Forum » Izdelava spletišč » Koda za preverjanje domene
Koda za preverjanje domene
aljaz92 ::
Zdravo, mene pa zanima kako bi na svoji spletni strani lahko dodal opcijo za preverjanje domene ali je domena prosta ali zasedena.
Recimo tole imam html kodo oz obrazec da bi lahko preveril domeno ampak sedaj še rabim skripto ki bi mi to dejansko naredila.
Recimo tole imam html kodo oz obrazec da bi lahko preveril domeno ampak sedaj še rabim skripto ki bi mi to dejansko naredila.
<h3>Preveri domeno</h3> <form action=""> <div class="wpcf7"> <p><label>Domena: (npr. mojadomena ali moja-domena)</label> <input type="text" class="domena" /></p> <p> <input type="checkbox" name="option1" value=".si">.si <input type="checkbox" name="option2" value=".eu">.eu <input type="checkbox" name="option3" value=".com">.com <input type="checkbox" name="option4" value=".net">.net <input type="checkbox" name="option5" value=".org">.org <input type="checkbox" name="option6" value=".info">.info <input type="checkbox" name="option7" value=".biz">.biz <input type="checkbox" name="option8" value=".co">.co</p> <br/> <p><input type="submit" title="Preveri" value="Preveri" /></p> </div> </form>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poštni strežnik in nedosegljivostOddelek: Omrežja in internet | 6528 (5844) | jype |
» | Apache 2.4Oddelek: Omrežja in internet | 1039 (755) | Mesar |
» | Čuden emailOddelek: Loža | 4547 (3796) | Vice |
» | Problem z domenami na ApacheOddelek: Omrežja in internet | 1734 (1361) | Ice-Heki |
» | dve spletni strani??Oddelek: Izdelava spletišč | 2434 (1983) | MRB0rYS |