vzel titana z 80mm ventom za 2000 sit.
Slišim ga skor ne več, temperatura pa je padla za 6° glede na star kuler!
10000 jurjev za kuler je potrata denarja.
Kleman ::
Kup si ZALMANAOVA rebra pa se en coolercek in to je to. to je pa tut res da 10k niti tovj procesor ni vrden tko da se ti ne splača met bolsi ventilator k procesor.
Klemenn ::
jzst mam..in res je ful glasen..celo na low...zdej moram al kaki pretvornik naredit..al pa une protihrupne blazince dat..najbrž oboje..ko bo keš :)
boštjan ::
jaz gonim volcanota7+ na low+na napajalniku sta 2 venta,pa se najbolj dere grafični vent(manli radeon7000).Ostala 2 predeta zelo znosno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reflektivna folijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1508 (1332) | Zoidberg |
» | Hlajenje diska v racku in graficneOddelek: Hlajenje in modifikacije | 946 (837) | Sodom |
» | Delta Fans: Dual in Triple Blade!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1108 (869) | exe |
» | Pelti (ja še enkrat)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1047 (895) | exe |