Forum » Loža » Predragi/smešni oglasi
Predragi/smešni oglasi
Temo vidijo: vsi

[D]emon ::
E jebiga, piki. Na tech forumu ne mors folka nategvat. Bos mogu kr lepo na bolho it.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

m0LN4r ::
Seveda, je. A ne veš kaki vse rizikoji so s kupovanjem od neznancev? Včasih to pretehta tistih 5-10 razlike.
In greš v trgovino, kjer se sprehodiš do police vzameš, plačaš in greš, enostavno in udobno, ne rabiš nobenga klicat se dogovarjat, ga iskat itd.
Vmes pa še skočiš po dvdje.
In greš v trgovino, kjer se sprehodiš do police vzameš, plačaš in greš, enostavno in udobno, ne rabiš nobenga klicat se dogovarjat, ga iskat itd.
Vmes pa še skočiš po dvdje.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM

trnvpeti ::
formula: nekdo ti da link, za 15eur v trgovini
ta cena(novo, v trgovini) - 30%(najmanj), da dobis ceno
ta cena(novo, v trgovini) - 30%(najmanj), da dobis ceno

mikojan ::
lol od mene dobiš zraven še račun pa še kak štempelj, da je garancija veljavna. nimaš kaj falit.
ja trnvpeti, novo je 20+€, 30% manj pride 15€ štima. za stvar, ki ima še 18m garancije. V nekaterih spletnih trogivnah plačaš zaračunajo tudi osebni prevzem, tako da pod 20€ na obali.. ne gre. 10€ je kr 50% cenejše kot novo, za par € pa ne bom kompliciral z cenami 12€ ipd
ja trnvpeti, novo je 20+€, 30% manj pride 15€ štima. za stvar, ki ima še 18m garancije. V nekaterih spletnih trogivnah plačaš zaračunajo tudi osebni prevzem, tako da pod 20€ na obali.. ne gre. 10€ je kr 50% cenejše kot novo, za par € pa ne bom kompliciral z cenami 12€ ipd

lol od mene dobiš zraven še račun pa še kak štempelj, da je garancija veljavna. nimaš kaj falit.
Pol pa ne kompliciraj za tistih 12€ pa daj za 10€ al si tak škrt ? Al ti tistih 5€ ne da mirnega spanca?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM

če bi ga hotel kupit pa ga za 15€ nebi dobil. vsaj takega z garancijo ne. sej če bi moj bil star nekaj let in brez garancije bi ga dal za 5-10€, kolkor se prodajajo.

če bi ga hotel kupit pa ga za 15€ nebi dobil. vsaj takega z garancijo ne. sej če bi moj bil star nekaj let in brez garancije bi ga dal za 5-10€, kolkor se prodajajo.
Sej ne da ti je bil linkan tocno za 15. No, 14 pa nekaj malega.

ja pa če ga želim jaz ali kdo drug na obali kupit pride cena na 20EUR. pa predhodno nakazilo na TRR. pa nezaupanje v spletne trgovine https://slo-tech.com/forum/t300155/0 pa dobavni roki pa če te ni doma ko je poštar moraš it še na pošto dvignit..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mikojan ()

imas kr nekaj protislovij
- link cena - 30% (_najmanj_)
- 5-10eur prodajajo(ampak samo prodajajo )
- ce zelijo (ampak kdo se zeli)
- sam si rekel, da se ti ne splaca prodajat
- po tvojih besedah pa se prihranis, ce ne prodas
- link cena - 30% (_najmanj_)
- 5-10eur prodajajo(ampak samo prodajajo )
- ce zelijo (ampak kdo se zeli)
- sam si rekel, da se ti ne splaca prodajat
- po tvojih besedah pa se prihranis, ce ne prodas

ja pa če ga želim jaz ali kdo drug na obali kupit pride cena na 20EUR. pa predhodno nakazilo na TRR. pa nezaupanje v spletne trgovine https://slo-tech.com/forum/t300155/0 pa dobavni roki pa če te ni doma ko je poštar moraš it še na pošto dvignit..
A tebi pa naj kr zaupa nekdo na obali ? lol. Nisi s prekmurja, kje so ljudje prijazni do soseda.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM

ne rabijo zaupat meni, dobijo račun in garancijo. v bistvu če kupijo izdelek v okvari od mene imajo še korist od tega, ker potem jim na servisu dajo novega.
ja moj je glih 30% cenejši kot nov na obali. ne moreš kar ignorirat tistih 5€ stroškov pošiljanja.
5-10€ prodajajo ker so brez kakršnekoli garancije, da zadeva deluje.
za 10€ se mi res ne splača ga prodajat
ja moj je glih 30% cenejši kot nov na obali. ne moreš kar ignorirat tistih 5€ stroškov pošiljanja.
5-10€ prodajajo ker so brez kakršnekoli garancije, da zadeva deluje.
za 10€ se mi res ne splača ga prodajat

v bistvu če kupijo izdelek v okvari od mene imajo še korist od tega, ker potem jim na servisu dajo novega.
HAHAHAHAHA

sej noben te ne sili da ga neseš na servis. lahko ga kupiš v okvari in ga potem imaš okvarjenega.
ironija je, da ga z garancijo pod 15€ ne dobiš. nsiem gledal cen na bolhli ampak predvidevam, da sem najcenejši, ki ga prodaja z garancijo.
ironija je, da ga z garancijo pod 15€ ne dobiš. nsiem gledal cen na bolhli ampak predvidevam, da sem najcenejši, ki ga prodaja z garancijo.

54j0 ::
Čisto preprosto ti bom razložil: dvd-rw je tako, kot disketni pogon v letu 2004 - popolnoma zastarel in v izobilju. Vrednost take naprave je natanko 0, ker se dobesedno valjajo po ulicah in jih nihče noče. Doma imam 3 praktično nove dvd-rw enote, ki so mi ostale od servisov. Ljudje jih enostavno nočejo gledati v svojih računalnikih in na koncu s temi smetmi obtičim sam, ker so še skoraj nove in jih nimam srca vreči v smeti. Toliko o vrednosti teh naprav. Garancija, praviš? Garancija na kaj - tri škatle cigaret?

Mi ti samo probamo dopovedat da ti malce fali pri pameti.

Čisto preprosto ti bom razložil: dvd-rw je tako, kot disketni pogon v letu 2004 - popolnoma zastarel in v izobilju. Vrednost take naprave je natanko 0, ker se dobesedno valjajo po ulicah in jih nihče noče. Doma imam 3 praktično nove dvd-rw enote, ki so mi ostale od servisov. Ljudje jih enostavno nočejo gledati v svojih računalnikih in na koncu s temi smetmi obtičim sam, ker so še skoraj nove in jih nimam srca vreči v smeti. Toliko o vrednosti teh naprav. Garancija, praviš? Garancija na kaj - tri škatle cigaret?
Zelo lepo povedano, če pa nujno rabiš greš do soseda, ki ga ima al pa ima vsak tretji sosed v prenosniku pa si spečeš. Men se tut valata dva doma pa kaj naj z njima.
Že 10 let nisem speku dvdja.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM

fireX88 ::
sej noben te ne sili da ga neseš na servis. lahko ga kupiš v okvari in ga potem imaš okvarjenega.
ti model si en troll
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

SuperVeloce ::
Ko nekdo trdi, da ima neka stvar garancijo, ne napiše pa niti modela naprave, mi pritisk dvigne
. Kako drugače pa bom preveril, kakšno garancijo zares ponuja firma izdelka?
Za vse ostalo je 1 leto prodajalčeve garancije oz. 2 leti stvarne, katero ti pa itak za crknjeno elektroniko redko kdo upošteva.

Za vse ostalo je 1 leto prodajalčeve garancije oz. 2 leti stvarne, katero ti pa itak za crknjeno elektroniko redko kdo upošteva.

Buggy ::
zanimivo, da ste toliko napadli cloveka, ki prodaja rabljen DVD-RW, za katerega kot tehnicno podkovani ljudje sploh niste potrebovali specifikacij za kater model gre. Rablejn beden NEC na IDE brez garancije pa v LJ prodajajajo za 12€, toliko pa bi tudi, ce sem prav razumel on spustil ceno (na obali).
pa BTW: kaksna gradiva/slike (sola) se vedno dobis na DVD-ju.
Ne vem no...mal prevec ste v luft skocil ce mene vprasate...rajsi poglejte kaksne cene imas za rabljen/skurjen RAM DDR3, ki je cca 10-20% drazji kot v starcunah...a to vas pa nic ne zmoti...to je zame nateg!?
pa BTW: kaksna gradiva/slike (sola) se vedno dobis na DVD-ju.
Ne vem no...mal prevec ste v luft skocil ce mene vprasate...rajsi poglejte kaksne cene imas za rabljen/skurjen RAM DDR3, ki je cca 10-20% drazji kot v starcunah...a to vas pa nic ne zmoti...to je zame nateg!?

dxx ::
v bistvu če kupijo izdelek v okvari od mene imajo še korist od tega, ker potem jim na servisu dajo novega.
To pa je izjava dneva, haha. Če kupiš izdelek v okvari, celo rabljen in imaš še korist...
ja moj je glih 30% cenejši kot nov na obali.
Govoriš kakor da živiš v drugi državi.
54j0 ti je dobro napisal. Ti kar prodajaj za 15€, upam da zraven dodaš še zlate vijake, haha.

DarwiN ::
@Darwin
Sem pisal tudi jaz unmu za TV, če mi ga da za 350EUR. Rekel je naj kupim unga na mimovrste, ker nebo spustu cene :D
Zdajle sem mu pisal še s sekundarnim mailom.. Tip bo mislil, da se tepejo za njegov TV.. Bomo dosegli ravno nasproten učinek.. :)
Skratka, trolling številka 2:
Zdravo,
Moje ime je Nadija Brezikar in bi vas iz srca prosila, če bi mi lahko spustili ceno na 350€.. Smo namreč brezposelna družina, mož je hudo bolan in tudi slaboviden, imamo pa televizor velikosti diagonale 14cm... Že dve leti dajemo na stran 5EUR vsak mesec, da bi si lahko kupili TV.. Več nam enostavno ne izzide.. In končno nam je uspelo zbrati 350€. Otroka sta vzhičena vse do lune, saj pričakujeta, da bosta lahko kmalu gledala risanke na velikem zaslonu in v barvah. Mož pa rad gleda 24-kur.
Zdajle gledam, da nov, sicer boljši in novejši model, stane 450€, ampak tega si nikdar ne bomo mogli privoščit... Lepo vas prosim, gospod, dajte se nas usmilit.
Se opravičujem in upam, da boste razumeli.
Resnično najlepša hvala že vnaprej, četudi bo odgovor negativen.
lp,
Nadija z družino.
Še sam sem skoraj potočil kakšno solzo, ko sem sestavljal sporočilo, ampak tip se ne da

Pozdravljeni
žal vam za takšno ceno nemorem prodati televizorja. Sem pa vam našel ponudbo za 350 eur:
LG 42
Cena 400 eur je zadnja žal.
Lp
No, vsaj do 400 smo prišli... Še 150 in bo cena že poštena. :)

hojnikb ::
Pač, silver lining... DVD-RW je potrošna roba, tko kot gate in nogavice :)
Dajat za rabljenga toliko, kot je nov ali še več, je pač absurd. Ok razumel bi še, če bi stvar bla IHAS compatabile (xbox pirati vedo o čem govorim :)) potem bi še štekal napihnjeno ceno.
Dajat za rabljenga toliko, kot je nov ali še več, je pač absurd. Ok razumel bi še, če bi stvar bla IHAS compatabile (xbox pirati vedo o čem govorim :)) potem bi še štekal napihnjeno ceno.
#brezpodpisa

fireX88 ::
Zdravo,
Moje ime je Nadija Brezikar in bi vas iz srca prosila, če bi mi lahko spustili ceno na 350€.. Smo namreč brezposelna družina, mož je hudo bolan in tudi slaboviden, imamo pa televizor velikosti diagonale 14cm... Že dve leti dajemo na stran 5EUR vsak mesec, da bi si lahko kupili TV.. Več nam enostavno ne izzide.. In končno nam je uspelo zbrati 350€. Otroka sta vzhičena vse do lune, saj pričakujeta, da bosta lahko kmalu gledala risanke na velikem zaslonu in v barvah. Mož pa rad gleda 24-kur.
Zdajle gledam, da nov, sicer boljši in novejši model, stane 450€, ampak tega si nikdar ne bomo mogli privoščit... Lepo vas prosim, gospod, dajte se nas usmilit.
lp,
Nadija z družino.
Ti se norca delaš, nekdo ima pa res takšno stanje doma...
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*

hojnikb ::
+5€ stroškov pošiljanja :) drgač pa nboenga ne silim, da ga kupi od mene. over and out
Tudi če vzamem od tebe preko pošte pride na 5€ ali več (teža paketa, dodatek za previdnost, 5% od vrednost pa še kak dodatek..) največkrat je pa tako, da je pošnina za odkupnino več kot če kupiš nov izdelek. Pa tudi osebni prevzem novega je glihtako kot če bi vzel pri tebi... Sj niso vse štacunce v ljubljani :)
Zdravo,
lp,
Nadija z družino.
Ti se norca delaš, nekdo ima pa res takšno stanje doma...
Če imaš hudo finančno stisko doma, potem ti je nakup televizorja zadnja stvar :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()

Machete ::
@Darwin
Sem pisal tudi jaz unmu za TV, če mi ga da za 350EUR. Rekel je naj kupim unga na mimovrste, ker nebo spustu cene :D
Zdajle sem mu pisal še s sekundarnim mailom.. Tip bo mislil, da se tepejo za njegov TV.. Bomo dosegli ravno nasproten učinek.. :)
Zdravo,
lp,
Nadija z družino.
Še sam sem skoraj potočil kakšno solzo, ko sem sestavljal sporočilo, ampak tip se ne da:
Pozdravljeni
žal vam za takšno ceno nemorem prodati televizorja. Sem pa vam našel ponudbo za 350 eur:
LG 42
Lp
A česa pametnega in produktivnega v lajfu pa nimaš za počet?

A česa pametnega in produktivnega v lajfu pa nimaš za počet?
Ljudje smo različni... Jaz recimo ne premorem komedij in humorističnih nanizank in mi zato nekaj manjka... Zadnjih 10 let ne vem, če sem pogledal kakšno komedijo.. Od nanizank pa le Big bang theory par delov.. To je to..
Drugič: Nategovanja je danes poln svet.. Skoraj vsak prodajalec, podjetje in vsak mail te hoče natengit, zato smo ljudje postali kr malo alergični in dobiš odpor na takšne ljudi, ki želijo nekomu rabljeno stvar prodati dražje kot stane nova... Nekak hočeš zaščitit te ljudi, da ne bi kdo nasedel.. Podobno kot hočeš zaščitit svoje starše, da ne bi kupili magnetov za na posteljo za 700€, ali uber sesalca za 2500€..
Kot tretjič je pa tu še človeška psihologija, ki je prav tako zanimiv faktor... Iracionalnost in nelogičnost, ko nekdo nekaj kupi za 1000€ in nato prodaja za denimo 700, ker nikakor ne sprejme, da se je svet medtem spremenil in stane nov artikel 500, ampak vidi samo svoje stališče, da je on plačal X in da je v enem letu artikel gotovo vreden 70% cene...Nesprejemanje realnosti.. Zelo zanimivi ljudje in tudi njihove reakcije..
Še četrtič... Tule so me prosili oziroma sugerirali, naj skopiram še kakšen troll mail, če se ga lotim, zato sem vse tri doslej prilepil..
Skratka, ni mi žal teh 15 minut, ki sem jih izgubil... Do nerazumnih nategovalcev pa tudi ne čutim nobenega sočutja..
Ali to odgovori na tvoje vprašanje?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

111111111111 ::
@Darwin
Zdravo,
lp,
Nadija z družino.
Še sam sem skoraj potočil kakšno solzo, ko sem sestavljal sporočilo, ampak tip se ne da:
Pozdravljeni
LG 42
Lp
No je vsaj toliko, da je našel primerno ponudbo za gospo. Drugače pa se tudi sam strinjam, da je psihologija zanimiva, kar nakazuje, da prodajalec sicer nima občutka za ceno, ampak ima pa občutek za sočloveka.

No je vsaj toliko, da je našel primerno ponudbo za gospo. Drugače pa se tudi sam strinjam, da je psihologija zanimiva, kar nakazuje, da prodajalec sicer nima občutka za ceno, ampak ima pa občutek za sočloveka.
Jap, ravno zato sem potreboval tako ekstremen primer pri tem eksperimentu, da bi videl ali bo na koncu le prevladal razum, četudi le delno.. S tistimi "5€ na mesec" sem eliminiral možnost pogajanja, zato sem pričakoval točno to, da me bo usmeril na kakšno cenejšo varianto... Saj je logično, če nimaš denarja, ne glede na okoliščine, pač kupiš mal cenejšo/slabšo zadevo.. :)
You don't see faith healers working in hospitals

111111111111 je izjavil:
da prodajalec sicer nima občutka za ceno, ampak ima pa občutek za sočloveka
V bivsi drzavi smo rekli bolje ista nego nista, dandanes je rek bolj v obratni smeri...

Dr_M ::
Nevem zakaj se vi junaki, z blaznim obcutkom realnih vrednosti artiklov ne spravite na avto.net.
Recimo na koga, ki prodaja starega audija za 20 jurjev. Pa posljite mu link od kaksne nove dacie npr.
Recimo na koga, ki prodaja starega audija za 20 jurjev. Pa posljite mu link od kaksne nove dacie npr.

ki prodaja starega audija za 20 jurjev
Ce je dobro ohranjen in vzdrzevan oldtimer je lahko bp toliko vreden.
Ni pa to potrosna roba kot je DVD-RW.

gddr85 ::
ej ne vem, sem ga samo kot primer nalimal. Menda je nek DKW 1000SP, če je res. DKP se je menda enkrat nekej z audijem združeval, če sem prav razumel.

Dr_M ::

unreal4 ::
No to pa je lepa cena.
Tip hoče za procesor 300€ in če proda procesor mi je še napisal da mi proda matično za 100€. Torej koliko je res vreden ta procesor? Imam občutek da hoče prodat vse skup za 400€ Kar pa je preveč predrago... Jaz pa nemorem prodat moj komplet za 400€: i7 920, AR2E, 12GB ram, SSD, 1TB Disk, GTX 580, Corsair Napajalnik etc. Skratka sfašta!

opeter ::
Nekoč ni bil
Nekoč marsikaj ni bil potrošna roba. Recimo tudi orodja (npr. kladivo) so lahko preživljala več generacij. Primer: če si bil kovač, si lahko od pradedka podedoval delavnico z vsem orodjem, kar je bilo v njej oz. so si mojstri sami naredili.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j