Forum » Kriptovalute in blockchain » debata o Bitcoinu
debata o Bitcoinu
Temo vidijo: vsi
Bojan xxxx ::
Se strinjanm. Mislim, da bo šlo kmalu malo pod prejšnji minimum.
Edit: poslal post - in post se je zapisal 2x. Popravim drugega, spremeni se tudi prvi. Čudno.
Edit: poslal post - in post se je zapisal 2x. Popravim drugega, spremeni se tudi prvi. Čudno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bojan xxxx ()
mihco ::
Bojan xxxx je izjavil:
Se podpišem pod to. Mislim da bo šlo malenkost pod prejšnji minimum.
prejsnji minimum? 0,00001$? Nizja je bila cena nazadnje pred letom dni.
Pred tocno enim letom se je zacel famozni mehur/cek iz 85$ na 1100$
gruntfürmich ::
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Duncaneo ::
StarMafijec je izjavil:
Sam sem prodajal tja do 320 usd navzdo, kupovati sem pričel pri 300 in manj. Žal nisem dovolj kupil, tako imam zdaj manj BTC kot prej.
Sem nekje na podobnem, zamudil vlak navzgor zdaj pa v jok pa na drevo. Najslabše je, da v takih primerih gubiš ko pada, če prodaš pa še ko gre navzgor.
Eni so pa pobrali lepe vsote, če so ujeli pravi val.
Lotirdo ::
Fantje stvar je takšna, do konc tega tedna bo zadeva padla pomoje nekje do 260, 270 $ petek/sobota, razen , če se zamakne kaj... pol pa nazaj gor med 300-350. Ali pa celo še dlje, Pol pa spet dol, do naslednjega leta pričakujem strašanski padec pod 100, morda celo še nižje, vsekakor upam, da ne pod nič te zadeva propade, zdaj v tem trenutno je težko rečt. In tedaj se splača investirat denar v to zadevo. Zna kasneje spet strašansko gor... Ker vse delnice, pa te zadeve imajo znotraj v sistemu račune, in vse to dela sistem sam, in ta stvar in grafi, se dajo celo zračunat. Zato ne verjet vsega kaj rečejo po Tvju, zakaj je šlo nekaj gor, zakaj dol. To sistem sam določi.
Fantje stvar je takšna, do konc tega tedna bo zadeva padla pomoje nekje do 260, 270 $ petek/sobota, razen , če se zamakne kaj... pol pa nazaj gor med 300-350. Ali pa celo še dlje, Pol pa spet dol, do naslednjega leta pričakujem strašanski padec pod 100, morda celo še nižje, vsekakor upam, da ne pod nič te zadeva propade, zdaj v tem trenutno je težko rečt. In tedaj se splača investirat denar v to zadevo. Zna kasneje spet strašansko gor... Ker vse delnice, pa te zadeve imajo znotraj v sistemu račune, in vse to dela sistem sam, in ta stvar in grafi, se dajo celo zračunat. Zato ne verjet vsega kaj rečejo po Tvju, zakaj je šlo nekaj gor, zakaj dol. To sistem sam določi.
za dobro teme in vseh nas te prosim da se takih psihopatij v prihodnje vzdržuješ.
StarMafijec je izjavil:
Sam sem prodajal tja do 320 usd navzdo, kupovati sem pričel pri 300 in manj. Žal nisem dovolj kupil, tako imam zdaj manj BTC kot prej.
Sem nekje na podobnem, zamudil vlak navzgor zdaj pa v jok pa na drevo. Najslabše je, da v takih primerih gubiš ko pada, če prodaš pa še ko gre navzgor.
Eni so pa pobrali lepe vsote, če so ujeli pravi val.
vidim da znate dobro plemenitit denar.
no, mislim da bo še padlo pod 300. tko da takrat nadoknadite zamujeno. (in verjetno upate da tokrat pa bom imel prav.)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
saljivec :) ...res argumentirana analiza trga.
Roadkill ::
Pač še en trol, ki je kreiral account zato, da gluposti piše.
Gotovo se sam sebi zdi genialno smešen.
Gotovo se sam sebi zdi genialno smešen.
Ü
fantje, to pa ni več smešno. na 266 imam nastavljen buy...
lotirdo genialac, a sistem predvideva znižanje na 266 v doglednem času?
lotirdo genialac, a sistem predvideva znižanje na 266 v doglednem času?
Smurf ::
Razmislam, da bi po 1 letu ponovno vlozil malce vecji znesek. Katero stran se trenutno priporoca? Pred letom smo to poceli z bitstampom, je to se zmeraj aktualno?
Loocas ::
a to si prišu povedat ljudem, ki so v Bitcoinih skoraj od samega začtka? Ata. Misliš, da smo tukaj sami muloti stari 15 let, komedijant? Danes smo prišli do 395, kar je kar nekaj več od tvojih 300-350.
Matev - najslabši troll vseh časov
Lotirdo ::
Loocas, moja izjava morda res ni bila posrečena bi moral malo drugače zapisat, študeje so kazale tako, saj so v tem sistemi vneseni računi in sprirale, al kako misliš, da se graf spreminja, kdo ga spreminja, je že vnaprej naštelano in eni to lahko zračunajo, do 95% natačno do kod bo kam šlo, in kje so kritične meje, da lahko zabije gor, ali dol... Ja, nisem pa omenil tega, da je bila kritična meja 340-50, če bi se ta meja zdržala, bi začelo padat, in pol je bilo vprašanje, če gre preko, zna zabit gor in to gre pol v šusu, tudi za 100 $ je mogoče, bo pa zagotovo padlo dol, za zdaj kaže, da se je točka pomaknila za kar 2 meseca. Pač na dolgi rok. Dol bo zagotovo šlo. In s svojim komentarjem nisem želel nič vplivat na nikoga, kaj šele kaj napizdavat, ampak, glede na to, da si že nekaj časav tem, bi te stvari lahko vedel.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Roadkill ()
na kratko, da ne zgubljaš preveč časa, govoriš o tehnični analizi:
Technical analysis @ Wikipedia
, ki je seveda lahko preklemansko zavajajoča. Ceno seveda v veliki meri vedno poganjajo novice (pozitivne in negativne).
Technical analysis @ Wikipedia
, ki je seveda lahko preklemansko zavajajoča. Ceno seveda v veliki meri vedno poganjajo novice (pozitivne in negativne).
dreta ::
čakate z nakupom ali ste hitro skočili na vlak?
Machete ::
Pa saj je vseeno kdaj kupiš pri zneskih do par btcjev. Kupi ko imaš keš in to je to. Itak maš 50% da gre gor in lih tolk da gre dol. Vse je ugibanje in nevem cemu se sekirate kdaj kupit. Če imaš na dolgi rok je vseen klinc al daš 200 al pa 400 za btc.. Imo. Če računaš da se zadeva v prihodnosti obnese potem te male razlike nimajo veze. Če gre pa na nulo je pa vseeno al pušiš 200 al pa jurja, ker če kupuješ btc tega denarja ne misliš nikoli več pogrešat..
Smilee ::
Trenutno je tolk enih moznih scenarijev, da kr glava pece.
Zadeva lahk pade na 215$ kot kazejo neke analize kot bottom tega cikla, lahk pade pod 300 in se ustav okol 275, da nrdi double bottom al pa, da gremo od tu dalje gor.
Pomojsta prva dva scenarija najbol mozna. Klapa se ni prevec zapanicarla in bo treba testirat 275 spet.
Zadeva lahk pade na 215$ kot kazejo neke analize kot bottom tega cikla, lahk pade pod 300 in se ustav okol 275, da nrdi double bottom al pa, da gremo od tu dalje gor.
Pomojsta prva dva scenarija najbol mozna. Klapa se ni prevec zapanicarla in bo treba testirat 275 spet.
Buggy ::
vazno da se ob tem cirkusu vsi zabavamo...ze to nekaj steje. Na nacin ko stvar raste in lovis luknje, ko ljudje panicarijo in skacejo ven, se posebej pa, ko je na netu polno nekih kvazi analiiz
Jaz razmisljam investirat ves moj depozit ki sem ga imel za varno nalozbo, na dolgi rok pretvorit v BTC
Jaz razmisljam investirat ves moj depozit ki sem ga imel za varno nalozbo, na dolgi rok pretvorit v BTC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Če imaš na dolgi rok je vseen klinc al daš 200 al pa 400 za btc.. Imo.
ravno na dolgi rok je važno koliko jih kupiš. ko bodo vredni 10k€+ bo prekleto važno če si zdaj kupil enega ali dva.
StarMafijec ::
Noro, jst sem si jih nagrabil, ko so bili vredni med 10 in 16 usd, heh, prodal sem jih pa že vsaj 3/4. Noro.
razsipnež. jst sem jih kupoval po 5€...
jest10 ::
gruntfürmich je izjavil:
Če imaš na dolgi rok je vseen klinc al daš 200 al pa 400 za btc.. Imo.
ravno na dolgi rok je važno koliko jih kupiš. ko bodo vredni 10k€+ bo prekleto važno če si zdaj kupil enega ali dva.
Torej kako se tvoje bluzenje o 10k€+ razlikuje od zapisov o padcu pod 200€, po katerih stalno pluvaš
ne razumem vprašanja. je to sploh uprašanje?
Zgodovina sprememb…
Vikking ::
A je kdo opazu na bitstampu ponudbo, za skoraj 3.000BTC-jev pri ceni 360,69$. Vredna čez miljonček $.
psickolog ::
A je kdo opazu na bitstampu ponudbo, za skoraj 3.000BTC-jev pri ceni 360,69$. Vredna čez miljonček $.
nisi opazil 30000BTC pri 300$ le par dni nazaj?
Pri 300 je bil sell wall, pri 360,69 pa buy wall. Sicer pa hvala za koristno informacijo, vendar zjutraj tega walla ni bilo več. :=)
ker se ni spustilo pod 270 in skos raste sem dal sedaj za kupit; nekako preverja mejo 400$ in po moje se bo navzgor odlepilo, kot je bilo že nakazano z 417.
kaj menite: preverja streho ali dno?
tisti sell-i pa so se morda že tudi iztrošili, in u kolikor ni bilo dosti buy-ev (jih ni nekam drastično videti), bo šla cena navzgor...
kaj menite: preverja streho ali dno?
tisti sell-i pa so se morda že tudi iztrošili, in u kolikor ni bilo dosti buy-ev (jih ni nekam drastično videti), bo šla cena navzgor...
Zgodovina sprememb…
mogoče zna to kaj pomagat:
https://www.tradingview.com/v/YDhHqWUc/
https://www.tradingview.com/v/YDhHqWUc/
super analize!
thx
thx
Realnost je da nihče ne upa trditi, oziroma niti ne ve kam bo šlo. (tisti ki vsaj malo vejo pa ne povejo nikomur)
Zdaj je spet v takem položaju da bo šlo ali dol ali gor...
Zdaj je spet v takem položaju da bo šlo ali dol ali gor...
(tisti ki vsaj malo vejo pa ne povejo nikomur)
ja, to je pomembna informacija...
Go-ahead ::
Ali je mogoče brez prevelikih akrobacij z denarjem na PAy pal računu kupiti kakšen Bitcoin. Izredno bi bil vesel kakšnega kratkega how to.
Roadkill ::
https://en.bitcoin.it/wiki/Faq#Can_I_bu...
Kratek odgovor: Ne.
Paypal zaenkrat ne odobrava Bitcoina. Se pa to zna v naslednjih mesecih precej spremenit.
Kratek odgovor: Ne.
Paypal zaenkrat ne odobrava Bitcoina. Se pa to zna v naslednjih mesecih precej spremenit.
Ü
Machete ::
Da se ja seveda, samo si kar ob visoko provizijo.
Ampak če je to nekaj malega denarja in za firbec je itak vseeno.
Tule se registriraš: https://www.virwox.com/
Kupiš SLL (Linden Dollar - iz Second life) z paypalom in jih zamenjaš za BTC. Withdrawasš BTC in je to to.
Je pa dnevno omejena količina nakupov. In za novince neka mesečna kvota ca 150€.
Pa ni čisto instantno, ampak zna trajat kak dan da ti verificirajo Paypal transakcijo.
Si pa kot rečeno ob ca 15-20%.
Ampak če je to nekaj malega denarja in za firbec je itak vseeno.
Tule se registriraš: https://www.virwox.com/
Kupiš SLL (Linden Dollar - iz Second life) z paypalom in jih zamenjaš za BTC. Withdrawasš BTC in je to to.
Je pa dnevno omejena količina nakupov. In za novince neka mesečna kvota ca 150€.
Pa ni čisto instantno, ampak zna trajat kak dan da ti verificirajo Paypal transakcijo.
Si pa kot rečeno ob ca 15-20%.
Po moje je najboljše in¸tudi najbolj legalno kupiti BTC preko Bitstampa, ti pa vzamejo 0,5% provizije. Potem ga pa lahko pošlješ kamorkoli želiš.
Ali je mogoče brez prevelikih akrobacij z denarjem na PAy pal računu kupiti kakšen Bitcoin. Izredno bi bil vesel kakšnega kratkega how to.
Pa še prek Kraken bi šlo. Imaš pa seveda še veliko drugih opcij, preko paypala edino nekomu, ki ti ga bo BTC poslal. Vse je odvisno kaj želiš.
Če ti kaj pomaga moje mnenje. Odgovor na vprašanje, ti je pa že napisal Roadkill.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Duncaneo ()
itq.
ne ponovit napake!!
ne ponovit napake!!
Tilen ::
Koliko imate profita v zadnjem letu od trgovanja? Več kot 5 eur na uro, če ves čas seštejete, ki ga za to porabite? Gruntfürmich, StarMafijec, itd.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e