Forum » Loža » Predragi/smešni oglasi
Predragi/smešni oglasi
Temo vidijo: vsi
jero_no1 ::
Vsak ima svoj okus glede ohišja. Mene bolj zanima drobovje, ki je v tem primeru povsem OK in bi z malo nadgradnje zadeva špilala še nekaj let kot rečeno za nezahtevnega uporabnika.
Seveda ob primerni ceni...
Seveda ob primerni ceni...
shintaro ::
kaj ta bolha... ji ni pomoči...
Pišem tipu za neki, na oglasu piše 20€
mu pišem, mi napiše, ja če pošljem bo 50€.. Mu napišem da je to dosti več k oglas, pa spet neki zablodi in reče jaz dam ti za 40€ plus poštnino plačaš ti.
Bolano. Ne odgovorim. In danes zjutraj dobim sms da mi da za 40€ vse skupaj z poštnino. Tko btw sm mu pisal ker je pisalo 20€.
Jaz se bom lepo bolhe izogibal na velik lok še naprej.. v bistvu vse kar je 2ge roke je nočna mora! Ok ne vedno ampak dovolj parkrat da ti vse pokvari
Pišem tipu za neki, na oglasu piše 20€
mu pišem, mi napiše, ja če pošljem bo 50€.. Mu napišem da je to dosti več k oglas, pa spet neki zablodi in reče jaz dam ti za 40€ plus poštnino plačaš ti.
Bolano. Ne odgovorim. In danes zjutraj dobim sms da mi da za 40€ vse skupaj z poštnino. Tko btw sm mu pisal ker je pisalo 20€.
Jaz se bom lepo bolhe izogibal na velik lok še naprej.. v bistvu vse kar je 2ge roke je nočna mora! Ok ne vedno ampak dovolj parkrat da ti vse pokvari
NecroFlex ::
Desktop/VR machine:
Ryzen 9 5900X | X570 Aorus Pro | 32GB DDR4 3200MHz CL14 | RTX 3080 10GB
shadeX ::
Machete ::
Ja jih je. Če si ciničen pa zaradi navala, pa ja seveda, veliko jih hoče zastnoj ps2 brez resnične žalostne okoliščine.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
lol, ta je pa malo zadet
http://www.bolha.com/racunalnistvo/proc...
Desktop/VR machine:
hojnikb ::
Gre se za najboljšo verzijo i5 na podnožju LGA 1155.
Wrong, ta naslov gre 3570K
#brezpodpisa
val46 ::
http://www.bolha.com/racunalnistvo/shra...
Hahah ta opis
Poglejte še ostale njegove oglase...tip prodaja, ma ni da ni. Počasi bo še ženo in otroke prodajal, če jih ma ;)
Dr_M ::
Extremno zastarele zadeve ponavadi imajo take cene, zaradi slabe dobavljivosti.
Poglej stare plate npr, ali pa graficne.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
MostWanted ::
lol, ta je pa malo zadet
zaradi selitve,pomanjkanja prostora. pod njegovimi oglasi pa na desetine računalniških komponent ki jih ptodaja.
Ja samo tale procesor je vreden pol manj.
Desktop/VR machine:
next3steps ::
Bom primoral mojo 1TB HD diskico potlej prodati za 300 evriča.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: next3steps ()
Vesoljci ::
Ja ta kupecljubljanaidrija je navaden lažnjivec in preprodajalec.Laže da je imel lan sobo in podobne.Na letgo je 2 dni nazaj en prodajal z77 matično za 30€, ram 8 GB za 30€, in pa procesor 3570K za 60€ on je to kupil in je že bilo naslednji dan na bolhi za komplet 250€....
Ta pa je v šestih letih ni dojel da ima previsoko ceno :)
MostWanted ::
Ja ta kupecljubljanaidrija je navaden lažnjivec in preprodajalec.Laže da je imel lan sobo in podobne.Na letgo je 2 dni nazaj en prodajal z77 matično za 30€, ram 8 GB za 30€, in pa procesor 3570K za 60€ on je to kupil in je že bilo naslednji dan na bolhi za komplet 250€....
Vpisano: 28.12.2012 ob 1:11. ta pa je zvtrajn. za 30€.
tomy5 ::
next3steps je izjavil:
Prezgodaj, čez ene 10 let ko ne bo več lahko dobit sata diskov pa bo mogoče kdo za kako napravo rabil tega.
IDE disk se da prodat danes za lepe denarce, ampak tko 1 kos na pol leta
Blinder ::
Na bolhi je trenutno 37 ide diskov naprodaj. Cene startajo pri 2 €. Pa mogoce dobis kje kak overly star racunalnik za par euro vec.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Mislim da je to ''Kebab11'' tukaj na slotechu, sam nisem prepričan
Desktop/VR machine:
Desktop/VR machine:
Kebab11 ::
Ja ta kupecljubljanaidrija je navaden lažnjivec in preprodajalec.Laže da je imel lan sobo in podobne.Na letgo je 2 dni nazaj en prodajal z77 matično za 30EUR, ram 8 GB za 30EUR, in pa procesor 3570K za 60EUR on je to kupil in je že bilo naslednji dan na bolhi za komplet 250EUR....
Mislim da je to ''Kebab11'' tukaj na slotechu, sam nisem prepričan
a tako
(to je še ostalo od računalnikov: https://imgur.com/a/zdXmC )
Ni lepo nekoga oklicati za lažnivca
Ja, slike lahko probate posikati z google images in jih ne boste našli, saj je to dejansko moj LAN prostor (kmalu bivši)
Prosim za opravičilo, ker ste me oklicali lažnivec in preprodajalec.
Lep pozdrav
P.S. V mojem kompletu je bil 2500k in ne 3570k - imel pa sem 7 računalnikov v skupšni vrednosti cca 7.000 EUR (ja pač, imam denar / imamo denar doma) in če to razprodajam (povsod so bili 2600k, 2500k ali 3570k in podobni) ni moj problem. Na splet pa objavljam postopoma, ker če bi objavil vse naenkrat, bi sam sebi zbil ceno, saj bi 3/4 bolhe bilo mojih izdelkov. Sedaj pa se selim v Ljubljano oz. sem se že preselil, na kupca hiše pa še čakamo in v vmesnem času prodajam stvari, nekaj sem jih še pustil, saj se kakšen vikend še vedno vrnem in malo pogejmam s kolegi.
Obiščite mojo spletno stran
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kebab11 ()
Lepo od tebe da si dodal slike LAN sobe, samo v teh računalnikih bi lahko bilo karkoli.
Lažnjivec? Mogoče, samo imaš pa....zelo ''spesh'' izjave
A je mogoče tvoj dobil dodatne 2 jedra?
In tole:
Lemme guess, si prenesel iz interneta posodobitev ki ti je grafično nadgradila na RX 470? Also, notri imaš 7870, samo si najprej napisal 280X...samo si primerjal 7870 z 280X...pa ne vem kako ti take neumesne uspe izjavljati...
P.S. 7870 se primerja z 270X, just FYI
Prodaja se ne več, bil je izdan leta 2012, boljše nove se dobi že za 80€ naprej.
Low/Medium da bi konstantnih 60+ dobival, kar pa niso glih ''odlične'' nastavitve
Again, prodaja se ne več, prišel ven 2014. IPS ni več tako draga zadeva.
All-in-All, bullshittaš na polno, nabijaš nekam v tri krasne. In ja, se praktično lažeš kaj imaš notri. Npr. matična ''Asus Z77''...na koncu pa neka najcenejša drek varianta plate ki ima kakšen 4-phase power design (sem že omenil 7870, malo zavajanja ane ), Max 600€ na dober dan bi dobil za tole
Prodam Intel Pentium G3460 procesor, ki je enakovreden mnogim i5.
In tole:
Grafična: RADEON SAPPHIRE R9 280X/7870 (Tovarniško navita na RX 470
Lemme guess, si prenesel iz interneta posodobitev ki ti je grafično nadgradila na RX 470? Also, notri imaš 7870, samo si najprej napisal 280X...samo si primerjal 7870 z 280X...pa ne vem kako ti take neumesne uspe izjavljati...
COOLER MASTER SILENT PRO 720W MODULARNI in BRONZE PLUS (samo napajalnik je nov cca 150eur!)
Prodaja se ne več, bil je izdan leta 2012, boljše nove se dobi že za 80€ naprej.
Računalnik je atraktiven in brez problema poganja vse na 60 fps in odličnih nastavitvah.
Low/Medium da bi konstantnih 60+ dobival, kar pa niso glih ''odlične'' nastavitve
Prodam tudi vrhunski monitor (nov stane cca 250-300eur) FULL HD MONITOR SAMSUNG s24d590pl velikosti 24".
All-in-All, bullshittaš na polno, nabijaš nekam v tri krasne. In ja, se praktično lažeš kaj imaš notri. Npr. matična ''Asus Z77''...na koncu pa neka najcenejša drek varianta plate ki ima kakšen 4-phase power design (sem že omenil 7870, malo zavajanja ane ), Max 600€ na dober dan bi dobil za tole
Desktop/VR machine:
mahone ::
A se hecas?
Grafična: RADEON SAPPHIRE R9 280X/7870 (Tovarniško navita na RX 470 in menim da tako dobra kot kakšna GTX 970, 1050ti ipd)
Umru
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mahone ()
Lepo od tebe da si dodal slike LAN sobe, samo v teh računalnikih bi lahko bilo karkoli.
Prodam Intel Pentium G3460 procesor, ki je enakovreden mnogim i5.
In tole:
COOLER MASTER SILENT PRO 720W MODULARNI in BRONZE PLUS (samo napajalnik je nov cca 150eur!)
Računalnik je atraktiven in brez problema poganja vse na 60 fps in odličnih nastavitvah.
Prodam tudi vrhunski monitor (nov stane cca 250-300eur) FULL HD MONITOR SAMSUNG s24d590pl velikosti 24".
Potem pa uporabi besedo bullshitter in ne lažnivec, čeprav vsi vemo, da je dejansko toliko vredno in da stvari na njem super delujejo :)
Če pa bi radi igrali na 4k, pa izvolite kupiti PC za 2000 eur
Potem pa uporabi besedo bullshitter in ne lažnivec, čeprav vsi vemo, da je dejansko toliko vredno in da stvari na njem super delujejo :)
Če pa bi radi igrali na 4k, pa izvolite kupiti PC za 2000 eur
Uhh...bom še enkrat copy/paste naredu:
Če pa to ni laž potem res ne vem kaj je...
Za 4K niti ne rabiš 2000€ kompa...moja 980ti lahko BP špila 4K, se pa prodajajo za kakšne 400€, že 1060 je ok-ish za 4K, 1070 pa že kul. Z rabljenim komponentam BP špilaš 4K igre pod 1000€, če ne še nižje.
Kakor sem napisal, komp je max 600€ vreden, razen če bi rad povedal da imaš kakšno rampage Z77 ali podobno matično notri? Potem bi morda do 650€ prišel. Also, nimaš notri SSD kar je dandanes že standard, še posebej če misliš neko gaming mašino prodajati.
Desktop/VR machine:
Dobro, potem govorimo o previsoki ceni, spet ne o lažeh in preprodaji.
Pričakujem opravičilo zaradi blamaže.
Če bo kdo zainteresiran, se bomo glede cene pa že pogajali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kebab11 ()
shadeX ::
(to je še ostalo od računalnikov: https://imgur.com/a/zdXmC )
Hudo. Sam v zaprtem prostoru se pa res ne kadi.
Prostor ima v stropu vleko (kot kadilnice v gostilah), ki posrkajo ves dim. Tako da je zrak svež
D3m ::
A se hecas?
Grafična: RADEON SAPPHIRE R9 280X/7870 (Tovarniško navita na RX 470 in menim da tako dobra kot kakšna GTX 970, 1050ti ipd)
Umru
Daleč od resnice ni.
|HP EliteBook|R5 6650U|
111111111111 ::
A se hecas?
Umru
Daleč od resnice ni.
Kaj?!?
7870 Ghz = 270x
7970 Ghz = 280x
Zgodovina sprememb…
Kakorkoli, sam se odstranjam iz te teme. Hotel sem le pojasniti nekaj zadev.
Če koga motijo moje cene, pa to ni moj problem. Cene določata ponudba in povpraševanje, se pravi trg.
Če koga motijo moje cene, pa to ni moj problem. Cene določata ponudba in povpraševanje, se pravi trg.
Dobro, potem govorimo o previsoki ceni, spet ne o lažeh in preprodaji.
Umm...a so tebe po tleh metali ko si bil dojenček ali si že od rojstva avtist?
again, this...
Tovarniško navita na RX 470
To je legit laž in nič drugega...
Opravičilo pričakuješ? Ok, se opravičujem da si bil spočet, there
Daleč od resnice ni.
Tehnično imaš prav
http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nv...
samo ~81% daleč.
Nibba...trg pravi da ni 730€ vredno, jst sm gledu tržne cene teh zadev in primerjava novih komponent, že tistih 600€ je na dober dan vredno...pejt prosm nazaj na bolho, tuki nimaš kej iskati z svojimi avtističnimi izjavami...
Desktop/VR machine:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NecroFlex ()
Erm... On prodaja 7870 = 270x. Stock GTX 970 je vsa 35% hitrejsa od 280x in 1050ti
Zgodovina sprememb…
next3steps je izjavil:
Prodajas ga lahko brez problema, vprasanje, ce ga bos prodal.
Niti ne gledano da so nove komponente, je vseeno kakšne 400EUR max.
''nove'', so še v garanciji nasploh
''nove'', so še v garanciji nasploh
Desktop/VR machine:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NecroFlex ()
Miner machine
Grafične so recimo vredne okrog 300€/kos, na dober dan vse skupaj 3k€, samo 2,3k€ za ostalo?? Po moji oceni na hitro je vredno recimo 600€?
Zadeva trenutno prinese 200€/mesec (ne vem, če je v tem že upoštevana elektrika), in bo prinašala vsak mesec manj. Tukaj lahko edino špekuliraš, da bo ether enkrat poletu, drugače je to ena velik izguba...
Grafike 24/7 na 70°C tud ni najbolj zdravo...
Grafične so recimo vredne okrog 300€/kos, na dober dan vse skupaj 3k€, samo 2,3k€ za ostalo?? Po moji oceni na hitro je vredno recimo 600€?
Zadeva trenutno prinese 200€/mesec (ne vem, če je v tem že upoštevana elektrika), in bo prinašala vsak mesec manj. Tukaj lahko edino špekuliraš, da bo ether enkrat poletu, drugače je to ena velik izguba...
Grafike 24/7 na 70°C tud ni najbolj zdravo...
FireSnake ::
Grafike na 70° je čisto OK.
Če bi se pogovarjali o 80, 83° potem pogojno.
70°C je pa povsem OK.
70°C je pa povsem OK.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Folk ugotavlja, da z minanjem nic ne zasluzi in jim je edini dobicek, ce prodajajo rige za 2x ceno.
_koki_ ::
Rudarjenje z grafičnimi karticami tako ali tako ni več profitabilno, nevem pa koga bojo nategnili z nakupom mining rig-a, vsak ki ima kaj v glavi in je bil v rudarjenju mu je to jasno in se hoče rešit teh "ničvrednih" sestav za rudarjenje, bo treba pod ceno prodat po kosih zdaj ko je poplava teh minerskih zgonjenih grafičnih kartic!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: sirotka ()
RVN moon
tikitoki ::
Cene na bolhi pocasi padajo. Sam traja preden se folk sprijazni, da ni nikogar, ki bi bil pripravljen placati bolane vsote, ki so si jo zamislili.
Rudarjenje z grafičnimi karticami tako ali tako ni več profitabilno, nevem pa koga bojo nategnili z nakupom mining rig-a, vsak ki ima kaj v glavi in je bil v rudarjenju mu je to jasno in se hoče rešit teh "ničvrednih" sestav za rudarjenje, bo treba pod ceno prodat po kosih zdaj ko je poplava teh minerskih zgonjenih grafičnih kartic!
Tvoje mokre sanje. Še nekaj časa boš igral na 5850..
FireSnake ::
Od tega, da je bila popolna "suša" smo prišli do tega, da je vsaj kakšna kartica na voljo.
In eni (že spet) govorijo o neprofitnem minanju in podobno
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
tikitoki ::
Od tega, da je bila popolna "suša" smo prišli do tega, da je vsaj kakšna kartica na voljo.
Prisli smo do tega, da se cene nizajo. Sam eni ste tolk nesposobni, da ne znajo niti prevert podatkov, ki so na voljo. Sam to ni problem ostalih.
Tvoje mokre sanje. Še nekaj časa boš igral na 5850..
Morda pa ti sebe prepričuješ, da se mining še kar splača, čeprav delaš izgubo.
Grafična pride 600€, z njo pa minanaš cca 1€ na dan, ne vem kolk profitabilno je to.
Grafike na 70° je čisto OK.
70°C je pa povsem OK.
Gamerske grafične niso ravno narejene, da delajo 24/7 na dobrih 70°C kolikor vem, zato vprašanje kako se bodo obnašale čez leto, dve...
Povej to onim, ko so lani narudarili 1 eth na dan. Za samo $2 na dan.. bedaki.