» »

debata o Bitcoinu

debata o Bitcoinu

Temo vidijo: vsi
««
154 / 270
»»

dronyx ::

Eno neumno vprašanje...te "borze", ki "hranijo" kripto valute imetnikov pri sebi in niso "podprle" bitcoin cash-a...lahko oni sami potem to kot borza unovčijo za svoj račun? To se mi zdi vsaj na prvi pogled dober biznis...

slodreamer ::

Mato989 ::

dronyx je izjavil:

Eno neumno vprašanje...te "borze", ki "hranijo" kripto valute imetnikov pri sebi in niso "podprle" bitcoin cash-a...lahko oni sami potem to kot borza unovčijo za svoj račun? To se mi zdi vsaj na prvi pogled dober biznis...

Jap, ker imajo oni tvoj privatni ključ :P

MrStein ::

V bistvu to ni tvoj privatni ključ, ampak njihov.
Tako kot trezor banke. Banka ima ključ, ti ne.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

bbf ::

..in sledi spoznanje, da je vse kar je hranjeno na borzah, unovčljivo mimo "lastnikove" volje.. Ne nujno po volji upraviteljev borze; kar FBI vprašte, kam grejo kojni.

bulplux ::

Ampak tale pump na Bittrex je pa divji... Trenutno je 1 BitcoinCash že več kot 0,4 BTC-ja...
Hold je bila odlična ideja čeprav me pa zdaj že srbijo prsti da bi ob tej ceni prodal.

Baja ::

če jih nimaš že na borzi bo bolj težko. zgleda da že ene 12h ni nobenega novega bloka.

naključje al so si jih btc minerji malo privoščli?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Baja ()

gruntfürmich ::

upam da niste kupovali bcc po 800$ ampak prodajali, čeprav nikoli ne veš...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

Meni je všeč logo od Bitcoin Cash. :D Tak znan deluje>:D

gruntfürmich je izjavil:

upam da niste kupovali bcc po 800$ ampak prodajali, čeprav nikoli ne veš...

Mogoče bo kmalu čas za nakup. Gre kar precej dol:D

malossi2 ::

Eno pomoč bi prosil. Imam bcc v namizni denarnici in bi ga rad poslal na Kraken. A se to sploh da narediti trenutno? Ker na Kraknu ne najdem nikjer te opcije pod deposit...

amacar ::

Na kraken ne, ker še ne podpirajo nakazil BCH. Na hitBTC se menda da, so pa bloki redki (5 menda samo danes), tako da se boš v vsakem primeru načakal, da gre transakcija skozi.

sumi666 ::

Kaki so obeti za BTH verjetno slabi ... sam folk jih je kupoval po kar visoki ceni na koncu so mislili da bo prišel do 1000 evr ... :S

eh precej nepredvidljivo kot vse ostalo. komot sedaj whalei akumulirajo in bodo jutri spet pumpnili tja do 800 ali čez.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Sam ni mi jasno BTH je nastal iz nič iz zraka vrednost dons krepoko čez 500 evrov ... ko bo folk začel ven denar jemati bojo menjalnice v totalnem minusu ... pa tudi market cap je zrasel konkretno , ampak pravega denarja ni bilo vloženega v to ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sumi666 ()

sumi666 je izjavil:

Sam ni mi jasno BTH je nastal iz nič iz zraka vrednost dons krepoko čez 500 evrov ... ko bo folk začel ven denar jemati bojo menjalnice v totalnem minusu ... pa tudi market cap je zrasel konkretno , ampak pravega denarja ni bilo vloženega v to ...

Vsak trade je provizija... na milijone jih je v minusu :)

amacar ::

Na bittrexu je sel preko 1000€, 0.485btc.

zadeva se zna vsut v podn ko bo priteklo gor večina bcc ki jih bo folk želel prodati...

mah jaz predtem voham še kakšen pump. tja pri 200 bom kupil enih par.

perci ::

izgleda boš kmalu kupil...

pa bo šlo tistih tvojih 600 EUR :)

malossi2 ::

amacar je izjavil:

Na kraken ne, ker še ne podpirajo nakazil BCH. Na hitBTC se menda da, so pa bloki redki (5 menda samo danes), tako da se boš v vsakem primeru načakal, da gre transakcija skozi.

Hvala, se mi je zdelo, pa sem mislil, da sem kaj spregledal...

perci je izjavil:

:))

perci je izjavil:

only time will tell :D

Red_Mamba ::

poloniex down :'(
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg

Vazelin je izjavil:

perci je izjavil:

only time will tell :D

True, true.

Red_Mamba je izjavil:

Da ne bo spet kakšno "nenapovedano vzdrževanje" kot je bilo pri btc-e>:D

kakob ::

Red_Mamba je izjavil:

Rumors of Insolvency Circulate Among Users of Bitcoin Exchange Poloniex, Support Slow
https://cointelegraph.com/news/rumors-o...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kakob ()

kakob je izjavil:

Red_Mamba je izjavil:

Rumors of Insolvency Circulate Among Users of Bitcoin Exchange Poloniex, Support Slow
https://cointelegraph.com/news/rumors-o...

sem uspel vsaj ETC preneset na paper wallet.
se vedno je pa polovico vseh altcoinov gor

Uf keri pump BCH ponovno:D:))

dobr, tole je že mal brezveze, če zraste za manj kot 30% :)

A. Smith ::

Vsaj do takrat naj ceno zdrži, da bo začel Kraken BCH sprejemat... prodam TAKOJ :-)
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

A. Smith je izjavil:

Vsaj do takrat naj ceno zdrži, da bo začel Kraken BCH sprejemat... prodam TAKOJ :-)

Do takrat bo cena nula:D

A. Smith ::

Vazelin je izjavil:

A. Smith je izjavil:

Do takrat bo cena nula:D

Tragično, resnično :'(
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Hmm se market malo v rdečo nagiba?
Predatorji že predolgo čakamo, da pridemo do cheap altov>:D

Vazelin je izjavil:

Hmm se market malo v rdečo nagiba?
Predatorji že predolgo čakamo, da pridemo do cheap altov>:D

Dvomim :)

kakob je izjavil:

V času dih jemajoče kripto histerije, ki se težko primerja s čemerkoli v zgodovini (razen mogoče famozni tulipani), kripto borza insolventna!? Kako za vraga je pa to možno? Kaj so pozabili provizije za transakcije računat?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

dronyx je izjavil:

kakob je izjavil:

V času dih jemajoče kripto histerije, ki se težko primerja s čemerkoli v zgodovini (razen mogoče famozni tulipani), kripto borza insolventna!? Kako za vraga je pa to možno? Kaj so pozabili provizije za transakcije računat?

Ni ne prva ne zadnja!

4T4T4O ::

Kaj mogoče kdo dela kakšne tehnične analize teh valut, al je vse naključno....

dronyx je izjavil:

kakob je izjavil:

niso insolventni. Cold ETH wallet ima se vedno skoraj 4 miljone kovancev.

mat xxl ::

Kako pa lahko podjetje v Rs kupi BCC BitcoinCash in kako fizična oseba, sedaj, ko se ne trguje povsod.

Na krakenu jih lahko kupiš tam sem jih jaz tudi prodal ....

freezby ::

Bitcoin končno prebil mejo 3.000 dolarjev, dotaknil se že tudi 3.200. Ali je raketa vzletela? Tisti vikend 15. in 16. julija nakupil čisto premalo, ko je padlo pod 2.000 USD.

freezby je izjavil:

Bitcoin končno prebil mejo 3.000 dolarjev, dotaknil se že tudi 3.200. Ali je raketa vzletela? Tisti vikend 15. in 16. julija nakupil čisto premalo, ko je padlo pod 2.000 USD.

Power to the People! Konec je z ECB in FED. Njihovo printanje denarja ni nič v primerjavi z bitcoini, kjer iz enega nastaneta dva in je vse skupaj še precej več vredno. Ljudje bodo tako kot za časa Jugoslavije takoj ko dobijo plačo vse konvertirali v bitcoine.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Samuel ::

dronyx je izjavil:

freezby je izjavil:

Power to the People! Konec je z ECB in FED. Njihovo printanje denarja ni nič v primerjavi z bitcoini, kjer iz enega nastaneta dva in je vse skupaj še precej več vredno. Ljudje bodo tako kot za časa Jugoslavije takoj ko dobijo plačo vse konvertirali v bitcoine.

kar porini svojo glavo še globje v pesek
If you notice this notice, you will notice that this notice is
noticably not worth noticing.

dronyx je izjavil:

freezby je izjavil:

saj razumemo tvoj sarkazem, ampak tole se je že dogajalo. google venezuela bitcoin ;)

kingsix ::

Glede Venezuele je bila stvar kar precej napihnjena z strani raznih kripto novic.
Promet v Venezueli z BTC je bil na višku tam 1.3 milijona $ tedensko - ja tedensko.
Ovira je tudi to, da ima možnost dostopa do interneta le cca 60% ljudi.

Sicer je pa tam elektrika skoraj zastonj, zminaš lahko dejansko za 1k $ kripto, elektrike pa plačaš 10$. Seveda te pa ne smejo dobit, da minaš...te lahko zaprejo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

možno pa je tudi, da so pac videli priloznost za ohraniti vrednost in se kaj zasluziti, glede na to, da se je to dogajalo spomladi.

kakorkoli, napihnjeno ali ne, če je v zgodbi vsaj zrno resnice, se mi zdi zanimivo, da so se ljudje zatekli v bitcoin in ne v usd ali kako njim bliznjo stabilno valuto.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Baja ()

neverjetno. 3k...
pretapljanje zastonj bcc v vse ostalo je očitno obrodilo sadove.

Zgodovina sprememb…

MacLeod ::

Zjutraj okoli 4 je letelo navzgor je kakšna posebna novica. Ponavadi je za vikend stalo ali padalo.
««
154 / 270
»»