» »

debata o Bitcoinu

debata o Bitcoinu

Temo vidijo: vsi
««
68 / 270
»»

kanida ::

No evo za minutko je začelo pravilno kazati zdaj pa spet 48-52 ;(

Pa še evo kode od moje bat datoteke

cgminer --scrypt -o stratum+tcp://stratum-poolnakateremminam -u username.w -p geslo -I 13

Vikking je izjavil:

Ni nujno, da bo boljši pool več kazal, žal je odvisno od preveč faktorjev, ne samo do pool-a mapa tudi od kovanca do kovanca, trenutne težavnosti, hitrosti blokov....
Ne oziraj se na grafični prikaz.

Se pravi da ni važno kolikor bo pool kazal ampak s koliko bo moja grafična delovala?
Ker si bi kupil opremo za 1300 evrov in nebi rad riskiral da bi mi štelo samo četrtino vrednosti....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kanida ()

jest10 ::

Se pravi da ni važno kolikor bo pool kazal ampak s koliko bo moja grafična delovala?

Važno je kaj kaže pool, saj glede na to dobiš izplačilo.
Moreš pa vedeti kaj dejansko pool kaže

Aha a poznate morda kakšne zelo dobre poole da bi mi pravilno kazalo za valute BTC in Doge :)
Pa še dodajam sliko od poola če vam morda kaj pove o blockih in podobnih stvari

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kanida ()

Vikking ::

Še enkrat ponavljam (ne glej grafične statistke na DASHBORD), glej raje statistiko POOL in ROUND. POOL (splošna statistika + prispevanih shares) in ROUND (prikazuje statistiko za vsak blok, ter % koliko dobiš in kako obračunava pool %

EST. SHARES je za pool kako dober je, kar pomemben podatek. okoli 100% je super. Karkoli gre precej več kot čez 100% ni najboljše. Primerjaš z drugimi pool-i, kako jim kaj nese ta %. Lahko si na dobrem tudi če gre čez 500% (ravno zaradi težavnosti).

Tukaj pa govorima o 1.500 težavnosti kar je hudo, in tukaj je variacija prikazanih podatkov ogromna. Ker pool lahko en blok najde v petih minutah, drugega pa v 10urah.
Tako bodo prikazani podatki vedno enormno različni in ti nikoli ne bo nič jasno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vikking ()

No tale na katerem sem jaz ima preko 260 procentov se pravi da bi ga moral zamenjati?

Nevem, ne miniram doge-a. Kako kaj kaže drugim pool-om? primerjaj, tukaj govorima o izredni visoki težavnosti. Kot sem napisal je težavnost tako visoka, da ima lahko pool srečo in najde dva v 1 uri, naslednjega pa ne najde cel dan. Dokler ga ne najde se share-i seštevajo in ko pride čez količino share-ov na blok, si čez 100% dokler pool ne najde bloka in poračuna.

_Hammer_ ::

11.2.2014 19:00
"Bitstamp's exchange software is extremely cautious concerning Bitcoin transactions. Currently it has suspended processing Bitcoin withdrawals due to inconsistent results reported by our bitcoind wallet, caused by a denial-of-service attack using transaction malleability to temporarily disrupt balance checking. As such, Bitcoin withdrawal processing will be suspended temporarily until a software fix is issued."

krucymucy ::

A zato zdej pada. Navali narode :)

SasoS ::

gruntfürmich je izjavil:

zakaj bi nastavil 1$? a lahko še prideš z bolj butasto ven, prosim?
nastaviš pač instant sell. in zafilaš vse ponudbe do 100$.

BTC-e nima instant sell, kaj pol? Kaj drugega pa je instant sell kot prodaja po taki ceni da prodaš vse? Če ne boš računal, da je to pri $102 pač nastaviš najnižjo ceno s katero se še pripravljen prodat oz. $1 če hočeš da gre vse skozi. Zakaj bi to bilo butasto? Itak borza najprej zapira odprta naročila...

gruntfürmich je izjavil:

kako cena zraste nazaj? ker ni nobenega sella za 100. niti ga ni za 600. ampak vse je več kot 700. kdor hoče kupit bo za 700, dokler folk ne bi spustil malce nižje.
pri tem se seveda predvideva da ni panike, kar se je učiraj definitivno zgodilo; instant sell pač ne bo dosegel panike pri množici, sploh če pogledaš da je večina amerike takrat še spala, eu pa bila na šihtu.
skratka ali se je zgodil nepremišljen sell ali pa naiven poiskus zamajanja trga.

ja ni tako enostavno...vedno imaš nekoga s prehitrimi prsti ki prodaja v paniki. Jasno bo zamudil padec dol, pa bo dal sell na $600 ali $500, ko bo padec že nižje, potem bo pa spet prepočasen ko bo šlo nazaj gor. Če pa ne, jaz bi ob takem spreadu vsaj počakal z nakupom da vidiš kam se cena obrne, ne pa v nakup po $700+...

Jst ::

Vikking je izjavil:

Pozabi na podatke iz pool-a ker lahko izredno varirajo in niso pravi pokazatelj.
Sam prikaz hitrosti v pool-u pa odvisen od mnogih faktorjev.

Ravno obratno je. Pool-a ne zanima, kolikšno hitrost imaš ti, pool zanima samo to, koliko deleža si prispeval. Ponavadi bo na poolu kazalo manjšo vrednost, kot jo kaže cgminer. Na poolu poglej tvoj Accepted Shared in Invalid Shares. Če je Invalid ogromna količina, potem je nekaj narobe. Pojdi na drug pool in tam probaj. Meni recimo give-me-coins.com za rudarjenje LTC skozi obdobje 24ur precej natančno kaže povprečno hitrost. V cgminerju 660-670, g-m-c pa 645 v tem trenutku.

Za mojo 7950, je najbolje, če štartam cgminer brez parametrov, razen thread-concurrency. Kar sem se igral z nastavitvami, sem imel manjši hashrate in tudi manj prispevanega deleža na g-m-c.

Sem pa probal za nekaj dni rudariti DOGe na fast-pool in tam mi je kazalo hashrate od 200 do 1000, odvisno od minute. Popolnoma nestabilno. Na koncu sem sicer dobil 17K DOGe, približno toliko, kot mi je izračunal kalkulator.

Še glede nekaj parametrov:

Queue, Scan-Time and Expiry: All these settings have to do with the work being accepted and givin back to the server. In most cases you will see much less stales and generally better wu/m from setting queue=0 scan-time=1 and expiry=1. Its very difficult to see results from adjusting these settings but best to either set them that way and forget about it or set to stock. Seems to help on multipools more then others.

In ker ne rudarim na multipoolu, je očitno default (za g-m-c) ZAME optimalen.

---

potrebujem eno informacijo namrec rudarim ze nekaj casa
[...]
in me zanima koliko casa traja da zacne kazati koliko btc/ltc si na rudaril

Kje in kaj rudariš?

Na dobrem poolu se pozna takoj. Recimo give-me-coins, za LTC, takoj (pol minute) ko zaženeš cgminer, pokaže neko majhno vrednost (recimo 40kH/s). Kot sem prej povedal, pa Average skozi 24ur kaže precej podobno, kot cgminer.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

dottor ::

Jaz si ne morem poslat BTCje na Cryptsy. Ves znesek je na voljo za porabit, ampak ko vtipkam celotek znesek napiše napako da ni mogoče poslat. Kdo ve zakaj?

EDIT: pozabu sem na fee
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dottor ()

Jst: Skozi govorim da se ne ozirat na tisto grafično kozlarijo na prvi strani (DASHBOARD tisti polkrog) ki je popolnoma netočen in izkrivljen, ter osveževan različno in ni nikoli pravi pokazatelj stanja.

Tisto ko govoriš o shares pa sem povedal, važni so podatki v pool-u pod statistikama POOL in ROUND. Tam pa vse piše tudi tiste pomembne stvari, ki jih ti naštevaš.

jest10 ::

Vikking je izjavil:

Jst: Skozi govorim da se ne ozirat na tisto grafično kozlarijo na prvi strani (DASHBOARD tisti polkrog) ki je popolnoma netočen in izkrivljen, ter osveževan različno in ni nikoli pravi pokazatelj stanja.

V bistvu ni prav nič netočen in izkrivljen. Računa ti glede na povprečje tvojih prispevkov v določenem času in je dober pokazatelj, kako efektivno je izrabljena tvoja grafična.

Se ne strinjam.

>kako efektivno je izrabljena tvoja grafična / koliko tvojega dela sprejme pool.

AglioAlio ::

če še Bitstamp zajebe je gotovo
http://www.latimes.com/business/hiltzik...

StarMafijec ::

Čak, Bitstamp je ukinil transakcije? To so BTC transakcije ali tudi fiat??

psickolog ::

Samo bitcoin withdrawalov ne obdelujejo, kar je posledica ranljivosti, ki je opisana v najnovejši bitcoin novici. Nakazila na banko, trgovanje in nakazila bitcoinov bi morala delovati.

Matako ::

AglioAlio je izjavil:

če še Bitstamp zajebe je gotovo
http://www.latimes.com/business/hiltzik...

Gotovo bo točno takrat, ko se bodo pragmatični špekulanti naveličali igre in šli drugam. Zato se imenujejo _pragmatični_ - ni nobene ideologije tukaj in vere v "revolucionaren sistem". Nič prej, nič pozneje. Ironično... ampak prej bodo šli, če bo raznih pretresov _manj_, ne več.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

edi123 ::

bi kdo prodal za 200€ vrednosti bitcoina? Lahko plačam skrill,paypal,na roko,TRR?

krucymucy ::

Po kaksni ceni?

edi123 ::

ja tak kot je market + neki % dobiš kcoj.

PM

gruntfürmich ::

haasonline bot je hudo kompliciran...
ne priporočam za neumne (razen če dobite striktna navodila), priporočam pa za kakšne ekonomiste, ki imajo dobro znanje okoli tehnične analize.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

sirov_burek ::

psickolog je izjavil:

Samo bitcoin withdrawalov ne obdelujejo, kar je posledica ranljivosti, ki je opisana v najnovejši bitcoin novici. Nakazila na banko, trgovanje in nakazila bitcoinov bi morala delovati.

ampak a ni pol vse skup rahlo brezveze

mislim če ne moreš pol s temi bitcoini itak ničesar plačat

slovenec_89 ::

sirov_burek ::

ne ne, narobe si zastopil

pravim da je trenutno stanje glupo, ker ne moreš normalno na borzi kupit bitcoinov in pol z njimi plačevat

bbf ::

early adoption stage. sej če si glup klinac, si tud nekoristen in drugim v napoto, zato greš v šolo in med ldi, da te spiljo in zbrusjo. a se kdajpakdaj vseeno opečeš ali pa sfališ pot. kar ne pomen, da je brezveze.

sirov_burek je izjavil:

psickolog je izjavil:

ampak a ni pol vse skup rahlo brezveze

mislim če ne moreš pol s temi bitcoini itak ničesar plačat

Ja, je malo brezveze, ne bo pa to trajalo večno, ampak samo nekaj dni. Je treba vzeti v zakup, da je tehnologija nova. Se da profitirati tudi na tem. Cena je trentno verjetno malo nižja, kot bi bila brez teh problemov. Če bo tole trajalo še nekaj dni, se bo našlo nekaj paničarjev in bo cena še dodatno padla, takrat pa bom z veseljem pokupil malo več btcjev.

ej slovenec, tisti linki so bolj ali manj neuporabni za naš prostor. Večina je s takšnega trga, ki ime nesprejemljive cene za nas. Pa še nekaj: BTCji imajo ta trenutek imaginarno vrednost, to je da je veliko število imetnikov btcjev z navalom ta dva meseca precej zaslužilo in jim ni težko karkoli preplačat. kaj lahko kje kupim? Sam rajši pogledam na coinmap. Vidim, da grem lahko na kosilo in kavo v Ljubljano, si omislim osebnega trenerja, poletim s padalom, grem na tortico, kupim 100% bučno olje, kozmetiko za babe, pico v zagorju, tendo za fotrovo teraso, tablco za wallet/BTC_POI_GPS ..

S to imaginarno vrednostjo btcja sem jaz čisto zadovoljen. Na bitstampu imaginarno vrednost pretvorim v realno in to je to. :D

>haasonline bot je hudo kompliciran

Pravijo, da z default nastavitvami v 24urah, v Simple verziji, zaslužiš okoli 5-15%.

Če imaš pa Advanced verzijo, ki jo dovolj dobro razumeš in če imaš dovolj kapitala za to igro, pa dnevno služiš tudi 25% (AVG teden dni).

Baje je edini trader bot, ki z default (out-of-the-box) nastavitvami služi. Uporabniki ga na veliko hvalijo, vendar moraš imeti vsaj nekaj tisoč EUR namenjenih za trgovanje.

Katero verzijo si pa kupil, Simple ali Advanced?

mislim da sta bota enaka, le da je pri advanced neomejeno botov, tu pa samo 3 - simple.
drugače pa mislim da sta po nastavitvah ista.

kar pa se tiče nastavitev pa je tko; imaš 4 safety, 4 insurance in enih 12 indikatorjev. zdaj pa moraš od teh si jih izbrati vsaj enega, da začne zadeva laufat. kar tako ven bot ne bo začel delat, ker nič ni določeno. so pa same nastavitve za recimo indikatorje nastavljene verjetno dokaj splošno, po splošno sprejetih normah glede tehnične analize. tko da glede teh defolt nastavitev ni kaj oporekat. je pa res da jih lahko več istih dodajaš.
zdaj, če pa si hudo nevešč vseh funkcij (ris, ma, macd, roc, ppo, stocris, mach hist...), potem lahko recimo daš samo kot osnovni parameter razliko v ceni v $$ ali %, in ko se to izvrši potem trejda.
zdaj, res je da novejši ugotovi dober trenutek za začetek, ampak vseeno ker sem imel nekaj denarja učiri gor in sem želel iz tega stanja začeti, so mi dejavniki pokazali da je bilo ok kupiti pri 666$. ker imam nastavljeno poleg drugih tudi razliko cene za 1%, se to noč prodaja ni izvedla (ker bi bil -). in ker so provizije < 0,5% je treba s tem živeti in ne jahati malih nihanj, temveč malce večje.

to pa je samo začetek. orodij za analizo trga je kot že rečeno več kot 10, in če ne veš kaj si z njimi pomagat ti defolt nastavitve nič ne pomagajo, ker se bodo recimo različni parametri tepli ali pa boš zapadel v - in zopet ne bo nič od transakcije. in potem boš zopet recimo pristal na osnovnih 10$ +- ali pa take jajce za pogoje trgovanja.

tko da ja, zanimiva zadeva vsekakor, vendar ne brez malce sreče in predznanja.

Utk ::

to je res kar praviš, vendar zdaj poglej še čez tvoje oči na delnico. ker si mali hlapec, imaš torej kaj od delnice? odločanje o prihodnosti tovarne? prisustvovanje na sestanku? košček tovarne? en stroj? delček zidu? lahko natepavaš tajnico?
nič od tega. lahko samo upaš da bo zrastla in špekuliraš z njo. pa prosiš vse po vrsti da je ne bo treba dokapitalizirati in da se na eni od sej ne odločijo za odstranitev malih delničarjev iz firme.

torej, kakšna je dejanska prednost tvoje delnice neke 'fizične' firme napram kriptovaluti?

Lahko greš na skupščino samo z eno delnico ja. Kje je prednost? V tem, da je neka realna vrednost za to delnico. 99% firm je vrednih več kot 0, veliko več kot polovica jih dela z dobičkom, tudi če ukinejo vso trgovanje z delnicami, še zmeraj imaš vrednost, delež dobička itd. Bitcoin ima vrednost pa samo zato, ker ga še nekdo hoče. Podobno kot tudi Euro, samo da za eurom stoji ene par držav, če še tako zapufanih in bednih. Za bitcoinom ni ničesar.

Utk je izjavil:

Kje je prednost? V tem, da je neka realna vrednost za to delnico.

tolažba za naivne.
čisto nič ti ne pomaga realna stvar za delnico, ko se ti le-ta sesuje v prah. daš za njo 500EUR, danes je vredna še samo 1EUR. resnična zgodba (pa ne samo ena!), ampak si vseeno hepi ker zadaj stoji fizična firma, za razliko od btc.
juhu!

Zgodovina sprememb…

M-XXXX ::

Slučajno kdo ve iz katere strani je možno pošiljanje BTC-ev? Kolegu niti iz denarnice noče poslat.

Utk je izjavil:

to je res kar praviš, vendar zdaj poglej še čez tvoje oči na delnico. ker si mali hlapec, imaš torej kaj od delnice? odločanje o prihodnosti tovarne? prisustvovanje na sestanku? košček tovarne? en stroj? delček zidu? lahko natepavaš tajnico?
nič od tega. lahko samo upaš da bo zrastla in špekuliraš z njo. pa prosiš vse po vrsti da je ne bo treba dokapitalizirati in da se na eni od sej ne odločijo za odstranitev malih delničarjev iz firme.

torej, kakšna je dejanska prednost tvoje delnice neke 'fizične' firme napram kriptovaluti?

Lahko greš na skupščino samo z eno delnico ja. Kje je prednost? V tem, da je neka realna vrednost za to delnico. 99% firm je vrednih več kot 0, veliko več kot polovica jih dela z dobičkom, tudi če ukinejo vso trgovanje z delnicami, še zmeraj imaš vrednost, delež dobička itd. Bitcoin ima vrednost pa samo zato, ker ga še nekdo hoče. Podobno kot tudi Euro, samo da za eurom stoji ene par držav, če še tako zapufanih in bednih. Za bitcoinom ni ničesar.

Saj je delež vrednosti pri "delnica toliko stane, zato, ker jo nekdo hoče", predstavlja večinsko vrednost delnice. Ampak uredu, bomo pač naivnežem pustili, da pametujejo o stvareh, o katerih nimajo pojma.

Naivnež si ti. Zaradi parih nesposobnih slovenskih kvazi "menedžerjev" so naenkrat vsa podjetja na svetu ničvredna. Če imaš mio evrov v Applu, BMW-ju, Mercedesu, vse to je en drekec pekec, manj vredno kot en bitcoin. Naivnež.
Tudi če tvoje delnice od appla noče nihče, za noben denar, kar je čisto nerealno, vseeno boš dobil delež dobička. Ko pade bitcoin, ne dobiš nič. Kot ne bi dobil nič, če ugasne euro, samo da je to nemogoče.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bbf ()

Utk je izjavil:

Naivnež si ti. Zaradi parih nesposobnih slovenskih kvazi "menedžerjev" so naenkrat vsa podjetja na svetu ničvredna. Če imaš mio evrov v Applu, BMW-ju, Mercedesu, vse to je en drekec pekec, manj vredno kot en bitcoin. Naivnež.
Tudi če tvoje delnice od appla noče nihče, za noben denar, kar je čisto nerealno, vseeno boš dobil delež dobička. Ko pade bitcoin, ne dobiš nič. Kot ne bi dobil nič, če ugasne euro, samo da je to nemogoče.

Samo hotel sem ti razložiti, da so tudi delnice napihnjene iz istega razloga, kot je napihnjen bitcoin - zato, ker se gambla, da se bo našel nekdo, ki bo delnice kupil po višji ceni.

In zaradi tega se je zgodil dot-com balon in kriza leta 2008. Da pa ti mešaš Jabolka in marelice in BMW, pa ničesar ne dokazuje, razen tega, da ne veš, o čem govoriš.

Za obrambo svojih tez pa potem vlečeš neke slamnate argumente, da večina podjetij ni vredna nič in podobne bučke.

Sicer pa vam bitcoin haterjem ni potrebno kar naprej smetiti tem o bitcoinu. Naredite svojo temo in tam razglabljajte, zakaj točno je bitcoin tako beden, kot je. NE pa da vsakič, ko mu cena pade ali se najde neka ranljivost, zmagoslavno vpijete : Evo bitcoin bo padel na nulo juhuhu bruhuhu. Za razliko od vas smo mi dobičke že pobrali. Pa preden bo bitcoin umrl , bo preteklo še ogromno vode. A niste videli tistega grafa, ko je med vsakim balončkom obdobje, kjer ljudje na polno vpijejo, kako je bitcoin fake money in podobno? Potem pa pride še večji balon.. :D

Zgodovina sprememb…

Jaz bom isto mislil, ko bo bitcoin rastel in padal. Tudi z raznimi ponzijevimi shemami je marsikdo obogatel, pa to ne pomeni, da delujejo. Sej drugače mislim da bi bila taka valuta načeloma čisto koristna, ampak pri takem nihanju je brezvezna.

deleted ::

Btc v današnjih Financah:
http://www.finance.si/8357048/Bitcoin-o...

Matako ::

Veliko težav s podobo Bitcoina v javnosti izhaja iz neprijetnega spoznanja iste javnosti da ogromno btc prerokov, ki druge tako zelo radi obkladajo z nevednostjo in se arogantno šopirijo s tehničnim vudujem _sami_ ne razumejo osnov. Recimo... razlika med denarjem in dobrino oz. kako smo preko stoletij prišli do denarja kot od dobrin ločenega instrumenta in zakaj je tako težko, da bi bilo nekaj oboje _hkrati_ in delovalo (čeprav ni nemogoče, samo težko).

V osemdesetih smo se te razlike učili na primeru trgovanja z zmrznjenim pomarančnim sokom iz filma Trading places:

Kot džus!

Kot džus!

/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Loocas ::

Matev - najslabši troll vseh časov

pegasus ::

Upam, da moji buy orderji po $135 tokrat pridejo do izvedbe ;)

Utk je izjavil:

Jaz bom isto mislil, ko bo bitcoin rastel in padal. Tudi z raznimi ponzijevimi shemami je marsikdo obogatel, pa to ne pomeni, da delujejo. Sej drugače mislim da bi bila taka valuta načeloma čisto koristna, ampak pri takem nihanju je brezvezna.

Bitcoin preverjeno deluje. Res, da trenutno rabi nek popravek, ampak večino časa deluje točno na tak način, na kakršnega je narejen. To, da bitcoinu cena niha je tako osnovna lastnost, kot je lastnost avtomobila, da se pelje. Ne moreš neke stvari, ki ima določene lastnosti, prisiliti v to, da se bo obnašala na tak način, kot bi ti želel. Obnašala se bo v skladu z matematičnimi in naravnimi zakonitostmi, ne tako, kot bi ti želel.

Matako, podoba bitcoina v javnosti me sploh ne gane. Gane me to, ker haterji ne morete, brez da bi nonstop smetili teme o bitcoinih s facepalm izjavami. Za stvari, katere razlagam, razumevanje razlike med valuto in dobrino niso zahtevane. Bitcoin sicer striktno ne spada v nobeno kategorijo. Če si tako pameten in razumeš, koliko si že naredil profita s tem? Namreč sklepam, da so ti vse te stvari zelo jasne, in da moraš delat nor profit.

Realman ::

Ljudje so bili in bodo vedno nevoščljivi. Dejstvo je, da se da z bitcoini še vedno zaslužiti. V nobenem primeru, pa ne moremo to primerjat z ponzi shemami.
Jaz sem prepričan, da sigurno letos ali drugo leto ne bo vreden 5.000 ali več dolarjev. Razlog, na glavnih borzah, se trguje komaj z cca. 13% vseh bitcoinov.
Kje je pa ostalih 80+ % ??? Stvar je definitivno napihnjena. Samo tudi, lastnikom bitcoinov, ki jih imajo velike količine, ni v interesu da vrednost preveč pade. Če bi ta večina, začela na veliko prodajat, bi vrednost padla in to konkretno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Realman ()

gslo ::

In potem Monitor objavlja na FB, da se "piramida zgleda končno podira". Fuck, to bi pričakoval od 24ur.com, ampak zgleda tudi na Monitorju en in isti človek pokriva novice o Rebeki Dremelj in kriptovalutah. Ni čudno, da jih nihče več ne bere.

Gregor P ::

Sam Monitor ne berem več zaradi tega ker nikoli ne napišejo nič novega (so vedno za časom), ali poglobljenega (če je že staro):8) ... ravno BTC je dober primer za to; oni bi morali poglobljene članke (ne samo novice) o bitcoinu pisati leta 2009 ne pa sedaj (oz. leta potem), ko že vsaka babica napiše blog o tem:| ... ampak verjetno "mi" itak nikoli nismo bili njihova ciljna publika in je moje razburjanje povsem odveč oz. zgrešeno ...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Loocas ::

Matev - najslabši troll vseh časov

morda je resnično čas, da tudi sam monitor odjavim, če huš stresa take debilizme okoli bitcoina... pasivnih trolov pa res ne rabim prebirat. nekoč glasniki prihodnjih tehnologij so postali nazadnjaški pajaci, ki se jim gre samo še za reklame in naklado... žalostno.
««
68 / 270
»»