Forum » Mobilne tehnologije » Nokia N9
Nokia N9
Fish88 ::
Zanima me, če ima kdo ta telefon in da bi povedal kako se mu zdi. Razmišljam o nakupu, ker očitno Lumie 800 pri nas še nekaj časa ne bo. Je telefon konkurenčen androidu, iosu? Kako je kaj z aplikacijami?
=Exceed= ::
amacar ::
Lumnie 800 pri simobilu ne bo, so odgovorili na uradnem Facebooku.
Glede telefona pa, z njim sem se igral nekje pol ure in me je v tem času navdušil, predvsem s "touch gestami". Če že ne bi imel iphona 4s, bi se verjetno odločil za to nokio n9, ker se ga na bolhi dobi poceni,že za okoli 300€.
Če imaš malo žilice, da bi modificiral veliko stvari, ti ga priporočam. Glede aplikacij pa: taglavne so pokrite, je pa problem, ker je nokia napovedala, da bo to zadnji meego telefon, tako da se razvijalci ne odločajo za to platformo.
Po delovanju pa meni osebno boljši/hitrejši od androida, zanimiv je tudi proti iosu, ker ima drugače pristop. Če bi izbiral med iphone 4/n9 (ki sta nekje v enakem cenovnem razredu do 350€), bi sam izbral n9.
Glede telefona pa, z njim sem se igral nekje pol ure in me je v tem času navdušil, predvsem s "touch gestami". Če že ne bi imel iphona 4s, bi se verjetno odločil za to nokio n9, ker se ga na bolhi dobi poceni,že za okoli 300€.
Če imaš malo žilice, da bi modificiral veliko stvari, ti ga priporočam. Glede aplikacij pa: taglavne so pokrite, je pa problem, ker je nokia napovedala, da bo to zadnji meego telefon, tako da se razvijalci ne odločajo za to platformo.
Po delovanju pa meni osebno boljši/hitrejši od androida, zanimiv je tudi proti iosu, ker ima drugače pristop. Če bi izbiral med iphone 4/n9 (ki sta nekje v enakem cenovnem razredu do 350€), bi sam izbral n9.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 84718 (51138) | Ciklamen |
» | Nokia predstavila N9 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 54837 (40253) | flameir |
» | Kateri mobilnik do 300€ brez vezaveOddelek: Mobilne tehnologije | 7902 (6977) | ;-) |
» | Kateri mobitel v rangu Galaxy Ace-a se še splača?Oddelek: Kaj kupiti | 10586 (9905) | mokasin |
» | Nove nokie: Lumia 710 in 800, Asha 200, 201, 300 in 303 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 25235 (21260) | rio972 |