» »

Bo napajalnik dovolj močan?

Bo napajalnik dovolj močan?

General Jošk ::

Mene zanima, če bo napajalnik dovolj močan za poganjanje komponent, ki so napisane spodaj.
Napajalnik je LC Power - 700 W

8gb Kingston HyperX 1600 mhz
AMD Phenom II x4 965 3.4
GTX 560 ti SC DS
Dodaten hladilnik na procesorju (http://www.mimovrste.com/artikel/220002...
Asus M4N98TD Evo
WD Black 750gb, 7200 rpm, 64mb

Hvala za nasvete.

Blinkys ::

Meni podoben sistem LC 550W poganja BP. Je pa res da niso bog ve kaj tile napajalniki.

Ja verjamem da niso. Samo pomojem se mi trenutno še nesplača nakupovat novega napajalnika. Če bi ga bi vrjetno šel na kakšno močnejšo firmo. Menda bo delalo. Hvala za info. :)

Bananovec ::

Če je nek cenejši model -škart roba-, potem ga jaz ne bi kupoval oz. imel. Sem bil pred časom zelo presenečen, ko sem prebral, da znajo imeti starejši modeli od LC uporabne samo pol od nazivne moči.
Glede Gigabytove GTX 560 Ti OC in SoC pa so tudi manjši oz. skoraj nemoteči problemi. Če naletiš na slab model, boš verjetno moral SoC kartico underclockat. Velik ČE seveda. Probleme imajo samo nekateri modeli od Gigabyte, druge firme nimajo teh problemov.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

V tem je fora, da nebi kupoval novega napajalnika. Ker imam trenutno tega, nevem če bi kupoval novega. Sicer zdaj imam tega 700 wattnega, notri pa imam že vse to, razen novega trdega diska in rama. Za zdaj mi vse normalno dela. Računalnik sem kupil po delih, tako, da pridejo rami in disk čez 2 dni. Sicer pa imam grafično od EVGE.

Sssaga ::

brat ma 965 BE X4 3.4 Ghz + 2x2 1600 Mhz rame + 9800 GT 1 GB navita + 2 diska na LC 550W

Sam sem šponal i7 @3.5 Ghz + 9800 GT + 4x1 GB na istem LC-ju

Resda 560 porabi več, a je v napajalniku večja razlika.

Napajalc dela 2 leti

700W bo zdržal brez blema ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novi gaming PC (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17835025 (29395) Siddh
»

Kaj naj kupim, o zadevah nimam nobenega pojma

Oddelek: Strojna oprema