Forum » Programska oprema » Program za filme
Program za filme
tvirus ::
Potreboval bi en preprost program, s katerim bi lahko filman zmanjšal velikost. Recimo če mam film sedaj 1GB, jaz pa bi rad zmajnšal velikost na 500mb primer, vem da s tem zgubiš kvaliteto. Zanima me v katerem programu lahko to preprosto naredim.
LP
LP
OmegaBlue ::
Najbolj simpl in free varjnata bo http://handbrake.fr/
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
GeForce ::
Če imaš grafično ki podpira CUDA, bi ti priporočal Badaboom. Vsaj pri meni z 9600GT deluje neprimerljivo hitreje kot pa FormatFactory, saj uporablja GPU namesto CPUja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GeForce ()
RejZoR ::
Če imaš grafično ki podpira CUDA, bi ti priporočal Badaboom. Vsaj pri meni z 9600GT deluje neprimerljivo hitreje kot pa FormatFactory, saj uporablja GPU namesto CPUja.
Alternativa temu je tud Freemake Video Converter, ki uporablja GPU za pomoč pri pretvarjanju videa in deluje na NVIDIA in AMD grafičnih karticah. Sicer ne deluje izključno na GPU-ju ampak vseeno se pri hitrosti kar pozna, sploh pri pretvarjanju iz H.264 v druge formate in pri kodiranju H.264.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri "video converter" ?Oddelek: Programska oprema | 1552 (869) | ZloTech |
» | mp4 in mp3Oddelek: Mobilne tehnologije | 1185 (982) | blackbfm |
» | Kateri program za kodirat video v h.264?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3592 (3198) | vaščan |
» | Pretvarjanje video formatovOddelek: Pomoč in nasveti | 1065 (898) | mk818764 |
» | Pretvorba iz .mkv v .aviOddelek: Programska oprema | 1507 (1374) | slitkx |