» »

Sony CyberShot DSC-HX9V vs Panasonic Lumix ZS10/TZ20

Sony CyberShot DSC-HX9V vs Panasonic Lumix ZS10/TZ20

smartyone ::

Zdravo

Odločam se za nakup fotoaparata. Izbiram med Sonyem in Panasonicom. Sonya sem že preizkusil in mi je super, vendar še primerjam s Panasonicom, saj bi fotoaparat obdržal nekaj let in želim kupiti pravega, za katerega mi kasneje ne bo žal. Zato tudi gledam na specifikacijo.. Glede zooma, bi rad da je 16x, saj vedno prav pride in, če se že kupuje za par let.. Sam se bolj nagibam Sonyu, vendar me še vseeno zanimajo vaša mnenja, izkušnje, priporočila. Torej, katerega bi mi bolj svetovali in, če ima kdo osebne izkušnje, prosim naj svetuje..

Vsak nasvet bo prav prišel, saj bom v sredo šel v nabavo..

Hvala za vsak odgovor!

LP

lmfao ::

Izkušnje...... Sony......je pač boljši.:D Če boš uporabil vse kulske funkcije:)

smartyone ::

Ja, sem ga preizkusil v Sonyu v BTC-ju in je res a1. Ni pa neke razlike cenovno, zato pa me tudi zanima kaj je sploh razlika in katerega se bolj splača kupit. Sedaj sem tudi mel Sonya in ni razročaral, čeprav se mu že pozna kilometrina slikanja:D
Kaj pa glede spomisnke kartice? Katero se najbolj splača kupit? Sedaj imam nagledano na enaa SANDISK SECURE DIGITAL (SDHC) spominska kartica ULTRA II 16GB + ČITALEC, ker je tudi cenovno ugodna, saj pride 31EUR, Sonyeva 8GB pa 20EUR.. Mislim, da v teh dveh ni neke razlike, saj sta obe 4 hitrostni razred..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kater kompaktni digitalec, DMC-LX3, DMC-TZ7 ... ?

Oddelek: Kaj kupiti
172494 (1804) swamigi
»

digitalna kamera

474930 (3261) Dead_Meat
»

Dajte me malo razsvetlit o videokamerah...

393015 (2161) BaTeMaN
»

Katero kamero kupiti

395309 (4148) Gwanaroth

Več podobnih tem