Forum » Loža » Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]
Temo vidijo: vsi

Karaya 52 ::
»Nimam razloga, da Marku Jakliču ne bi verjel in zaupal ter ga podpiral v nameri, da izkoristi pravna sredstva za zaščito svojega interesa. Menim pa, da je Marko Jaklič dober direktor.«
Kaj pa moralni razlogi? O tem nič.
Na naše izrecno vprašanje, ali je zanj osebno Jaklič kot plagiator, ki mu je Univerza v Ljubljani vzela magistrski naziv, moralno primeren za direktorja javnega zavoda, pa Zoran Janković prek svoje piar službe ni odgovoril.
Apolitiki so brez morale, razen tiste ki jo definirajo ustanovne tocke OF.

koyotee ::
> "Mislim je lepo da se trudis, sam hudic je ko pri tvojih floskulah vec kot 2 stavka nisem sposoben prebrati."
To, da ti daljši sestavki (pri čemer je daljše vse, kar je dolgo več kot 2 povedi) predstavljajo hud miselni napor, že vemo.
> "Blokovska naselja bodo dala glas svojemu, pa ce tu napises se 5 strani pravljic o sovraznem govoru."
Eh, še enkrat:
307.735 Število glasov, ki ga je SDS prejela leta 2008
286.253 Število glasov, ki ga je SDS prejela leta 2011
Za koga je glasovalo 200.000 trenirkarjev leta 2008? "Njihovega" kandidata na volitvah ni bilo.
od kje pa veš, da so sploh šli volit?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Mogoce bi bilo pametno, ce se vsi nehamo preprirati na tri stiri zdaj in stopimo skupaj pod prapore partizanstva, ki je enkrat ze resilo domovino in jo bo se enkrat. Vlada Boruta Pahorja ni uspela zaradi destruktivne drze opozicije, ki je nagajala na vsakem koraku. Ce bodo s tem nadaljevali in ignorirali poziv borcev in nase vodje, bomo za narodov blagor poiskali ustrezne resitve, ki bodo preprecile rusenjega bratstva in enotnosti, za katera smo prelili morje krvi. Samo skupaj, lahko stopimo med TOP 5 drzav v Evropi, ker si nihce ne more oprati krivde za slabo vodenje drzave v preteklih letih in ostati na strani rusiteljev.
P.S.: Kolaz citatov Stanovnika, Kucana, Jankovica, Tita in Zalarja.
P.S.: Kolaz citatov Stanovnika, Kucana, Jankovica, Tita in Zalarja.

Ramon dekers ::
delu cast in oblast al kako ze gre? Sam merkator mora it, nje. Vemo kdo ma ogromno delnic in potrebuje denar. Se dobro da je doticna oseba nas leader. S prodajo merkatorja nas bo popeljal v visave. Tako kot je mojzes skozi morje peljal zidovski narod!

lexios ::
>Ne moreta se, no, tako božjastno norčevat iz volilcev...
YES WE CAN!
![]()
Please, do continue...

Samo še par osamljenih jezdecev živi v okrutni iluziji, ki spominja na tisto iz Severne Koreje - in vedno znova, no matter what, jaha na pomoč ljubljenemu vodji.
Oh, rly?

Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()

imagodei ::
koyotee> "od kje pa veš, da so sploh šli volit? "
Well, iz uradnih podatkov. Glasovalo je 150.000 ljudi več, kot pred tremi leti. Edino, če se gremo hecat, da so volilci, ki so volili leta 2008 ostali doma, mobilizirali so se pa "Jankovićevi trenirkarji"?
Volitve v DZ 2008:
Predčasne volitve v DZ 2011:
Pa tudi to ne pojasni vaše teorije. Kakor koli obračaš, so "trenirkarji" plod (bolne) domišljije.
Če primerjamo izkupiček vladnega trojčka (SD, Zares, LDS) leta 2008, je ta znašal 473.500 glasov. Letos so zmagovalne tri stranke minus SDS (torej: PS, SD, DL-GV) dobile 522.500 glasov. Gre za 50.000 glasov razlike. Ne za 200.000 trenirkarjev.
Če tem rezultatom prištejemo še izkupiček SDS in SLS, so te stranke ustreznih letih pobrale:
- leta 2008: 836.000 glasov
- leta 2011: 886.500 glasov
Spet smo na 50.000 glasovih razlike. Enostavno se ta računica ne izide.
Da pa bo jasno, kako pridemo do poraza SDS na volitvah, si pa na hitro oglejmo še tole:
2008: SDS 307.750 + NSi 35.750 = 343.500
2011: SDS 288.750 + NSi 53.750 = 342.500
Un - fucking - believable, huh?
Prištejte sem zraven še nekaj 10.000 volilcev, ki jih je Janši odpeljal Gregor Virant, pa boste imeli rezultat na dlani.
"Trenirkarje" rabite samo tisti, ki se niste sposobni soočiti sami s sabo in rabite imet Zlobnega Palčka, da se vam ni treba zazreti vase.
Well, iz uradnih podatkov. Glasovalo je 150.000 ljudi več, kot pred tremi leti. Edino, če se gremo hecat, da so volilci, ki so volili leta 2008 ostali doma, mobilizirali so se pa "Jankovićevi trenirkarji"?
Volitve v DZ 2008:
Na volitvah poslancev v Državni zbor je imelo pravico glasovati skupaj 1.696.437 volivcev. Glasovalo je skupaj 1.070.523 volivcev. SOCIALNI DEMOKRATI; 29; 320.248; 30,45 % SLOVENSKA DEMOKRATSKA STRANKA - SDS; 28; 307.735; 29,26 %
Predčasne volitve v DZ 2011:
Na predčasnih volitvah poslancev v Državni zbor je imelo pravico glasovati skupaj 1.709.692 volivcev. Glasovalo je skupaj 1.121.573 volivcev. LISTA ZORANA JANKOVIĆA - POZITIVNA SLOVENIJA; 28; 314.273; 28,51 % SLOVENSKA DEMOKRATSKA STRANKA - SDS; 26; 288.719; 26,19 %
Pa tudi to ne pojasni vaše teorije. Kakor koli obračaš, so "trenirkarji" plod (bolne) domišljije.
Če primerjamo izkupiček vladnega trojčka (SD, Zares, LDS) leta 2008, je ta znašal 473.500 glasov. Letos so zmagovalne tri stranke minus SDS (torej: PS, SD, DL-GV) dobile 522.500 glasov. Gre za 50.000 glasov razlike. Ne za 200.000 trenirkarjev.
Če tem rezultatom prištejemo še izkupiček SDS in SLS, so te stranke ustreznih letih pobrale:
- leta 2008: 836.000 glasov
- leta 2011: 886.500 glasov
Spet smo na 50.000 glasovih razlike. Enostavno se ta računica ne izide.
Da pa bo jasno, kako pridemo do poraza SDS na volitvah, si pa na hitro oglejmo še tole:
2011: SDS 288.750 + NSi 53.750 = 342.500
Un - fucking - believable, huh?
Prištejte sem zraven še nekaj 10.000 volilcev, ki jih je Janši odpeljal Gregor Virant, pa boste imeli rezultat na dlani.
"Trenirkarje" rabite samo tisti, ki se niste sposobni soočiti sami s sabo in rabite imet Zlobnega Palčka, da se vam ni treba zazreti vase.
- Hoc est qui sumus -
Zgodovina sprememb…
- spremenil: imagodei ()

vse lepo in prav, ampak se vseeno bi bilo fino videti narodno strukturo. Tudi iz 08. Tako bi bili sigurni kaj volijo trenerkarji:) Tole zgoraj pac nic ne pove o volivcih.
edit: kam je sel h komu kaksen volilec so pa samo spekulacije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ramon dekers ()

djordjevic ::
Predlagam, da SDS ustanovi spinoff SDS-J. Da bodo lahko trenirkarji volili še koga drugega razen 'svog čoveka'.

No grave is deep enough to keep us in chains.

Pšenični ::
"Da pa bo jasno, kako pridemo do poraza SDS na volitvah, si pa na hitro oglejmo še tole:
2011: SDS 288.750 + NSi 53.750 = 342.500"
To sem jaz vedel brez računanja, poglej si moje poste.
A ne vidiš, da z Zokijem noben ne gre u koaliciju....
Vse je u stilu, novinarka na Twiteru rekla-kazala......
Torej Jankovič zaenkrat še brez koalicje.
Torej?
Tik, tak....
Drgač tole s trenirkari je čisti pofl. Brezeveze.
2011: SDS 288.750 + NSi 53.750 = 342.500"
To sem jaz vedel brez računanja, poglej si moje poste.
A ne vidiš, da z Zokijem noben ne gre u koaliciju....
Vse je u stilu, novinarka na Twiteru rekla-kazala......
Torej Jankovič zaenkrat še brez koalicje.
Torej?
Tik, tak....
Drgač tole s trenirkari je čisti pofl. Brezeveze.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

T-h-o-r ::
tik tak? zadnjji 2 vladi sta se formirali več kot mesec
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

"tik tak? zadnjji 2 vladi sta se formirali več kot mesec"
Ja, ampak takrat je bil čas za zajebancijo, zdej ga po moje ni.
No, samo da ne boste razočarani.
Sploh "Imagodei", ki jaha na zanosu navidezne zmage, ki to sploh ni. On bo tud Slo-tech porihtu, nje.
Tud če bo izsiljena koalicija, ne bo dolgo.
Pa lahko levičarji tlele pišejo svoje pravljice.
Volitve so mim, pa prčakujem bolj umirjeno vse skup...mislim nadaljevanje debate. ...sploh prčakujem da se gre naprej brez trenirk in športnih copat in drugih športnih rekvizitov.
Če povzamem celo zadevo, levci je uspela popolna mobilizacija volilcev, in je Zoki na prvem mestu. Drgač so meli velik osip.
To je to.
In zdej noče noben z njim.
No, samo da ne boste razočarani.
Sploh "Imagodei", ki jaha na zanosu navidezne zmage, ki to sploh ni. On bo tud Slo-tech porihtu, nje.
Tud če bo izsiljena koalicija, ne bo dolgo.
Pa lahko levičarji tlele pišejo svoje pravljice.
Volitve so mim, pa prčakujem bolj umirjeno vse skup...mislim nadaljevanje debate. ...sploh prčakujem da se gre naprej brez trenirk in športnih copat in drugih športnih rekvizitov.
Če povzamem celo zadevo, levci je uspela popolna mobilizacija volilcev, in je Zoki na prvem mestu. Drgač so meli velik osip.
To je to.
In zdej noče noben z njim.
Zgodovina sprememb…

zdej ko ni koalicije se lahko merkator v miru proda. Pa noben ne bo kriv. Lol. Itak bo jansa kriv zato.

"zdej ko ni koalicije se lahko merkator v miru proda. Pa noben ne bo kriv. Lol. Itak bo jansa kriv zato."
Mercator ima tojk pufa, da boli glava. Ne kupujem v Mercatorju kej dost, je pa dejstvo, da bo njegova prodaja prizadela slovenske pridelovalce....
Je pa tud res, kar je izrazil nek model;
Da so slovenski volilci kot ženska...bolj jim lažeš, bolj verjamejo.
Mercator ima tojk pufa, da boli glava. Ne kupujem v Mercatorju kej dost, je pa dejstvo, da bo njegova prodaja prizadela slovenske pridelovalce....
Je pa tud res, kar je izrazil nek model;
Da so slovenski volilci kot ženska...bolj jim lažeš, bolj verjamejo.
Zgodovina sprememb…

jankovic ma tud puf pa velik delnic v mercatorju. Torej bo prodan. Jst se samo se smejem... Pa cakam naslednjo potezo!

imagodei ::
> "Sploh "Imagodei", ki jaha na zanosu navidezne zmage, ki to sploh ni. On bo tud Slo-tech porihtu, nje."
1.) Glavno, da svoje komentarje opremiš z bebastim "nje", to res da veliko težo tvojim argumentom. Nje?
2.) Kje vidiš, da jaz jaham na zanosu navidezne zmage, če šimfam čez Janšo? To, da se Janša meni zdi popolnoma neprimeren kot politik, nima veze z mojo politično opredelitvijo, kot to namiguje tvoj bebasti "nje".
3.) Da Jankoviću ne bo z rožicami postlano pri sestavljanju koalicije in možnost, da bi bil morebitni mandatar lahko celo Janša, sem napovedal že 4. ali 5. decembra. Pobrskaj nazaj po mailih. Kakšno "jahanje na zanosu navidezne zmage" mi torej očitaš?
Kot vedno, kadar analiziram tvoje poste, lahko vidimo, da je od prve do zadnje črke - navaden crap.
1.) Glavno, da svoje komentarje opremiš z bebastim "nje", to res da veliko težo tvojim argumentom. Nje?
2.) Kje vidiš, da jaz jaham na zanosu navidezne zmage, če šimfam čez Janšo? To, da se Janša meni zdi popolnoma neprimeren kot politik, nima veze z mojo politično opredelitvijo, kot to namiguje tvoj bebasti "nje".
3.) Da Jankoviću ne bo z rožicami postlano pri sestavljanju koalicije in možnost, da bi bil morebitni mandatar lahko celo Janša, sem napovedal že 4. ali 5. decembra. Pobrskaj nazaj po mailih. Kakšno "jahanje na zanosu navidezne zmage" mi torej očitaš?
Kot vedno, kadar analiziram tvoje poste, lahko vidimo, da je od prve do zadnje črke - navaden crap.
- Hoc est qui sumus -

Okapi ::
Kako lahko kaj takšnega rečeš o telebancu. On je ja vrhunski politično analitik, odkar piše na slo-techu, se še ni zmotil v nobeni napovedi ali analizi.
O.

O.

"Kot vedno, kadar analiziram tvoje poste, lahko vidimo, da je od prve do zadnje črke - navaden crap."
Ok. Sicer imam jaz svoje mnenje o "tvojih analitičnih" sposobnostih...-pa nehamo z osebnim nivojem...Ok.
"Kako lahko kaj takšnega rečeš o telebancu. On je ja vrhunski politično analitik, odkar piše na slo-techu, se še ni zmotil v nobeni napovedi ali analizi."
Jbg, temu lahko rečeš tud "zavaravanje neprjatelja".
Jaz se zmotim , tud kdaj , ane...ti pa nikol.
Če nadaljujem...čista levica je dobila 38 poslancev in zdej ne gre in ne gre.
Torej....me ni blo dva dni....novega je le to, da še naprej nabijate o trenirkah in si po novem grozite s policijo.
") Kje vidiš, da jaz jaham na zanosu navidezne zmage, če šimfam čez Janšo? To, da se Janša meni zdi popolnoma neprimeren kot politik, nima veze z mojo politično opredelitvijo, kot to namiguje tvoj bebasti "nje"."
Pač dejstvo je, da namesto da bi umirjal debato in bil nepristranski, prilivaš olje na ogenj z osebnimi žaljivkami, pol folk reagira in je kot je.....Zdej npr. posredno namiguješ da sem bebec.
Ok. Sicer imam jaz svoje mnenje o "tvojih analitičnih" sposobnostih...-pa nehamo z osebnim nivojem...Ok.
"Kako lahko kaj takšnega rečeš o telebancu. On je ja vrhunski politično analitik, odkar piše na slo-techu, se še ni zmotil v nobeni napovedi ali analizi."
Jbg, temu lahko rečeš tud "zavaravanje neprjatelja".
Jaz se zmotim , tud kdaj , ane...ti pa nikol.
Če nadaljujem...čista levica je dobila 38 poslancev in zdej ne gre in ne gre.
Torej....me ni blo dva dni....novega je le to, da še naprej nabijate o trenirkah in si po novem grozite s policijo.
") Kje vidiš, da jaz jaham na zanosu navidezne zmage, če šimfam čez Janšo? To, da se Janša meni zdi popolnoma neprimeren kot politik, nima veze z mojo politično opredelitvijo, kot to namiguje tvoj bebasti "nje"."
Pač dejstvo je, da namesto da bi umirjal debato in bil nepristranski, prilivaš olje na ogenj z osebnimi žaljivkami, pol folk reagira in je kot je.....Zdej npr. posredno namiguješ da sem bebec.
Zgodovina sprememb…

resnica zna biti neprijetna

djordjevic ::
Umirja naj debato? Svetuj to raznim pomladnim militantnežem.

No grave is deep enough to keep us in chains.

"resnica zna biti neprijetna"
In kakšna je ta resnica?
"Umirja naj debato? Svetuj to raznim pomladnim militantnežem."
Pač tud jaz se nisem strinjal z nekterimi izpadi na desni in sem to tud javno napisal. Takoj po voltvah.
In kakšna je ta resnica?
Pač tud jaz se nisem strinjal z nekterimi izpadi na desni in sem to tud javno napisal. Takoj po voltvah.

"resnica zna biti neprijetna"
In kakšna je ta resnica?
Zdej npr. posredno namiguješ da sem bebec.

djordjevic je izjavil:
Umirja naj debato? Svetuj to raznim pomladnim militantnežem.![]()
+1
Tisti, ki smo prestopili pod prapore partizanstva smo ze naredili globok razmislek nad pocetjem, ki smo ga uprizarjali tri leta. Ostale to se caka, zato jih vabim, da se nam pridruzijo, tukaj smo v senci oni pa trmarijo na soncu.
Kot znak dobre volje, izrekam brezpogojno podporo novim kandidatom za predsednika DZ.
Najverjetnejši mandatar bo po naših informacijah popoldan predstavil svojega kandidata; to naj bi bil nekdo iz četverice Maša Kociper, Melita Župevc, Roman Jakič in Jani Möderndorfer

""resnica zna biti neprijetna"
In kakšna je ta resnica? "
"Zdej npr. posredno namiguješ da sem bebec. "
In to je, vrhunec poezije?
http://www.finance.si/334413/Virant-Ne-...
""Ne morem reči, da smo kakor koli bliže koaliciji," je po današnjem pogovoru z najverjetnejšim mandatarjem Zoranom Jankovićem povedal predsednik Liste Virant Gregor Virant."
"Glede ministrskih mest je povedal, da stranka vztraja na pravosodnem, notranjem in finančnem ministrstvu. Se pa strinjajo z zmanjšanjem števila resorjev, ki jih ima vlada"
Zadeva je taka, če pride do koalicije v kateri bo omenjena ministrstva dobila LV, je to enako porazu na volivah. Za Jankoviča.
""resnica zna biti neprijetna"
In kakšna je ta resnica? "
"Zdej npr. posredno namiguješ da sem bebec. "
In to je, vrhunec poezije?
http://www.finance.si/334413/Virant-Ne-...
""Ne morem reči, da smo kakor koli bliže koaliciji," je po današnjem pogovoru z najverjetnejšim mandatarjem Zoranom Jankovićem povedal predsednik Liste Virant Gregor Virant."
"Glede ministrskih mest je povedal, da stranka vztraja na pravosodnem, notranjem in finančnem ministrstvu. Se pa strinjajo z zmanjšanjem števila resorjev, ki jih ima vlada"
Zadeva je taka, če pride do koalicije v kateri bo omenjena ministrstva dobila LV, je to enako porazu na volivah. Za Jankoviča.
Zgodovina sprememb…

Go-ahead ::
Pa menda ne misli pustiti okoljskega ministrstva Jankoviću? Saj bo vse postalo zazidalno

http://www.reporter.si/gregor-virant-vz...
"Brez Šušteršiča naša državljanska lista ne gre v koalicijo.
Gregor Virant"
To bo še velik problem, če bo Virant vztrajal.
"Brez Šušteršiča naša državljanska lista ne gre v koalicijo.
Gregor Virant"
To bo še velik problem, če bo Virant vztrajal.

Eh pusti Viranta, kaj pa on ve kaj je dobro za našo domovino. Čuj, saj še mi ne vemo kaj je dobro za nas. No če pa kdo to ve je to Zoran Jankovič. Samo on nas lahko pripelje med top 5 držav. To bo slava za Damjana in Jureta. Jure se bo ločil in se poročil s Paris Hilton. Fešta bo pa pred mestno hišo v Ljubljani.

zdobersek ::
še bolj nevarne kot sovražni govor so pravljice, npr. take o Sloveniji med top 5 držav na svetu [...] ni variante med top 500, da pridemo. [...]
Aplavdiram.
Ramon dekers je izjavil:
vse lepo in prav, ampak se vseeno bi bilo fino videti narodno strukturo. Tudi iz 08. Tako bi bili sigurni kaj volijo trenerkarji:) Tole zgoraj pac nic ne pove o volivcih.
Seveda obstaja tudi možnost, da se g. Majer moti in so 'trenirkarji' oddajali glasove za Janšo. Nje.
"tik tak? zadnjji 2 vladi sta se formirali več kot mesec"
Ma ta Zoki zabušava, če bi zmagal JJ, bi danes bili že iz krize, pa tudi proces proti njemu bi bil končan že prejšnji ponedeljek (pravično in učinkovito sodstvo pa to).
Ramon dekers je izjavil:
Eh pusti Viranta, kaj pa on ve kaj je dobro za našo domovino. Čuj, saj še mi ne vemo kaj je dobro za nas. No če pa kdo to ve je to Zoran Jankovič. Samo on nas lahko pripelje med top 5 držav. To bo slava za Damjana in Jureta. Jure se bo ločil in se poročil s Paris Hilton. Fešta bo pa pred mestno hišo v Ljubljani.
R U DESPERATE
Ker tole nesmiselno natolcevanje v mojih očeh meji že na bolezen.

Ma ta Zoki zabušava, če bi zmagal JJ, bi danes bili že iz krize, pa tudi proces proti njemu bi bil končan že prejšnji ponedeljek (pravično in učinkovito sodstvo pa to).
R U DESPERATE

leiito ::
Virant, oz. trdnost njegove hrbtenice, je razlika med mogoče pa vendarle nekako uspe in zajamčeno polomijado, vsaj za nas davkoplačevalce.
Najbolj nevarni so Zoki in strici v svojih trditvah, da pri nas ni korupcije oz., da je zanemarljiv problem, ker če korupcije ni, jasno ne boš namenil resursov in politične energije v njeno odpravljanje.
Problem je v tem, da posledica korupcije za Jožeta vodovodarja ni to, da Micka dobi službo ali Franci gradbeno dovoljenje. Korupcija, kakorkoli jo definiramo, je mlinski kamen razvoja z daljnosežnimi posledicam:
- zmanjšuje gospodarsko rast (check)
- povečuje revščino in socialne razlike (check)
- znižuje kakovost storitev (check)
- izčprava javne vire (check)
- spodkopoava verodostojnost politike (check)
- vpliv na politične procese odločanja prevzamejo tzv. neformalni centri moči (check)
Države so ekonomsko manj učinkovite (check), razsipne (check), kaže se neinovativnost, neznanje in nekvaliteta (check, check in check), procesa demokratizacije in razvoj tržne ekonomije se bistveno upočasnita (check, check).
In po vsem tem nas Zoki prepričuje, da pri nas korupcija ni problem? In ljudje mu celo nekako verjamejo, ker jim ni treba dati €100 pri zdravniku, na upravni enoti ali policaju, ker pač ni tiste žeparske korupcije, toda ta, ki je prisotna je veliko bolj škodljiva.
Stroka (Dobovšek) in inštutucije (Klemenčič) so iz neznanih razlogov tiho. Namesto da bi jasno in glasno javnosti povedale, da se Jankovič moti, in da je ta zmota izjemno nevarna.
Virant je tu zadnja linija obrambe, ampak dilema pa Faustovska.
Najbolj nevarni so Zoki in strici v svojih trditvah, da pri nas ni korupcije oz., da je zanemarljiv problem, ker če korupcije ni, jasno ne boš namenil resursov in politične energije v njeno odpravljanje.
Problem je v tem, da posledica korupcije za Jožeta vodovodarja ni to, da Micka dobi službo ali Franci gradbeno dovoljenje. Korupcija, kakorkoli jo definiramo, je mlinski kamen razvoja z daljnosežnimi posledicam:
- zmanjšuje gospodarsko rast (check)
- povečuje revščino in socialne razlike (check)
- znižuje kakovost storitev (check)
- izčprava javne vire (check)
- spodkopoava verodostojnost politike (check)
- vpliv na politične procese odločanja prevzamejo tzv. neformalni centri moči (check)
Države so ekonomsko manj učinkovite (check), razsipne (check), kaže se neinovativnost, neznanje in nekvaliteta (check, check in check), procesa demokratizacije in razvoj tržne ekonomije se bistveno upočasnita (check, check).
In po vsem tem nas Zoki prepričuje, da pri nas korupcija ni problem? In ljudje mu celo nekako verjamejo, ker jim ni treba dati €100 pri zdravniku, na upravni enoti ali policaju, ker pač ni tiste žeparske korupcije, toda ta, ki je prisotna je veliko bolj škodljiva.
Stroka (Dobovšek) in inštutucije (Klemenčič) so iz neznanih razlogov tiho. Namesto da bi jasno in glasno javnosti povedale, da se Jankovič moti, in da je ta zmota izjemno nevarna.
Virant je tu zadnja linija obrambe, ampak dilema pa Faustovska.

"Stroka (Dobovšek) in inštutucije (Klemenčič) so iz neznanih razlogov tiho. Namesto da bi jasno in glasno javnosti povedale, da se Jankovič moti, in da je ta zmota izjemno nevarna."
Ma, tud oni se bojijo. Poglej, kaj piše Mathhai...če kaj vemo, da nej kar prjavimo....to pomeni le eno, da se bojijo.
Ma, tud oni se bojijo. Poglej, kaj piše Mathhai...če kaj vemo, da nej kar prjavimo....to pomeni le eno, da se bojijo.

Ramon dekers je izjavil:
R U DESPERATE
Med ironijo in tvojimi vsebinsko (in marsikdaj tudi oblikovno) revnimi in nemalokrat skoraj 'šlogarskimi' prispevki o bodočnosti Slovenije pod vodstvom Jankovića, predvsem 'kako bo njemu in sinovoma fajn, raja pa v smrt, zahvaljujoč trenerkarjem', vendarle obstaja razlika, zato bi te poprosil, da se le potrudiš in poskusiš najti ločnico med obema.

Med ironijo in tvojimi vsebinsko (in marsikdaj tudi oblikovno) revnimi in nemalokrat skoraj 'šlogarskimi' prispevki o bodočnosti Slovenije pod
haha ja taj dobra. Sem napovedal da bo electa odblokirana? Sem ali nisem? Sedaj čakam samo na dobiček.
vodstvom Jankovića, predvsem 'kako bo njemu in sinovoma fajn, raja pa v smrt, zahvaljujoč trenerkarjem', vendarle obstaja razlika, zato bi te poprosil, da se le potrudiš in poskusiš najti ločnico med obema.
haha ja taj dobra. Sem napovedal da bo electa odblokirana? Sem ali nisem? Sedaj čakam samo na dobiček.

Ramon dekers je izjavil:
Jaz pa napovem, da bo jutri sreda. Od kod bi sedaj moral priletet denar?
Mimogrede, to je bil vzoren primer uporabe ironije.

eto, SD se je obrnila na hrbet. Zoki jih je pa še vzogjno po riti.
Pahor pa pretirava s to svojo lojalnostjo do stranke. Vsi vemo, da maja gre, potrdil je, da niti kandidiral ne bo več za šefa stranke, naj gre potem zdaj in prepusti SD samo sebi, iz kaosa bo nastal boljši red kot tole zdaj.
Pahor pa pretirava s to svojo lojalnostjo do stranke. Vsi vemo, da maja gre, potrdil je, da niti kandidiral ne bo več za šefa stranke, naj gre potem zdaj in prepusti SD samo sebi, iz kaosa bo nastal boljši red kot tole zdaj.

"Janković bo za predsednico državnega zbora predlagal poslanko iz svojih vrst Mašo Kociper. Kandidiral bo tudi Borut Pahor. "
Zadnja novica....Zoky vs Ken
Kena pardon Pahorja zna podpret desnica.....
To lahko pomeni, da razdor na levi strani ostaja. In predvsem v SD ju.
Zadnja novica....Zoky vs Ken
Kena pardon Pahorja zna podpret desnica.....
To lahko pomeni, da razdor na levi strani ostaja. In predvsem v SD ju.
Zgodovina sprememb…

Hudo zamerljiv naš Zoki + vedno in ob vsaki priložnosti po kazal kdo je alfa. Primeren za despota, morda, kot predsednika vlade ga bomo pa gledali in se čudili.

"Hudo zamerljiv naš Zoki + vedno in ob vsaki priložnosti po kazal kdo je alfa. Primeren za despota, morda, kot predsednika vlade ga bomo pa gledali in se čudili."
Morda.
V bistvu je sedaj od Pahorja odvisna usoda te prve koalicije. Ki naj bi se vspostavila. Seveda ne smemo pozabiti na Viranta.
Morda.
V bistvu je sedaj od Pahorja odvisna usoda te prve koalicije. Ki naj bi se vspostavila. Seveda ne smemo pozabiti na Viranta.
Zgodovina sprememb…

Haha, Jankovic bo posekal glave vsem podobno mocnim na levici, ki mu niso totalno podrejeni kot kloni v mestnem svetu. Pravi Jajce chainsaw massacre na levici. 
P.S.: Bosnic iz PS je v parlament prisel oblecen v trenirko, haha...

P.S.: Bosnic iz PS je v parlament prisel oblecen v trenirko, haha...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karaya 52 ()

"Gregi stiska Zokoja za jaja."
Gregi ima še 25 let politične kariere, če bo zdejle pameten. Po drugi strani pa je jasno, je pa tole Zokyjev zadnji špil, nje.
Če pa ne bo Virant pameten, je pa lah že čez pol leta konec. To bi blo pa tragično, ane.
Možno je tud tole ....podajam komentar s foruma Financ...
"Jasno je, da so tovariša pahorja obdelali v Bruslju in da je zato proti koaliciji z solatarjem
enako zahtevo so verjetno iz Bruslja dobili tudi ostali vodje strank
To pa ne pomeni, da v koalicijo ne bodo šli
Pomeni pa sigurno, da si bodo s tem zapečatili svojo politično usodo za vse veke vekov Amen"
Gregi ima še 25 let politične kariere, če bo zdejle pameten. Po drugi strani pa je jasno, je pa tole Zokyjev zadnji špil, nje.
Če pa ne bo Virant pameten, je pa lah že čez pol leta konec. To bi blo pa tragično, ane.
Možno je tud tole ....podajam komentar s foruma Financ...
"Jasno je, da so tovariša pahorja obdelali v Bruslju in da je zato proti koaliciji z solatarjem
enako zahtevo so verjetno iz Bruslja dobili tudi ostali vodje strank
To pa ne pomeni, da v koalicijo ne bodo šli
Pomeni pa sigurno, da si bodo s tem zapečatili svojo politično usodo za vse veke vekov Amen"
Zgodovina sprememb…

Go-ahead ::
Dragi trenirkarji ali se vam ne zdi, da ste prešli vse meje dobrega okusa. Ali se vam ne zdi, da vi spodbujate nestrpnost. Čakam samo še mitinge v stilu 90 let.

Večina SDja je v takem strahu za politično preživetje, da imajo raje kastrirano stranko pod efektivnim vodstvom Njéga &co kot negotovo prihodnost brez leaderja, ali še huje, pod¸Lukšičem, ki bo na koncu z drugim hrbtonožcem Vlačičem izgubil največ. Oba bosta končala nekje v ligi Metke Tekavčič, kamor tudi sodita. Slabo se jim je izšlo tudi s poslansko skupino. Če ima Kumer poleg kilometrine vsaj nek politični IQ, je ženski del, Černak Meglič, Potrata, Klasinc mediokriteten, at best, in ko bo stranko prevzeta, bo tudi njihova politična pot pri koncu, dobile bodo mizo ob oknu in lep bambus za okras.
Upati je le, da jutri Pahor ne dobi DZja, ker potem bo pa valjda končno nehal s to slepo lojalnostjo stranki, ideji, mentorjem, sodelavcem, nepisanim dogovorom itd. in takoj odstopil kot prezident SD.
Upati je le, da jutri Pahor ne dobi DZja, ker potem bo pa valjda končno nehal s to slepo lojalnostjo stranki, ideji, mentorjem, sodelavcem, nepisanim dogovorom itd. in takoj odstopil kot prezident SD.

haha, kako pada po virantu :D, fascinantno
pa edini desničar, ki bo v vladi
tu se vidi, da t.i. slovenska desnica ne pozna demokracije, ampak kult janeza janše
pa edini desničar, ki bo v vladi
tu se vidi, da t.i. slovenska desnica ne pozna demokracije, ampak kult janeza janše
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()

"haha, kako pada po virantu :D, fascinantno"
Po Virantu nič ne pada. Zoky bolj potrebuje njega kot Virant njega.
To je vendar jasno. Če bo hotu 4 ministre jih bo dobu. Obesu se bo Zokiju za cojones......
Ker brez Zokija ni kontinuitete.
V bistvu se bližajo dnevi, ko bo postalo marsikaj jasno.
Po Virantu nič ne pada. Zoky bolj potrebuje njega kot Virant njega.
To je vendar jasno. Če bo hotu 4 ministre jih bo dobu. Obesu se bo Zokiju za cojones......
Ker brez Zokija ni kontinuitete.
V bistvu se bližajo dnevi, ko bo postalo marsikaj jasno.
Zgodovina sprememb…

spletna stran +SLO že cel teden prenavljajo, očitno je jim zdi svoje volilce nepotrebno obveščati kaj počnejo, saj valjda zaupajo v Njéga.
Koalicijska pogodba bo bojda tudi najkrajša v zgodovini koalicijskih pogodb. Trije členi bojo, 1. kdo so člani koalicije 2. kdo bo minister česa 3. Za kakršnokoli potezo je potrebno pridobiti soglasje Njéga.
Vprašanje samo koliko časa bodo lahko vlekli ljudi. Omenja se (realen) scenarij izstopa iz eurocone, so preračunali, da s tiskanjem svoje valute Slovenija zdrži cca 5 let (= še en mandat) preden inflacija uide nadzoru.
Koalicijska pogodba bo bojda tudi najkrajša v zgodovini koalicijskih pogodb. Trije členi bojo, 1. kdo so člani koalicije 2. kdo bo minister česa 3. Za kakršnokoli potezo je potrebno pridobiti soglasje Njéga.
Vprašanje samo koliko časa bodo lahko vlekli ljudi. Omenja se (realen) scenarij izstopa iz eurocone, so preračunali, da s tiskanjem svoje valute Slovenija zdrži cca 5 let (= še en mandat) preden inflacija uide nadzoru.

"Vprašanje samo koliko časa bodo lahko vlekli ljudi. Omenja se (realen) scenarij izstopa iz eurocone, so preračunali, da s tiskanjem svoje valute Slovenija zdrži cca 5 let (= še en mandat) preden inflacija uide nadzoru."
Pol so evri že zdej v bistvu nekakšne prihodnje "devize."..
Pol so evri že zdej v bistvu nekakšne prihodnje "devize."..

@nny ::

leva leva sredina praviš? Ja pol itak, kam drugam kot k največjemu levičarju, itak štejejo programi, nismo mi ovce, da volimo spinane podobe osebnosti s tivija, o katerih dejansko ne vemo nič.