Forum » Strojna oprema » Nekaj me zanima z AGP
Nekaj me zanima z AGP
ElectricMan ::
Ali podpirajo vse (znane) plate 4×AGP podporo z 8×AGP grafično kartico.
- premaknilo: bastadu ()
krucymucy ::
ja delal bo! ne bo pa uporabljena celotna pasovna sirina - 8X je misljen bolj za vnaprej!
BoLhCa ::
ja na oko res ne bo opazil, sam bos pa v hitrosti opazil!!!
ker je pretok podatkov se enkrat hitrejsi kot na AGP 4X.
lp by BoLhCa
ker je pretok podatkov se enkrat hitrejsi kot na AGP 4X.
lp by BoLhCa
boštjan ::
AGP 8x je od 4x hitrejši za približno 15% ,torej kako je pol lahko pretok podtakov 1X hitrejši od 4X AGP
BoLhCa ::
AGP 8x ma pretok podatkov 2.1Gb/s, AGP 4x pa 1.05Gb/s!? torej...
no sicer si pa lahko zracunas pa bos videl.
ce pa pogledas po tockah v 3Dmarku, potem mas pa prou, ker v 3Dmarku ni tok vazn pretok podatkov kot v kaksnih spilah kjer res opazis razliko.
lp by BoLhCa
no sicer si pa lahko zracunas pa bos videl.
ce pa pogledas po tockah v 3Dmarku, potem mas pa prou, ker v 3Dmarku ni tok vazn pretok podatkov kot v kaksnih spilah kjer res opazis razliko.
lp by BoLhCa
frudi ::
ma dajte si že enkrat vbit v glavo, da agp 8x ni nič druga kot marketinška natega!
uuu, dvakrat hitrejše je! 8x proti 4x! 2.1GB/s proti 1.05GB/s! takoj vsi nove grafične kupit, agp 4x je samo še za na odpad! v redu, če nasedete na tak bulšit, si zaslužite zapravljat denar za prazn nič. tisti z malo soli v glavi pa naj raje pogledajo kak test...
uuu, dvakrat hitrejše je! 8x proti 4x! 2.1GB/s proti 1.05GB/s! takoj vsi nove grafične kupit, agp 4x je samo še za na odpad! v redu, če nasedete na tak bulšit, si zaslužite zapravljat denar za prazn nič. tisti z malo soli v glavi pa naj raje pogledajo kak test...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Sergio ::
ja, frudi, ti dam popolnoma prav, ampak obstaja pa za ljudi, ki zadeve testiramo, taka lepa fora:
kako to folku povedat, če imaš doma na voljo za test samo AGP 4x osnovno ploščo?
enivej, res je. AGP 8x je stvar prihodnosti. Poglejte, Xabre podpira AGP 8x, tako kot tudi R9700 PRO in ta novi GF4 Ti. Pa ste v kakšnem od primerjalnih testov videli TAKO veliko razliko? Jaz je nisem. Ane
kako to folku povedat, če imaš doma na voljo za test samo AGP 4x osnovno ploščo?
enivej, res je. AGP 8x je stvar prihodnosti. Poglejte, Xabre podpira AGP 8x, tako kot tudi R9700 PRO in ta novi GF4 Ti. Pa ste v kakšnem od primerjalnih testov videli TAKO veliko razliko? Jaz je nisem. Ane
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Zheegec ::
V UT2003 je razlika na R9700PRO in AGP8x in AGP4X okoli 2%, kar je ZELO malo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ghibly ::
trenutno je razlika približno 250 3d markov (npr. med gf4 agp 4x in 8x), v bodoče pa.......
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična za 4x AGPOddelek: Kaj kupiti | 1945 (1408) | dejansan |
» | AGP 4x graficna v AGP 1x slotu ?Oddelek: Strojna oprema | 2172 (1783) | mojsterleo |
» | AthlonXP 2000 + nvidia 6600Oddelek: Strojna oprema | 1020 (937) | Daedalus |
» | Odstopanja med 2x, 4x ter 8x AGPOddelek: Strojna oprema | 1516 (1248) | boštjan |
» | razlika med starim (2,4x) in novim Agp 8xOddelek: Strojna oprema | 1196 (840) | AngelOfDeath |