Forum » Kriptovalute in blockchain » debata o Bitcoinu
debata o Bitcoinu
Temo vidijo: vsi

Sc0ut ::
Ce prebije ath gre pomoje do 20000. Bo pa pomoje en futures flash crash:)
Ampak glede na to, da sem slisal da ze v OŠ omenjajo btc, ni panike.
Ampak glede na to, da sem slisal da ze v OŠ omenjajo btc, ni panike.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Neon87 ::
Kaj lahko pričakujemo na visokem zidu za sell pri 14500€ oz. cca 17k$? Se splača prej prodat, bi naj bil dip?

perci ::
To nej ti fibonacci experti povejo. Sam začuda so precej tiho. A je možno, da morda le ne znajo napovedovati prihodnosti?

RoccoC ::
Bom za foro iz riti potegnil (kot pač delajo tukaj vsi fortune tellerji) eno napoved: mal bo nihal +- 2 jurja, nato bo do konca leta potegnil do 26-28K (da bo zjebalo vse CBOE, CME nadebudne šortarje, v januarju pa bo zgrmelo pod 8K.
Verjetnost zgodbe - neznana.
Verjetnost zgodbe - neznana.

Samuel ::
To nej ti fibonacci experti povejo. Sam začuda so precej tiho. A je možno, da morda le ne znajo napovedovati prihodnosti?
oh, kakšna zagrenjenost...

If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

Če hočmo pridet do $20k, potem moramo tudi preko $17k.

RoccoC ::

Ne resno, a mislite kaj prodat pred 14500€, se pričakuje kakšen padec, manjši ali večji..?

gruntfürmich ::
kdor nima plana za vnovčevanje dobičkov bo ostal brez njih...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

49106 ::

Ne resno, a mislite kaj prodat pred 14500EUR, se pričakuje kakšen padec, manjši ali večji..?
Koliko si vložil, da se tako treseš?
Zelo malo, zato pa bi rad na ta račun pridobil kakšno stotinko BTCja :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Neon87 ()

GregiB ::
Vprašanje... glede na to, da ameriški IRS in nemški Steueramt pričakujejo, da ob prodaji BTC za fiat ali za drugo kriptovaluto najaviš kapitalske dobičke in grozijo s visokimi kaznimi (utaja davkov), smatrate, da bi se lahko tudi naša davkarija "zbudila", če bi nekdo pri nas dobil (večje) fiat nakazilo z npr. Coinbase-a?
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

Baja ::
@Neon87: lovljenje hribov in dolin lahko kako stotinko tudi odnese. kako pa se bo gibala cene pa ti noben ne zna povedati. pričakuje pa se marsikaj. od crasha na $1k do dviga na $1M.
@GregiB: pri nas je trgovanje neobdavčeno. rudarjenje pa obdavčeno 25% od vrednosti ob nastanku kovancev.
@GregiB: pri nas je trgovanje neobdavčeno. rudarjenje pa obdavčeno 25% od vrednosti ob nastanku kovancev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Baja ()

4knative ::
Pričakujem Zakon o virtualnih kovancih oz. grobe regulacije s strani vlad. Podobno kot igre na srečo. Obdavčitev vložka in (ali) dobička, dokazovanje izvora premoženja, plačilo licenc državam s strani ponudnikov ipd. Država rabi dosti denarja, da bodo lahko uresničili vizijo in realizirali velike projekte.

GregiB ::
rudarjenje pa obdavčeno 25% od vrednosti ob nastanku kovancev.So pri tem upoštevani (normirani?!) stroški rudarjenja?
https://www.dugout-online.com/ fajna slow pace football mgt igrica

freezby ::
Dokler je za EU bitcoin valuta, to ostaja neobdavčeno kot je tudi neobdavčeno trgovanje s fiat valutami. Ko se bo to spremenilo, bo dovolj prahu, da se stvari umakne, proda itd ...
Lahko bi te Furs lovil, če bi ugotovil, da si aktivni dnevni trgovec, ki se s tem ukvarja in preživlja kot dejavnostjo. (primer: si brez službe, brez drugih premoženjskih prihodkov, iz borz bi pa pritekali tisoči za vsakdanje življenje, potem je nekako logično). Če pa imaš res zajetne profite (ne samo par tisočakov) pa si nabrž dovolj notri, da večji del itak hodlaš.
Lahko bi te Furs lovil, če bi ugotovil, da si aktivni dnevni trgovec, ki se s tem ukvarja in preživlja kot dejavnostjo. (primer: si brez službe, brez drugih premoženjskih prihodkov, iz borz bi pa pritekali tisoči za vsakdanje življenje, potem je nekako logično). Če pa imaš res zajetne profite (ne samo par tisočakov) pa si nabrž dovolj notri, da večji del itak hodlaš.

Tarzan ::
Ampak važen je vrstni red, najprej bo šlo v eno, potem pa v drugo. Vmes bodo pa korekcije.

oh, kakšna zagrenjenost...![]()
Ok, vidim, da ne upaš napovedat. Saj te razumem - če zajebeš, ne boš izpadel frajer.
Naslednji fibonacci je na 20-22k.

Ja ja, vprašanje je ali bo šlo zdajle gor ali dol. Tip hoče zaslužit - pomagaj mu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()

K0l1br1 ::
Kar naredi, bo v redu. Če pade, bo šlo splet gor, če zraste ima dobiček, če ga bo vnovčil, predenj bo šlo spet dol.

D3m0r4l1z3d ::
Win win
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

Qcube ::
Če samo kupuješ in prodajaš po občutku, you are gonna have bad time. Plan mora bit, pa po fibonacciju ali čungalungi, važno da je plan, za vhod in izhod.

chavlji ::
http://anon-reveals.eu-central-1.elasti...
WikiLeaks has found a way to connect to main server completely anonymously.
What main server ???
To be able to earn, you need to deposit $250 into you brokers account.
Good luck!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: chavlji ()

Uporabnik ::

jst mislim da bomo v tem balonu dosegli 1 biljon skupnega marketkapa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()

jype ::
Ja ja, vprašanje je ali bo šlo zdajle gor ali dol. Tip hoče zaslužit - pomagaj mu.Sem že hotu napisat, da se mi niti sanja ne, zdaj pa vidim, da je šlo gor, tako da lahko napišem, da pred pol ure bo zagotovo šlo gor.
No, zdej je šlo pa dol! Sem vam reku, da bo tko!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

gruntfürmich je izjavil:
Ti fantaziraš o balonih od $2200/BTC naprej...
A si ne zdiš že sam sebi neumen?

kje je zdaj slotechar?

D3m0r4l1z3d je izjavil:
kje je zdaj slotechar?Uči se, kako na instagram dat fotografije svoje nove jahte.

hehe, kdo bi si mislil, da bo toliko Slovencev oziroma ST community membersov ratalo bogatašev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: D3m0r4l1z3d ()

freezby ::
Bolinger bands se močno ožajo, torej ali strmo gor ali pa strmo dol. Sam bi stavil na gor, a se ne bi branil niti padca pod 12k$, saj čaka fiat.
Pa zadnje tedne se me res drži smola. Bitfinex spet prestavil za en dan dvig litcoina. Kao, da mi je 2FA token potekel. In potem je druga priložnost čez 24 ur. J** m** Zdaj ratujem že mal živčen. Mimogrede: od Bitstampa razen avtomatskega potrdila o sprejemu ticketa nič od nič. A mislite, da Kodrič še uporablja tisti mail iz prejšnje strani?
Pa zadnje tedne se me res drži smola. Bitfinex spet prestavil za en dan dvig litcoina. Kao, da mi je 2FA token potekel. In potem je druga priložnost čez 24 ur. J** m** Zdaj ratujem že mal živčen. Mimogrede: od Bitstampa razen avtomatskega potrdila o sprejemu ticketa nič od nič. A mislite, da Kodrič še uporablja tisti mail iz prejšnje strani?

Tu v ulici mam 4 komade, ki so nesli več kot milijon čistega, res bolano. Zgleda, da tudi drugje ni taka redkost.

jst VEM da sem veliko pametnejši kot večina tukaj, predvsem pa od tebe...gruntfürmich je izjavil:

gruntfürmich je izjavil:
jst VEM da sem veliko pametnejši kot večina tukaj, predvsem pa od tebe...A zato se vse tvoje napovedi vedno izkažejo za napačne?
Ne ženi si k srcu, tudi nihče od nas ne zna napovedovati prihodnosti trgov.

Prej mi je ravno en mojster napisal da je vzel ven pri 16.500. Prej je bil vodovodar, od danes naprej je penzionist.

Prhovo ::
druzba zakaj se včasih fee-ji višji ali pa nizji...učasih pobasejo 10e na majhno transakcijo50e

gruntfürmich je izjavil:
jst VEM da sem veliko pametnejši kot večina tukaj, predvsem pa od tebe...gruntfürmich je izjavil:
Na uradnem testu IQ prek 150. Ne vem no... kaj dosti veliko ne moreš bit pametnejši.

chavlji ::
A ni škoda, da bo toliko pametnih ljudi čez noč milijonarjev in bodo postali nekoristni penzjonisti? Pa take izzume bi lahko dali družbi...

Če se bo zadeva dejansko prijela in se bo šlo v wide adoption, potem bo dovolj imet 1-2 BTCja... že to bo penzija.

kingsix ::
zakaj pa bi nekdo kljub milijonom šel v penzijo in postal popolnoma družbeno nekoristen?
Da posedaš na kavču ne rabiš bit milijonar.
Da posedaš na kavču ne rabiš bit milijonar.