Forum » Kriptovalute in blockchain » debata o Bitcoinu
debata o Bitcoinu
Temo vidijo: vsi
Nikec3 ::
Vikend je, pa vseeno lepo raste. Slej kot prej mora prit nek padec.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"
doggycoin ::
Vrednost BTC sedaj že 870 USD (bitstanp) oz. 960 USD (mtgox), neusmiljeno raste ob zelo skromnem volumnu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: doggycoin ()
kiFni ::
Ja. ni več tistega prodaj v petek in kupi v nedeljo zvečer. Se zgleda vrača tista počasna rast z vmesnimi padci, kot pred kitajsko.
Loocas ::
Vrednost BTC sedaj že 870 USD (bitstanp) oz. 960 USD (mtgox), neusmiljeno raste ob zelo skromnem volumnu.
V bistvu je volumen precejšen, sploh ne zelo skromen:
Total volume in selected timespan: 159,892 BTC
http://www.bitcoinity.org/markets/list
Matev - najslabši troll vseh časov
Gregor P ::
... skoz se omenja Kitajska, kaj se pa kaj dogaja v Indiji?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
SasoS ::
Zadnjič sem bral, da je en exchange dobil na obisk dacarje, ampak bolj v smislu da jih je zanimalo kaj to je in kako to obdavčit. Komentar zraven je bil, da je to lahko samo dobro, kajti četudi se centralna banka upira, so dacarji precej bolj dovzetni za nove vire financiranja...
psickolog ::
Ja. ni več tistega prodaj v petek in kupi v nedeljo zvečer. Se zgleda vrača tista počasna rast z vmesnimi padci, kot pred kitajsko.
Weekend dip ne pomeni nujno, da je treba v petek prodati in kupiti nazaj šele v nedeljo. Tudi ta teden se je zgodil weekend dip, in sicer iz 810 na 780$. Vendar se je nato trend hitro obrnil.
Se pa včasih zgodi, da ta weekend dip povzroči paniko, in se padanje cene nadaljuje skozi weekend.
V bistvu je volumen precejšen, sploh ne zelo skromen:
Total volume in selected timespan: 159,892 BTC
http://www.bitcoinity.org/markets/list
To pa res ja, sicer sem gledal bitstamp in mtgox 30d grafe volumna na bitcoinity. Kar nizko od božiča dalje.
Tole bo pljusknilo krepko nad 900 USD jutri, bogve kje se namerava ustavit in dropnit, če sploh.
Loocas ::
hm.. zadnje nekaj tednov se nekdo pridno loada, počasi..
Matev - najslabši troll vseh časov
Hehe en kar orenk wall tik po 1000$ na bitstamp:
:)
$999.99 2001.21000000 $2,001,189.99
:)
paliskic ::
Je kdo na slo-techu ki ima lepo število bitcoinov? Ne zanima me točno število, samo tako za firbec in da sem lahko malo fovš. =)
knesz ::
Jaz se igram trenutno z 0,15998214BTC, nakup/prodaja v traderju imam pa nastavljeno 0,7% + provizija, pri okoli 900$ na bitstamp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: knesz ()
a ma kdo še kakšnega iz tistih časoh po nekaj centov ali nekaj dolarjev do 100 recimo?
da ga ni nikoli prodal.
da ga ni nikoli prodal.
-mojster- ::
Lepo gre navzgor vrednost v zadnjih dneh. Danes od jutra pa do zdej je narasla vrednost za 100 USD (11%).
Mam filing da bo šla vrednost Bitcoina krepko prek 5.000 USD v letu 2014, kajti Zynga bo omogočala poslovanje z bitcoin, pol pa so tle še Netflix, ki je precej blizu sprejetja Bitcoinov, pa tudi amazon se omenja. Dobre prispevke glede stanja Bitcoina ima Max Keiser na youtubu poste našli njegova poročila, pa tudi Chris Dunn ima dobre napovedi glede daily trade-ov.
Mam filing da bo šla vrednost Bitcoina krepko prek 5.000 USD v letu 2014, kajti Zynga bo omogočala poslovanje z bitcoin, pol pa so tle še Netflix, ki je precej blizu sprejetja Bitcoinov, pa tudi amazon se omenja. Dobre prispevke glede stanja Bitcoina ima Max Keiser na youtubu poste našli njegova poročila, pa tudi Chris Dunn ima dobre napovedi glede daily trade-ov.
ps...js mam trenutno 1.27 Bitcoina. Kupil pa sem 19.12 dan po enem izmed večjih padcev. Cena za 1 bitcoin je znašala 620 USD.
jype ::
Največ sem jih imel nekaj prek 800, ko so bili vredni... Malce manj kot zdaj.
Ne, ni mi žal, da sem jih razmetal naokrog.
Ne, ni mi žal, da sem jih razmetal naokrog.
innerspace ::
Fak, jaz se sekiram, ce izgubim kak procent od mojega 0,1 kojna, pol se mi pa zavrti ko vidim zgornjo stevilko.
Late, as always.
Late, as always.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4
Jaz sem bil čisto ponesreči dovolj zgodaj, si pa zdaj že lep čas ne upam več trgovati z glavnino, ki je spravljena offline.
Ni nemogoče, da bo, ko jo bom poskušil vnovčiti, vredna manj kot en paket čigumijev.
Ni nemogoče, da bo, ko jo bom poskušil vnovčiti, vredna manj kot en paket čigumijev.
po kaki vrednosti si jih pa kupoval ?
a to je blo uno obdobje 2011 ?..ko so bli po en dolar?
a to je blo uno obdobje 2011 ?..ko so bli po en dolar?
tinee> po kaki vrednosti si jih pa kupoval ?
Od brata sem si poleti 2011 sposodil grafično kartico.
Če ima Loocas prav, potem sem državi dolžan okoli 10 dolarjev.
tinee> pa glavnino si si menda ze nakazal na svoj racun ?
Ne. Razpršil sem jo v investicije izven evrope, ker imam tukaj svoj portfelj že zelo razdelan.
Ne. Razpršil sem jo v investicije izven evrope, ker imam tukaj svoj portfelj že zelo razdelan.
marS ::
Zanima me če si kdo lasti kako faucet stran. Kolko bi lahko prinesla? predvidevam da kaj več kot klikanje na kake oglase?
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
BlackMaX ::
tinee> po kaki vrednosti si jih pa kupoval ?
S čim se pa ukvarjaš (job), če ni problem povedat?
BlackMaX ::
BlackMaX> S čim se pa ukvarjaš (job), če ni problem povedat?
DevOps
Jure torej :)
Jack of all Trades, kako bi upravičil ta naziv :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlackMaX ()
Hehe, pa sem se jaz počutil frajer z 1.5 BTC :D
Se pa veliko bolje rudarijo razni Xcoins ta vikend, ker jim je diff. zelo padel, seveda tudi vredni niso nič proti več vrednemu BTC.
Se pa veliko bolje rudarijo razni Xcoins ta vikend, ker jim je diff. zelo padel, seveda tudi vredni niso nič proti več vrednemu BTC.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: doggycoin ()
BlackMaX> Jure torej :)
Ja, saj tak mam slo-tech handle, samo večina zgleda zna brat samo latinico.
StarMafijec ::
LOL, megleno se spominjam, da mi je ravno jype dejal, da naj ne kupim BTC po 15 USD, češ da je to previsoka (napihnjena vrednost). LOL. Naj rajši počakam, da pade nazaj pod 10.
BlackMaX> Jure torej :)
jaz tekoče berem cirilico. samo mi res ni potegnl
StarMafijec je izjavil:
LOL, megleno se spominjam, da mi je ravno jype dejal, da naj ne kupim BTC po 15 USD, češ da je to previsoka (napihnjena vrednost). LOL. Naj rajši počakam, da pade nazaj pod 10.
zdej veš kdo je pa ga lahko poiščeš
StarMafijec> LOL, megleno se spominjam, da mi je ravno jype dejal, da naj ne kupim BTC po 15 USD, češ da je to previsoka (napihnjena vrednost). LOL. Naj rajši počakam, da pade nazaj pod 10.
Povsem verjetno. Zdaj se ti splača kupovat, ker bo vrednost samo še rastla, nikoli več ne bo padla.
Povsem verjetno. Zdaj se ti splača kupovat, ker bo vrednost samo še rastla, nikoli več ne bo padla.
Nikec3 ::
Jaz jih imam še malce več kot 200.
Vsaka čast.
Od kod to sklepaš? Ker so vseeno kar močne napovedi (nikoli več ne bo padla).
@WarpedOne o Elonu Musku:
singular ::
Nima kristalne krogle, ma pa verjetno nekaj realnih šans da bo njegova trditev držala. Vprašanje je če bi si upal stavit tistih njegovih 200 btc na rečeno - put it where your mouth is varianta :)
umexteacher ::
Argument?
(Karkoli se zasluži s špekuliranjem je kakec napram imeti nekje "menjalnico" npr. bitstamp :-)
(Karkoli se zasluži s špekuliranjem je kakec napram imeti nekje "menjalnico" npr. bitstamp :-)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: umexteacher ()
Nikec3> Od kod to sklepaš? Ker so vseeno kar močne napovedi (nikoli več ne bo padla).
Nikoli, kadar napovedujem prihodnost na finančnih trgih, ne sklepam.
singular> ma pa verjetno nekaj realnih šans da bo njegova trditev držala.
Verjetnost je vsekakor večja od nič, a ne bistveno.
Nikoli, kadar napovedujem prihodnost na finančnih trgih, ne sklepam.
singular> ma pa verjetno nekaj realnih šans da bo njegova trditev držala.
Verjetnost je vsekakor večja od nič, a ne bistveno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
SasoS ::
Kdo bi vedu...wall je tam nekaj čez 4000 BTCjev, 24h volume pa 30.000 BTCjev. Če se ponudb ne umakne, pomeni da bi rablo 3 in pol ure da pride čez (če volume ostane približno enak), kar spet ni blazno veliko časa :)
Kam bo dejansko šlo je precej odvisno od ostalih borz, ki lahko tečaj zvlečejo gor ali dol brez večjih težav čez teh 4000 BTCjev...
Kam bo dejansko šlo je precej odvisno od ostalih borz, ki lahko tečaj zvlečejo gor ali dol brez večjih težav čez teh 4000 BTCjev...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SasoS ()
Gladi ::
Kitajci kopujejo, čeprov se ne ve točno zakaj. Konec (njihovega) leta jih očitno ne skrbi. Ampak bomo v roku slabega meseca videlu, kaj bo naredil ta čudežni datum za bitcoin.
Kdo bi vedu...wall je tam nekaj čez 4000 BTCjev, 24h volume pa 30.000 BTCjev. Če se ponudb ne umakne, pomeni da bi rablo 3 in pol ure da pride čez (če volume ostane približno enak), kar spet ni blazno veliko časa :)
Ja 2x po 4000, najprej pri 999.99, pol pa še pri 1000. Pa pri 998 in 999, pri vsakemu okoli 2000. Pa anjbrž še vmes kej. Na BTCe pa najbrž podobno