Forum » Loža » Predragi/smešni oglasi
Predragi/smešni oglasi
Temo vidijo: vsi
Dr_M ::
Sej ti pise.
In dejansko se prodajajo po tako visokih cenah.
In dejansko se prodajajo po tako visokih cenah.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
shadeX ::
Grafična kartica AMD R9 280x 2GB (minala skoraj 1 leto, v tem času sem popolnoma uničil original ventilatorje, jaz sem programer, sedaj ne mina že 4mesece in jo imam za desktop uporabo, NIKOLI nisem probal igrat igric, zato nevem kako se obnaša tam! Sicer je še v garanciji do decembra, ampak, ker sem sam čaral po hladilniku je to no-go) (300€ nova)
Wat?
Kaj ima veze uničenje ventilatorjev, s tem da je on programer? Sploh zakaj je to vključil v opis?!? wat wat wat
vilonja ::
Sej sem prebral, samo se mi zdi še zmeraj veliko. Se ne spoznam toliko na ps, a je kaj drugače narejen ali je fora samo to, da jih je bilo tako malo narejenih?
SuperVeloce ::
Druga barvna kombinacija... folk misli, da je zadel zlato (kar zagotovo ni, pri 12k kosih)
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C
Zbiralci so pripravljeni placat veliko. Ce niste pripravljeni toliko placat, niste ciljna publika.
SuperVeloce ::
Že že, ampak 12k kosov z drugo barvno kombinacijo težko spada v takšno kategorijo.
ryzen 5900x, MSI 5700xt Gaming X, 2x16GB 3600CL16, 850evo+860qvo, Fractal Mini C
dottor ::
Ta verzija je v "original" PS1 barvi.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dottor ()
SuperVeloce je izjavil:
Že že, ampak 12k kosov z drugo barvno kombinacijo težko spada v takšno kategorijo.
12k je malo za tako zadevo. To je tako malo, da se pri nas verjetno uradno sploh ne bo dalo kupit. Ok, precej zaradi cene, ampak tudi zaradi malo kosov. Ce pogledamo miljonske kolicine standardnih kosov, je 12k zelo malo.
Insan3Lik3 ::
Leprechaun je izjavil:
http://www.bolha.com/racunalnistvo/tipk...
Sem mu danes prodal tipkovnico za 50€ ;).
Tipkovnice nisem nikoli imel namena kupit, ampak sem v Nemčiji kupoval dele za sestavo računalnika in sem jo dobil po zelo nizki ceni, ker sem kupil nad 500€.xD
NZXT s340 White | Gigabyte GA-B85-HD3 | Intel i5-4690K | Corsair Vengeance 8GB
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W
1600MHz DDR3 | Gigabyte GTX 970 G1 Gaming | Transcend SSD SSD370, 256 GB |
Western Digital Black 1TB | Corsair CS750M 750W
aerox45 ::
Leprechaun je izjavil:
A si ziher, da si jo danes prodal ker oglas je dal gor že včeraj? Drugače pa saj veš stroški manipulacije, pa zanimiv opis pa to vse stane, vmes mora pa še on mal zaslužit :).
St235 ::
Glede na to, da je ob 0:17 napisal, da mu je tipkovnico prodal danes je po vsej verjetnosti to storil enkrat 12. maja, oglas pa je bil objavljan 12. maja 21:28.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Leprechaun ::
Leprechaun je izjavil:
A si ziher, da si jo danes prodal ker oglas je dal gor že včeraj? Drugače pa saj veš stroški manipulacije, pa zanimiv opis pa to vse stane, vmes mora pa še on mal zaslužit :).
Ja, prodal sem včeraj okoli 12. Si je pa naredil nov račun in z njim oddal oglas. Drugače pa tudi na svojem drugem računu prodaja identično tipkovnico za 70€ :).
CellarDoor ::
Glede na to, da je ob 0:17 napisal, da mu je tipkovnico prodal danes je po vsej verjetnosti to storil enkrat 12. maja, oglas pa je bil objavljan 12. maja 21:28.
razen, če se zdaj prodaja roba 5 čez polnoč, on pa je oglas dal že prej, ker sta se zmenila ob polnoči, da bo dobil v roke in je računal, da na današnji dan dejansko prodat
Zgodovina sprememb…
- spremenila: CellarDoor ()
Crossfire ::
CellarDoor je izjavil:
razen, če se zdaj prodaja roba 5 čez polnoč, on pa je oglas dal že prej, ker sta se zmenila ob polnoči, da bo dobil v roke in je računal, da na današnji dan dejansko prodat
Kaj? Ne sledim :) hehe
ubogi kupci, ki nasedejo temu http://www.partners.si/tablica-asus-mem...
3 leta stara tehnologija
3 leta stara tehnologija
broken/link ::
v nemčji jo dobiš od 180eur+, v omenjeni trgovini je cca 10% višja cena. tako da temu ne bi ravno rekel nateg :)
hehe, model je kupil geforce 970 ali 980
http://www.bolha.com/uporabnik/matic194
http://www.bolha.com/uporabnik/matic194
Zgodovina sprememb…
- spremenila: CellarDoor ()
BorutK-73 ::
CellarDoor je izjavil:
še en junak , 2 leti staro 7950
Prosim, preberi naslov te teme. Mogoče 10€ previsoka cena ni ne smešni ne predrag oglas.
Ta tema ni za tvoje zbijane cen oglasom.
gddr85 ::
ne pretiravat, sem par tednov nazaj prodal 7870xt takoj naslednji dan za 100eur, ziher pa ne boš dobila 280x za 110/120eur, kot si jo lahko pred časom
lahko pa linkaš še kako gtx 750, 760, 770, 680 ipd., namreč tam so ble cene na bolhi še bolj abnormalne
lahko pa linkaš še kako gtx 750, 760, 770, 680 ipd., namreč tam so ble cene na bolhi še bolj abnormalne
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gddr85 ()
CellarDoor je izjavil:
2 leti stara, 3 pa pol stara tehnologija, cena je smešna
Sej se nove graficne s tem cipom prodajajo. Pa zgleda, da jih se bodo nekaj casa. In to za dvojno ceno.
ajfon ::
120€ za to grafično ni nevem kaj drago.. sej je res da so stare grafične to, samo poglej performance, je pa nekje v čisto malem zaostanku za 280x pa glej da je 50€ cenejša od 280x...
nofaith ::
mogoče to ne spada v to temo, vendar kako je to možno. nevem kje bi jih dobu tok poceni da se mu splača za 45€ prodajat
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.
hojnikb ::
tole so nabavne cene brez davka give or take...
Sj lahko poveš na glas, da bi rad prišel poceni do nje :)
CellarDoor je izjavil:
2 leti stara, 3 pa pol stara tehnologija, cena je smešna
Sj lahko poveš na glas, da bi rad prišel poceni do nje :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
urli ::
Meni je pa malo čudno, po kakšni ceni eni prodajajo one + one, recimo tale . Telefon je star že skoraj 1 leto (kmalu bo 9 mesecev), je kitajc, nov stane 348€, on hoče za starega 320€. Recimo, telefoni priznanih znamk po 1 letu že hitro izgubijo recimo pol vrednosti. Torej po tej logiki, bi bil zgoraj omenjeni telefon vreden ene 170-180€, realno gledano. Glede nato, da je kitajc, bi ga jaz ocenil na ene 150€. Tip pa zanj hoče 320€. Ne vem no ampak meni je to čudno
99ghetto99 ::
Enako je pri nexus 5 še vedno je cena okoli 200-250€ pa še nedolgo nazaj je bil pri naših sosedih 254€ nov.
Lp, Klemen
Lp, Klemen
starboi ::
Meni je pa malo čudno, po kakšni ceni eni prodajajo one + one, recimo tale . Telefon je star že skoraj 1 leto (kmalu bo 9 mesecev), je kitajc, nov stane 348EUR, on hoče za starega 320EUR. Recimo, telefoni priznanih znamk po 1 letu že hitro izgubijo recimo pol vrednosti. Torej po tej logiki, bi bil zgoraj omenjeni telefon vreden ene 170-180EUR, realno gledano. Glede nato, da je kitajc, bi ga jaz ocenil na ene 150EUR. Tip pa zanj hoče 320EUR. Ne vem no ampak meni je to čudno
Vsi telefoni na trgu so azijskega porekla ( kitajc, korejec, itd..) , se pravi bi po tej logiki morali biti v tem cenovnem rangu, kot si omenil zgoraj ? O+1 je daleč najboljši telefon v tem cenovnem rangu ( do 350e) , se pravi bo cena kar držala ( mogoče 10-20e nižje, pa bo odlična..) . Je bolj čudno plačat za Samsunga,HTC-ja ali pa bognedaj nikomur Iphone-a 500e+ ... in ga potem še vedno prodajat po smešni ceni po dobrem letu ali dveh uporabe . One+1 je prava osvežitev na trgu telefonije in upajmo, da jih bo v prihodnje še veliko več podobnih . Konec koncev je najbolj pomembna kvaliteta telefona , ne pa "šminka" .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: starboi ()
Meni je pa malo čudno, po kakšni ceni eni prodajajo one + one, recimo tale . Telefon je star že skoraj 1 leto (kmalu bo 9 mesecev), je kitajc, nov stane 348EUR, on hoče za starega 320EUR. Recimo, telefoni priznanih znamk po 1 letu že hitro izgubijo recimo pol vrednosti. Torej po tej logiki, bi bil zgoraj omenjeni telefon vreden ene 170-180EUR, realno gledano. Glede nato, da je kitajc, bi ga jaz ocenil na ene 150EUR. Tip pa zanj hoče 320EUR. Ne vem no ampak meni je to čudno
Vsi telefoni na trgu so azijskega porekla ( kitajc, korejec, itd..) , se pravi bi po tej logiki morali biti v tem cenovnem rangu, kot si omenil zgoraj ? O+1 je daleč najboljši telefon v tem cenovnem rangu ( do 350e) , se pravi bo cena kar držala ( mogoče 10-20e nižje, pa bo odlična..) . Je bolj čudno plačat za Samsunga,HTC-ja ali pa bognedaj nikomur Iphone-a 500e+ ... in ga potem še vedno prodajat po smešni ceni po dobrem letu ali dveh uporabe . One+1 je prava osvežitev na trgu telefonije in upajmo, da jih bo v prihodnje še veliko več podobnih . Konec koncev je najbolj pomembna kvaliteta telefona , ne pa "šminka" .
Glej, jaz sem dal za dobro leto star note 3 250EUR in se lahko ta kitajski jajc od one+one (ki ima baje še neke težaves touchscreenom, signalom itd.) skrije pred njim. Še 150EUR ni vreden, če mene vprašaš. Za 150EUR namreč dobiš že skoraj samsung s4, htc one m7... on pa hoče za one+one 320EUR, loooool.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: urli ()
99ghetto99 je izjavil:
Enako je pri nexus 5 še vedno je cena okoli 200-250€ pa še nedolgo nazaj je bil pri naših sosedih 254€ nov.
Lp, Klemen
Po moje jih po tej ceni itak noben ne kupi oz. je število norcev, ki so pripravljeni toliko odšteti, zelo majhno. Ima pa nexus mogoče eno prednost. Je od google in vedno prvi dobi update, če se ne motim. One+one pa res nima nobene prednosti, kitajc ko kitajc. Noname shit.
gddr85 ::
320eur je res preveč, je pa vsaj built quality boljši od kakega plastik fantastik kitajc samsunga
fireX88 ::
Glej, jaz sem dal za dobro leto star note 3 250EUR in se lahko ta kitajski jajc od one+one (ki ima baje še neke težaves touchscreenom, signalom itd.) skrije pred njim. Še 150EUR ni vreden, če mene vprašaš. Za 150EUR namreč dobiš že skoraj samsung s4, htc one m7... on pa hoče za one+one 320EUR, loooool.
začni brat review in vrži samsung stran ker je sama plastika. ne rečem, da je telefon brez napak, ampak samsung je tudi daleč od popolnosti. drugače se pa strinjam da je 320€ nekoliko preveč
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
starboi ::
Si si sam odgovoril in vsem nam ostalim, da te ne sprašujemo, glede na telefon v lasti in pa katere predloge si dal ...Tako, da ne bomo tebe nič spraševali, ker uporabljaš besedi baje in pa loool . Tako da je vsaka nadaljna debata v tej smeri z moje strani zaključena . Lp
Buggy ::
to je sele smeh ja...plasticna podhranjena brandana in hypana jajca od Samsung Note 3 za 350€..star eno leto
http://www.bolha.com/telefonija-gsm-apa...
kaj imam raje? Brez vsakega pomisleka OnePlus One
ti pa se lahko loolas kolikor hoces...smesen si samo ti in ne oglas.
111111111111 ::
to je sele smeh ja...plasticna podhranjena brandana in hypana jajca od Samsung Note 3 za 350€..star eno leto
Pravzaprav je dal 250€ in ne 350€. Osebno se mi zdi za 320€ 1+1 precenjen. Je pa res da je na bolhi samo eden in je stvar povpraševanja in ponudbe. V tujini imaš rabljene od 210 do 250€ + poštnina.
Buggy ::
to kolk je reku da je dal me nic ne zanima, lahk mu ga je tud babica senkala...trenutno se na bolhi dobi starjsi Note 3, ki je se slabsi in drazji kot pa OnePlus One...
111111111111 je izjavil:
Pravzaprav je dal 250€ in ne 350€. Osebno se mi zdi za 320€ 1+1 precenjen. Je pa res da je na bolhi samo eden in je stvar povpraševanja in ponudbe. V tujini imaš rabljene od 210 do 250€ + poštnina.
Note za 350€ je samo primer kako je zadeva precenjena glede na njegove domneve na 1+1.
to kolk je reku da je dal me nic ne zanima, lahk mu ga je tud babica senkala...trenutno se na bolhi dobi starjsi Note 3, ki je se slabsi in drazji kot pa OnePlus One...
Na bolhi sem ga kupil za 250EUR... v garanciji in od prvega dne nošen v ovitku, tako da je kot nov. Dobijo se še ceneje. Primerjava s ceno 350EUR je naravnost smešna, ker za 400EUR dobiš že Note 4, tko da ne nakladaj. One+one je šrot in sprijazni se s tem, da so bili tisti invajti pač ena navadna marketinška nategancija.
to je sele smeh ja...plasticna podhranjena brandana in hypana jajca od Samsung Note 3 za 350EUR..star eno leto
Samsung Note 3, da so jajca? Bova midva kar zaključila želim ti le še veliko užitkov z one+one kitajskim šrotom. Maksimalno izkoristi čas, ko ti še dela, ker nikoli ne veš, kdaj bo to vajin zadnji dan
Zgodovina sprememb…
- spremenil: urli ()
Evo vam ta one+one kitajski šrot (težave z zaslonom, sim kartico, slaba podpora, vprašljiva garancija...). Seveda one+one "fanboy-ev" to ne gane, jasno, da ne, ker če se bo razširila negativna beseda o tem kitajskem šrotu, kako ga bodo pa potem lahko sploh še prodali?
In za ta šrot eni hočejo 320€
In za ta šrot eni hočejo 320€
nagradno vprašanje. kjer pa delajo samsunge? od koga je samsung? common...
111111111111 ::
Sej one+one je OK telefon, sploh za ceno 320€ s postnino vred (oz kolikor je ze bil nov), ampak rabljen za tako ceno, je pa norost. Ce bi bil res odlicno ohranjen, mogoce 230, max 250€, ce ni prevec star.
ajfon ::
URLI da nebomo mi tukaj v fanbojih, ker si fanboy edino ti in to samsungov...
Skos praviš da je O+1 Kitajc, poglej na internetu pa boš videl da je tvoj prelep samsung tudi v isti kategoriji!
Drugače pa:
Tako da nebomo glih o določenih problemih..
Skos praviš da je O+1 Kitajc, poglej na internetu pa boš videl da je tvoj prelep samsung tudi v isti kategoriji!
Drugače pa:
Tako da nebomo glih o določenih problemih..
aerox45 ::
Še en nategun na bolhi miško prodaja za 80€, nova je kao bla 150€
tukaj je pa nova ista 11€
http://www.miniinthebox.com/jeway-jm-13...
tukaj je pa nova ista 11€
http://www.miniinthebox.com/jeway-jm-13...