Forum » Programska oprema » Convert datotetk - kolikšna je izguba kvalitete?
Convert datotetk - kolikšna je izguba kvalitete?
rokyo87 ::
Pozdravljeni,
informativno bi me zanimalo, koliko kvalitete se recimo izgubi pri konvertanju datotek. Jaz recimo potegnem iz neta nekakšen stream, kateri je v določeni kvaliteti in ga konvertam v .flv, nato pa še v .mp3. Kolikšna je izguba kvalitete pri zvoku in videu? Je že kdo kaj gruntal?
Za vleko stream-ov uporabljam Replay Media Catcher 4 s katerim tudi konvertam v .flv, nato pa Freez FLV to MP3 Converter za convert v .mp3.
Vprašam samo informativno, zato se za morebitne odgovore že vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdrav.
informativno bi me zanimalo, koliko kvalitete se recimo izgubi pri konvertanju datotek. Jaz recimo potegnem iz neta nekakšen stream, kateri je v določeni kvaliteti in ga konvertam v .flv, nato pa še v .mp3. Kolikšna je izguba kvalitete pri zvoku in videu? Je že kdo kaj gruntal?
Za vleko stream-ov uporabljam Replay Media Catcher 4 s katerim tudi konvertam v .flv, nato pa Freez FLV to MP3 Converter za convert v .mp3.
Vprašam samo informativno, zato se za morebitne odgovore že vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdrav.
Wox ::
Če bi povedal kaj je source bi blo bolj jasno. Sicer pa v splošnem večja je kompresija, višje so izgube.
Commodore 64
rokyo87 ::
Source so različne spletne strani z videovsebinami (Youtube, Metacafe, Vimeo,...) itd. Vzemimo datoteko, ki je že povlečena in jo konvertam iz .flv v mp3 na 320kbps, stereo, 48000 Hz. Je to vredu za mp3 ali bi bil boljši nižji bitrate?
Lep pozdrav
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video format, kateri je najboljši?Oddelek: Zvok in slika | 6407 (5971) | m0LN4r |
» | Download SWF fila, ter convert v FLVOddelek: Izdelava spletišč | 1893 (1794) | RejZoR |
» | flv, mp4, mpeg4 konvertirat v mp3 formateOddelek: Programska oprema | 2964 (2912) | RejZoR |
» | video iz youtube v mp3Oddelek: Zvok in slika | 9734 (7061) | UTplay3r |
» | Program za shranjevanje youtube videov...Oddelek: Programska oprema | 4726 (4493) | Silvano |