Forum » Mobilne tehnologije » Bob (nova ponudba Simobila)
Bob (nova ponudba Simobila)
antonija ::
100MB ni za delo, ampak je za neke ordinary userje (mularija ponavadi steje pod advanced userje, ker doma nimajo svoje dnevne sobe v kateri bi alhko rihtali vso multimedijo in morajo delat na svojih rpenosnih gizmotih).
In 100MB je cez glavo dost za email in druge push service ki se jih rabi na _telefonu_, vse drugo kar potrebuje bolj intenzivne prenose (za privat, ne za delo) pa pocnes kje drugje (na PCju, HTPCju, TVju, tablici, ...).
In 100MB je cez glavo dost za email in druge push service ki se jih rabi na _telefonu_, vse drugo kar potrebuje bolj intenzivne prenose (za privat, ne za delo) pa pocnes kje drugje (na PCju, HTPCju, TVju, tablici, ...).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
galu ::
Jaz imam sedaj kupljenega 1GB prenosa za 5€, ampak bom verjetno po 25. prašaltal na ta nov paket, ker mam večinoma na voljo WiFi. V teh 100MB ravno dobim mail sync (50 MB) in kak Newsstand (30MB) ter nekaj malo browsanja. Preseravanju v stilu FB/YT/Snapchat pa se bom pač odpovedal. Sicer pa tudi cena za presežene enote ni huda - 4c/MB.
Tako to gre.
radmannsdorf ::
tud jaz sem mel 1Gb vklopljeno 1 mesec, pa sploh ne rabim. sinhronizacija vremena, kontaktov in imenika + viber smsji, me pride 20-30Mb.
PrihajaNodi ::
Ojoj, kakšne izjave.
Kot da bi rekel, vozim Hummerja in nikoli ne porabim več kot 50L/mesec.
Dejstvo pa ostaja, da 100MB je kar nizko za neko normalno delo.
Za Sync pa pregledovanje e-pošte in občasen obisk kakšne web strani je OK, za več (Radio, YouTube, Facebook,...) pa že zmanjka.
Osebno bi rajši imel 200 enot kot pa 100min/100SMS/100MB (glej zgoraj moj post zakaj).
Ej sorry ne gledam youtuba na telefonu, niti FB. Pošiljam pa maile, pogledam kakšne novice to je to. Če pa imaš denar in se želiš igrati pa go ahead. Enako kupijo humije ljudje, ki se želijo igrati. Pustimo vojsko
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
blue ::
Večinoma nisem bil niti blizu, da bi porabil 1GB paket.
Ampak se zdi zelo praktičen, če slučajno crkne DSL ali pa si kak vikend na kaki čudni lokaciji brez neta...
Tudi če prekoračiš ti računajo naslednji GB in ne neke nerazumne cene na KB.
Ampak se zdi zelo praktičen, če slučajno crkne DSL ali pa si kak vikend na kaki čudni lokaciji brez neta...
Tudi če prekoračiš ti računajo naslednji GB in ne neke nerazumne cene na KB.
A to si napisal ker sklepas da vsi se niso dobili SMSja?
MrStein ::
Kdaj je bilo poslano?
Sveži kupci ga ne morejo dobiti.
V navodilih paketa piše, da naj kličejo na 080... tam ga sicer obvesti o novi številki.
Verjetno bodo imeli staro številko tako dolgo, dokler se zaloge ne odprodajo...
Sveži kupci ga ne morejo dobiti.
V navodilih paketa piše, da naj kličejo na 080... tam ga sicer obvesti o novi številki.
Verjetno bodo imeli staro številko tako dolgo, dokler se zaloge ne odprodajo...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Jaz sem dobil danes dopoldan SMS.
BC3 ::
Danes sem dobil SMS iz številke 668 z vsebino:
Kaj to pomeni?
Da imam na predplačniškem računu že precej nizko stanje ali, da se bližajo trije meseci od zadnjega polnjenja računa?
Ali kaj tretjega?
In še, kaj se zgodi, če pozabim ali zaradi kakšnega drugega razloga ne polnim računa več, kot tri mesece?
„Številka se izključi" po devetih mesecih oz. 270-ih dnevih, kaj pa do takrat? Se lahko po treh mesecih še polni, so kakšni dodatni stroški?
Pozdravljeni! Do dne 25.06.2014 napolnite vas bob racun, da boste se naprej najceneje klicali in posiljali sms/mms sporocila. Vas bob
Kaj to pomeni?
Da imam na predplačniškem računu že precej nizko stanje ali, da se bližajo trije meseci od zadnjega polnjenja računa?
Ali kaj tretjega?
In še, kaj se zgodi, če pozabim ali zaradi kakšnega drugega razloga ne polnim računa več, kot tri mesece?
„Številka se izključi" po devetih mesecih oz. 270-ih dnevih, kaj pa do takrat? Se lahko po treh mesecih še polni, so kakšni dodatni stroški?
stanje lahko preveriš. vrjetno pa te le opozarjajo da bo kmalu 3 mesece mimo odkar si nazadnje polnil. če ne boš polnil do 25.6. ne boš mogel več klicati, dokler ne napolniš računa, tebe pa lahko kličejo drugi, dokler ni 9 mesecev mimo.
BC3 ::
če ne boš polnil do 25.6. ne boš mogel več klicati, dokler ne napolniš računatisto, kar še imam na računu izgubim ali se mi potem prišteje, k vrednosti za katero bom polnil?
...:TOMI:... ::
Evo, težava na Hrvaškem. Enkrat dela, drugič ne.
Izhodnega klica ni bilo mogoče opraviti, številka +38631xxxxxx je bila pravilno vpisana. Dohodni so delali nemoteno, kolikor vem. (saj ne morem vedeti, če je bil kak zgrešen, ni SMS-a o zgrešenem klicu).
Bilo je na 2G omrežju VIP.
Ima še kdo težave v roamingu?
Izhodnega klica ni bilo mogoče opraviti, številka +38631xxxxxx je bila pravilno vpisana. Dohodni so delali nemoteno, kolikor vem. (saj ne morem vedeti, če je bil kak zgrešen, ni SMS-a o zgrešenem klicu).
Bilo je na 2G omrežju VIP.
Ima še kdo težave v roamingu?
Tomi
En znanec prejšnji teden.
Klic v Slovenijo ni delal, klic nazaj pa brez problema.
PS: bob nima tajnice in SMS o zgrešenem klicu, če prav razumem? Je kje kaki pregled teh malenkosti?
Klic v Slovenijo ni delal, klic nazaj pa brez problema.
PS: bob nima tajnice in SMS o zgrešenem klicu, če prav razumem? Je kje kaki pregled teh malenkosti?
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
yani2000 ::
BobMonitor v0.1 ALPHA (Android):
Prenos: https://app.box.com/s/gblf09f2y733jckxq...
Dodaten opis:
Končno sem se spravil delat in v relativno hitrem času uspel spisat tale program.
Za delovanje programa potrebuješ minimum Android v2.3!
Velikost programa je kar velika (785 KB) to pa zato, ker sem moral vključit podporo za starejše verzije Androida.
Podatki so izračunani z vključenim 64 KB intervalom. Ne uporablja se Bob-ov izračun, ampak lasten, kateri izračuna še kakšen MB ali pa dva še več, pri pretvorbi v MB pa sem uporabil kar max vrednost/"strop" (primer: 1023 KB = 1 MB, 1025 KB = 2 MB), torej bolje, da kaže več kot pa, da slučajno preveč podatkov preneseš.
Program je kot je torej, če si bodo pri Bob-u izmislili dodatne mehanizme preverjanja (primer: kot IziMobil CAPTCHA), bo moj program postal neuporaben (oz. ga bo potrebno nadgradit)!
Program bo v nadaljevanju poslan na Trgovino Play, a prej sem ga objavil na Slo-Tech, da se odkrijejo morebitni hrošči (veselo iskanje! ).
TODO:
Widgeti (pripomočki) - izgled bo isti kot v moji prejšnji verziji
Zaslonske slike:
Donacije:
Se vam zdi program uporaben? Potem ne čakajte in mi častite pivo!
Prenos: https://app.box.com/s/gblf09f2y733jckxq...
Dodaten opis:
Končno sem se spravil delat in v relativno hitrem času uspel spisat tale program.
Za delovanje programa potrebuješ minimum Android v2.3!
Velikost programa je kar velika (785 KB) to pa zato, ker sem moral vključit podporo za starejše verzije Androida.
Podatki so izračunani z vključenim 64 KB intervalom. Ne uporablja se Bob-ov izračun, ampak lasten, kateri izračuna še kakšen MB ali pa dva še več, pri pretvorbi v MB pa sem uporabil kar max vrednost/"strop" (primer: 1023 KB = 1 MB, 1025 KB = 2 MB), torej bolje, da kaže več kot pa, da slučajno preveč podatkov preneseš.
Program je kot je torej, če si bodo pri Bob-u izmislili dodatne mehanizme preverjanja (primer: kot IziMobil CAPTCHA), bo moj program postal neuporaben (oz. ga bo potrebno nadgradit)!
Program bo v nadaljevanju poslan na Trgovino Play, a prej sem ga objavil na Slo-Tech, da se odkrijejo morebitni hrošči (veselo iskanje! ).
TODO:
Widgeti (pripomočki) - izgled bo isti kot v moji prejšnji verziji
Zaslonske slike:
Donacije:
Se vam zdi program uporaben? Potem ne čakajte in mi častite pivo!
SavoS ::
Super.
Kako pa kaj izgleda z updejtom za IOS, ker program ne deluje že od marca letos?
hvala in lep pozdrav!
Kako pa kaj izgleda z updejtom za IOS, ker program ne deluje že od marca letos?
hvala in lep pozdrav!
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Medo ::
Zdravo.
Imam 2 vprašanja glede paketa "kul bob".
1. Ali te opozorijo s kakšnim SMS sporočilom, ko presežeš npr. 80% zakupljenih količin in ali se da to kje nastavit? (to vem, da lahko preko interneta spremljaš porabo....)
2. Ker sem naredil prenos dveh številk (ena je bila pred plačniška pri TS, druga pa naročnina pri TS) mi je TS zaračunal 5€ po številki in sedaj me zanima, če lahko z dopisom zahtevam, da mi povrnejo 5€ za vsako številko kot dobroimetje sedaj pri bobu? Pri nekaterih operaterjih ti to upoštevajo.
Hvala in lp
Imam 2 vprašanja glede paketa "kul bob".
1. Ali te opozorijo s kakšnim SMS sporočilom, ko presežeš npr. 80% zakupljenih količin in ali se da to kje nastavit? (to vem, da lahko preko interneta spremljaš porabo....)
2. Ker sem naredil prenos dveh številk (ena je bila pred plačniška pri TS, druga pa naročnina pri TS) mi je TS zaračunal 5€ po številki in sedaj me zanima, če lahko z dopisom zahtevam, da mi povrnejo 5€ za vsako številko kot dobroimetje sedaj pri bobu? Pri nekaterih operaterjih ti to upoštevajo.
Hvala in lp
@Medo, ne opozorijo te, lahko pa spremljaš porabo s smsjem, z zgoraj navedenim programom ali z "bob poraba". seveda če imaš pametni androdi telefon.
glede tistih 5EUR, to si plačal telekomu in nima veze z bobom.
ti bo pa bob prvi mesec, za obe številki, odračunal vse enote ki jih nisi porabil od trenutka ko si prvič uporabil sim kartico, do dejanskega prenosa številke. ker na sveži sim kartici ti pripada 100enot. jaz sem dobil komplet 100min vrednosti računa MANJ. mislim da je blo 4EUR to. pričakuj da bo prvi račun manjši za okoli 4EUR za vsako sim kartico.
ti bo pa bob prvi mesec, za obe številki, odračunal vse enote ki jih nisi porabil od trenutka ko si prvič uporabil sim kartico, do dejanskega prenosa številke. ker na sveži sim kartici ti pripada 100enot. jaz sem dobil komplet 100min vrednosti računa MANJ. mislim da je blo 4EUR to. pričakuj da bo prvi račun manjši za okoli 4EUR za vsako sim kartico.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
radmannsdorf je izjavil:
Ja, ampak teh 5 EUR marsikateri novi operater "časti", recimo izimobil.
Motiti se je človeško.
V bistvu dobiš 6,6 € dobropisa in ne 4 eur. To pomeni 100 min ali SMS sporočil, če imaš predplačniški paket ali 6,6 € dobropisa pri prvem računu (oziroma dokler ne porabiš), če imaš naročnino. Eno leto imaš časa za izkoristek teh minut.
Saj ni nujno, da prenesete številko, saj vam novi operater dodeli novo številko iz svojega nabora, če ste škrti in nimate 5 € viška za prenos. Pač poveste prijateljem novo številko.
Saj ni nujno, da prenesete številko, saj vam novi operater dodeli novo številko iz svojega nabora, če ste škrti in nimate 5 € viška za prenos. Pač poveste prijateljem novo številko.
Tomi
Če bo kdo imel težave glede interneta v tujini, naj pogleda, če ima vpisane prave nastavitve za bob.
https://www.simobil.net/tt/inside.cp2?u...
Uporaba MMS-a in mobilnega interneta kljub napačnim nastavitvam telefona
V Si.mobilu smo uvedli rešitev, ki omogoča uporabo mobilnega interneta (prenos podatkov) in uporabo MMS-ov tudi z napačnimi nastavitvami telefona.
Si.mobil s tem odpravlja težave uporabnikov, ki zaradi napačnih nastavitev v svojih telefonih niso mogli pošiljati in prejemati sporočil MMS in niso mogli dostopati do storitev za prenos podatkov.
Rešitev omogoča uporabo storitev MMS in mobilni internet v Si.mobilovem omrežju.
Če bodo uporabniki želeli te storitve uporabljati tudi v gostovanju, pa bodo morali poskrbeti tudi za pravilne nastavitve v svojem telefonu; svetujemo, da se za pomoč obrnejo na Si.mobilov Center za pomoč uporabnikom (040 40 40 40).
Uporabniki lahko storitve mobilnega interneta in uporabo MMS-a po želji tudi blokirajo, za kar se lahko obrnejo na Si.mobilov Center za pomoč uporabnikom (040 40 40 40).
https://www.simobil.net/tt/inside.cp2?u...
Tomi
BobMonitor je na voljo tudi v Trgovini Play:
https://play.google.com/store/apps/deta...
HINT:
Če vas hudo motijo reklame predlagam, da obdržite staro verzijo.
https://play.google.com/store/apps/deta...
HINT:
Če vas hudo motijo reklame predlagam, da obdržite staro verzijo.
Posodobljena je bila naslednja verzija:
BobMonitorServer:
Novosti:
Dodal sem novo značko (tag): debug
Uporabite jo če vam kaj narobe dela. Datoteke, ki vam jih program ustvari pa potem pošljite meni, katere mi bodo v pomoč za odpravo napake v PC/Android verziji.
Prenos: https://www.box.com/s/acee2b8a0862b3582...
Info: Program ti lahko proizvede sledeče datoteke: BobMonitor.txt, BobMonitor.csv, BobMonitor.xml ali BobMonitor.html.
Te datoteke lahko potem vi v lastnem programu dalje obdelujete kakor vam paše!
Dodatna navodila za vzpostavitev lahko najdete z zagonom programa:
BobMonitorServer:
Novosti:
Dodal sem novo značko (tag): debug
Uporabite jo če vam kaj narobe dela. Datoteke, ki vam jih program ustvari pa potem pošljite meni, katere mi bodo v pomoč za odpravo napake v PC/Android verziji.
Prenos: https://www.box.com/s/acee2b8a0862b3582...
Info: Program ti lahko proizvede sledeče datoteke: BobMonitor.txt, BobMonitor.csv, BobMonitor.xml ali BobMonitor.html.
Te datoteke lahko potem vi v lastnem programu dalje obdelujete kakor vam paše!
Dodatna navodila za vzpostavitev lahko najdete z zagonom programa:
java -jar BobMonitorServer.jar
Scorpia ::
Kaj je to za ena zadeva, komercialna storitev pri bobu. Sicer pol leta sem bil pri njih, pa sem zdaj sel k mobitelu in se hotel to narocnino uporabljati, kot rezervno, ker ni narocnine. Ta mesec skoraj da nisem uporabljal telefona z bobom, + to da sem bil na dopustu in je bil izklopljen. Pricakoval sem da bo nekaj centov za placat in je tudi res bilo, le da so podtaknili to komercialno storitev 4 evra. Njihov helpdesk nisem klical, edino sem prekinil prenos podatkov. So mogoce to zracunali? Sem jim tudi mail pisal, pa da vidimo odg...
////
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Scorpia ()
mk766321 ::
Jaz sem naredil enako, kljub temu da sem šel na mobitel, sem obdržal boba, pa mi ta mesec niti računa niso poslali. Sploh nisem uporabljal. Ja, če nisi naročnine za prenos podatkov odjavil, je to to.
Ja naročnino za prenos sem odjavil, prek maila in so tudi potrdili. Sam to je čudno, kakšna storitev je to zdaj.
Na mailu pa še niso nič odgovorili.
Na mailu pa še niso nič odgovorili.
////
Zgodovina sprememb…
https://www.facebook.com/simobil/posts/...
da ni kakšna druga oseba od domačih kam klicala, pa ti ne veš?
da ni kakšna druga oseba od domačih kam klicala, pa ti ne veš?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
Sami ::
Postavka komercialna storitev predstavlja plačljiva komercialna sporočila, ki ti jih zaračunajo tuja podjetja in ne Bob.
Večina ljudi se nevede prijavi v določeno storitev (klepet, nagradne igre, križanke, glasovanja,...itd.) in začne prejemati plačljiva komercialna sporočila.
Od omenjenih storitev se lahko odjaviš sam s poslanim sms sporočilom nazaj k ponudniku komercialnih sporočil (ponavadi ključna beseda STOP), lahko pa za globalno blokado vseh plačljivih komercialnih sporočil zaprosiš na Bob-u.
Primer komercialnega ponudnika: NTH AG, 7S, ProPlus...itd.
Večina ljudi se nevede prijavi v določeno storitev (klepet, nagradne igre, križanke, glasovanja,...itd.) in začne prejemati plačljiva komercialna sporočila.
Od omenjenih storitev se lahko odjaviš sam s poslanim sms sporočilom nazaj k ponudniku komercialnih sporočil (ponavadi ključna beseda STOP), lahko pa za globalno blokado vseh plačljivih komercialnih sporočil zaprosiš na Bob-u.
Primer komercialnega ponudnika: NTH AG, 7S, ProPlus...itd.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
Noben ni uporabljal tega telefona, gledal po dnevniku klicev. Tudi na svojem zivim, pa ni nobenega, da bi stikal po telefonu. Pa tudi clan kaksnega kluba ne, ker ne nasedam tem foram. Mi je ze od drugega racuna bil sumljiv bob, poraba podatkov je bila drugacna od merjenja naprave. Razumem, da drugace merijo, ampak razlika je bila ocitna. Pri tusu ni bilo problemov, zdaj pri mobitelu je tudi ok. To je bil tudi razlog, da sem sel k mobitelu, ceprav sem jim pisal mail, so imeli svoj prav. Bo treba kr ukinit narocnino.
////
Svetujem ti, da preveriš poslana sporočila, na voljo imaš spletni portal mojbob ali pomoč uporabnikom. Če pa si telefonsko številko prenesel k bobu pa si se lahko s to številko v komercialno storitev prijavil že pred sklenitvijo naročnine z Bob-om.
Stevilka ni prenesena, preden sem prej napisal sprocilo, sem preveril telefon, na njem sta samo 3 sporocila in 9 opravljenih klicev.
Od tega ni nobena neznana st. ali sporocilo.
Od tega ni nobena neznana st. ali sporocilo.
////
Zgodovina sprememb…
Noben ni uporabljal tega telefona, gledal po dnevniku klicev. Tudi na svojem zivim, pa ni nobenega, da bi stikal po telefonu. Pa tudi clan kaksnega kluba ne, ker ne nasedam tem foram. Mi je ze od drugega racuna bil sumljiv bob, poraba podatkov je bila drugacna od merjenja naprave. Razumem, da drugace merijo, ampak razlika je bila ocitna. Pri tusu ni bilo problemov, zdaj pri mobitelu je tudi ok. To je bil tudi razlog, da sem sel k mobitelu, ceprav sem jim pisal mail, so imeli svoj prav. Bo treba kr ukinit narocnino.Ce ti ves (== imas dokaze) da so ti zaracunali prevec, potem bos brez problema dobil nazaj denar + opravicilu + mogoce se kaj ce bos zelo siten.
Dvomim da bi ti katerikoli operater arbitrarno racunal storitve, ki jih ni opravil. Tole bolj zgleda kot natolcevanje ali pa huda ignoranca.
Sam telefon ni dokaz, ker lahko brises sporocila itn... tako, da bi tezko dokazal svoje. Se mi ne gre kaj prevec, za ta 4 evra placat, ampak zanimivo je, da je prvi racun bil par centov, ker sem takrat se bil pri tusu. Ko sem pa zacel redno uporabljat, so pa od 3 racuna bili sumljivi zneski, kot je recimo poraba podatkov. Za zadnji racun, sem bil 16 dni na hrvaskem in je telefon ta cas bil izklopljen. In tudi prej sem ze omenjal, da ko me klicejo 3 - 5 sekunde me ne morejo slisati, jaz pa njih lahko in sele nato se pravilno vzpostavi povezava. Tudi na to opozoril, pa se vedno isto. V tujini pa te napake ni bilo. No sej je vseeno, ker ze prekinjam pogodbo.
////
Zgodovina sprememb…
Magic1 ::
Sam telefon ni dokaz, ker lahko brises sporocila itn... tako, da bi tezko dokazal svoje. Se mi ne gre kaj prevec, za ta 4 evra placat, ampak zanimivo je, da je prvi racun bil par centov, ker sem takrat se bil pri tusu. Ko sem pa zacel redno uporabljat, so pa od 3 racuna bili sumljivi zneski, kot je recimo poraba podatkov. Za zadnji racun, sem bil 16 dni na hrvaskem in je telefon ta cas bil izklopljen. In tudi prej sem ze omenjal, da ko me klicejo 3 - 5 sekunde me ne morejo slisati, jaz pa njih lahko in sele nato se pravilno vzpostavi povezava. Tudi na to opozoril, pa se vedno isto. V tujini pa te napake ni bilo. No sej je vseeno, ker ze prekinjam pogodbo.
...ti si čudn, najbolje da obtožiš nezemljane, ziher so oni ulomil v tvoj ugasnjen telefon in poklical hotline. A je težko poklicat in vprašat kam je šel denar?
Magic
Matej_K ::
Prijavi se v mojbob.si pa boš vse videl... Tudi jaz imam z prejšnji mesec na računu komercialne storitve 0,81€ in na spisku lepo vidim kateri firmi je šel denar. Sicer se ne spomnim če sem kaj pošiljal, ampak čisto možno da sem.
... .. .
Kot sem ti napisal ti komercialne storitve mobilni operater ne mora zaračunati in od omenjene postavke nič ne profitira, to ti zaračunavajo komercialni ponudniki. Preveri na spletnem portalu mojbob ali pokliči na telefonsko številko za pomoč uporabnikom 068 680 680, kjer bodo lahko preverili kdo ti je omenjena sporočila pošiljal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
s6c-gEL ::
Z eračunom oz zaračunavanjem papirnatega so izgubili vsaj 1/2 od 600 k morebitnih strank (upokojencev).
Z eračunom oz zaračunavanjem papirnatega so izgubili vsaj 1/2 od 600 k morebitnih strank (upokojencev).
Papirnati račun se ne zaračunava, od 10.8.2014 se bo zaračunaval le razčlenjeni račun, ki si ga lahko brezplačno ogledate v spletnem portalu mojbob.
djabi ::
Koliko pa bo po novem razčlenjen račun oz. kaj to pomeni za končnega uporabnika? Koliko boš moral plačati za razčlenjen račun, če imaš e-račun?
tiskana položnica: brezplačno
tiskana položnica + razčlenjen račun: 1,7€
elektronska položnica + razčlenjen račun: brezplačno
sms o prispelem elektronskem računu na mail: brezplačno
tiskana položnica + razčlenjen račun: 1,7€
elektronska položnica + razčlenjen račun: brezplačno
sms o prispelem elektronskem računu na mail: brezplačno
djabi ::
Jaz imam točno to: elektronska položnica + razčlenjen račun
Torej je zaenkrat (še) brezplačno.
Hvala za odgovor!