Forum » Loža » Predragi/smešni oglasi
Predragi/smešni oglasi
Temo vidijo: vsi
Venum ::
Bombončki od enega prodajalca na slotech:
- Starejše igre (original) 1,5€ ena, vse tri 3€ (kot bi napisu, prodam dobro ohranjen avto, cena 10k €)
- Sata II kabel moder (svetleč pod UV) 6€ (btw nov stane 4€ ;:))
- Katodni ekran (osebni prevzem) 20€ oz po dogovoru (ni treba kaj dodajat...)
- Starejše igre (original) 1,5€ ena, vse tri 3€ (kot bi napisu, prodam dobro ohranjen avto, cena 10k €)
- Sata II kabel moder (svetleč pod UV) 6€ (btw nov stane 4€ ;:))
- Katodni ekran (osebni prevzem) 20€ oz po dogovoru (ni treba kaj dodajat...)
amigo_no1 ::
Legendarni telefon, deluje na vsa omrežja, dobra baterija, NOV polnilec ..
60 EUR .. ponudbe na ZS
60 ??
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Goran's Blog ::
oemdzi ::
Za ta isti NOV ekran sem dal pred 3leti 20 eur manj, da od takrat ni nov izgubil cene ne verjamem, pa se nov ni, ker ga ne proizvajajo vec ( temu na nalepki odzad pise 2008 ali 2009) Ne razumem kako to pisejo oglase, da ne podajo niti osnovnih podatkov o starosti izdelka . Sploh nevem ce se danes sploh splaca kupovati rabljeno ce nimas res v nulo nastudirano zadevo ki jo kupujes, ker postavljajo take nerealne cene ...
http://www.bolha.com/26-palcni-lcd/moni...
http://www.bolha.com/26-palcni-lcd/moni...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
Ni kaj, model ima domišljijo in je napisal izviren, zanimiv oglas.
Travnik (slika 1) niti pod razno ni zahteven teren, celo 2 drevesi skupaj niso nobena ovira, še z motokultivatorjem (in priključek spredaj) nebi bilo težav.
Travnik (slika 1) niti pod razno ni zahteven teren, celo 2 drevesi skupaj niso nobena ovira, še z motokultivatorjem (in priključek spredaj) nebi bilo težav.
Unknown_001 ::
Ma sej ideja res ni slaba sam pri nas ko mamo sadovnjak ka staremu očetu pomagam kosit pa to, pa še sadovnjak je na klančini je pa glede zahtevnosti terena čist druga, ka morš za navzgor s kako staro kosilnco kr dost na "žgance" rint.
PS drgač bil lahk blo tud za hčerko ka recimo na fejsu cele dneve visi, če se že gremo spolno enakopravnost
PS drgač bil lahk blo tud za hčerko ka recimo na fejsu cele dneve visi, če se že gremo spolno enakopravnost
BorutK-73 ::
...:TOMI:... je izjavil:
http://www.bolha.com/oprema-za-vrt-osta...
iz oglasa:
Ste se zaradi visokih cen nepremičnin bili prisiljeni preseliti na podeželje? Imate doma sina, pa ste naveličani njegovega poziranja v kopalnici za fejsbuk? Bi radi da je v življenju sposoben nekaj narediti sam, vas pa zaradi fizičnega dela boli hrbtenica? Za vas imam rešitev. V najem dajem poligon za učenje košnje trave, kjer lahko vašega sina naučite kako je treba skrbeti za hišo na podeželju. Poligon zajema 1286 m2 delovne površine, nameščene pa so tudi taktične ovire (jame, luknje, zarjavena feltna, sosedova koruza, nasip zemlje ter kamnov, drevesa), ki bodo vašega sina naučile spretnega manevriranja s kosilnico. Delo se opravlja s 6 let staro MTD kosilnico, ki je ravo toliko zanesljiva kot kitajska ura ki jo kupite na bolšjaku. Pred prvo košnjo vam zavrtim še prezentacijo "trava se ne bo pokosila sama" v power pointu. Cena najema poligona je 60 minut na uro, bencin ter osvežilno pijačo priskrbim jaz. Če vam uspe pokositi ceu poligon v enem šusu, vam naročim še pico iz naše lokalne picerije. Poligon se nahaja v Lendavi.
P.S: Ker je poligon trenutno pokošen, trava pa zaradi neugodnih razmer raste tako hitro kot nam plača, do nadaljnega zaradi velikega števila zainteresiranih kandidatov brišem kontaktno številko. Ko bo poligon pripravljen, jo objavim nazaj. Pa še lepa misel dneva: Ako vam je život tužan, ne sekirajte se! Barem vam je plata smješna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Venum ::
Hahaha najbolj carski oglas v zadnjem času!!!!
Taktične ovire :D
Cena najema poligona je 60 minut na uro - plačaš mu s košnjo :D
:D
Taktične ovire :D
Cena najema poligona je 60 minut na uro - plačaš mu s košnjo :D
:D
francek1 ::
Dobro, da sem jo shranil: Poligon se nahaja v Lendavi, za informacije pa pokličite na 041/524-854.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Blinder ::
Socket 370 plošča Concorde AT ATX AGP, isa
Cena: 30,00 EUR
Številka oglasa: 3084268
Datum objave: 04.07.2009 09:49
Zadnja sprememba: 23.09.2012 10:11
http://www.bolha.com/intel-osnovne-plos...
a ta tip že 3 leta čaka na naivneža za prodat ta fosil?
Cena: 30,00 EUR
Številka oglasa: 3084268
Datum objave: 04.07.2009 09:49
Zadnja sprememba: 23.09.2012 10:11
http://www.bolha.com/intel-osnovne-plos...
a ta tip že 3 leta čaka na naivneža za prodat ta fosil?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
54j0 ::
ZA kakega ljubitelja je cena čisto sprejemljiva. Matrox g400, Diamond monster (3dfx), SB 16/AWE32, celo pentium III 450 (verjetno slot 1), so dokaj redke komponente in dvomim, da jih boš našel na odpadu. Ni mi pa čisto jasno, zakaj bi to bil "dos" gamerski računalnik. Za kaj takega je bolj primeren 486/pentium.
Siddh ::
to je že mašina za 98/2000/xp
imam doba kar nekaj penitum III, jih hitro najdeš na odpadu, tudi 3dfx diamond imam dve ali tri, te zadeve so kar pogoste
imam doba kar nekaj penitum III, jih hitro najdeš na odpadu, tudi 3dfx diamond imam dve ali tri, te zadeve so kar pogoste
nofaith ::
kolko pa je commodore 64 redek pa vreden?
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.
54j0 ::
to je že mašina za 98/2000/xp
Se najdejo taki pentiumi, a vedno redkeje - kot odpadna roba se dandanes na odpadih znajdejo računalniki tipa pentium 4/amd64. Diamond monster pa dandanes ni tako pogosta stvar, četudi si ti osebno lastiš dve. Tako stvar bi imel tudi jaz, da bi na njej poganjal 3dfx ekskluzivke :>.
nofaith: na ebay jih imaš od 20 do 300 dolarjev. Odvisno od kompleta, ohranjenosti, embalaže, zagriženost kupca,...
Js hočem ene 50€. Pa je še škatla zraven .
Goran's Blog ::
Če ga res proda za 13 k €, ga kupim takoj
http://slovenskenovice.si/crni-scenarij...
Sploh ne piše letnika, kilometru itd?
Ne vidiš, da ta na sliki ni črn?:)
misek ::
Meni je pa nekaj interesantno pri tej temi: a ljudje nič ne berejo ostalih tem ampak samo napišejo oglas? Če bi se malce razgledali bi pazili to temo in ugotovili, da dajejo nerealne cene.
tale je tudi zelo optimističen:
Ima vodno hlajenje in ne zna napisati model procesorja...
- Procesor 1x 4 jedrni procesor
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
miraldi ::
Pozen si:
https://slo-tech.com/forum/t478106/p374...
Vidim ja :)
tale je tudi zelo optimističen:
Haha folk res ni normlaen. Ni vredenj pol manj..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miraldi ()
svenica ::
http://www.bolha.com/ati-graficne-karti...
zamenjam ati 6870 za enako zmogljivo INVIDIA (recimo gtx570)
zamenjam ati 6870 za enako zmogljivo INVIDIA (recimo gtx570)
Mal?!
med 550Ti in 570 je taka razlika da glava boli!
Mimgrede še moja GTX 560ti od msi ja ka je clockana na 950Mhz je kr precej bolš od tega kar ponuja za zamenat!
(Če se kdo misli proti moji grafi pri primerjanju zgovarjat na pregrevanje si je sam kriv, ker nima ustreznega ohišja in s tem slab airflow,
drugo, če kdo misli da je hladilnik twin frozor III preglasen me zanima kako človk lakho danes špila igre na nemo!?)
Mimgrede še moja GTX 560ti od msi ja ka je clockana na 950Mhz je kr precej bolš od tega kar ponuja za zamenat!
(Če se kdo misli proti moji grafi pri primerjanju zgovarjat na pregrevanje si je sam kriv, ker nima ustreznega ohišja in s tem slab airflow,
drugo, če kdo misli da je hladilnik twin frozor III preglasen me zanima kako človk lakho danes špila igre na nemo!?)
Robi :P ::
Unknown_001 je izjavil:
Mal?!
tist mal je bil sarkazem hlajenje se pa strinjam s tabo js sm opazo razliko ko sm menju ohišje tko da met morš dobro ohišje... kar se pa tišine tiče NOBENO zračno hlajenje ne bo neslišno med g33kanjem- če misliš met hladno kartico!!! Sicer pa kaj nas g33ke moti glasnost itaq maš slušalke al pa zvočnike tko naglas da ne slišiš hlajenja pa tut če vzelta iz mize
Robi :P ::
http://www.bolha.com/pasemske-macke/pun...
a si nor kaj use folk ne da gor... Sploh ni očitno da je ne bi rad mel samo zase kot neko lastnino:
-ne sme imeti močnega brata
-ne sme trenirat borilnih veščin
-moja preteklost je ne zanima ( tut če sm jih 100 ugrabo pa od sveta odrezo...)
.
.
.
Groza tole je zame odvzem osnovnih pravic do katerih ma usak človk pravico dobesedno ti prepove živet... Upam da je sam troll oglas ker če ni je to sam za na varstvo človekovih pravic prjaavt ko dobi 1. stranko
#000000 ::
Dober oglas, edino pozabi je napisat da mora imet sestro ali prijateljico enakih lastnosti :)
Blinder ::
kaj pa prodaja ta tip? je to vredno kej?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
Vredno je, če bo on plačeval, sam te kaj hitro lahk zajebe, ker lahko prekine naročnino
LoL
Ja a res z licenco... Jaz pa prodam windows 7 brez licence za 15€.
Ja a res z licenco... Jaz pa prodam windows 7 brez licence za 15€.