» »

Predragi/smešni oglasi

Predragi/smešni oglasi

Temo vidijo: vsi
««
149 / 316
»»

gddr85 ::

za 120eur bolj težko dobiš 7970/280x + backplate in blok, za cca 330eur bi bilo pomoje čist ok

hocuspocus9 ::

zaka pa ne, jaz sem lani kupo 280x za 130 rabljeno, ta pa je starejša. Dve za 240 pa še backplate-a kakšnih 60€ skupaj pa prideš na 300, samo kdo bi to kupo za tak dnar tud nevem

Dr_M ::

pa še bloki kakšnih 20-30e/kos.

20-30€ za kos prosim za MSI GTX970 G4 enega. Hvala.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

jah lej, jst sem dobil novo 280x za 160eur, samo to so redkosti, bloki in backplate pa tud niso glih za džabe

Buggy ::

najcenejsa 280x v tujini je cca 220€ pri nas pa 250€...za intuziaste kot je ta forum vcasih tudi bil, je ta cena z EKB bloki, za tistega ki ve zakaj bi to rabil (triple monitor v CF za racing simulacije) ne smesna ne predraga...tko da joke is in you suckers :))

M-XXXX ::

hocuspocus9 je izjavil:

zaka pa ne, jaz sem lani kupo 280x za 130 rabljeno, ta pa je starejša. Dve za 240 pa še backplate-a kakšnih 60€ skupaj pa prideš na 300, samo kdo bi to kupo za tak dnar tud nevem

Lani je lani. Zdaj pa je 280x 150€ naprej. Rabljene seveda.

če logično poštudiraš gre skoraj vsaka vrednost dol z časom, sploh za grafične ali ostale komponente. 150€ je preveč za tako sranje

M-XXXX ::

hocuspocus9 je izjavil:

če logično poštudiraš gre skoraj vsaka vrednost dol z časom, sploh za grafične ali ostale komponente. 150€ je preveč za tako sranje

To niti približno ni res.

Čisto edina logična zadeva je to, da ceno določa trg. Če trg pravi, da je nekaj vredno 150€ je 150€, če je nekaj 130€ je 130€. Nima veze koliko se zdi meni ali pa tebi, da bi bila primerna cena.

maš tudi bedake z 280x za 220€ samo to nebo nikol šlo..pa rabljene 280x po 160-170, medtem ko že novo dobiš za 211€..

hocuspocus9 je izjavil:

tale 280x po tvojem besednjaku sranje, namensko v specificni igri v CF nascije tvojo bedno GTX 970 tolk, da je kar hudo pa se OC-ja se hudo pod vodo in prakticno neslisno je...ne igrajo vsi samo CoD. Vecina dobrih simracerjev se vedno uporablja za triplemonitor ta setup, ce je pa se na vodi z backplatom pa toliko bolje. Torej dalec od tega, da bi bilo to kaj cudnega, razen za ene mlecne aliene!

uuu care :D bom dal še eno "bedno" 970 pa odpihno tudi titan-x :D drugače pa normalno da je boljši performance z dvema kot z eno bedak..

hocuspocus9 je izjavil:

uuu care :D bom dal še eno "bedno" 970 pa odpihno tudi titan-x :D drugače pa normalno da je boljši performance z dvema kot z eno bedak..

a res sherlock spet ena modra?

ja, hočeš še malo modrosti?

ko bos osvojil osnove bontona in argumentacije z veseljem...za enkrat pa ne vem kaj te tako moti pri tem oglasu? Jaz sem ti argunmentiral in povedal za doloceno niso, kjer se te stvari prodajajo, od tebe pa zgolj to da si dal pred leti za neko air cooled variato malce manj cisto nic. Se zavedas da eni morda tocno to iscejo in ne tvoj propeler za isto ceno in slabsi performance? A to je tolk smesno da se moras tukaj fockat?

Imam osnove bontona, sam ne za take bednike :) Samo še vedno boljše met 1 dobro grafično ko 2 slabi, to vsak ve, ker ne podpira vsak špil cf ali pa sli, ali pa optimizacija v kurcu, stuttering itd.. Kaj pa te maš ti za en potato not da je moja tak hudo "bedna"? :)

...ce je clovek zabit in trd kot beton, je vsaka nadaljna razprava obsojena na propad!

Buggy je izjavil:

...ce je clovek zabit in trd kot beton, je vsaka nadaljna razprava obsojena na propad!

se strinjam, tak da nehaj tečnarit za brezveze.

lp

aerox45 ::

Buggy je izjavil:

+1

hocuspocus9 je izjavil:

Buggy je izjavil:

se strinjam, tak da nehaj tečnarit za brezveze.

lp

zmenjeno, naj ti bo pa to sola za naslednic, preden limas po tej temi oglase starejsih ST userjev, ki morda vseeno vejo malce vec kot ti in zelijo specificnemu uporabniku ponuditi stvar, ki ima svojo ceno in povprasevaje v dolocenem krogu...kdo pa si ti da bos delal te ocene?!?

Dobro, ugotovil smo, da je 280x za staro zelezo, zdej pa pocasi lahko zakljucita.

Dr_M je izjavil:

Dobro, ugotovil smo, da je 280x za staro zelezo, zdej pa pocasi lahko zakljucita.

nekako tako staro zelezje, kot GTX 770 in GTX 960...pa preveri cene tukaj, pa nadaljujemo naprej!

BTW; prodajam Gigabyte Windforce 3X Nvidia GTX 780OC... se leto in pol v garanciji v SLO (Avtera) + dodatno leto na GB (racuni, skatla,...) kdo da vec.... ponudbe na ZS!

jst dam 130eur :)):P

Buggy je izjavil:

Dr_M je izjavil:

nekako tako staro zelezje, kot GTX 770 in GTX 960...pa preveri cene tukaj, pa nadaljujemo naprej!

Dej ne bit butthurt. Move along.

shadeX ::

Whoa. :D

Tukaj so sedaj dve vprašanji.

1. Od kje je dobil toliko procesorjev?
2. Kaj bo komu toliko (neuporabnih) procesorjev?

:))

m0LN4r ::

Ja ane, in edini prispevki so samo prodaja....
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

opeter ::

Res je. 23 odprtih tem, vsi v oddelku Mali oglasi.
https://slo-tech.com/profili/106389/?me...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

BorutK-73 ::

shadeX je izjavil:

Whoa. :D

Tukaj so sedaj dve vprašanji.

1. Od kje je dobil toliko procesorjev?
2. Kaj bo komu toliko (neuporabnih) procesorjev?

Mogoče dela v zbirnem centru za odpadke. Folk vrže Pc stran če mu crkne matična in je predrago popravit.

Assass1n ::

Jaz razmišljam da bi kupu tele proce, hint: Ln2 OC
http://www.bolha.com/racunalnistvo/shra...

še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

hojnikb ::

#brezpodpisa

Fak ste ratali dosadni s temi grafikami v tej temi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

hojnikb ::

Boš reku, da ni primern za v to temo ?
#brezpodpisa

Definitivno je, ampak dayyumm, skoz k oprem to temo so grafike not. Ja pač vemo da folk nima pojma o cenah grafik, sam a se da limat še kaj drugega kot sam grafike?

Kje so kičasti yugoti, clioti ali pa corse za velike pare? Kje so oglasi iz bolhe, ko hoče nekdo travo kosit celo leto v zameno za pico, pa še bi lahk našteval. Skoz k človek odpre temo vidi sam grafike. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

m0LN4r ::

Tale tudi spada sem:

tadoo je izjavil:

gf gtx 760ti, samo stestirana, 1 leto mi je ležala v predalu, takrat je bila 400€, prodam za 200

m0LN4r je izjavil:

Točn model?
195€ stane gtx 960.

LP

In to nova z dx12 in h.265...

@shadeX
Yugeci so na avtomobilizem.com
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

oemdzi ::

prodam atlantidski kristalni prstan

odganja zle duhove, krepi zdravje, odpravlja bolečine v sklepih

80 EUR

prevzem v lj, oziroma pošljem po pošti po predplačilu in na stroške kupca

Jaz vam prodam kamen z enakim učinkom, za pol ceneje :D
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oemdzi ()

Ta bi pa kupil plato z LGA1155 s sloti za DDR2 ram. :))
Tudi ce se je zatipkal, je to vseeno brezpredmeten podatek, ker drugega kot DDR3 te plate ne sprejemajo.

SuperVeloce ::

Kvečjemu če se je zatipkal podnožje. Vsekakor pa bolj zgleda, da ga je nekdo nasral, da se dobi "port" za ddr2, whatever to pomeni.
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C

matic492 ::

Holy shit:

X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Tole atraktivno? Hm men ne deluje :D

ajfon ::

Zastonj nebi vzel tega ohišja!

Janac ::

ajfon je izjavil:

waw...lepo podpiraš in spoštuješ druge modderje.

Nikakvo obnašanje!

Sej nisem rekel nič proti ohišju JANAC :D..

Rekel sem samo da ga nebi zastonj vzel..

To lahko pomeni veliko stvari, kot so naprimer:

-Nimam prostora doma
-Ohišja ne potrebujem
-Raje privoščim naslednjemu kupcu, da si lasti to ohišje
-Mi ni všeč oranžna barva pa rumena
-Je preveliko

:)) :)) :))

BorutK-73 ::

Janac je izjavil:

ajfon je izjavil:

waw...lepo podpiraš in spoštuješ druge modderje.

Nikakvo obnašanje!

Modanje ali ne, ohišje ni vredno 10€.

Machete ::

Predvsem pa ni za epileptike.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

greatdrakon ::

roko na srce in tu mislim čisto subjektivno... grdo je kot smrt

hahah :D TO JE TO :D Sem že mislil da sem edini, z takim mnenjem :D

opeter ::

Ne samo grdo, tudi praktični ni, kot ti ventilatorji/hladilna rebra štrlijo štiri centimetre ven ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

issak ::

A tale rebra pod ventilatorji sploh kej koristijo? Nisem še videl česa takega...
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2

Janac ::

pomoje da nimajo neke praktične funkcije...

gregor_m ::

Estetsko res ni, samo za 20€ je pa vseeno dober dil, če potrebuješ neko ohišje. Že samo dva ventilatorja te pridejo 20€.
««
149 / 316
»»