» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi
««
52 / 162
»»

Daedalus ::

Se bo začelo pri nas?

Si to želiš? Si ziher, da bi "prava" opcija zmagala?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

eieieie1 ::

Pšenični je izjavil:

http://www.rtvslo.si/svet/ameriski-gene...

Se bo začelo pri nas?

Na ulice kot je JJ pozival že 2008 leta ko je izgubil na volitvah ane? In točno vemo kaj pomenijo protesti na ulicah. Uničevanje tuje lastnine, kot je to bilo v UK, Kanadi...

Ramon dekers ::

enadvatri je izjavil:

Nisem rekel tega, da Zoran ni sposoben česa podobnega. Ker ga je očitno zmaga presenetila, bi prej rekel, da tega ni počel.

Hja, saj človek tudi ne more verjeti kako je odblokiral račun Electe. Kako če izvajalci niso bili plačani na njej pa je plomba. Žalostno. Pač tipo je vsega zmožen.

Sicer mogoče tega ni počel on, je pa to zanj delal kak mufti.

enadvatri ::

Tudi tisto z versko skupnostjo ima vsaj podlago za zgodbo, če je izmišljeno, osnovano.

Sodelavki,ki ni verna so iz skupnosti pošiljali položnice. Ker ni želela plačati, so ji "gorzili" z izvršbo in pametovali o (ne)morali. Prijavila jih je IP, ta pa jih je samo opozorila. Od takrat ima mir. Ti bi se v zahvalo za džamijo tudipovsem samovoljno angažirali, recimo. Ne pravim pa, da je to res, kar pišejo SDS-ovci.

Okapi ::

Ostali so menili kot je rekel telbanc da je SDS že notri.
J3biga, kaj jim pa niso politkomisarji povedali, da je klikanje na spletnih anketah for fun, ne for real.:))

O.

Ramon dekers je izjavil:

enadvatri je izjavil:

donfilipo je izjavil:

Pravzaprav, kar počne SDS je nagnusno in vredno pregona.

Če je kaj resnice na tem, zagotovo ne! Treba bo pa to raziskati in pokazati. Je v mojem bloku kar nekaj neslovencev po poreklu, ki bi vsakega hađijo, ki bi jih prepričeval kako naj volijo, lepo pljunili v ksiht:)

Problem so nemočni, preplašeni.

In na vseh straneh. Ne samo zdaj za Jankoviča. Gre za načelen problem!

Da pa politiki to obrnejo tudi v svojo melodijo pa manj pomemben zame. S tem naj se bavi Nataša.

V vsakem primeru. Spodbujanje sovraštva ni dopustno. To, da nekdo opisuje neko populacijo in ji pripisuje slabšalne lastnosti ni sprejemljivo. Itak pa bo SDS obsodila lastna volilna baza z Ramdon dekersom na čelu, ker so tudi njih užalili in označili za cincave!

Žal ne. Sem videl kdo je hodil na volišča, komunikacijo etc..No go for me. Sam upam da se Janša še ne preda. Za sedaj ne vidim primernega kandidata v opoziciji, ki bi imel hrbtenico. Če JJ gre imajo proste roke in lahko mešajo samo še več dreka. Menim da bodo volivci SLS, NSI, DESUSA, Viranta prišli do spoznanja. No Virant ima itak svojo bazo, torej ne Janša ne Jankovića. Ostali so menili kot je rekel telbanc da je SDS že notri.

Potem si pa zelo najiven! Jaz sem šel v stari trenerki, s starimi supergami, neobrit, z nobenim nisem govoril in nosil sem glomazno uro. Ime mi je Matija, dragi Ramon dekers.

eieieie1 je izjavil:

Pšenični je izjavil:

http://www.rtvslo.si/svet/ameriski-gene...

Se bo začelo pri nas?

Na ulice kot je JJ pozival že 2008 leta ko je izgubil na volitvah ane? In točno vemo kaj pomenijo protesti na ulicah. Uničevanje tuje lastnine, kot je to bilo v UK, Kanadi...

Glej problem, ki ga sam vidim je da je Britanija v drugačni poziciji kot mi, vsaj kar se vlade tiče bistveno. Recesija se bo pri okrepila (močno)... Na vladi pa imamo človeka ki se bo kazal s svojem raskošju in družbenem okoriščanju, če ne on pa njegovi sinovi. Tega ne bodo niti skrivali. To bo tisti šus v čelo ljudi.

Itak imaš pa potem še ostale svinjarije ki se večine raje ne tiče in ne morejo vspostaviti empatije: electa, stožice...

Policija ne bo mogla reševati vseh umorov, ropov, tatvin. Potem pa še rasni nemiri. Ko se bo začelo, ga bodo ubili ali pa bo zbežal.

Eni pa mate kristalne kugle poleg monitorja, al kako?
[J.P.Sartre]

enadvatri je izjavil:

Ramon dekers je izjavil:

enadvatri je izjavil:

donfilipo je izjavil:

Pravzaprav, kar počne SDS je nagnusno in vredno pregona.

Če je kaj resnice na tem, zagotovo ne! Treba bo pa to raziskati in pokazati. Je v mojem bloku kar nekaj neslovencev po poreklu, ki bi vsakega hađijo, ki bi jih prepričeval kako naj volijo, lepo pljunili v ksiht:)

Problem so nemočni, preplašeni.

In na vseh straneh. Ne samo zdaj za Jankoviča. Gre za načelen problem!

Da pa politiki to obrnejo tudi v svojo melodijo pa manj pomemben zame. S tem naj se bavi Nataša.

V vsakem primeru. Spodbujanje sovraštva ni dopustno. To, da nekdo opisuje neko populacijo in ji pripisuje slabšalne lastnosti ni sprejemljivo. Itak pa bo SDS obsodila lastna volilna baza z Ramdon dekersom na čelu, ker so tudi njih užalili in označili za cincave!

Žal ne. Sem videl kdo je hodil na volišča, komunikacijo etc..No go for me. Sam upam da se Janša še ne preda. Za sedaj ne vidim primernega kandidata v opoziciji, ki bi imel hrbtenico. Če JJ gre imajo proste roke in lahko mešajo samo še več dreka. Menim da bodo volivci SLS, NSI, DESUSA, Viranta prišli do spoznanja. No Virant ima itak svojo bazo, torej ne Janša ne Jankovića. Ostali so menili kot je rekel telbanc da je SDS že notri.

Potem si pa zelo najiven! Jaz sem šel v stari trenerki, s starimi supergami, neobrit, z nobenim nisem govoril in nosil sem glomazno uro. Ime mi je Matija, dragi Ramon dekers.

Ne kupim. Tudi sam nosim trenerko, ta v osnovi nima veza in je brezpredmetna. Vemo pa na koga se nanaša opisana situacijo. In če si vsaj malo inteligenten in opazuješ ljudi na volišču in pred potem ti postane vse jasno.

Daedalus je izjavil:

Eni pa mate kristalne kugle poleg monitorja, al kako?

Hja tudi za Electo sem napovedal kaj se bo zgodilo. Ko pride na oblast bo odblokirana nato prosta dolgov, potem pa dobiček;((sem kot Baba Vanda.
Sicer pa, nam kaže mogoče izboljšanje v gospodarstvu? Tovarne sladkorja mogoče?

Zgodovina sprememb…

Če si vsaj malo inteligenten, ne delaš razlik, ne deliš ljudi ...

enadvatri je izjavil:

Ljudje se vedno razlikujemo in delimo. Kaj pa bi bilo če bi bili vsi enaki in se ne bi razlikovali med seboj?
Potem imaš tu še sloje, nižji, srednji in višji. SLednji bo imel vedno več pravic kot nižji.
Potem imaš migrante, delavce ter državljane primarnih držav... Svet je kakršen je ne takšen kot si ga predstavljaš ti.

T-h-o-r ::

Daedalus je izjavil:

Se bo začelo pri nas?

Si to želiš? Si ziher, da bi "prava" opcija zmagala?

haha, janšisti bi se šli kar vojno po novem

svašta, počasi bodo še SA style enote paradirale po sloveniji

ko bodo pa čez par let v jarkih obležali, pa spet ne bojo oni nič krivi za nastalo situacijo
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

lexios ::

Iz druge roke ti lahko povem, da je tezje dobiti delovno vizo za Slovenijo kot za ZDA.
V obeh primerih se gre za visoko izobrazeno delovno silo.

How come, Ukrajink se ne branimo!>:D Ni pa to visoko izobražena delovna sila, tako da je mogoče problem bolj v tem, da do "delovne vize" tudi domorodci vedno težje pridejo!;)

Ramon dekers je izjavil:

enadvatri je izjavil:

Ljudje se vedno razlikujemo in delimo. Kaj pa bi bilo če bi bili vsi enaki in se ne bi razlikovali med seboj?
Potem imaš tu še sloje, nižji, srednji in višji. SLednji bo imel vedno več pravic kot nižji.
Potem imaš migrante, delavce ter državljane primarnih držav... Svet je kakršen je ne takšen kot si ga predstavljaš ti.

Ne jemlji iz konteksta. Hvala.

enadvatri je izjavil:

Tudi LDS je domnevno zlorabila osebne podatke in pisala borkam ter borcem pred volitvami (vir: http://www.zurnal24.si/print/32010).

...se ve kdo je prava mafija!>:D Ta stran ne obstaja!

PS: Opet obstaja: http://www.zurnal24.si/print/32010

PPS: Če pa dodate ")." pa ne obstaja več, tko k Schrodingerjeva mačka! Je pa ni!:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

amigo_no1 ::

). daj stran...
http://www.zurnal24.si/print/32010

Iz druge roke ti lahko povem, da je tezje dobiti delovno vizo za Slovenijo kot za ZDA.
V obeh primerih se gre za visoko izobrazeno delovno silo.

Katera stroka ?

Ker nisem prav prilepil povezave. Tu je seda!

Mitjaadmin, pšššššš! Si že vse zaj... :)) hehe

To, da nekdo opisuje neko populacijo in ji pripisuje slabšalne lastnosti ni sprejemljivo. Itak pa bo SDS obsodila lastna volilna baza z Ramdon dekersom na čelu, ker so tudi njih užalili in označili za cincave!

Tako je! Ne pozabit, da se iz volilne baze norčuje tudi levica - še pomnite "viralno oglaševanje" in Urško Čepin?;((

Sej nisem rekel, da se ne.

Karaya 52 ::

Dobro bi bilo, ce bi moderator malo pocistil temo oz. jo prestavil v svojo, drugace ne bo druge kot da se odpre nova tema o Zokitu.

Sicer bo pa tema se prav prisla, zakaj se ni npr. nihce oglasil ko je Strajn podal svoj kulturkampovski nagovor dan pred volilnim molkom? Taksne oslarije si privosci parkrat na leto, slo-tech pa je tiho. ;((

mah Karaya 52 jajo je itak vedno vsega kriv...

jype ::

Ramon dekers> Ne kupim. Tudi sam nosim trenerko, ta v osnovi nima veza in je brezpredmetna.

Kaj? Kaj? Kaj? Ali prav slišim? Trenirkar je volil Janšo? Se pravi je tisto sranje dejansko zgolj nacistični pamflet?

Ramon dekers je izjavil:

mah Karaya 52 jajo je itak vedno vsega kriv...

Ko si to zapisal v danih okoliščinah (mimogrede, razpravljamo o objavi stranke SDS in ne JJ), si zgolj razodel svoje dogmatsko razmišljanje.

Aston_11 ::

jype je izjavil:

Ramon dekers> Ne kupim. Tudi sam nosim trenerko, ta v osnovi nima veza in je brezpredmetna.

Kaj? Kaj? Kaj? Ali prav slišim? Trenirkar je volil Janšo? Se pravi je tisto sranje dejansko zgolj nacistični pamflet?

Ma ne veš ti to, kaj je the trenerka, ki ti da status...

hamax ::

Katera stroka ?

Da so nasi majstri zrihtal delovno vizo americanu z magisterijem iz racunalnistva je trajalo vec kot pol leta.
Moj brat je v treh mesecih prisel do delovne vize za ZDA, pa se nima koncanega faksa.

ZaphodBB ::

@hamax: Kako je tvojemu bratu uspel prit do vize, sploh? Veš morda katero vizo ima?

Moj brat je v treh mesecih prisel do delovne vize za ZDA, pa se nima koncanega faksa.

Nekako 1-2 meseca pa za vizo rabijo Ukrajinke, pa brez zajeb...!

ZaphodBB> @hamax: Kako je tvojemu bratu uspel prit do vize, sploh? Veš morda katero vizo ima?

Po moje mu je google zrihtal.

lexios> Nekako 1-2 meseca pa za vizo rabijo Ukrajinke, pa brez zajeb...!

Lies. Tudi Ukrajinko poskušamo zaposlit, pa traja že več kot štiri mesece.

Ožen se z njo, bo prej!:P

Ne lažem, razen, če so men drugi...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

ZaphodBB ::

H1B? Jaka viza. Še prdnit ne moreš brez, da te deportirajo.

lexios> Ne lažem, razen, če so men drugi...

Ožent se pa ne morem, ker sem že. Byla by to fingovaná svatba!

ZaphodBB> H1B? Jaka viza. Še prdnit ne moreš brez, da te deportirajo.

Nimam pojma, kaj zaeno vizo ima, vem pa, da v ZDA dela za Google. Tudi če gre za H1B je veliko lažje dobiti "boljšo" vizo ko si že tam in imaš urejeno delovno razmerje.

sds oz. janša gre trenutno po poti

Anton Drexler @ Wikipedia

"My he's got a gift of the gab. We could use him"

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

Da ti ne bo Musarjeva v nedeljo zvecer prek twiterja postavila ultimat! 8-O

vse se začne z namenom populizma in pridobivanja par % glasov

ampak razpihovanje takšnega sovraštva med državljani vedno vodi v veliko sranje

A sedenje na desnici Božji pa ni za ;((

Dvoličnost, dvoličnost... anede. Naši lahko, Njihovi pa Bog ne daj!
[J.P.Sartre]

in kaj ta članek po tvojem dokazuje?

lahko jih pozove tudi zumba čumba iz burundija

Zupniki po letu 90 lahko izrazajo svoja mnenja, svoboda govora, ki je prej ni bilo. To se morete "strpnezi" nauciti, kot tudi novinarji ki takrat zagnali vik in krik, zdaj bodo pa tiho.

In kaj je varuhinja clovekovih pravic zapisala:

torej takoj in odločno in javno obsodi nestrpnost do skupin, ki niso z Janezom Janšo in SDS, ki hujskajo k delitvi na naše in vaše

Pa se moja formulacija, ki zajema Strajne, Sarkice, Stanovnike in Makarovicke pa se mariskoga s foruma (samo berite, kaj ste pisali 4.12.) ;((

torej takoj in odločno in javno obsodi nestrpnost do skupin, ki niso z X in Y, ki hujskajo k delitvi na naše in vaše

floyd1 ::

Ko to pogledam - Jeličič je bil res navaden amater.

Resno, že po izjavi o novih predčasnih volitvah sem videl, da je nekdo čisto izgubil kompas. Danes še to.

Pa seveda epizoda iz otroškega vrtca, kjer se štililetna ivek in zoki ne moleta dogovoliti, ali se bosta o novi iglacki zmenila v peskovniku ali na previjalni mizi...

Ivo Godnic:

Zdaj so sv. Barbaro izpraznili, je spet prostor

Se podpis na RTV:

Za odziv smo že prosili varuhinjo človekovih pravic in vrhovno državno tožilstvo. Na odgovore še čakamo.

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

Ups

Ups

:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Okapi ::

Resno, že po izjavi o novih predčasnih volitvah sem videl, da je nekdo čisto izgubil kompas.
Po svoje pa tudi čisto razumljivo. Je le moral biti hud šok, ko so bili do zadnje minute povsem prepričani, da bodo premočno zmagali. In v šoku so ljudje neprištevni.>:D

O.

Karaya 52 je izjavil:

Zupniki po letu 90 lahko izrazajo svoja mnenja, svoboda govora, ki je prej ni bilo. To se morete "strpnezi" nauciti, kot tudi novinarji ki takrat zagnali vik in krik, zdaj bodo pa tiho.

In kaj je varuhinja clovekovih pravic zapisala:

torej takoj in odločno in javno obsodi nestrpnost do skupin, ki niso z Janezom Janšo in SDS, ki hujskajo k delitvi na naše in vaše

Pa se moja formulacija, ki zajema Strajne, Sarkice, Stanovnike in Makarovicke pa se mariskoga s foruma (samo berite, kaj ste pisali 4.12.) ;((

torej takoj in odločno in javno obsodi nestrpnost do skupin, ki niso z X in Y, ki hujskajo k delitvi na naše in vaše

ne gre se več za naše in vaše

ampak za razpihovanje sovraštva med državljani 1 države

Okapi je izjavil:

Resno, že po izjavi o novih predčasnih volitvah sem videl, da je nekdo čisto izgubil kompas.
Po svoje pa tudi čisto razumljivo. Je le moral biti hud šok, ko so bili do zadnje minute povsem prepričani, da bodo premočno zmagali. In v šoku so ljudje neprištevni.>:D

O.

zdaj si me spomnil na sds-tipa, ki so ga posneli na skrivaj: " pa kaj se je narodu zmešalo?" :D

Zgodovina sprememb…

Daj preberi si, kaj si pisal 4.12... si se le zbudil, ko ti je nekdo na rep stopil?

T-h-o-r je izjavil:

ZJ SD SLS VIRANT

to je to, nobenih domobrancev, nobenih verskih fanatikov, nobene RKC, nobenih orožarskih poslov, nobenih privatnih vojsk na RTVSLO forumu

Uf...

Zgodovina sprememb…

ne vem trenutno, kaj mi hočeš povedat

in tudi do sedaj nobeden iz zograj naštetih strank še ni omenil 0 od zgoraj naštetega, niti ni nihče rekrutiral uporabnikov, da bi spemali po forumih

še vedno največ od zgoraj naštetega pogrevajo in počnejo sdsovci, s tem, da so zdaj še začeli iskati grešne kozle za svoj poraz

še vedno največ od zgoraj naštetega pogrevajo in počnejo sdsovci, s tem, da so zdaj še začeli iskati grešne kozle za svoj poraz

lol, se je forumu malo odpeljalo :|

Zgodovina sprememb…

Naši lahko, Vaši ne smejo. Navadna bedna dvoličnost.
[J.P.Sartre]

karaya 52 dobr si da se ti da hebat z njimi. Pac gorecih vernikov ne bos preprical da jj ni kriv o aferi patrije. Je pa cista ironija da imamo sploh debato o zj, medtem ko bi moral on sedet, skupaj z jurckom in damjanckom. Namesto tega so prevzeli kraljevi sedez. Ah kaj bomo kradli male parcele, ce je lahko vse nase. Mimogrede kje pa so? Nic jih ni videti. Res pogresam zoranov nasmeh.

Ramon dekers> Pac gorecih vernikov ne bos preprical da jj ni kriv o aferi patrije.

Aja, ni kriv? Kako pa to veš?

WarpedGone ::

@daedalus:
Nataša Pirc Musar avtorja ne obtožuje dvoličnosti ampak sovražnega govora.
ČE ta ne bo pokazal dokazov za svoje navedbe in ne bo vložil prijave na policjo.
Zbogom in hvala za vse ribe

Zgodovina sprememb…

Pšenični ::

"Seznam možnih koalicijskih partnerjev se je še pred razglasitvijo uradnih rezultatov skrajšal na tri stranke, pri čemer predvsem Pahor, z ultimati pa tudi Virant pošiljata močne signale, da z Jankovićem ne želita sodelovati. Vse stranke so državotvorne, vse bi podprle reforme, hkrati pa bi večina ostala v za prihodnost varnejši opoziciji. V političnemu zakulisju že napovedujejo Janševo ali tehnično vlado ali celo nove predčasne volitve."

Iz članka v delu. Torej jasno postaja,da Jankovič ne bo mandatar.

Kako naprej....????

V bistvu, če levica zdej ni sposobna dat mandatarja, ga ne bo sposobna še dolgo.

Zgodovina sprememb…

««
52 / 162
»»