Forum » Loža » Kako se reče tem tekaškim čevljem
Kako se reče tem tekaškim čevljem
Tatmrmm ::
Stanejo okrog 200 EUR, v njih se počutih kot da bi tekel bos, pa odprtino imajo za vsak prst, kot rokavica.
Kako se rečem tem čevljem v angleščini
HVALA
Kako se rečem tem čevljem v angleščini
HVALA
pijavka ::
;-) ::
http://www.dealextreme.com/p/unique-sty...
Točno te iz DE si je kupo kolega, čez par dni je naročo še dvojne pol že niso slabi, samo nevem kje bi hodo z njimi.
Točno te iz DE si je kupo kolega, čez par dni je naročo še dvojne pol že niso slabi, samo nevem kje bi hodo z njimi.
carota ::
FiveFingerse dobiš že za 90 eur se mi zdi. Jaz imam Sprint in Komodo Sport, vendar mi je Sprint bolj všeč.
Sem pa enkrat za hec nabavil ene ne-originalne in je kvaliteta ceni primerna, in jih odsvetujem. Originalni Sprint so po letu in pol uporabe skoraj kot novi.
Sem pa enkrat za hec nabavil ene ne-originalne in je kvaliteta ceni primerna, in jih odsvetujem. Originalni Sprint so po letu in pol uporabe skoraj kot novi.
thramos ::
Sicer originalnih nisem imel, ampak sem v neoriginalnih naredil kar nekaj kilometrov preden so se začeli kazat znaki uporabe ... Tako da sploh niso slab nakup, še posebej ker so 5x cenejši.
Gandalfar ::
> Točno te iz DE si je kupo kolega, čez par dni je naročo še dvojne pol že niso slabi, samo nevem kje bi hodo z njimi.
Kjerkoli. Morje, sprehodi v naravi, v mesto na kavo poleti.
Kjerkoli. Morje, sprehodi v naravi, v mesto na kavo poleti.
zee ::
Predpostavljam, da te tekaske cevlje nosis brez nogavic?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najmehkejši tekaški copati (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 18113 (16064) | m0LN4r |
» | Moški sandaliOddelek: Loža | 4752 (3478) | pierch |
» | Naročanje športnih artiklov preko spletne strani sportsdirect.comOddelek: Loža | 18886 (16836) | LitralSM |
» | Katere superge za cross ?Oddelek: Loža | 4210 (3744) | ;-) |
» | Obutev- vibram fivefingers- je že kdo probal tole ?Oddelek: Loža | 4748 (3612) | Gandalfar |