Forum » Loža » Predragi/smešni oglasi
Predragi/smešni oglasi
Temo vidijo: vsi
d4vid ::
Težko bo našel takšnega brez tistih pinov. Bolje da jih odščipne kot pa išče takšnega.
Ne spremljam tega, sam kolkor vem DVI-D (digitalen) v VGA (analogen) ni tolk enostavno pretvorit s pasivnim adapterjem?
Je enostavno. Imam VGA monitor priklopljen na grafično preko DVI to VGA na 2h računalnikih. Zraven vsake grafične dobiš takšen pretvornik, imam še 3 v predalu.
Ja vem, da obstaja to, ampak ta hoče digitalnega, DVI pa je lahko analogni ali digitalni in s tistim pretvornikom se da pomoje pretvorit samo analogen signal...
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
Dr_M ::
Bolje da jih odščipne kot pa išče takšnega.
Ti bi odscipnil pine, ki prenasajo analogni signal?
Bravo. Slovenija ima talanet.
einstein :P ::
wut:
Moj brat je pred nekaj leti za ta denar dobil boljši prenosnik.
Aja, a je cena mogoče zato taka, ker gre za Apple?
Aja, a je cena mogoče zato taka, ker gre za Apple?
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Janac ()
mojca ::
einstein :P je izjavil:
wut:
Hočeš reči, da je tvoj brat pred leti za 200 EUR dobil boljši Applov prenosnik? Za tega konkretnega ne vem, a 15" Appli se *začnejo* nekje pri 1600-2000 EUR (torej ga prodajalec verjetno ponuja za cca. 10% cene; star je verjetno vsaj 5 let, čeprav ne piše).
Prenosnik katere druge znamke brez težav kupiš tudi za 300-400 EUR (novega). Pri Applu je toliko samo podaljšana garancija.
Dobro - strinjam se, da bi lahko prodajalec sam menjal nedelujočo tipkovnico (recimo, da je nedelujoča DVD enota znosen problem), ampak poskusi najti poceni starega Appla na eBay-u. Vso srečo.
kixs ::
http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...
Gledam ta oglas in mi ni cisto jasno od kje dobi folk idejo o ceni? Taksnih oglasov je vse polno. Ne napisejo nic kaj se prodaja, verjetno pac mislijo, da je ena PC skatla enaka drugi. Clovek sicer lahko sklepa na podlagi slike I/O dela na zadnji strani, da gre za letnik 1999-2001. To je pa tudi vse. Intel/AMD, graficna, ram, disk... uff, 2x CD-ROM enota... aha, pa se monitor, tipkovnico in misko dobis zraven
Verjetno se potem se cudijo, da prodajajo tako dolgo tak "poceni in super" racunalnik
Gledam ta oglas in mi ni cisto jasno od kje dobi folk idejo o ceni? Taksnih oglasov je vse polno. Ne napisejo nic kaj se prodaja, verjetno pac mislijo, da je ena PC skatla enaka drugi. Clovek sicer lahko sklepa na podlagi slike I/O dela na zadnji strani, da gre za letnik 1999-2001. To je pa tudi vse. Intel/AMD, graficna, ram, disk... uff, 2x CD-ROM enota... aha, pa se monitor, tipkovnico in misko dobis zraven
Verjetno se potem se cudijo, da prodajajo tako dolgo tak "poceni in super" racunalnik
Brias ::
klkkkkkkkkkk je izjavil:
90€ :) hehe
za flag quada je cena vec kot dobra ...
775 je v RLju dalec od mrtvega socketa ...
se letos sem prodal 50+ kos 168 pin 512MB pc133 modulov, po kos, dva, tri ...
po ceni do 8 do 10 eur kos ...
10 od teh sigurno na slotechu ...
za 20% ljudi je mrtev socket tisti, ki podpira samo 256mb pc133 module ...
hojnikb ::
tržna cena mogoče res, ampak realna cena pač ne... za manj dobiš pentiuma, ki v večini primerov pomete z to starino..
#brezpodpisa
klkkkkkkkkkk ::
Sam problem take cene quada je athlon x4 750k- bolj se navija + cenejši je pa še več izbire plat/grancija itd.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klkkkkkkkkkk ()
hojnikb ::
klkkkkkkkkkk je izjavil:
Sam problem take cene quada je athlon x4 750k- bolj se navija + cenejši je pa še več izbire plat/grancija itd.
ja athlon je pa itk top, če ne misliš upgrejdat kasneje + če ti je OC kej pomemben. Pomete za manj denarja z tem dinozavrom.
#brezpodpisa
wut:
Hočeš reči, da je tvoj brat pred leti za 200 EUR dobil boljši Applov prenosnik? Za tega konkretnega ne vem, a 15" Appli se *začnejo* nekje pri 1600-2000 EUR (torej ga prodajalec verjetno ponuja za cca. 10% cene; star je verjetno vsaj 5 let, čeprav ne piše).
Prenosnik katere druge znamke brez težav kupiš tudi za 300-400 EUR (novega). Pri Applu je toliko samo podaljšana garancija.
Dobro - strinjam se, da bi lahko prodajalec sam menjal nedelujočo tipkovnico (recimo, da je nedelujoča DVD enota znosen problem), ampak poskusi najti poceni starega Appla na eBay-u. Vso srečo.
Ne, mislim reči, da je pred leti dobil boljši HP prenosnik (pri nas ne kupujemo Applovih izdelkov, da se razumemo - ne vem, zakaj bi dajali še enkrat več denarja za isto stvar pri applu, v primerjavi z drugimi firmami).
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: amacar ()
tomazic89 ::
Ne, mislim reči, da je pred leti dobil boljši HP prenosnik (pri nas ne kupujemo Applovih izdelkov, da se razumemo - ne vem, zakaj bi dajali še enkrat več denarja za isto stvar pri applu, v primerjavi z drugimi firmami).
To je pa eden izmed bolj neumnih argumetov, kar jih je bilo mogoce podati. Niti 2 racunalnika nista ista stvar (tudi ce sta oba non-Apple). Morda je iOS razvijalec (na omenjenem mackbooku tece xcode normalno ce ga nadgradite z ssdjem in 2GB rama), ali pa je kupec enostavno uporabnik osX-a.
Sem mislil, da so debate Apple vs others ze 'so last season'.
einstein, sam sicer uporabljam HP-jev mobile workstation z namescenim linux OS-jem, da ne bo pomote da sem kak apple fan. Sem pa za razvoj ios aplikacij ze uporabljal tocno tak Macbook pro (letnik 2007 nadgrajen z SSD-jem in nekaj rama).
Ce vprasas mene je cena realna.
lp, N
zuz3k ::
to so šele legalni nategovalci, ki imajo reklamo
pocenipc.com
poglejte cene rabljenih računalnikov in prenosnikov
pocenipc.com
Life is a psychological game.
Brias ::
to so šele legalni nategovalci, ki imajo reklamo
pocenipc.com
pa ti nisi resen ... pa kaj bi rad da zastonj dajejo .. z garancijo ? in racunom ?
hvala za dober link ... ki pa absolutno ne pase v predrage/smesne oglase ... ne vem na katerem planetu si ti ...
Rabljen računalnik Lenovo Thinkcentre M58 3231 Tower
Intel® Core™2 Quad 2.66GHz, 2 GB DDR2, 250 GB SATA, Graphics Media Accelerator, Windows 7 Pro...
Cena
183,00 €
Rabljen prenosnik Dell Latitude E4200
Intel Core2Duo 1.6GHz, 3 GB DDR2, 128 GB SSD Disk, 12,1" WXGA (1280 x 800) LED Display, Intel Graphics Media Accelerator, Windows 7 Pro...
Cena: 230,00 €
Rabljen prenosnik Dell Latitude D520
Intel® Core™ Duo 1.66 GHz, 2 GB DDR2, 40GB Disk, 15" XGA (1024 x 768), Intel Graphics Media Accelerator, Windows XP Pro...
Cena
149,00 €
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brias ()
Dr_M ::
Men se tudi ne zdijo posebno dragi. Sploh pa imajo nekaj zanimivih prenosnikov z 1680x1050, kar je ze prava redkost.
tadej1005 ::
pozdravljeni,
spročam vam, da me je nekdo z mailom davor.lopar@gmail.com naplahtal.
dogovorila sva se za procesor i7 3770 za 140 eur z odkupnino, on pa mi je v paket podturil 2GB DDR3 Kingston 1600 mhz ram.
Zvedel sem kar precej podatkov o njem, in sicer odkupnino dobi oseba David Lorbek, Hrvatini 37, 6280 Ankaran
Njegov oče ima firmo TAXI SREČKO LORBEK s.p.
To je samo finta, saj david lorbek živi v mariboru,
tu so njegove telefonske številke, do katerih sem se dokopal.
070-226-325
064-177-977
seveda se več ne javlja na telefon.
V ponedeljek ga grem prijavim na policijo, kjer imam kar nekaj žlahte.
Pazite se tega, ker je goljuf!!!!
dogovorila sva se za procesor i7 3770 za 140 eur z odkupnino, on pa mi je v paket podturil 2GB DDR3 Kingston 1600 mhz ram.
Zvedel sem kar precej podatkov o njem, in sicer odkupnino dobi oseba David Lorbek, Hrvatini 37, 6280 Ankaran
070-226-325
064-177-977
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tadej1005 ()
francek1 ::
pozdravljeni,
070-226-325
064-177-977
Lahko bi za take kar novo temo odprli: črna lista slovenskih goljufov po spletu.
Za take bi lahko odprli novo temo: "Črna lista slovenskih spletnih goljufov."
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: francek1 ()
Zanimivo, v tej temi so zadnjih nekaj strani samo goljufi omenjani v skoraj vsakem postu.
The Player ::
Cene mišk so zadnje čase šle strmo navzgor, samo, da so tako veliko vredne pa tut nisem vedel
http://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/ti...
http://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/ti...
MIHAc27 ::
shadeX ::
Jaz verjamem. Nekateri pač nimajo ideje in predstave o ceni in nato ga prodajajo za kar neko X ceno. Ponavadi ta cena presega ceno novega, se dobijo pa tudi taki pri katerih dobiš poceni ter odlično ohranjeno. Moraš pa met samo srečo da dobiš..
Recimo letos februarja je nekdo zvečer objavil oglas za HTC Sensation XL s počeno šipico ( Cena tega telefona rabljenega je med 150-200EUR ). No tip mi ga je prodal za 20EUR
Recimo letos februarja je nekdo zvečer objavil oglas za HTC Sensation XL s počeno šipico ( Cena tega telefona rabljenega je med 150-200EUR ). No tip mi ga je prodal za 20EUR
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Imaš prav, v bodoče lepite podobne primere v temo :
Prevaranti na Bolhi,
Tole si me zdaj spomnil na enega... Ga objavim v tisti temi...
pozdravljeni,
070-226-325
064-177-977
Lahko bi za take kar novo temo odprli: črna lista slovenskih goljufov po spletu.
Za take bi lahko odprli novo temo: "Črna lista slovenskih spletnih goljufov."
Kaj pa varstvo osebnih podatkov? Objavljanje osebnih podatkov na internetu? Sej te lahko clovek se tozi!?
lp
Hayabusa ::
Zavesten nateg/goljufija je pa človekoljubna dejavnost, ne ?
Da, lahko te civilno toži za slabo ime, samo čete je dejansko nategnil bo tožbo izgubil.
Info na ST bo morda koristil komu, da ga omenjeni goljuf ne bo nategnil.
Da, lahko te civilno toži za slabo ime, samo čete je dejansko nategnil bo tožbo izgubil.
Info na ST bo morda koristil komu, da ga omenjeni goljuf ne bo nategnil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
54j0 ::
http://www.bolha.com/fotografija-in-opt...
Bolj zalosten oglas kot smesen.
Kaj točno je smešnega na oglasu? Za vsakega amaterskega fotografa je takšna ponudba fantastična. Ni vse v MP (ki jih ima ta pač šest). So drugi faktorji, kot je objektiv, kakovost senzorja in cel kup malenkosti. Sicer je star, a je bila prvotna cena skoraj 800EUR. Aparati tega razreda so tudi dandanes kakovostni in kvaliteta posnetkov je neprimerno višja od recimo smart phone-a z 20+ MP.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 54j0 ()
klkkkkkkkkkk ::
200EUR za obe ... poleg tega se nemorta primerjat z 7950 ---
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klkkkkkkkkkk ()
Siddh ::
http://www.bolha.com/fotografija-in-opt...
Bolj zalosten oglas kot smesen.
Kaj točno je smešnega na oglasu? Za vsakega amaterskega fotografa je takšna ponudba fantastična. Ni vse v MP (ki jih ima ta pač šest). So drugi faktorji, kot je objektiv, kakovost senzorja in cel kup malenkosti. Sicer je star, a je bila prvotna cena skoraj 800EUR. Aparati tega razreda so tudi dandanes kakovostni in kvaliteta posnetkov je neprimerno višja od recimo smart phone-a z 20+ MP.
Niti toliko se ni potrudil da bi aparat počistil. Me zanima kakšen odnos ima ta prodajalec.
54j0 ::
@fish&sid: Videl sem fotografiji in fotoaparat res deluje "svinsko". Ampak do tega efekta pride, ko fotografiraš pri takšnih svetlobnih pogojih z uporabo flasha - vidi se sleherni prstni odtis, tudi če pri "nornalni" svetlobi deluje čist. No ja, meni se v vsakem primeru ne zdi visoka cena ali da bi bil oglas smešen. In ne, ne bom ga kupil : ).
freesty ::
Ja zaradi praha sem se zapicil v ta oglas. Ne to ne izgleda tako zaradi flasha. Ker tudi trak je poln praha. Pa ce pogledas napis na objektivu vidis, da se komaj vidi.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
francek1 ::
Izgleda tak, kot bi ga imel zadnje leto v kurniku...so pa dejansko to bili kakovostni fotoaparati.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Katerga pa? 920?
Je bil kar i7 3770. Ne spomnim se edino ali je imel še K na koncu ali ne. Mislim pa da ja.
Janac a na telefonu nisi opazil Apple logotipa? To ceno prec dvigne za 10 kratnik
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MIHAc27 ()
Blinder ::
veš kako je enkrat eden reku... če si ga TI dobil za 160€ pa če misliš da je to normalna cena pol pa... najdi še meni enega enakega za 160€.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Janac ::
[D]emon ::
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
[D]emon ::
http://www.bolha.com/racunalnistvo/osno...
A tale to prodaja rabljeno al kaj ? Nova je $164 na Amazonu.
http://www.amazon.com/Gigabyte-P67-ATX-...
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
veš kako je enkrat eden reku... če si ga TI dobil za 160€ pa če misliš da je to normalna cena pol pa... najdi še meni enega enakega za 160€.
Lej, moj odgovor je bil namenjen uporabniku hojnikb. Zadeve se da dobiti poceni in da so brez nategovanja. Je pa seveda riziko vedno prisoten.
Sam sem tudi pred leti kupil video kamero. Osebni prevzem, pogledal da vse štima. Šele doma pa ugotovil da vse le ni ok. Prodajalec se mi seveda ni več oglašal in tudi na policiji nisem dosegel nič. Tko je.