» »

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Janković zmagal? [uradna tema rezultati volitev v DZ 2011]

Temo vidijo: vsi
««
35 / 162
»»

Mr.B ::

GregiB, ha ha ha. ČE imaš Slovensko izkaznico Slovensko, si se izrazil da si državljan Srbije, Hrvaške ali Slovenije.
Statistika je J, če jo gledaš samo z enega zornega kota.
Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.

GregiB ::

mikic007 je izjavil:

Kako so se oni deklarirali ni vazno, kdor ne zna slovensko, zame pac ni Slovenec,

OK, torej niso pomembni argumenti ampak populistične floskule... prav...
Pa povej, kolikšen delež prebivalstva v SLO z volilno pravico ni po narodnosti slovenski? In povej, ali dejansko misliš, da bi se srb deklariral za slovenca, tako, da malo zjebe statistiko?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

Poldi112 ::

amigo_no1 je izjavil:

Nizko si se spustil, ne obešaj mi še Dolfija za vrat!

Jaz sem se nizko spustil? Vi ste tisti, ki širite nestrpnost in laži glede priviligiranih južnjakov, ki izkoriščajo pridne slovence. Nekako zelo blizu retoriki Dolfija. Edina razlika je, da se vi še niste odločili "odločneje" ukrepati proti temu "problemu".
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Buggy ::

lexios je izjavil:

Evo, narod je fukjen, sm vam reku!:)) Slovenija pred bankrotom, tile pa bi se delili... ;((

seveda je ce pa imas taksen recept za zmagoslaven napitek:
1 enoto manipulatorskega pokvarjenca
10 enot ambicioznih hujskacev (26)
100 enot brezvestnih oportunistov
1000 enot brezvoljnih, zakomplekasnih sledilcev
.... poljubno enot omejencev zastrupjenih s kvazi komunisticno preganjavico

amigo_no1 ::

Citiraj mi poste, kjer širim nestrpnost in laži.

Ramon dekers ::

Je še čas poldi. Ko se bo začel uresničevati Jankovičev program se bodo napovedi uresničile. Slovenci nočemo šadionov in iger...
Lahko pa še enkrat pogledaš imena in priimke volivce ki so volili jankoviča. Nek Đevko pač zame ni slovenec.
Saj niso vsi slabi, ampak v Dubaju ko jim indijci delajo palače le teh ne bodo spustili notri, pa kljub temu da so indijci pridni in delavni, državljani Dubaja pa lenuhi.

Nihče ne širi nestrpnosti, iščemo samo vzroke za zmago zj. Razlog

proti JJ

je že izključen. Ker je bilo še 15 drugih strank ki niso bili ZJ in JJ.

ahac ::

Ker je bilo še 15 drugih strank ki niso bili ZJ in JJ.

Ampak ljudje očitno mislijo, da nobena od teh ni sposobna nič naredit (kar so že dokazale).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Matako ::

Ramon dekers je izjavil:

JJ se samo prilagaja Sloveniji oz asimilira. Kaj pa mu preostane drugega kot ples na čefursko musko?

SDSovci so na žuru samo trenirali kolo - tako se bodo lažje pomešali z rajo in udarili, ko bomo najmanj pričakovali!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

>Citiraj mi poste, kjer širim nestrpnost in laži.

Ok, mogoče nisi ti konkretno, ampak če se v debati, kjer se širi nestrpnost, postaviš na stran izkoriščanih slovencev, potem odgovor delno leti tudi nate. Konkretno gre pa na izjave tipa:

>Ja, v tej državi je najslabše bit pripadnik večine, vsi ostali imajo pozitivno diskriminacijo na praktično vseh področjih. Južni in cigani so povsod na prednostni listi, ker so "revčki".

>Nikjer na svetu ne diskriminirajo Slovencev tako sistematično kot ravno v Sloveniji in mislim, da bi jo še najbolje odnesli, če sami sebe čimprej proglasimo za avtohtono nacionalno manjšino, pa bomo vsaj neke zakone dobili, ki nas bodo ščitili....

>Ja delajo na črno, imajo neprofitna stanovanja, socialo, štipendije, otroške dodatke ker jih je 5... Če jih pa slučajno dobijo pri delu, gre pa očka h inšpekciji in reče: jebx ču ti mater...

>JJ se samo prilagaja Sloveniji oz asimilira. Kaj pa mu preostane drugega kot ples na čefursko musko?

...

Če se ne identificiraš z njimi pa stvar jasno ni namenjena tebi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

ahac s programom kot ga ima ZJ pa bomo dosegli kaj? Si ga sploh pogledal?
Sicer pa kaj pa mu je uspelo? Gradnja štadiona? Tudi Nikolaju so uspevali takšni projekti s kreditiranjem. Pa?
To je slab argument, ki ga lahko prodajaš neizobraženi raji, jaz ga ne kupim. Tako kot tudi ne vseh afer o patriji, orožju...
Vemo pa da je Jankoviču uspelo zavesti podjetja, utajo davkov...etecera, etecera, etecera

Poldi112 je izjavil:

>Citiraj mi poste, kjer širim nestrpnost in laži.

Ok, mogoče nisi ti konkretno, ampak če se v debati, kjer se širi nestrpnost, postaviš na stran izkoriščanih slovencev, potem odgovor delno leti tudi nate. Konkretno gre pa na izjave tipa:

>Ja, v tej državi je najslabše bit pripadnik večine, vsi ostali imajo pozitivno diskriminacijo na praktično vseh področjih. Južni in cigani so povsod na prednostni listi, ker so "revčki".

>Nikjer na svetu ne diskriminirajo Slovencev tako sistematično kot ravno v Sloveniji in mislim, da bi jo še najbolje odnesli, če sami sebe čimprej proglasimo za avtohtono nacionalno manjšino, pa bomo vsaj neke zakone dobili, ki nas bodo ščitili....

>Ja delajo na črno, imajo neprofitna stanovanja, socialo, štipendije, otroške dodatke ker jih je 5... Če jih pa slučajno dobijo pri delu, gre pa očka h inšpekciji in reče: jebx ču ti mater...

>JJ se samo prilagaja Sloveniji oz asimilira. Kaj pa mu preostane drugega kot ples na čefursko musko?

...

Če se ne identificiraš z njimi pa stvar jasno ni namenjena tebi.

kaj pa je narobe povedal? Mogoče ti je šla v nos beseda cigan, to zemanjaš z romom.

Poglej si še tole:

http://blogslovenija.blogspot.com/2009/...

Zgodovina sprememb…

zee ::

Zgolj informativno me zanima, kdaj so bile volitve. Aja, 4. decembra, pred stirimi dnevi. Razglabljanje, kdo in zakaj je volil za koga, ne bo spremenilo rezultata. Takisto tudi zmerjanje volivcev ZJ z "juznjaki", verjamem, da je bilo med volivci veliko klenih Slovencev, ki imajo poln k* JJ & bande.

Chill.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

enadvatri ::

Programi so po moje ena medla megla, ker večinoma nastajajo v naglici in pred volitvami, namesto, da bi se razvijali, nadgrajevali in postali nek poslovni načrt ter priročnik stranke v enem. Kakšno izrečeno ali v program zapisano načelo ostane rdeča nit mandata, to je pa tudi vse. Zato dvomim, da večina ljudi sploh voli, upoštevajoč programe in močno dvomim, da jih je sploh kdaj videla.

Bellatrix ::

Sestanka Janša - Jankovič očitno nebo. Saj se ne moreta dogovoriti za kraj srečanja.
http://www.rtvslo.si/volitve-2011/sreca...
http://24ur.com/novice/volitve/zalarja-...
People are quick to judge and slow to correct themselves.

Zgodovina sprememb…

Programov itak nihče ne bere. Jajo je mahal s tisto svojo knjigo, ko kak Gadafi.
Po drugi strani pa si imel pred volitvami primere, ko si rekel navdušenemu Zokijevcu "Ampak Zoki ti bo dvignil DDV!" un pa "Kdo to pravi?" :S

Vse skupaj nima smisla.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

mikic007 ::

Jaz ne pripisujem zmage ZJ* zaradi Srbov, zivecih v Sloveniji, ker bi morali na volisca prav vsi in se bi malo zmanjkalo. Jih pa je okoli 20% (kao 10%, ampak pri nekoliko bolj poglobljenih raziskavah so prisli na konsenz 20 - vira ti ne bom iskal, verjemi ce hoces..). Edini problem Jankovica je njegovo ozadje, ki je milo receno kriminalno, njegovi prijatelji, ki vlecejo niti iz ozadja ze ves cas ter njegova nesposobnost (na prakticno vseh podrocjih, ki niso izsiljevanje in ne zahtevajo arogance ter oholosti).

Cas pa bo seveda pokazal, kdo ima prav. S tem, ce imam jaz, nima nihce nobenega profita. Zelel bi si, da bo uspel urediti finance, udariti po mizi, ampak v to ne verjamem. Tega paradnega konja ne bodo zrtvovali za reforme (ki bi odnesle tudi Napoleona, ce treba). Ali bo izcrpal Slovenijo do konca in poskrbel za umik ali pa bo nadaljeval drsenje navzdol z navideznimi akcijami, ki bodo dvigovala rejting in zagotavljala zmago na volitvah - bolje pa ne bo.

V resne reforme, ki bi bile potrebne, da zmanjsamo primanjkljaj (ki je skoraj 2mrd na 10 mrd proracuna, kdor ne ve, to bi bilo 20% proracuna, ker dvignili ga ne bomo), preprosto ne verjamem, ker bi za to porabili Pahorja, saj so ga itak zrtvovali. Torej ni namena.

*JJ, ZJ, isti smorn ;-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mikic007 ()

Bellatrix je izjavil:

Sestanka Janša - Jankovič očitno nebo. Saj se ne moreta dogovoriti za kraj srečanja.
http://www.rtvslo.si/volitve-2011/sreca...
http://24ur.com/novice/volitve/zalarja-...

To samo potrjuje, da sta nezrela za vrhunsko politiko. Oba!

Buggy ::

zakaj oba?...bolj ocitno podjebavanje s strani SDS tole ne more biti, pa sploh ni vazno kaksen isplen (za enega in drugega), ce sploh je bil misljen iz tega pogovora!
Neresnost, uzaljenost ter nicevost kar se tice sodelovanja ...nic novega na desnem koncu..pa toliko je bilo nekih besed o vlecenju voza

A je Jankoviču težko it do parlamenta ? Navsezadnje bo naslednja 4 leta tam, če se zgodi čudež. Če mu je še do parlamenta težko, kako bo šele predstavljal slovenijo v tujini ?

Glej, Jankovič vabi, on sestavlja vlado, on določa kraj srečanja. Janša ima tu očitno prevelik ego. Lahko mi pa poveš, zakaj je ravno on, ki je toliko govoril o sodelovanju, edini, ki ima problem z lokacijo?

Očitno je pa tudi, da nobenemu od obeh ni ravno do sodelovanja (kar mislim da je čisto ok kar se volilcev obeh tiče). Najslabša možna kombinacija bi bila ta dva skupaj v koaliciji. Omanu se malo fuzlja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

Karaya 52 ::

Ovce, ostanite v LJ, letite z drzavno Adrio iz drzavnega letalisca za 700€ v Bruselj:

Poleg tega velja, da je Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana osrednje nacionalno letališče, kjer največ prometa ustvarijo redni letalski prevozniki, tej vrsti prometa pa so prilagojene tudi infrastrukturne storitve Aerodroma Ljubljana. "Ljubljanskega letališča zato ni mogoče primerjati s sekundarnimi letališči, ki jih za svoje letenje sicer izbira družba Ryanair," pojasnjujejo v Aerodromu Ljubljana.

Naj nacionalni interes tekne slovenski denarnici!

Preseravanje je ze to, da se sploh mislita dobit. Ce mnislis resno, se z nekom, ki ga odkrito zavracis in enako on tebe, pac ne gres niti pogovarjat, mogoce kasneje, na tiho. Vse ostalo je pesek v oci in mesanje megle. Zdaj bo tu poldi razlagal, kdo je tu glavni. Glavni je vsak zase, nihce ni nikomur sef. Jansa se bo prikazal, ce bo zelel v vlado, Jankovic bo sel v parlament, ce bo zelel koalicijo. Preprosto, bolje pa je, da ne gre noben nikamor.

Buggy je izjavil:

zakaj oba?...bolj ocitno podjebavanje s strani SDS tole ne more biti, pa sploh ni vazno kaksen isplen (za enega in drugega), ce sploh je bil misljen iz tega pogovora!
Neresnost, uzaljenost ter nicevost kar se tice sodelovanja ...nic novega na desnem koncu..pa toliko je bilo nekih besed o vlecenju voza

Se tudi jaz nagibam k temu, a če je nek nadinteres rešitev iz krize, je vseeno kdo popusti.

>Zdaj bo tu poldi razlagal, kdo je tu glavni. Glavni je vsak zase, nihce ni nikomur sef.

Um, kdo je zmagal volitve? Sicer je pa še ena stvar malo smešna - Janša bi se rad dobil v parlamentu. Mogoče je že pozabil, kako izgleda, pa bi rad spet prišel pogledat, samo se ne more zmotivirati brez enega konkretnega razloga (novinarji ga bodo slikali). :)

Ok, ker ze res predolgo poslusam, kako morajo skupaj stopit, za resitev krize. Zakaj? Imas vecino, imas moznost sprejeti zakon. Ce si zmagal na volitvah te res ne more biti strah, da folk ne bo podprl refenreduma za dober zakon. Neka velika koalicija .. zakaj potem ne spremenimo vsega parlament koalicijo, kjer so vse stranke po defaultu nott in se podrejajo zmagovalcu? Zakaj se sploh iti parlamentarno demokracijo?

@poldi

In kaj zdaj? To pomeni samo to, da ima moznost sestavit vlado. Nic druga, ce se jansi ne zdi vredno niti dobit, kaj mu jankovic more? Sef mu bo, ce bo v koaliciji, ce ne mu bo on pain in the ass...

lexios ::

Karaya 52 je izjavil:

Ovce, ostanite v LJ, letite z drzavno Adrio iz drzavnega letalisca za 700€ v Bruselj:

Poleg tega velja, da je Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana osrednje nacionalno letališče, kjer največ prometa ustvarijo redni letalski prevozniki, tej vrsti prometa pa so prilagojene tudi infrastrukturne storitve Aerodroma Ljubljana. "Ljubljanskega letališča zato ni mogoče primerjati s sekundarnimi letališči, ki jih za svoje letenje sicer izbira družba Ryanair," pojasnjujejo v Aerodromu Ljubljana.

Naj nacionalni interes tekne slovenski denarnici!

;((

Glej, Jankovič vabi, on sestavlja vlado, on določa kraj srečanja. Janša ima tu očitno prevelik ego. Lahko mi pa poveš, zakaj je ravno on, ki je toliko govoril o sodelovanju, edini, ki ima problem z lokacijo?

Ne bluzi, gre za zavajanje javnosti, češ: "poglejte, na pogovore sem povabil vse!" Pozabi pa omeniti, da sodelovanje z SDS najbrž izključuje že od samega sestanka v štabu z MK!;(( Farsa in brezvezno zapravljanje časa! In pol Jajo nekaj govori, drugo dela? Odj*bi s hinavščino!

...za sodelovanje sta nezrela oba! Ni v interesu niti enemu niti drugemu! No problem with that, sam ne se mi zdj prosim it demagogije in bullshita o državotvornosti!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

Poldi112 je izjavil:

Se vidi, da niste sodelovali v temi "Blog o dogajanju 1991-1994".

Fora pogovorov v prostorih po lastni izbiri je, da lažje prikrito snemaš pogovor.

Resno - po mojem so consiglieri Zokiju odsvetovali točno zaradi tega, Jajo pa se itak spozna na te stvari že od prej :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

sem že jaz premišljeval to ja...zajebana situacija ni kej.

lexios ::

Fora pogovorov v prostorih po lastni izbiri je, da lažje prikrito snemaš pogovor.

Sestanek bo! Jajo zavlačuje, Mitja še namešča bubice...;) Umik pred temo ni možen!

Malajlo ::

Matako, ti si čisto v tej sceni! Meni na kraj pameti ne bi padlo prisluškovanje kot razlog. Prej nadutost in oholost JJ. No, da o "sodelovanju in državotvornosti" ne izgubljam besed. Svaka čast, res ;)

Matako je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

Se vidi, da niste sodelovali v temi "Blog o dogajanju 1991-1994".

Resno - po mojem so consiglieri Zokiju odsvetovali točno zaradi tega, Jajo pa se itak spozna na te stvari že od prej :D

Sliši se kot hec, ki je lahko prav blizuresnici.:)

še kako blizu resnici je. Tukaj se vidi, kako je povprečen volilec naiven. "Ja kaj se pa gresta, kaj ni vseeno kje?".

Video posnetek kakega pizdenja ali izsiljevanja je ekvivalent atomske bombe v političnih merilih.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

>Ce si zmagal na volitvah te res ne more biti strah, da folk ne bo podprl refenreduma za dober zakon.

Ja, ker ljudje večinoma razmišljajo racionalno in si z veseljem izvolijo manjšanje privilegijev. Da ne omenjamoo tega, da kaj je dober zakon ve praktično samo strokovnjak, volilci navadno zgolj sledijo nasvetom svoje stranke. Še posebej desni... In še posebej, kadar niti ne voliko toliko proti zakonu, kot proti vladajoči opciji...

kixs ::

Kaj se srecujejo z zupanom ali z bodocim mandatarjem? Zoki ni vec zupan, torej nima kaj delat in se pogovarjat v mestni hisi. A eni tega enostavno ne razumete? A se je s Pahorjem tudi dobil na MOL-u? Kaj je MOL Zokijeva privat lastnina? Aha, potem bo pa itak SLO njegova privat lastnina - si to zelite? :))

PS:
Pa rece se "Vsa cast!".

lp

Karaya 52 ::

Ne vem v cem je problem. Zoki je vsaj 10 krat izrecno rekel, da ne misli sodelovati z SDS. Pa menda nima super manager tezav pri sestavi koalcije? Sicer je res dobil slabih 30% glasov, kot kaze pa ostala volilna baza njegovega nacina delovanja ne trpi najbolje. Kreseta se balkanski in slovenski mindset.

Keyser Soze ::

Fino bi bilo če se ponovijo tele volitve.

Ker bi IMO Janković pridobil kar nekaj glasov, sploh na račun potez Pahorja, Viranta in pa predvsem Janšata. IMO bi potem imel veliko manjše probleme s sestavo koalicije, ostalim (predvsem SDS) pa bi začepili manipulantske apetite.

Razumem Janšo na en način, mora bit razočaran, da mu en newcomer takole zbije hišico iz karto, samo vseeno je cajt da neha špilat razmaženo dete in gre tja kamor spada. V zgodovino, kjer mu je še ostal kanček časti.
OM, F, G!

kixs je izjavil:

Kaj se srecujejo z zupanom ali z bodocim mandatarjem? Zoki ni vec zupan, torej nima kaj delat in se pogovarjat v mestni hisi. A eni tega enostavno ne razumete?

Um, a si ti iz prihodnosti, ker v mojem času nov državni zbor še ni sklican. Še več, v mojem času mislim, da niti uradnih rezultatov volitev še nimamo.

Keyser Soze je izjavil:

Fino bi bilo če se ponovijo tele volitve.

Ker bi IMO Janković pridobil kar nekaj glasov, sploh na račun potez Pahorja, Viranta in pa predvsem Janšata. IMO bi potem imel veliko manjše probleme s sestavo koalicije, ostalim (predvsem SDS) pa bi začepili manipulantske apetite.

Razumem Janšo na en način, mora bit razočaran, da mu en newcomer takole zbije hišico iz karto, samo vseeno je cajt da neha špilat razmaženo dete in gre tja kamor spada. V zgodovino, kjer mu je še ostal kanček časti.

Tole bi se moralo zgoditi zelo hitro. Po prvi reformi bi se glasovi spet premešali!

Pšenični ::

"Fino bi bilo če se ponovijo tele volitve.

Razumem Janšo na en način, mora bit razočaran, da mu en newcomer takole zbije hišico iz karto, samo vseeno je cajt da neha špilat razmaženo dete in gre tja kamor spada. V zgodovino, kjer mu je še ostal kanček časti."

Potem bi prišlo do mobilizacije tud na desni.

Zoky bi zgubu naslednje volitve.

Vsi ki ste zaljubljeni v Zokyja mislite, da bi cela levica propadla zarad njega.

Tle smo pa že naivni.

Zgodovina sprememb…

T-h-o-r ::

Vnaprej investirana psihična energija v zmago je ob porazu SDSa ostala neporabljena oziroma neizkoriščena. Namesto da bi se porabila za veselje ob zmagi, se je sprostila v obliki navideznega veselja, torej v plesanju, čeprav bi se moral ves volilni štab v resnici zjokati ali pa popeniti od jeze. Neizmerno žalost in nepopisni bes so egoobrambni mehanizmi skrili, ga reakcijsko oziroma refleksno pretvorili v svoje nasprotje, torej v hlinjenje veselja v obliki poplesavanja, petja, pozitivnega skandiranja, samohvaljenja. Med vsemi privrženci SDS se je ob razglasitvi rezultatov zgodil čustveni šok, v katerem so tudi misli ubirale nore poti scenarijev - od tega, da je treba Janšo zamenjati, do opcije vnovičnih predčasnih volitev. SDS, njenim političnim veljakom in samemu vodji, se je zgodila vnovična simbolna kastracija, ki je niso pričakovali, in to boli bistveno bolj, kot če bi bil poraz pričakovan."

http://dnevnik.si/novice/aktualne_zgodb...
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

"Vnaprej investirana psihična energija v zmago je ob porazu SDSa ostala neporabljena oziroma neizkoriščena. Namesto da bi se porabila za veselje ob zmagi, se je sprostila v obliki navideznega veselja, torej v plesanju, čeprav bi se moral ves volilni štab v resnici zjokati ali pa popeniti od jeze. Neizmerno žalost in nepopisni bes so egoobrambni mehanizmi skrili, ga reakcijsko oziroma refleksno pretvorili v svoje nasprotje, torej v hlinjenje veselja v obliki poplesavanja, petja, pozitivnega skandiranja, samohvaljenja. Med vsemi privrženci SDS se je ob razglasitvi rezultatov zgodil čustveni šok, v katerem so tudi misli ubirale nore poti scenarijev - od tega, da je treba Janšo zamenjati, do opcije vnovičnih predčasnih volitev. SDS, njenim političnim veljakom in samemu vodji, se je zgodila vnovična simbolna kastracija, ki je niso pričakovali, in to boli bistveno bolj, kot če bi bil poraz pričakovan.""

Veselje pristašev Zokitorja se pošasi umika, ker nastopa psihoza depresije.

Jankota namreč noben ne mara. Noben noče z njim v koalicijo.....

Nekateri že omenjajo množične nemire u Ljubljani, k Zoky ne bo mandatar. V naslednjih dneh se pričakujejo prvi prebegi poslancev strank, ki se z Zokijem spogledujejo....LOL.

Zgodovina sprememb…

saj jankovič razen 2h nima dejansko nobenega človeka, ki bi bil lahko minister

Pšenični je izjavil:

Potem bi prišlo do mobilizacije tud na desni.

Zoky bi zgubu naslednje volitve.

Vsi ki ste zaljubljeni v Zokyja mislite, da bi cela levica propadla zarad njega.

Tle smo pa že naivni.

Tvoja kugla se je že izkazala za mal štramasto. Tko da tvojim "vedeževanjem" nekako ne verjamemo. Največje zaupanje uživa trenutno ravno Zoki, pa naj bo bosanc s pokvarjenimi sinovi, al pa uspešen delaven priseljenec, pa še ti se lahko razpočiš zraven pa ne bo nič drugač.

Folk je pa tud rahlo naveličan političnega izigravanja preostalih. Jaz in še par ljudi bi na naslednjih volitvah z velseljem namenili glas Jankoviću, pa naj pač zmaga s prepričljivim deležem, ki ne bo dopuščal mahinacij preostalih primadon. Se mi močno dozdeva da nismo edini, ki tako razmišljamo.
OM, F, G!

"Tvoja kugla se je že izkazala za mal štramasto. Tko da tvojim "vedeževanjem" nekako ne verjamemo. Največje zaupanje uživa trenutno ravno Zoki, pa naj bo bosanc s pokvarjenimi sinovi, al pa uspešen delaven priseljenec, pa še ti se lahko razpočiš zraven pa ne bo nič drugač.

Folk je pa tud rahlo naveličan političnega izigravanja preostalih. Jaz in še par ljudi bi na naslednjih volitvah z velseljem namenili glas Jankoviću, pa naj pač zmaga s prepričljivim deležem, ki ne bo dopuščal mahinacij preostalih primadon. Se mi močno dozdeva da nismo edini, ki tako razmišljamo."

Včasih moja kugla res zataji.

Ampak se strinjam da naj gremo pa še enkrat na volitve........

če želiš zokija 50 + :D

"če želiš zokija 50 +"

Bomo videli.

T-h-o-r je izjavil:

Zakaj ne?
OM, F, G!

Keyser Soze je izjavil:

T-h-o-r je izjavil:

Zakaj ne?

ker ima sam nek glup folk ala vilfan, melita župevc itd. na listi

Sem že mal izven teh vod, ampak a je omejen s svojo listo? Al kako?
OM, F, G!

kixs ::

Poldi112 je izjavil:

kixs je izjavil:

Kaj se srecujejo z zupanom ali z bodocim mandatarjem? Zoki ni vec zupan, torej nima kaj delat in se pogovarjat v mestni hisi. A eni tega enostavno ne razumete?

Um, a si ti iz prihodnosti, ker v mojem času nov državni zbor še ni sklican. Še več, v mojem času mislim, da niti uradnih rezultatov volitev še nimamo.

Zakaj se potem sploh pogovarjajo z zupanom? Aha, zato, ker je relativni zmagovalec in bodoci mandatar. Pa vseeno, a se morajo zato pogovarjati v mestni hisi? Nima zmagovalna stranka svojih prostorov drugje kot na MOL-u? A je MOL = Pozitivna Slovenija? Placuje Pozitivna Slovenija za najem prostorov na MOL ali je MOL privat lastnina Zokija in seveda sam sebi ne bo placeval?
««
35 / 162
»»