» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
98 / 194
»»

D3m ::

Kar Debico vzemi, dobra cena pa še v Kranju jih delajo. :P
|HP EliteBook|R5 6650U|

Pithlit ::

Bom. Saj pravite da je enaka goodyearki.

(no, ne bom... iz povsem nepojasnjenih razlogov in vzgibov ki nimajo nobene racionalne podlage vztrajam na Toyo - UG7 sem celo imela eno sezono pa mi niso bile kul, ne znam pojasnit zakaj.)

Še dobro pa da se lahko hvalim kako imam doma Lenovo-ta (dasiravno na njem piše Akoya).
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

D3m ::

Seveda. Saj je nova.
|HP EliteBook|R5 6650U|

fikus_ ::

Gume na katerih piše Goodyear delajo v Kranju, na onih ko pa piše Sava pa v Goodyear-ovi tovarni na Poljskem. To je info izpred nekaj let

jinzo ::

Ker super offtopic. Gremo nazaj na topic za to pa si lahko komot odprete temo. Je pa res da ponavadi na samem izdelku piše kje je bil narejen ;)

Zdaj pa nazaj na temo lepo prosim

Alamar ::

Konec meseca bo končno na voljo pred časom omenjeni telefon Medion Life X5004 - 196 EUR

Od tehnike bo na voljo še

- 10 palčna tablica (quad-core, 16GB, 1GB, GPS, lollipop) - 199 EUR
- 8 palčna tablica (atom z3735f, 16GB, 1 GB, GPS, lollopop) - 129 EUR
- laptop (17.3, celeron 321U, 500GB, 4GB, Win10) - 399 EUR
- USB ključ 64 GB 3.0 (slabše hitrosti) - 20 EUR
- Wlan ojačevalnik-vtičnica - 15 EUR

in še nekaj ostalih (sobno kolo, tekaška steza, vremenska postaja, trdi disk 1TB, vtičnice z daljinskim upravljanjem, bluetooth zvočnik za avto...)

šernk ::

Stari maček je izjavil:

eales je izjavil:

Ima kdo izkušnje s Hoferjevim udarnim vrtalnim kladivom? Je zadeva vredna svojega denarja za neprofesionalno rabo, nekakjkrat na leto? ALi je vseeno boljše dati malo več denarja? Ker bi vseeno rad, da ko jo rabim, da lahko z njo nekaj naredim.

Cena je smešna; za primerjavo poglej ceno adapterja, ki je priložen stroju...

ti dve vrtalni glavi si pa ne moreta konkurirat. Ja tista priložena vrtalna glava je res bolj tako...plastična in vredna par eur. če je na konkretni glavi sveder stisnjen takoj, moraš pri tej še za 1/4 obrnit ključ. ampak udarno kladivo ni ravno namenjeno vrtanju s fi 8 svedri :)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

OK.d ::

Alamar je izjavil:

Konec meseca bo končno na voljo pred časom omenjeni telefon Medion Life X5004 - 196 EUR

Od tehnike bo na voljo še

- 10 palčna tablica (quad-core, 16GB, 1GB, GPS, lollipop) - 199 EUR
- 8 palčna tablica (atom z3735f, 16GB, 1 GB, GPS, lollopop) - 129 EUR
- laptop (17.3, celeron 321U, 500GB, 4GB, Win10) - 399 EUR
- USB ključ 64 GB 3.0 (slabše hitrosti) - 20 EUR
- Wlan ojačevalnik-vtičnica - 15 EUR

in še nekaj ostalih (sobno kolo, tekaška steza, vremenska postaja, trdi disk 1TB, vtičnice z daljinskim upravljanjem, bluetooth zvočnik za avto...)

Kaj pa pc-je Erazer se mislijo imeti?
LPOK.d

Stari maček ::

xxxul je izjavil:

Stari maček je izjavil:

eales je izjavil:

Ima kdo izkušnje s Hoferjevim udarnim vrtalnim kladivom? Je zadeva vredna svojega denarja za neprofesionalno rabo, nekakjkrat na leto? ALi je vseeno boljše dati malo več denarja? Ker bi vseeno rad, da ko jo rabim, da lahko z njo nekaj naredim.

dobr, sam men je ta adapter ki je prilozen hoferjevi masinci dobesedno razpadu. mašina pa drgač dela BP.

Ker si adapter zlorabljal z udarci. Uporablja se ga le za vrtanje. Piše v navodilih...

xxxul ::

to je res, zato tud nism šel garancije uveljavljat.
ampak prilozeni adapter pa ta na linku zgraj sta ze na videz kilometre narazn - neprimerljiva.

iKst ::

šernk je izjavil:

Stari maček je izjavil:

eales je izjavil:

ti dve vrtalni glavi si pa ne moreta konkurirat. Ja tista priložena vrtalna glava je res bolj tako...plastična in vredna par eur. če je na konkretni glavi sveder stisnjen takoj, moraš pri tej še za 1/4 obrnit ključ. ampak udarno kladivo ni ravno namenjeno vrtanju s fi 8 svedri :)

Včeraj sem kupil tole zadevo. Za to ceno se mi zdi OK. Vidi se, da ni Makita, ampak presenetljivo daje precej heavy duty občutek za to ceno. Včeraj sem vrtal luknje v steno, vrta ko u putr. Pa 3 leta garancije ima, v hoferju z garancijo ne komplicirajo.

Alamar ::

OK.d je izjavil:

Kaj pa pc-je Erazer se mislijo imeti?
Če bo, bo najverjetneje decembra. Kot v preteklosti.

Bud_Bundy ::

Kaj pravite potem na ta telefon?

Sem mislim naročit za podoben denar kitajca, ampak medion zadeva ima garancijo. Je to to za ta denar?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bud_Bundy ()

vrtec ::

Bud_Bundy je izjavil:

Kaj pravite potem na ta telefon?

Sem mislim naročit za podoben denar kitajca, ampak medion zadeva ima garancijo. Je to to za ta denar?

Edino kar manjka je info o gpuju. Kar sm pa izbrskal :D Adreno 405
Tako da odličen mobilnik za to ceno. Sploh če štejemo da je isti mobitel v nemčiji 250€. Ni mi ravno jasno zakaj je pri nas 200€???
Najboljše pri temu... 3 leta garancije :D

5" FullHD, octa core, soliden gpu, 2gb rama, GPS, 13mp kamera, led bliskavca, reža za sd-kartico, android 5.0
design kopija huaweiji p8, čist in minimalističen, zelo tenek mobitel

AvtoR ::

Ekvivalent katerega Lenovo aparata je to? Okvir je kovinski ali plastičen? Zgleda, kot da je kovinski.

Bellzmet ::

Imam tablico od Mediona kupljeno v Hoferju. Android 4.4.2

Medion kaj posodablja svoje izdelke ali bolj ne? Do sedaj od nakupa ni bilo še nobene posodobitve...

AvtoR ::

Da si odgovorim: zgleda, da ima kovinski okvir. Čip je pa Snapdragon 615.

facepalm ::

Za ta denar, je tak telefon s Snapdragonom in 3 letno garancijo bestbuy by a mile(vsaj na papirju) :) Se Moto G se lahko skrije:)

Mimogrede.. kupil sem Workzone udarno kladivo in doma opazil, da manjka kljuc za odpiranje zgornjega pokrovcka (za podmazovanje). Ce bo kdo kupoval, naj preveri vsebino kovcka (sam sem bil prelen) :)
Jaz grem danes nazaj, upam da imajo se kakega na zalogi za zamenjavo.

Bellzmet ::

@epecar: ja takole bom rekel. Ko sem kupoval 10" tablico (bila je 200 EUR) pri Hoferju je bila tudi po specifikacijah na papirju bestbuy. Če bi jo sedaj ponovno kupoval pa jo ali ne bi kupil ali bi pa raje dal še 100 EUR zraven in kupil neko zadevo, ki dela brez zatikanja. Imam GSM Samsung S4 pa tablice sploh ne uporabljam več, ker me živcira ker počasi dela in se zatika. Pa večinoma je to Gmail, Facebook, Chrome internet, vreme...skratka nič iger ali podobnega.

Tako da res ne vem...po specifikacijah je telefon sicer super...kako pa je v praksi?

facepalm ::

Bo potrebno videt kaksen je firmware. Ce je vanilla android, nekih problemov nebi smelo bit. Glede na to da ima SD chipset pa bi se verjetno dalo tudi kak CM gor namestit. V najslabsem primeru pa se da vsaj scompilat custom kernel.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: facepalm ()

Bellzmet je izjavil:

@epecar: ja takole bom rekel. Ko sem kupoval 10" tablico (bila je 200 EUR) pri Hoferju je bila tudi po specifikacijah na papirju bestbuy. Če bi jo sedaj ponovno kupoval pa jo ali ne bi kupil ali bi pa raje dal še 100 EUR zraven in kupil neko zadevo, ki dela brez zatikanja. Imam GSM Samsung S4 pa tablice sploh ne uporabljam več, ker me živcira ker počasi dela in se zatika. Pa večinoma je to Gmail, Facebook, Chrome internet, vreme...skratka nič iger ali podobnega.

Tako da res ne vem...po specifikacijah je telefon sicer super...kako pa je v praksi?

Lej, ravno v tem je čar Hoferja. Verjetno sem enako tablico kupil tudi sam, istočasno pa 10" TAB-a. Ko sem ju primerjal, sem Mediona po treh dneh vrnil. Zaključena zgodba.

Zgodovina sprememb…

miko22 ::

Bellzmet je izjavil:

Imam tablico od Mediona kupljeno v Hoferju. Android 4.4.2

Medion kaj posodablja svoje izdelke ali bolj ne? Do sedaj od nakupa ni bilo še nobene posodobitve...

ne želi si posodobitve. Ta android dela bolje kot lizika.

Zvezdica27 ::

sam da boste vedeli, Sava se dela v J afriki sedaj, kupil sem jih 2015... letne

katastrofa. Nikdar več ne kupim Save... pa nisem hotel za 3 e več srbskih Tigar kupit...

Stare eskimo mam še made in EU, te so pa dobre.

zz

Zgodovina sprememb…

menjalnik ::

Kaj mate vsi neki proti Savi? Če vozite kot rally dirkači se ne čudim, da je jajc guma, pol greš pa po parkirišču neke trgovine pa pogledaš na avtih gume in vsi neki Sava.. Pol niso tok slabe :/ jest sem kupil zimske Sava in so iz Polske

FX6300B ::

pa dobr no to ne spada pod "HOFER" razen če je sedaj akcija pa sem zgrešil
May the force be with you!

mat xxl ::

Stari maček je izjavil:

Bellzmet je izjavil:

Lej, ravno v tem je čar Hoferja. Verjetno sem enako tablico kupil tudi sam, istočasno pa 10" TAB-a. Ko sem ju primerjal, sem Mediona po treh dneh vrnil. Zaključena zgodba.

Jaz sem pa to Hoferjevo 10 ko uporabljal 10 mesecev , potem je pa crknil micro USB podatkovni priključek, polniti se jo je z veliko mero potrpežljivosti še dalo, podatki pa niso šli več čez ... in ja po mesecu na Medion servisu, so mi vrnili ves denar in ja priznam prijetna izkušnja Android sistema ......... še bolj prijetno pa je, ko ti povedo, da je zadeva nepopravljiva in ti vrnejo denar...... :) Me pa generalno čudijo ti zelo slabi micro USB priključki in na GSM ih in tablicah, naj naredijo nekaj takega, kot ima Apple.

FX6300B ::

lahko bi samo ko je micro usb ravno postal standarden :D
May the force be with you!

matobeli ::

mat xxl je izjavil:

naj naredijo nekaj takega, kot ima Apple.

USB "C" priključek?

Novejši telefoni, tablice in prenosniki že imajo. Ni nekej ful bolši na prvi pogled, ampak boljši kot microUSB pa absolutno.

vrtec ::

Mam medion tablco k je bla ene 2 mesca nazaj za 180€ 8,9" In deluje prav neverjetno, komot jo primerjam z Nexus 7 2013. Sm jo tudi testiral z programi in je hitrejša. Prve tablice ki so jih meli cca 2 leti nazaj so bile pa zanič. Zatikajoče, ampak cena temu primerna.

Kar se pa tiče applovga priključga pa se kr križam. Ja priklop je odličen a kaj ko gre kabl na vsake 3 mesca in ode 20-25€ za pof..... kabl!!!! KABL pa tok dnarja, pa ne zdrži več k 3 mesce

DrSergioDJ ::

hmm, jaz imam isti original apple kabl že 2 leti, pa ga dnevno vsaj 10x povozim s stolom. In še vedno dela. In kitajske kopije za 1/10 cene tudi.
...

Ja saj večina tudi ne polomi microusb vtičnice že prvi mesec po nakupu... ampak nekaterim brihtam to nekako uspeva. Take izjave "microusb je crap ker se lomi! apple kabli so zanič!" moraš pač z ogromno rezerve jemat. Ja, se zgodi... ampak če se ti to ponavlja lahko pa z veliko gotovostjo zaključiš da problem ni v priklopu/kablu.

a kdo ve, tale polnilec ma not akumulator, al daje teh 75A priklopljen na 220V?

mat xxl ::

vrtec je izjavil:

Mam medion tablco k je bla ene 2 mesca nazaj za 180€ 8,9" In deluje prav neverjetno, komot jo primerjam z Nexus 7 2013. Sm jo tudi testiral z programi in je hitrejša. Prve tablice ki so jih meli cca 2 leti nazaj so bile pa zanič. Zatikajoče, ampak cena temu primerna.

Kar se pa tiče applovga priključga pa se kr križam. Ja priklop je odličen a kaj ko gre kabl na vsake 3 mesca in ode 20-25€ za pof..... kabl!!!! KABL pa tok dnarja, pa ne zdrži več k 3 mesce

Kak jaz sem rabil en krajši kabl samo 25 cm sem vzel preverjene kitajce za ene 5,5 eur z dostavo pa dela vse v nulo. Da nimaš kakih miši kje, ki glodajo kable ;) ...

radmannsdorf ::

xxxul je izjavil:

tole nima noter nobenega akumulatorja. to je naprava za pravilno polnjenje akumulatorja. deluje samo ko je priklopljeno na 220V.

šernk ::

glede nato da piše da ima zagonski tok 75A, bi pričakoval da ima tudi svoj akumulator notri.

kakorkoli...ko akumulator v avtu crkne se ga ali napolni ali pa zamenja z novim. zagon sodobnih motorjev s tem je precej tvegan (malo možnosti, ampak vem za primer ko je ob zagonu motorja s tem odletel računalnik).
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Pithlit je izjavil:

Ja saj večina tudi ne polomi microusb vtičnice že prvi mesec po nakupu... ampak nekaterim brihtam to nekako uspeva. Take izjave "microusb je crap ker se lomi! apple kabli so zanič!" moraš pač z ogromno rezerve jemat. Ja, se zgodi... ampak če se ti to ponavlja lahko pa z veliko gotovostjo zaključiš da problem ni v priklopu/kablu.

Pa saj to ni kakšen problem. Priključki imajo smešno ceno, le lotat moraš znat.

Še manjši problem je če že v štartu nisi konj.

radmannsdorf je izjavil:

xxxul je izjavil:

tole nima noter nobenega akumulatorja. to je naprava za pravilno polnjenje akumulatorja. deluje samo ko je priklopljeno na 220V.

Glede na tvoj odgovor mi je jasno da ugibaš - kot ti je Šernk napisal, zagonski tok 75A pa pomnei kaj?

^to pomeni da našega Zetorja ne bo zagnal, ker ga bo scvrl(vleče več kot 100 A).... Cliota pa bo zagnal.

Martin Krpan ::

Verjetno , da je primeren za polnjenje akumulatorjev moči do 75A.

Matevz96 ::

Kakšno znanost delate iz enega polnilca... To je povsem navaden polnilec za 6/12 V, ki pa ima še tipko za "vžig", ki spusti do 75 A in s tem omogoči lažji zagon (efekt je enak kot da bi na akumulator s kabli vezal še en avto).

In pa AnS, gotovo se motiš, ker tudi tisti ta poceni polnilec polni akumulatorje 100A+, ne moreš pa ti z njim zaganjat stroja, ker ga scvre.

pia2001slo ::

mogoče kdo ve ali bo imel Hofer kaj kmalu zopet v asortimanu klaviaturo/sintesizer ?

tnx

St235 ::

šernk je izjavil:

glede nato da piše da ima zagonski tok 75A, bi pričakoval da ima tudi svoj akumulator notri.

kakorkoli...ko akumulator v avtu crkne se ga ali napolni ali pa zamenja z novim. zagon sodobnih motorjev s tem je precej tvegan (malo možnosti, ampak vem za primer ko je ob zagonu motorja s tem odletel računalnik).

Nima akumulatorja notri. Zagonski tok ti amo pove koliko zdrži kratkočasne obremenitve pri zagonu motorja. Ni pa mišljeno, da zaženeš motor brez akumulatorja, ampak da zaženeš motor med tem ko je to čudo priklopljeno na akumulator.

perci ::

Da bi tole priklopil na prazen akumulator in poskušal vžgati avto? IMO bi skurlo varovalko.

mn ::

perci je izjavil:

Da bi tole priklopil na prazen akumulator in poskušal vžgati avto? IMO bi skurlo varovalko.

Zakaj? Teoretično ne bi smelo biti problema?

Matevz96 je izjavil:

Kakšno znanost delate iz enega polnilca... To je povsem navaden polnilec za 6/12 V, ki pa ima še tipko za "vžig", ki spusti do 75 A in s tem omogoči lažji zagon (efekt je enak kot da bi na akumulator s kabli vezal še en avto).

To nikoli in nikdar od sebe ne da 75 A. Imam doma enakega iz zadnje akcije in je komaj za kakšen motor zagnat. Varovalka seveda ne odpove, ampak napetost počepne.

Zgodovina sprememb…

Dr_M ::

Seveda tole da od sebe 75A, brez problema. Sej lepo pise, da je to zagonski tok. Obicajen akumulator ima zagonski tok 500-600A, malo boljsi pa preko 700A.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

d4vid ::

Dr_M, takšen post sem mislim že jaz napisat, pa sem bil prelen na telefonu.
Zaganjač potegne velik tok, v rangu nekaj 100A, je pa odvisno od motorja. Zaganjač v cliotu bo potegnil dosti manj toka kot zaganjač v 120 tonskem bagru :))

Mogoče za kak skuter brez akumulatorja, avto zagnat s tem je kar problem pomoje, razen če rabi res tistih par Amperov in je akumulator na meji.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

noraguta ::

Je pa povsem kul polnilec. Sem lani precejkrat dofilal crkujoč akumulator na traktorju. Cca 15 minna 12a pa je kresnu.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
««
98 / 194
»»