» »

Zencart in procesiranje kreditne kartice

Zencart in procesiranje kreditne kartice

Vanquish ::

Pozdravljeni,

sedaj sem malo gledal po spletu kaj je potrebno, da se Zencart usposobi za online procesiranje kreditnih kartic.
Kolikor sem do sedaj prestudiral vse skupaj, zadeva sploh ni tako kompleksna dokler v to ne vkljucimo, da bi radi za to uporabljali resitve slovenskih bank.

Zanima me ali ima kdo kaksne izkusnje s tem?
Ali ste izbrali slovenski merchant account in gateway, je bil kaksne problem pri integraciji v zen-cart (potrebno programiranje)
Ali pa imate mogoce kaksne dobre izkusnje/predloge za tujega - cenovno ugodnega, ki je ze v osnovi kompatibilen z Zen-cart?

Vsake informacije so vec kot dobrodosle!

Hvala

Lp, M

Poldi112 ::

Disclaimer: Delam za Telemach (MegaPOS).

Zastonj te bo verjetno prišel zgolj Paypal (govorim na pamet).

Glede slovenskih bank - najbolj univerzalna rešitev je MegaPOS. Preko njega imaš vse 3 slo procesne centre, Abanet, Klik, Moneto in Diners (tudi obročno). To te stane par procentov/transakcijo (za uporabo MegaPOS-a). Poleg tega imaš jasno tudi za vsak izbran gateway svoje stroške.

Alternativa ti je direkt podpreti izbrani gateway/e. Na ta način malo prihraniš, izgubiš pa fleksibilnost. Plus da so sistemi večinoma različni, tako da če hočeš imeti recimo Bankart, Diners in Moneto rabiš 3 različne implementacije.

Implementatorjev v php-ju je veliko. Imaš pa tudi že narejene module, ki jih prodajajo spletni sistemi (tako za MegaPOS kot za posamezne gateway-e, edino ne vem kaj vse je za Zen cart). Če tam kaj najdeš je to po mojem zate najcenejša varjanta.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Vanquish ::

Super, zelo koristne informacije!

Sem malo pregledal zadevo in ce pravilno razumem vse skupaj ima MegaPOS nekako vlogo gateway-a, kjer je potrebno dodatno podpisati pogodbe z bankami, ki ti v koncni fazi tudi omogocijo procesiranje doticne kartice.

Cisto okvirno me zanima - mogoce ves kaksni so se kaj od oka stroski po transakciji na strani banke? Ce podatki niso za javnost lahko tudi privat, zanima me predvsem zato, da vidim kaksne stroske lahko pricakujem, za nadaljnje kalkulacije

Se enkrat najlepsa hvala za pomoc!

Lp, M

Poldi112 ::

Nekako tako ja. Enoten vmesnik za dostop do procesnih centrov.

Provizija banke 2-5%, s tem da vsaj za eno vem, da ima tudi mesečno naročnino. Če hočeš, ti pošljem kontakte, da preveriš točno.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletno plačevanje storitve

Oddelek: Izdelava spletišč
163413 (2389) hendriks
»

Rails in Kartično Plačevanje

Oddelek: Izdelava spletišč
6956 (791) v2dot0
»