Forum » Mobilne tehnologije » Anonimno poslano sporočilo
Anonimno poslano sporočilo
vid88 ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem dobil sporočilo na mobilni telefon in sicer; Pošiljatelj je Anonimno, vsebina sporočila pa je: sporočilo ne obstaja. Sporočilo je vrste mms.
Zgleda isto kot da te kdo pod skrito številko kliče, samo da je to sporočilo.
Ve kdo kaj več o tem?
Lp
Pred kratkim sem dobil sporočilo na mobilni telefon in sicer; Pošiljatelj je Anonimno, vsebina sporočila pa je: sporočilo ne obstaja. Sporočilo je vrste mms.
Zgleda isto kot da te kdo pod skrito številko kliče, samo da je to sporočilo.
Ve kdo kaj več o tem?
Lp
KoMar- ::
Če ni notri nič, potem je morda napaka. Sicer pa je možno za pošiljatelja nastavit poljubno besedilo, tudi "Anonimno".
vid88 ::
Če pogledam podrobnosti sporocila, pise poslano od: naslov skritega posiljatelja. Res mi ni jasno kako je to pogoce..
Mesar ::
Nesi mobitel tja pa naj raziščejo zadevo, na njihovih serverjih bi se moralo vse beležiti, od kod kaj pride in kam gre, lahko pa se "pofejkajo" sporočila tako, da jih tvoj mobitel ne zazna kot bi jih moral... je bla tuki na ST novica o tem.
Your turn to burn!
St235 ::
Do tega lahko pride samo, če je prišlo do napake na omrežju, ali pa če je sms poslan preko neta. Če sms pošiljaš s telefonom se številke ne da skrit.
AndrejS ::
Če je tvoj ponudnik SI-mobil ni to nič čudnega.
Jaz sem tudi že dobil sporočilo od : Unknown , vsebina : Sporocilo ne obstaja.
Morda pa naju osvaja ista bejbe
Jaz sem tudi že dobil sporočilo od : Unknown , vsebina : Sporocilo ne obstaja.
Morda pa naju osvaja ista bejbe
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AndrejS ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AnTuTu Benchmark TočkeOddelek: Mobilne tehnologije | 3401 (2312) | ziga1990 |
» | Spam kot notifications na androiduOddelek: Mobilne tehnologije | 4720 (4382) | CaqKa |
» | Nakup računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1102 (990) | AlienRR |
» | Android pasti........Oddelek: Mobilne tehnologije | 2118 (1577) | GeForce |
» | Sms ni prišel do naslovnika?Oddelek: Mobilne tehnologije | 13800 (12326) | kunigunda |