» »

Predragi/smešni oglasi

Predragi/smešni oglasi

Temo vidijo: vsi
««
89 / 316
»»

Siddh ::

Čisto dobra cena je, sploh če je vse res homoligirano.

mikojan ::

brez občutka za izgled avta :D cena je še uredu

klkkkkkkkkkk ::

90€....
GA-990XA-UD3, FX 6300 4.6GHz, R9 270X, 8Gb Ram, 1TB, G-550W, Win7

fireX88 ::

klkkkkkkkkkk je izjavil:

90€....

ravno temu modelu sem prodal mojega fx8350 :D
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

pa tud tale :)

Dr_M ::

klkkkkkkkkkk je izjavil:

90€....

Bols kot 6 jedrni FX za tak dnar.

Ne FX 6300 je boljši

hojnikb ::

In novejši..
#brezpodpisa

klkkkkkkkkkk je izjavil:

Ne FX 6300 je boljši

Kar tolazi se.

m0LN4r ::

V cinebenchu 11.5 je phenom res malenkost hitrejši na stock.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Hmm CPu je star zato je slabši v gamingu.
CB R15 phenom x6 1100T 5.5Ghz doseže 860Cb
Ali pri normalnem OC-ju 4.2Ghz okoli 640CB (sepravi 4.0Ghz okoli 550-600)
kaj ti to pomaga, če je CPU star

Zgodovina sprememb…

Nič.
To da je postavitev cene na 90€ normalna, ker jo boš kot kupec zbil na 80€ :D
Trade Republic 38MVDVXM

90EUR je preveč za phenom x6
max bi dal največ 70EUR

za 90EUR bi ga kupil smao velik AMD fanboy
dodaš 20EUR pa kupiš tole :)Lahko d agre za nateg samo za i5 se ti splača dat tud 30-40EUR več sepravi 120-130EUR

http://www.bolha.com/racunalnistvo/proc...

Zgodovina sprememb…

Pozabljaš, da kupuješ rabljen proc, zato ker imaš že tako matično in nimaš viška za menjavo na novo podnožje. Sicer pa spet kreganje za 10€. To sta ti 2 bureka pa pir.
Trade Republic 38MVDVXM

hojnikb ::

matično lahko vedno prodaš in kupiš novo platformo :)
#brezpodpisa

klkkkkkkkkkk je izjavil:

Hmm CPu je star zato je slabši v gamingu.
CB R15 phenom x6 1100T 5.5Ghz doseže 860Cb
Ali pri normalnem OC-ju 4.2Ghz okoli 640CB (sepravi 4.0Ghz okoli 550-600)
kaj ti to pomaga, če je CPU star

Ja in ce je star? To je bil zadnji konkurencni cpu od AMDja. Edina hiba je, da se ne navijajo nevem kako dobro, ampak je pri 4GHz vsaj tako hiter, kot FX6 pri 4.6GHz, tako da ni problema.
Jest za FX 6300 nebi dal niti 50e za novega.

francek1 ::

hojnikb je izjavil:

bolha bi rabla met net algoritem, ki bi lepo ocenla dejansko vrednost izdelka... in to seveda predlagala potencialnemu prodajalcu

Od nesposobnežev preveč pričakuješ. Še ko jim pošlješ obvestilo naj umaknejo oglas, kjer se prodaja Samsung SGS3 z dvema SIM, ker gre za goljufijo oni "strokovno" ugotovijo, da z oglasom in artiklom ni nič narobe.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

shadeX ::

Nikol nisem razumel oglasov z naslovom "Nujno".

Mene kot kupca sploh ne zanima če se tebi mudi prodat. Če je nujno za njega, še ne pomeni da je zame. lol.

GamerBoy ::

To pomeni, da se je verjetno pripravljen pogajati in spuščati ceno še bolj kot sicer. Bi pa bilo smešno, če bi pisalo ,da je cena zadnja.
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GamerBoy ()

[D]emon ::

DCR-SR55E niti pod razno ni vredna 90 eur, ker bos za novo baterijo (ki je pri tej garantirano v ...) dal vsaj toliko.

(Da o mizerni kakovosti slike niti ne govorim, sam si lastim DCR-SR65, ki je novejsi model, pa bi me bilo sram jo prodajat)
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

SuperVeloce ::

če se prodaja 2x512 rama za 10eur, potem se mu že ne mudi prodati...

def0r ::

Wut?
P: SIMS 3 komplet iger, svetov in stuff packov !!! 500EUR

prodam Origin račun s kompletom Sims 3. V kompletu so vse igre razen teh treh (University Life, Island paradise, Into the future),kupljeno je 5 Stuff packov ( high end loft,Outdoor living,Fast Lane,Town life,Master suite), in vsi svetovi razen enega(Roaring Heights), vsi svetovi so golden edition.
Prav tako je kupljeno vse možno iz trgovine The sims store in še 25.000 sims točk na računu(preračunano cca 170EUR).Če danes kupite vse našteto vas pride krepko čez 1.000EUR, jaz prodam vse to za 500EUR.
Več info na ZS ali na ... ali na ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: def0r ()

:)):)):))

Made my day.

trnvpeti ::

evo, se eden, in to so vecinoma skoz isti nategatori, bi rad malo z zelo malim trnkom potegnil kaksne morskega psa iz globokega morja

medtem, ko dobis i3 4130 z eno normalno plato ceneje, hitrejsi, z boljso grafiko, on prodaja staro, z navijalsko plato(a se tako tezko znebiti navijalsko plato) z i3(kaksna kombinacija!)

a je tako tezko:
najdes novo primerljivo kombinacijo, in dol udaris 30%
ne pa drazje kot novo

Iz hoha dobis primerljiv haswell sistem za okoli 195e s postnino, ce pa kupujes pri nas, dodaj pa se enih 40-50e zraven.

kriko1 ::

def0r je izjavil:

Wut?

prodam Origin račun s kompletom Sims 3. V kompletu so vse igre razen teh treh (University Life, Island paradise, Into the future),kupljeno je 5 Stuff packov ( high end loft,Outdoor living,Fast Lane,Town life,Master suite), in vsi svetovi razen enega(Roaring Heights), vsi svetovi so golden edition.
Prav tako je kupljeno vse možno iz trgovine The sims store in še 25.000 sims točk na računu(preračunano cca 170EUR).Če danes kupite vse našteto vas pride krepko čez 1.000EUR, jaz prodam vse to za 500EUR.

Sims 3 so dragi špas. Ne vem točno koliko stane skupaj z temi svetovi dodatnimi, ampak igra z EP vključno do 4. jun. 2013 je stala $439.81. Potem imaš tu še sims store za dodatne svetove, dodatke itd. in cena je takrat nanesla približno $74,486.50.

Ne vem ali je smešno ali se je za jokat, glede na to da z uradnimi EP igra dela slabo zadnje cajte.

Povzeto iz (se mi ni dalo delat nove raziskave):
http://steamcommunity.com/app/47890/dis...

amacar ::

Pozabil je s 3 deliti ceno:

amacar je izjavil:

Pozabil je s 3 deliti ceno:

Ja, ni mi jasno od kod jim te cene. To so trolli al pa res nimajo pojma.
Najraje bi mu poslal tale link: http://www.computercenter.si/index.php?...
Samo se mi neda. Mu bo kdo drug? Me zanima kaj bo rekel.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Dober dan ::

Mu bom jaz zdajle :))
Pred tem sem mu že pisal, pa bom dodal še tole.

Zgodovina sprememb…

def0r ::

kriko1 je izjavil:

def0r je izjavil:

Wut?

Sims 3 so dragi špas. Ne vem točno koliko stane skupaj z temi svetovi dodatnimi, ampak igra z EP vključno do 4. jun. 2013 je stala $439.81. Potem imaš tu še sims store za dodatne svetove, dodatke itd. in cena je takrat nanesla približno $74,486.50.

Ne vem ali je smešno ali se je za jokat, glede na to da z uradnimi EP igra dela slabo zadnje cajte.

Povzeto iz (se mi ni dalo delat nove raziskave):
http://steamcommunity.com/app/47890/dis...

Ne vem meni se zdi resno weird... Zakaj bi kdo vlozil toliko denarja v to igro, se subscription based mmoji ne stanejo toliko ce racunas letno :/

DOOM_er ::

nekje je treba dnar zapravt :D
Robots will steal your job. But that's OK

def0r je izjavil:

Zakaj bi kdo vlozil toliko denarja v to igro

Kot prvo, a je tvoj denar ? Ce ni, potem se nimas za kaj sekirat.

Kot drugo, zakaj bi kdorkoli vlozil kakrsnokoli vsoto denarja v karkoli, ce malce karikiram zadevo. :))

To je razgledan uporabnik. Kaj je s temi flapy birdsi, jaz bi tožil take izmečke.

Dober dan je izjavil:

jaz bi tožil take izmečke

Zabremzaj konje, piki. Nisi v Ameristanu.

amacar ::

Dober dan je izjavil:

To je razgledan uporabnik. Kaj je s temi flapy birdsi, jaz bi tožil take izmečke.

Smo svobodna država. Vsak lahko postavi takšno ceno kakor želi. Itak v tem primeru ne bo kupil noben. lol

shadeX je izjavil:

Dober dan je izjavil:

Smo svobodna država. Vsak lahko postavi takšno ceno kakor želi. Itak v tem primeru ne bo kupil noben. lol

Ni problem, da človek ceno postavlja visoko. To me nič ne moti, saj sam sebe smeši. Moti me, da skuša nekdo prodati tuj produkt, ki ga ne bi smel. Drugače bi bilo, če bi bil prodajalec sam lastnik aplikacije, tako pa je le nek troll user, ki je potegnil igrico dol s prvega linka, ki ga prikaže Google in potem to aplikacijo prodaja za 300EUR. Recimo, da je telefon vreden preostalih 33EUR.

Zgodovina sprememb…

urosz ::

Pa saj ne prodaja aplikacije ampak telefon. Problem?

Problem je v tem, da se Dober dan ni sam domislil te odlicne marketing poteze. :))

Bom probal mojega note 2 prodati za cca 600€, ker sem z neta dol snel angry birds :D Na račun aplikacije cenim telefon za 350€ več :))

urosz ::

V tem ne vidim nobenega problema ;)

matic492 ::

[D]emon je izjavil:

Problem je v tem, da se Dober dan ni sam domislil te odlicne marketing poteze. :))

Problem je v tem da je nekdo trollal na ebayu s tem da je dal visoko ceno telefonu z flappy birdsom(tisti ko je bil prvi), ostali so pa misli da mu je nekdo res to kupil in so pač devali iste cene, nekateri trollali nekateri pa resno mislili, konec koncev je res, lahko določi ceno kolikor hoče, kupec se odloči ali je vredno ali ne.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

galu ::

RAM je skoraj tako dinamičen kot cena... :D

try n1
try n2
try n3
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: galu ()

Čez en mesec bo na 400€ :) :)):))

Janac ::

Blinder ::

grozno, to je še avto iz 1996 leta
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Blinder je izjavil:

grozno, to je še avto iz 1996 leta

Volan je precej nov.

Sicer je pa to delano v Mehiki in/ali južni USA?

Recmo da je nov 20 jurjev, pa glede na to da je platforma, zanemarmo, da je faceliftana iz 1996, zaslužek vsaj 70-80% ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janac ()

vw bora, seat leon prva generacija, vse je na platformi, ki jo je prvi uporablal audi a3 iz 1996. Bi zanimivo videt kako se obnaša tak avto na crash testu.
Zaslužek na čem?

Blinder je izjavil:

vw bora, seat leon prva generacija, vse je na platformi, ki jo je prvi uporablal audi a3 iz 1996. Bi zanimivo videt kako se obnaša tak avto na crash testu.
Zaslužek na čem?

Na prodanem avtu?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=826...

Lej, to je taka faceliftana Bora... motor pa je novejši bi rekel?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janac ()

pa sami proizvodni stroški so varianta 25% cene avtomobila. ponekod sem slišal za cifro mislim da 4k€ za golfa. slovenci omenili mislim da celo višjo cifro za twingota. Lahko pa z vsemi *00% maržami dela firma izgubo.
Motor pomoje prodajalec NE VE kakšen je. Preveč laik na tem področju. Napisal je 2000 ccm in 170 konjev. Mogoče je kaki 2.3 V5 z 170 konji. Ali kak 2.0 tfsi z 170 konji; obstajal je ampak bolj za kaki audi a4, a6.
««
89 / 316
»»