Forum » Pomoč in nasveti » nakup prenosnika samung 7 series 15,6 NP700Z5A
nakup prenosnika samung 7 series 15,6 NP700Z5A
dmwajtjt ::
http://www.tigerdirect.com/applications...
link
Sem se že skoraj odločil za nakup. Še prej pa prosim vas strokovnjake, da mi poveste čim več nasvetov za nakup. Nujno si poglejte prej te specifikacije (glej link). Mislim, da je res nekaj posebnega in da nima konkurence - če ima mi prosim povejte. zaslon je 15,6 pa je manjši od vseh standardnih takih. quad core procesor, ima ssd exchange 8gb. samo 2,2 kg, 8gb rama itd.... vsec mi je ker bo tudi zelo mobilen, saj ostali s takimi karakteristikami so veliko težji.
Kako pa je z servisom samsung prenosnikov v sloveniji? drugače pa bi kupil iz nemčije (2 leti garancije). Pač če se kaj zgodi, se pošlje gor pa je(ni glih isto) samo ne vem če je zaradi tega vredno se izognit nakupu?
hvala in lep dan
link
Sem se že skoraj odločil za nakup. Še prej pa prosim vas strokovnjake, da mi poveste čim več nasvetov za nakup. Nujno si poglejte prej te specifikacije (glej link). Mislim, da je res nekaj posebnega in da nima konkurence - če ima mi prosim povejte. zaslon je 15,6 pa je manjši od vseh standardnih takih. quad core procesor, ima ssd exchange 8gb. samo 2,2 kg, 8gb rama itd.... vsec mi je ker bo tudi zelo mobilen, saj ostali s takimi karakteristikami so veliko težji.
Kako pa je z servisom samsung prenosnikov v sloveniji? drugače pa bi kupil iz nemčije (2 leti garancije). Pač če se kaj zgodi, se pošlje gor pa je(ni glih isto) samo ne vem če je zaradi tega vredno se izognit nakupu?
hvala in lep dan
dmwajtjt ::
dajte no :) prav noben ne ve?
zdj pa vsi naenkrat :)
zdj pa vsi naenkrat :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dmwajtjt ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oneplus 6TOddelek: Mobilne tehnologije | 6388 (3490) | Nejkoy |
» | Dell XPS 13'' 2017 16GB RAMOddelek: Kaj kupiti | 3919 (2803) | lolipop2 |
» | I5 4690K + R9 290 ali i7 4770K + 770 GTXOddelek: Kaj kupiti | 4368 (3625) | next3steps |
» | Katera grafična kartica?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12897 (9990) | m0LN4r |