Forum » Loža » Zimska oblačila
Zimska oblačila
tt2 ::
Sem bolj rockovsko naravnan in sedajle ko je mrzlo ne vem kaj bi naj oblekel pod zimsko jakno. Namreč navadni polovri brez zadrge mi niso všeč, ker je enostavno preveč dela, ko nekje sediš v kako gostilni ali na predavanjih in si jih hočeš slečt, zato hočem nekaj na zadrgo. Ampak vsi tile poloverji, ki jih najdem v naših trgovinah so enostavno preveč široki, sploh spodnji del okoli trebuha, da potem kar "plapoli", kar mi enostavno ni všeč. A ima kdo kako idejo v katerih trgovinah naj pogledam in kaj? Pa hočem, da se lepo prilega telesu, saj sem bolj vitke postave. :D:D
msjr ::
Rock-n-rool! Naš rocker v firmi ima oblečeno tole:
- majico s kratkimi rokavi
- windstopper (najbolje črn, pogledaš v outletih in najdeš windstopper s čim manj logoti) čez to
- puhovko na vrhu
In pravi takole: majica s kratkimi je dobra za večino lokalov, windstopper je dost za čik pokadit pred lokalom, puhovka je dovolj za preživet zimo. Puhovka je tudi dost nevtralna, da te ne bo noben zajebavu, da nisi j.. roker, ker če zebe pač zebe, a ne?
- majico s kratkimi rokavi
- windstopper (najbolje črn, pogledaš v outletih in najdeš windstopper s čim manj logoti) čez to
- puhovko na vrhu
In pravi takole: majica s kratkimi je dobra za večino lokalov, windstopper je dost za čik pokadit pred lokalom, puhovka je dovolj za preživet zimo. Puhovka je tudi dost nevtralna, da te ne bo noben zajebavu, da nisi j.. roker, ker če zebe pač zebe, a ne?
Mare3 ::
Probi se preusmerit v RAP ali hip hop haha :D Ne verjamem da v celem BTC-ju nisi našel primernega oblačila... Probaj pa predno prideš v trgovino in ne izgubljaš časa z iskanjem takšne obleke, takoj ob vstopu poiščeš prodajalko in ji poveš kaj iščeš in ti bo pokazala kaj imajo in boš videl če se ti dopade. Drugače se pa zapelji do Palmanove v Italijo tam boš na enem kupu našel veliko trgovin večinoma z oblekami in tam najdeš sigurno, niso pa prav poceni ker so malo boljše firme...
DOOM_er ::
C&A včasih najdem kakšen pametn črn pulover, ki je malo bolj oprijet pa še na zadrgo s kapuco. Mam ene 4 take identične ker vem da jih je zaj. najdt in jih potem kupim v kompletu
Robots will steal your job. But that's OK
gruntfürmich ::
ja, kakšen kvaliteten flis ali windstoper bi znal biti dobra varianta.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outdoor oblačila (planinarjenje, tek v naravi) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14013 (370) | gruntfürmich |
» | Nakup jakneOddelek: Loža | 4050 (2678) | impre |
» | pohodniška oprema (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20141 (13606) | Okapi |
» | Zimska znižanjaOddelek: Loža | 2358 (1549) | Ganon |